Vajon mikor tetszel egy pasinak? Mik az árulkodó jelek?
2014. július 02. 15:46
Belém szerelmes egy szemüveges lúzer.
Folyton néz engem. Tehát véleményem szerint a pillantás.
2014. július 09. 10:10
|
RydelLynchfanúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 14.07.05. Hozzászólás: 87 Csatolások: 15 Azonosító: 228821 offline
|
Szerintem ha olyan fiúba szeretsz bele aki ilyen rosszfiús és csak veled kedves!
Nekem az volt, hogy 2014 május elején Pátyról átmentem Budajenőre (suliváltás) isibe. Ebédnél egy 5.-es fiú elkezdett velem beszégetni. Azóza vagyok belé szerelmes.
2014. július 12. 13:30
A tekintetéből és mosolyából szerintem kilehet szűrni
A fiatalabbak, akik még éretlenebbek, általában az általános iskolákban a fiúk piszkálják a lányt, stb.
Gimibe már inkább kedvesebbek hozzá, de mint írtam a fiúk mosolyából ki lehet szűrni ha odafigyelsz.
Belém általánosba az osztályból is sokan voltak szerelmesek, és általában bámultak.
Egyszer annyira bámult az egyik srác, hogy mikor szóltam hozzá, hogy segíthetek, ő csak tovább bámult. szóltam neki vagy 3x, de csak bámult. mikor rákiáltottam hogy 'te süket vagy?!' akkor vette észre magát, és el is pirult
Ne értsetek félre, nem akartam bunkó lenni vele, csak szinte nem is a földön járt..
A fiatalabbak, akik még éretlenebbek, általában az általános iskolákban a fiúk piszkálják a lányt, stb.
Gimibe már inkább kedvesebbek hozzá, de mint írtam a fiúk mosolyából ki lehet szűrni ha odafigyelsz.
Belém általánosba az osztályból is sokan voltak szerelmesek, és általában bámultak.
Egyszer annyira bámult az egyik srác, hogy mikor szóltam hozzá, hogy segíthetek, ő csak tovább bámult. szóltam neki vagy 3x, de csak bámult. mikor rákiáltottam hogy 'te süket vagy?!' akkor vette észre magát, és el is pirult
Ne értsetek félre, nem akartam bunkó lenni vele, csak szinte nem is a földön járt..
2014. július 31. 19:18
nem értem hogy miért olyan mindenki h "jaj bejövök egy strébernek-.-" jesszus.. mi ez a hozzáállás? :'DD gyerekek. legalább örülj hogy bejössz valakinek
(az egy másik dolog hogy jobbat is kaphatsz)
árulkodó jel, ha
- mindig rád mosolyog a folyosón, az utcán
- ír facebookon, sms-ben
- dicséri a megjelenésed, és a stílusodat
- próbál jobban megismerni
sokan félnek a lepattintástól, de legyetek figyelmesek. lehet azt várja a srác, hogy te kezdeményezz
árulkodó jel, ha
- mindig rád mosolyog a folyosón, az utcán
- ír facebookon, sms-ben
- dicséri a megjelenésed, és a stílusodat
- próbál jobban megismerni
sokan félnek a lepattintástól, de legyetek figyelmesek. lehet azt várja a srác, hogy te kezdeményezz
2014. augusztus 01. 18:03
Idézet (CaliforniaGirl @ 2014.07.12. 13:30)
A tekintetéből és mosolyából szerintem kilehet szűrni
A számból vetted ki a szót, tökéletesen egyet értek veled.
2014. augusztus 21. 23:23
|
|
Katerina S.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.02. Hozzászólás: 168 Csatolások: 1 Azonosító: 228625 offline
|
A pasinak a mosolyából, a lánynak a szeméből lehet kiszűrni.
Általában a fiúk bámulnak, kötekednek, minden apróságot észrevesznek rajtad, na meg amikor a haverjai "véletlenül" neked lökik a csávót.
Általában a fiúk bámulnak, kötekednek, minden apróságot észrevesznek rajtad, na meg amikor a haverjai "véletlenül" neked lökik a csávót.
2014. szeptember 07. 08:57
|
|
Titanyladreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.31. Hozzászólás: 1542 Csatolások: 26 Azonosító: 232551 offline
|
Személy szerint én a szeméből és a nézéséből veszem észre:) Nem tudom, valahogy látom, hogy rám máshogy néz, mint a többi lányra
Általában ha egy fiúnak tetszik egy lány, nagyon sokat nézi és mosolyog rá, utána próbálja megismerni, közelebb megy hozzá, majd elkezd vele beszélgetni:)
2015. január 10. 13:58
Szerintem is elsőnek a pillantások. A sulinkban is van egy olyan srác, aki párszor hosszabb ideig megnézett ami aranyos, furcsa és zavarba ejtő volt. Komolyan, mintha a lelkembe látott volna.. (régebben) És azok az összenézések. Aztán később (mármint tetszési folyamatban), még általánosban a piszkálódás, de nem kis mennyiségben. Az osztályunkban is ez megy szép számmal. Bár van egy fiú, akinek tetszik egy lány és nagyon rendes vele. Nem piszkálja, csak érdeklődik iránta, sokszor. Persze az is előfordulhat, hogy a cikizés csak szórakozás, és az unatkozás jele pl. szintén az osztályunkban.
2015. január 10. 16:35
|
|
NikikkePrincess.♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 3218 Csatolások: 230 Azonosító: 198382 offline
|
Nekem az osztálytársam mindig dicséri a lábam de nem tudom mit lát benne (
)
Meg a ruháimat is mindig dicséri..ezt nem tudom mire vélni...kérlek adjatok tanácsokat!
Meg a ruháimat is mindig dicséri..ezt nem tudom mire vélni...kérlek adjatok tanácsokat!
2015. január 10. 17:42
Még kis általánosban szerintem a piszkálódás volt az árulkodó jel viszont így kamasz korban már egyre nehezebben szúrom ki az ilyen jeleket,már ha kiszúrom. Elég kevés olyan fiú van aki nyíltan oda megy bókolni egy lányka,de biztos vannak olyan szemezési trükkjeik amikkel valaki tudtunkra adják, hogy "ki vagyunk szemelve" bár még nem találkoztam ilyennel
2015. január 10. 19:00
|
|
Bella Pearlsoy valiente |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.16. Hozzászólás: 1652 Csatolások: 1037 Azonosító: 191721 offline
|
Idézet (Ency112 @ 2010.08.24. 11:00)
Sztem akkor ha többször kicsi pillantásokban rádnéz, mosolyog, kedves... ilyenek 
Ugyanígy gondolom.
2015. január 18. 14:29
Az a biztos, ha az illető megmondja, hogy tetszel neki. Az, ha gyakran bámul téged vagy rád mosolyog még nem jelent semmit... Legalábbis egy régi barátnőmet egy srác állítása szerint folyton figyelte, meg mosolygott rá, gyakran ráírt facebookon, aztán a végén semmi sem lett belőle. A fiú, mire a barátnőm már teljesen odavolt érte elkezdett járni egy másik lánnyal.
2015. január 18. 20:19
|
AFCfan |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 2782 Csatolások: 219 Azonosító: 195661 offline
|
Idézet (Skye @ 2015.01.18. 14:29)
Az a biztos, ha az illető megmondja, hogy tetszel neki. Az, ha gyakran bámul téged vagy rád mosolyog még nem jelent semmit... Legalábbis egy régi barátnőmet egy srác állítása szerint folyton figyelte, meg mosolygott rá, gyakran ráírt facebookon, aztán a végén semmi sem lett belőle. A fiú, mire a barátnőm már teljesen odavolt érte elkezdett járni egy másik lánnyal.
Szerintem csak túl sokat váratta a lány, és váltott. Nem lenne nagy csoda
2015. augusztus 16. 00:55
amikor leönt sörrel és folyton vigyorog, lehet gyanakodni.
amúgy meg embere válogatja.
amúgy meg embere válogatja.
2015. szeptember 10. 18:33
Idézet (WaKa @ 2013.08.08. 00:22)
Amikor nem, vagy nem nagyon ismeritek egymást, akkor sokszor bámul. Ha ránézel, akkor meg inkább elnéz mesfelé.
Aztán... Sokszor a közeledben van, próbál hozzád érni.
Meg nem is tudom, ezt csak úgy érzi az ember.
Ha megvan a közös érdeklődés egymás felé, akkor érzitek egymást, amikor elmentek egymás mellett, és úgy bizsereg a levegő.
Vannak, akik nem mernek közeledni, csak távolról csodálnak, de vannak, akik ismerkedni kezdenek.
Aztán ha ismeritek egymást, akkor még hozzájön az, hogy keresi a társaságodat, szóba akar veled keveredni. Ha többen vagytok, akkor is van, hogy csak téged kérdez valami felél. És ha mond valamit, akkor rögtön rád figyel, hogy mit reagálsz.
Facebook-on ilyenkor nagyban lájkolgatja mindenedet, ha chateltek, akkor gyorsan visszaír, próbál vicces lenni. Mindig türelmes, és egyszerűen érzed, hogy próbál bevágódni. Bókokat ír/mond. Megdicsér, elismer. Nevet a vicceiden. Kedves veled. Ilyesmik.
Legalábbis ebben a korban, amiben én vagyok (14-18 év)
Könnyű észrevenni egyébként.
Aztán... Sokszor a közeledben van, próbál hozzád érni.
Meg nem is tudom, ezt csak úgy érzi az ember.
Vannak, akik nem mernek közeledni, csak távolról csodálnak, de vannak, akik ismerkedni kezdenek.
Aztán ha ismeritek egymást, akkor még hozzájön az, hogy keresi a társaságodat, szóba akar veled keveredni. Ha többen vagytok, akkor is van, hogy csak téged kérdez valami felél. És ha mond valamit, akkor rögtön rád figyel, hogy mit reagálsz.
Facebook-on ilyenkor nagyban lájkolgatja mindenedet, ha chateltek, akkor gyorsan visszaír, próbál vicces lenni. Mindig türelmes, és egyszerűen érzed, hogy próbál bevágódni. Bókokat ír/mond. Megdicsér, elismer. Nevet a vicceiden. Kedves veled. Ilyesmik.
Legalábbis ebben a korban, amiben én vagyok (14-18 év)
Könnyű észrevenni egyébként.
Ezt nagyon jól leírtad!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: