A P. C. Cast és Kristin Cast által írt könyvsorozatnak, az Éjszaka Házának lehet, hogy lesz filmváltozata.
A teljes cikkhez kattints ide!
Film készül az Éjszaka Házából?
2010. augusztus 23. 10:35
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
remélem jó lessz én olvastam az első 4 kötetet és nagyon jó volt ...
remélem ugyan olyan jó lessz a film is.
2010. augusztus 23. 10:44
Neeee...én olvastam az elsőt, meg a másodiknak kb. a felét, de nagyon nem tetszik ez a történet. A karakterek pocsékok, minden lány a "kiáll az utcasarokra" típus, és ez a vámpír ráerőltetés...
2010. augusztus 23. 11:33
|
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 offline
|
Az első tetszett, de a másodikat abbahagytam mert unalmas volt. Viszont, ha film készül belőle, lehet, hogy ráveszem magam a folytatásra.
2010. augusztus 23. 13:33
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Jajj én mind a négy kötetet olvastam és imádom, a twilight után a másik kedvenc vámpírkönyvem. Aki még nem hallott róla, annak üzenem, hogy másféle mint a twilight, de nagyon nagyon jó
2010. augusztus 23. 14:18
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
annyira divat manapság a vámpír-őrület... eleinte én is szerettem de már nagyon elegem van ebből az őrületből...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: