Várható sorozatok ősztől a Disney Channelen
2010. augusztus 22. 19:14
én a Zack és Cody fedélzeten-t már nagyon várom!!
2010. augusztus 22. 19:25
|
|
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline
|
Zack és Cody a fedélzeten
na végre bár már láttam szinte az egészet angolul azért jó lesz magyarul látni talán azért így viccesebb lesz mivel jobban megértem mert nem mindegyik viccet értettem amikor nézem angolul
2010. augusztus 22. 19:33
én láttam részeket a Sonny a sztár jelölt 2. évadjából és nagyon tetszik:)a többit is várom:)
2010. augusztus 22. 19:36
|
|
Cynthi JB forever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 504 Csatolások: 67 Azonosító: 129684 offline
|
szeptember:szülinapom,Hannah Montan,Sonny with a chance,J.O.N.A.S L.A. szülinapi ajándékok a Disney részéről
Bár én is a The Suite Life on Deck-et várom a legjobban,a Sprouse ikreket lájkolom
.És örülök,hogy Sonny és Chad összefognak jönni,imádom az ilyet
.
2010. augusztus 22. 19:56
kár hogy az ikrek csak '11-ben lesznek, megnéztem volna, a többibe nagyjából belekezdtem feliratosan és jók
úgyhogy szuper.
2010. augusztus 22. 20:07
|
|
tiana18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline
|
a jonas-t várom:) de azért joe-t és stellát is meg lehetett volna említeni...
hannah-ban kár, hogy nem lesz oliver, őt bírtam a legjobben
a konkurencia tábor nem sztártábor néven fut??
kár, hogy zack és cody-ban sem lesznek a régi arcok...
hannah-ban kár, hogy nem lesz oliver, őt bírtam a legjobben
a konkurencia tábor nem sztártábor néven fut??
kár, hogy zack és cody-ban sem lesznek a régi arcok...
2010. augusztus 22. 20:08
|
|
SelenaGomezFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 210 Csatolások: 16 Azonosító: 133399 offline
|
Már alig várom az új sorozatokat!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: