Starity

Vajon mikor tetszel egy pasinak? Mik az árulkodó jelek?

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. július 02. 15:46 #81
- törölt felhasználó -    
Belém szerelmes egy szemüveges lúzer. dry.gif Folyton néz engem. Tehát véleményem szerint a pillantás.
2014. július 09. 10:10 #82
RydelLynchfan
RydelLynchfan
új tag

StátuszValakit megszeretni egy pillanat is elég, de felejteni egy élet is kevés.
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 87
Csatolások: 15
Azonosító: 228821
Szerintem ha olyan fiúba szeretsz bele aki ilyen rosszfiús és csak veled kedves! wub.gif wub.gif Nekem az volt, hogy 2014 május elején Pátyról átmentem Budajenőre (suliváltás) isibe. Ebédnél egy 5.-es fiú elkezdett velem beszégetni. Azóza vagyok belé szerelmes.
2014. július 12. 13:30 #83
- törölt felhasználó -    
A tekintetéből és mosolyából szerintem kilehet szűrni smileeee.gif
A fiatalabbak, akik még éretlenebbek, általában az általános iskolákban a fiúk piszkálják a lányt, stb.
Gimibe már inkább kedvesebbek hozzá, de mint írtam a fiúk mosolyából ki lehet szűrni ha odafigyelsz.
Belém általánosba az osztályból is sokan voltak szerelmesek, és általában bámultak.
Egyszer annyira bámult az egyik srác, hogy mikor szóltam hozzá, hogy segíthetek, ő csak tovább bámult. szóltam neki vagy 3x, de csak bámult. mikor rákiáltottam hogy 'te süket vagy?!' akkor vette észre magát, és el is pirult rohog.gif
Ne értsetek félre, nem akartam bunkó lenni vele, csak szinte nem is a földön járt..
2014. július 31. 19:18 #84
- törölt felhasználó -    
nem értem hogy miért olyan mindenki h "jaj bejövök egy strébernek-.-" jesszus.. mi ez a hozzáállás? :'DD gyerekek. legalább örülj hogy bejössz valakinek _nevet.gif (az egy másik dolog hogy jobbat is kaphatsz)
árulkodó jel, ha
- mindig rád mosolyog a folyosón, az utcán
- ír facebookon, sms-ben
- dicséri a megjelenésed, és a stílusodat
- próbál jobban megismerni

sokan félnek a lepattintástól, de legyetek figyelmesek. lehet azt várja a srác, hogy te kezdeményezz tongue.gif
2014. augusztus 01. 18:03 #85
- törölt felhasználó -    
Idézet (CaliforniaGirl @ 2014.07.12. 13:30)
A tekintetéből és mosolyából szerintem kilehet szűrni smileeee.gif 
A fiatalabbak, akik még éretlenebbek, általában az általános iskolákban a fiúk piszkálják a lányt, stb. 
Gimibe már inkább kedvesebbek hozzá, de mint írtam a fiúk mosolyából ki lehet szűrni ha odafigyelsz.
Belém általánosba az osztályból is sokan voltak szerelmesek, és általában bámultak. 
Egyszer annyira bámult az egyik srác, hogy mikor szóltam hozzá, hogy segíthetek, ő csak tovább bámult. szóltam neki vagy 3x, de csak bámult. mikor rákiáltottam hogy 'te süket vagy?!' akkor vette észre magát, és el is pirult  rohog.gif 
Ne értsetek félre, nem akartam bunkó lenni vele, csak szinte nem is a földön járt..

A számból vetted ki a szót, tökéletesen egyet értek veled. biggrin.gif
2014. augusztus 01. 18:04 #86
- törölt felhasználó -    
Ha önmagadat adod!
2014. augusztus 19. 16:44 #87
- törölt felhasználó -    
Ha direkt megérint, vagy gyakran rád pillant.
2014. augusztus 21. 23:23 #88
Katerina S.
Katerina S.
visszatérő vendég

StátuszMinden "már nem érdekel" mögött van egy kis érzelem
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 168
Csatolások: 1
Azonosító: 228625
A pasinak a mosolyából, a lánynak a szeméből lehet kiszűrni.
Általában a fiúk bámulnak, kötekednek, minden apróságot észrevesznek rajtad, na meg amikor a haverjai "véletlenül" neked lökik a csávót. smileeee.gif
2014. augusztus 22. 00:05 #89
- törölt felhasználó -    
Nem szoktam görcsölni rajta,úgyis elmondja.. rohog.gif
2014. szeptember 07. 08:57 #90
Titanyla
Titanyla
dreamer

Státuszdo all things with love ♡
Hozzászólás: 1542
Csatolások: 26
Azonosító: 232551
Személy szerint én a szeméből és a nézéséből veszem észre:) Nem tudom, valahogy látom, hogy rám máshogy néz, mint a többi lányra laugh.gif Általában ha egy fiúnak tetszik egy lány, nagyon sokat nézi és mosolyog rá, utána próbálja megismerni, közelebb megy hozzá, majd elkezd vele beszélgetni:)
2015. január 10. 13:58 #91
- törölt felhasználó -    
Szerintem is elsőnek a pillantások. A sulinkban is van egy olyan srác, aki párszor hosszabb ideig megnézett ami aranyos, furcsa és zavarba ejtő volt. Komolyan, mintha a lelkembe látott volna.. (régebben) És azok az összenézések. Aztán később (mármint tetszési folyamatban), még általánosban a piszkálódás, de nem kis mennyiségben. Az osztályunkban is ez megy szép számmal. Bár van egy fiú, akinek tetszik egy lány és nagyon rendes vele. Nem piszkálja, csak érdeklődik iránta, sokszor. Persze az is előfordulhat, hogy a cikizés csak szórakozás, és az unatkozás jele pl. szintén az osztályunkban.
2015. január 10. 16:35 #92
Nikikke
Nikikke
Princess.♔

StátuszMy lover's got humour.
Hozzászólás: 3218
Csatolások: 230
Azonosító: 198382
Nekem az osztálytársam mindig dicséri a lábam de nem tudom mit lát benne (biggrin.gif)
Meg a ruháimat is mindig dicséri..ezt nem tudom mire vélni...kérlek adjatok tanácsokat!smileeee.gif
2015. január 10. 17:42 #93
- törölt felhasználó -    
Még kis általánosban szerintem a piszkálódás volt az árulkodó jel viszont így kamasz korban már egyre nehezebben szúrom ki az ilyen jeleket,már ha kiszúrom. Elég kevés olyan fiú van aki nyíltan oda megy bókolni egy lányka,de biztos vannak olyan szemezési trükkjeik amikkel valaki tudtunkra adják, hogy "ki vagyunk szemelve" bár még nem találkoztam ilyennel blush.gif
2015. január 10. 19:00 #94
Bella Pearl
Bella Pearl
soy valiente

Státuszshe might be shy sometimes, but honey, she is fierce!
Hozzászólás: 1652
Csatolások: 1037
Azonosító: 191721
Idézet (Ency112 @ 2010.08.24. 11:00)
Sztem akkor ha többször kicsi pillantásokban rádnéz, mosolyog, kedves... ilyenek laugh.gif

Ugyanígy gondolom. rolleyes.gif
2015. január 18. 14:29 #95
- törölt felhasználó -    
Az a biztos, ha az illető megmondja, hogy tetszel neki. Az, ha gyakran bámul téged vagy rád mosolyog még nem jelent semmit... Legalábbis egy régi barátnőmet egy srác állítása szerint folyton figyelte, meg mosolygott rá, gyakran ráírt facebookon, aztán a végén semmi sem lett belőle. A fiú, mire a barátnőm már teljesen odavolt érte elkezdett járni egy másik lánnyal.
2015. január 18. 20:19 #96
AFCfan
AFCfan

StátuszÚj profil:http://starity.hu/profil/244797-wyrd/
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 2782
Csatolások: 219
Azonosító: 195661
Idézet (Skye @ 2015.01.18. 14:29)
Az a biztos, ha az illető megmondja, hogy tetszel neki. Az, ha gyakran bámul téged vagy rád mosolyog még nem jelent semmit... Legalábbis egy régi barátnőmet egy srác állítása szerint folyton figyelte, meg mosolygott rá, gyakran ráírt facebookon, aztán a végén semmi sem lett belőle. A fiú, mire a barátnőm már teljesen odavolt érte elkezdett járni egy másik lánnyal.

Szerintem csak túl sokat váratta a lány, és váltott. Nem lenne nagy csoda smileeee.gif
2015. augusztus 16. 00:55 #97
- törölt felhasználó -    
amikor leönt sörrel és folyton vigyorog, lehet gyanakodni.
amúgy meg embere válogatja.
2 felhasználónak tetszik: Phaedra, Bátor Ventillátor
2015. szeptember 10. 18:33 #98
- törölt felhasználó -    
Idézet (WaKa @ 2013.08.08. 00:22)
Amikor nem, vagy nem nagyon ismeritek egymást, akkor sokszor bámul. Ha ránézel, akkor meg inkább elnéz mesfelé. 
Aztán... Sokszor a közeledben van, próbál hozzád érni. 
Meg nem is tudom, ezt csak úgy érzi az ember. biggrin.gif Ha megvan a közös érdeklődés egymás felé, akkor érzitek egymást, amikor elmentek egymás mellett, és úgy bizsereg a levegő.
Vannak, akik nem mernek közeledni, csak távolról csodálnak, de vannak, akik ismerkedni kezdenek. 
Aztán ha ismeritek egymást, akkor még hozzájön az, hogy keresi a társaságodat, szóba akar veled keveredni. Ha többen vagytok, akkor is van, hogy csak téged kérdez valami felél. És ha mond valamit, akkor rögtön rád figyel, hogy mit reagálsz.
Facebook-on ilyenkor nagyban lájkolgatja mindenedet, ha chateltek, akkor gyorsan visszaír, próbál vicces lenni. Mindig türelmes, és egyszerűen érzed, hogy próbál bevágódni. Bókokat ír/mond. Megdicsér, elismer. Nevet a vicceiden. Kedves veled. Ilyesmik. smileeee.gif 
Legalábbis ebben a korban, amiben én vagyok (14-18 év)
Könnyű észrevenni egyébként. smileeee.gif

Ezt nagyon jól leírtad! smileeee.gif
2015. szeptember 10. 18:34 #99
- törölt felhasználó -    
.
2015. szeptember 13. 14:25 #100
- törölt felhasználó -    
többször rád néz, mosoly blush.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!