Starity

Miért nem szeretik a 'zöldfülű'-eket?

3 oldal 1 2 3
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 23. 08:52 #1
h_mirtill
h_mirtill
visszatérő vendég

StátuszPárápárápp...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 483
Csatolások: 37
Azonosító: 115824
Sok profilon olvastam, hogy nem szeretik a 'zöldfülű'-eket. Miért? Bocsi, ha rossz helyre írom, csak kíváncsi vagyok, hogy miért van ez(:
2010. augusztus 23. 08:53 #2
Debby
Debby
visszatérő vendég

StátuszTVD <3 DAMON <3
Hozzászólás: 295
Csatolások: 0
Azonosító: 131895
Ezt én sem igazán értem. Nekem nincs semmi bajom a zöldfülűekkel. smileeee.gif
Bár a legtöbb értelmetlen témát ők nyitják, szóval van abban valami, hogy sokak utálják őket...
5 felhasználónak tetszik: katiegirl15, Dancsy, mano2, Zsüdi, Ditty
2010. augusztus 23. 08:54 #3
bridgitmendler97
bridgitmendler97
visszatérő vendég

StátuszEgy vírus megtámadta bridgitmendler97 profilját ezért nincs megadva :)
Hozzászólás: 106
Csatolások: 0
Azonosító: 125768
Idézet (h_mirtill @ 2010.08.23. 08:52)
Sok profilon olvastam, hogy nem szeretik a 'zöldfülű'-eket. Miért? Bocsi, ha rossz helyre írom, csak kíváncsi vagyok, hogy miért van ez(:

Szia! Én nem értem miért utálják a zöldfülüket mos énis az vagyok de egyszer mindenki volt új ezen az oldalon nem? Nme kell utálni minket zöldfülüket -.-
2010. augusztus 23. 08:55 #4
h_mirtill
h_mirtill
visszatérő vendég

StátuszPárápárápp...
Nekem nincs semmi bajom velük... csak kíváncsi voltam, hogy sokan miért nem szeretik smileeee.gif
2010. augusztus 23. 08:57 #5
- törölt felhasználó -    
sokan azért nem szeretik őket mert mindent összekutyulnak itt az oldalon
(tisztelet a kivételnek)
pl: idétlen topikokat nyitnak vagy rosz helyre rakják a képeket vagy rosszul csinálnak meg adatlapokat és hanyag munkájuk van általában
4 felhasználónak tetszik: xBlondie, zsofeeh, Lexy, Zsüdi
2010. augusztus 23. 08:57 #6
Kelsey
Kelsey

Státuszoffline.
Hozzászólás: 2806
Csatolások: 4078
Azonosító: 130190
Szerintem, mert ellepték az egész oldalt...mindenhol ott vannak, és nyomulnak, mert nem akarnak zöldfülüek lenni...

És még azokat is jelölik meg szavaznak rá, akik ebből nem kérnek!
és a sok kis:

szavaztam, lécci szavazz vissza-s üzenettől vannak rosszul

meg a bocsi, hogy barátnak jelöltelek- től, de azért bejelölt...pedig látta hogy nem kellett volna...
sőt igazából nem is látta...mert még csak a profilodat sem olvasta el, hogy Senki ne jelöljön barátnak, aki nem ismer!

stb stb
14 felhasználónak tetszik: .Fan.ni.^^, Debby, LaDySmIth, xBlondie, szavy, Beba13, Encsy19, lostgirl, ReBecca, amira17, Dancsy, katie993, Lexy, fanni1998
2010. augusztus 23. 08:58 #7
nozso13
nozso13
Hozzászólás: 7208
Csatolások: 72041
Azonosító: 47795
Félreértés ne essék, semmi probléma nincs a zöldfülűekkel, amíg rendeltetésszerűen használják az oldalt (nem árasztanak el minden topicot a gugliból kihalászott minőségtelen képeikkel pl.), vagy legalább megpróbálják, megfogadják a tanácsokat és nem lekezelő módon bánnak a többi felhasználóval. Valószínűleg sokakat az is zavar, hogy két napja regisztrált emberkék jelölnek barátnak, irkálják teli az üzenőfalat és küldenek sértő leveleket, ha nem igazolják vissza vagy nem szavazol.
Azzal semmi baj sincs, ha új felhasználók jönnek, mi is voltunk újak, de kellett egy kis idő, míg beilleszkedtünk és elsajátítottuk az oldallal kapcsolatos tudnivalókat.
30 felhasználónak tetszik: Trinny, Debby, Brittany20, .KT., PuMiToO, cocoselly, BunnyGirl, Fuller, Strawberry03, joe_r, Karina197, xBlondie, Beba13, Széphajú, funny18, ReBecca, amira17, csicsi20, bajer, QueenB, RachelWillows, Mia, Dancsy, zsofeeh, katie993, kriszti145, Lexy, Zsüdi, CandUs, Anne-Anne
2010. augusztus 23. 08:58 #8
- törölt felhasználó -    
tényleg nyomulnak hogy minnél több csillagjuk legyen meg szavazat meg barát dry.gif
2010. augusztus 23. 09:03 #9
- törölt felhasználó -    
persze mindenki ugy kezdte hogy jelölgetett össze vissza mindenkit de ez egy idő után már nagyon idegesítő tud lenni
2010. augusztus 23. 09:07 #10
h_mirtill
h_mirtill
visszatérő vendég

StátuszPárápárápp...
Köszönöm a válaszokat, már értem, bár én elég sokáig 'zöldfülű' voltam, és én is úgy kezdtem, hogy elfogadtam a jelöléseket és visszaszavazgattam biggrin.gif smileeee.gif
2010. augusztus 23. 09:10 #11
Dommeee_Chan
Dommeee_Chan
visszatérő vendég

Státusz♥100%-osan Cole Sprouse és Nina Dobrev mániám wan♥
Hozzászólás: 421
Csatolások: 72
Azonosító: 124083
Énse utálom a zöldfülűket. smileeee.gif
2010. augusztus 23. 09:14 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (nozso13 @ 2010.08.23. 08:58)
Félreértés ne essék, semmi probléma nincs a zöldfülűekkel, amíg rendeltetésszerűen használják az oldalt

Ill. amíg nem hoznak létre ismeretleneknek adatlapokat, akikhez nem írnak életrajzokat, majd mikor figyelmeztetik őket lemondanak az adatlapokról. dry.gif
2 felhasználónak tetszik: zsofeeh, Lexy
2010. augusztus 23. 09:15 #13
- törölt felhasználó -    
Idézet (Miah008 @ 2010.08.23. 09:14)
Ill. amíg nem hoznak létre ismeretleneknek adatlapokat, akikhez nem írnak életrajzot, majd mikor figyelmeztetik őket lemondanak az adatlapokról. dry.gif

jah ez is igaz mintha megijednének vagy nem tudom és akkor hirtelen annyi az adatlapnak és ott áll üresen gazdára várva mellow.gif
2010. augusztus 23. 09:55 #14
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Régen nem igen tudtunk jelölgetni, szavazni meg pláne nem. biggrin.gif Ezek itt a Starityn elérhetőek.
Személy szerint nekem sincs gondom senkivel. biggrin.gif Miért is lenne? Előttem már szépen leírták, hogy mik is a gondok az oldalon. Azok az egy smájlis hozzászólások, meg fura vélemények (nem tudom ki ő, nem ismerem...). Biztos nálam van a gond, de akit nem ismerek, arról nem írok véleményt. Egyébként meg ha nem ismerjük, arra ott van az adatlap. Nem a csillagokért készítjük azokat, hanem azért, hogy aki esetleg nem ismeri, az képben legyen a sztárról, celebről.
A gond azokkal van, akik szép szó ellenére sem fogadják meg az ember tanácsát. Nem szokásom szúrkálódni, de ha az ember szépen javasol valamit nem értem, hogy az miért gond?
Mi is azon vagyunk, hogy a frissen beregisztráltak is hamarabb megismerjék az oldalt. beer.gif
11 felhasználónak tetszik: Fuller, LaDySmIth, xBlondie, Beba13, amira17, QueenB, Dancsy, zsofeeh, mano2, katie993, CandUs
2010. augusztus 23. 09:58 #15
RetroGirl13
RetroGirl13
visszatérő vendég

Státusz:$$
Hozzászólás: 435
Csatolások: 17
Azonosító: 129097
én is voltam zöldfülű, ahogy mindenki. Nekem nem volt nehéz beilleszkedni smileeee.gif Én nem utálom a zöldfülűeket..bár van kivétel =/ mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: mano2
2010. augusztus 23. 09:58 #16
h_mirtill
h_mirtill
visszatérő vendég

StátuszPárápárápp...
Eleinte én sem voltam képben, de sokan szóltak és adtak tanácsokat, amiket nem vetettem el, hanem megfogadtam és nem sértésnek vettem egyiket sem. smileeee.gif
De amúgy én sem utálom a 'zöldfülű'-eket, hiszen én is voltam az biggrin.gif
2010. augusztus 23. 09:59 #17
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Miah008 @ 2010.08.23. 09:14)
Ill. amíg nem hoznak létre ismeretleneknek adatlapokat, akikhez nem írnak életrajzokat, majd mikor figyelmeztetik őket lemondanak az adatlapokról. dry.gif

Ha valaki nem tud valamit kérdezzen. biggrin.gif Ennyi. Egyébként nem véletlenül hoztam létre azt a topikot, ami segíteni tud nektek: az oldallal kapcsolatos tudnivalók, tippek, ötletek. (Az aláírásomban van.) Igyekeztem leírni mindent (rajzzal), amire úgy gondoltam, hogy szükségetek lehet. Ha nem világos, kérdezzetek. Nem harapok. Azt is szívesen elmagyarázom, hogyan készítsetek biót. biggrin.gif wink.gif
5 felhasználónak tetszik: Fuller, Emcsi, Beba13, amira17, CandUs
2010. augusztus 23. 10:01 #18
Kiraac
Kiraac
ƒℓєυя яєвєℓℓє™

Státuszilyen szar nap nincs még egy :(((((
Hozzászólás: 2355
Csatolások: 320
Azonosító: 126961
Én is voltam zözdfülű, és én is észrevettem, hogy nem kedvelik őket, és fellélegeztem, mikor visszatérő vendég lettem biggrin.gif Úgy gondoltam, akk nem méznek majd le, mert gyakran olyan érzésem volt :/
2010. augusztus 23. 10:02 #19
Brittany
Brittany
Not a Queen, a Khaleesi™

Státusz"Affin shekh yola she jimma ma drivoe she titha..."
  Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 12164
Csatolások: 27467
Azonosító: 73440
Sajnos ez egy általánosítás lett, hogy "utáljuk a zöldfülüeket"...

Nem is az utálatról van szó. Csak vannak problémák, amiket egyszerűen nem értenek meg néhányan, és ezért már kezdenek egy kicsit a többiek agyára menni:

1. Miért jelölsz barátnak, ha egy szót sem váltottunk még?
2. Miért szavazzak rád, ha nem tetszik az adatlapod és semmi közös nincs bennünk? Az nem ok arra, hogy mert te is szavaztál...
3. Először meg kéne ismerni az oldal működését, mielőtt témákat nyitogattok. Nem baj, ha új témát hozol létre, de legyen értelme és jó helyen legyen. Az 1423-ik Melyik sztár a jobb témá már idegesítő!!!
4. Barát és szavazatgyűjtő zöldfülüektől szeretném megkérdezni, hogy mégis milyen elismerést, díjat, jutalmat kaptok azért mert nektek van a legtöbb? Válaszolok... semmilyet.

Ez a fórum a HQ képek aranybányája volt (és valamilyen szinten még most is az). Sokan ezért jártak fel ide, és most jobbra - balra vannak feltöltve a képek HQ - MQ keverve, rossz helyen stb. Nem tudom miért olyan nagy kérés az, hogy csak akkor kezdj el aktívan tevékenykedni, ha már ismered mi hogy működik.

Van még jó pár dolog... de ezek a lényegesebbek. Ha ezeket minden zöldfülü képes lenne betartani, akkor senkinek nem lenne odaírva az adatlapjára, hogy utálja őket!

Brit beer.gif
25 felhasználónak tetszik: Bessie, BritneyVivi, cocoselly, BunnyGirl, Christo, Fuller, joe_r, .KT., LaDySmIth, xBlondie, szavy, Beba13, Tamás2.0, katiegirl15, ReBecca, funny18, Széphajú, amira17, csicsi20, bajer, QueenB, RachelWillows, Mia, Dancsy, CandUs
2010. augusztus 23. 10:05 #20
Kiraac
Kiraac
ƒℓєυя яєвєℓℓє™

Státuszilyen szar nap nincs még egy :(((((
Hozzászólás: 2355
Csatolások: 320
Azonosító: 126961
Idézet (Brittany20 @ 2010.08.23. 10:02)
Sajnos ez egy általánosítás lett, hogy "utáljuk a zöldfülüeket"...
Nem is az utálatról van szó. Csak vannak problémák, amiket egyszerűen nem értenek meg néhányan, és ezért már kezdenek egy kicsit a többiek agyára menni:
1. Miért jelölsz barátnak, ha egy szót sem váltottunk még?
2. Miért szavazzak rád, ha nem tetszik az adatlapod és semmi közös nincs bennünk? Az nem ok arra, hogy mert te is szavaztál...
3. Először meg kéne ismerni az oldal működését, mielőtt témákat nyitogattok. Nem baj, ha új témát hozol létre, de legyen értelme és jó helyen legyen. Az 1423-ik Melyik sztár a jobb témá már idegesítő!!! 
4. Barát és szavazatgyűjtő zöldfülüektől szeretném megkérdezni, hogy mégis milyen elismerést, díjat, jutalmat kaptok azért mert nektek van a legtöbb? Válaszolok... semmilyet.
Ez a fórum a HQ képek aranybányája volt (és valamilyen szinten még most is az). Sokan ezért jártak fel ide, és most jobbra - balra vannak feltöltve a képek HQ - MQ keverve, rossz helyen stb. Nem tudom miért olyan nagy kérés az, hogy csak akkor kezdj el aktívan tevékenykedni, ha már ismered mi hogy működik.
Van még jó pár dolog... de ezek a lényegesebbek. Ha ezeket minden zöldfülü képes lenne betartani, akkor senkinek nem lenne odaírva az adatlapjára, hogy utálja őket!
Brit  beer.gif

Egyetértek! biggrin.gif beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Emcsi
3 oldal 1 2 3
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!