A P. C. Cast és Kristin Cast által írt könyvsorozatnak, az Éjszaka Házának lehet, hogy lesz filmváltozata.
A teljes cikkhez kattints ide!
Film készül az Éjszaka Házából?
2010. augusztus 23. 10:35
|
|
Vampiregirl15 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 647 Csatolások: 0 Azonosító: 133668 offline
|
remélem jó lessz én olvastam az első 4 kötetet és nagyon jó volt ...
remélem ugyan olyan jó lessz a film is.
2010. augusztus 23. 10:44
Neeee...én olvastam az elsőt, meg a másodiknak kb. a felét, de nagyon nem tetszik ez a történet. A karakterek pocsékok, minden lány a "kiáll az utcasarokra" típus, és ez a vámpír ráerőltetés...
2010. augusztus 23. 11:33
|
.Fan.ni.^^butterscotch. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.03.21. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 938 Azonosító: 90885 offline
|
Az első tetszett, de a másodikat abbahagytam mert unalmas volt. Viszont, ha film készül belőle, lehet, hogy ráveszem magam a folytatásra.
2010. augusztus 23. 13:33
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Jajj én mind a négy kötetet olvastam és imádom, a twilight után a másik kedvenc vámpírkönyvem. Aki még nem hallott róla, annak üzenem, hogy másféle mint a twilight, de nagyon nagyon jó
2010. augusztus 23. 14:18
|
|
MenőManóMenü |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.12. Hozzászólás: 562 Csatolások: 18 Azonosító: 124874 offline
|
annyira divat manapság a vámpír-őrület... eleinte én is szerettem de már nagyon elegem van ebből az őrületből...
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: