Vajon mikor tetszel egy pasinak? Mik az árulkodó jelek?
2013. szeptember 03. 16:20
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Huh, hát ez egy nagyon jó kérdés. Ugyan én nem voltam sokszor szerelmes életembe és ebből kivehető ,hogy fiúm se volt még is úgy gondolom ,hogy ez kortól és személyiségtől függ.
Ha például valaki nagyon bátorkodós fajta az biztos, hogy könnyen rá tud menni a lényegre. Aki félénkebb az általában jeleket tud csak küldeni. Leggyakrabban akkor lehet ezt felfedezni náluk, ha sokszor bámul rád.
De ezer meg ezer tényező árulkodó lehet, hisz minden ember más és így mindenki máshogy próbálja mutatni a másik felé ,hogy mit érez. Én mondom, hogy kiszámíthatatlan szerelem terén az élet. Én például még mindig azon a témán vagyok ,hogy egyedül fogok élni életem végéig (már gyerekkorom óta ez van a fejemben), de ki tudja..lehet, hogy 10 év múlva már az esküvőmet tervezem.
Ha például valaki nagyon bátorkodós fajta az biztos, hogy könnyen rá tud menni a lényegre. Aki félénkebb az általában jeleket tud csak küldeni. Leggyakrabban akkor lehet ezt felfedezni náluk, ha sokszor bámul rád.
De ezer meg ezer tényező árulkodó lehet, hisz minden ember más és így mindenki máshogy próbálja mutatni a másik felé ,hogy mit érez. Én mondom, hogy kiszámíthatatlan szerelem terén az élet. Én például még mindig azon a témán vagyok ,hogy egyedül fogok élni életem végéig (már gyerekkorom óta ez van a fejemben), de ki tudja..lehet, hogy 10 év múlva már az esküvőmet tervezem.
2013. szeptember 21. 06:57
Idézet (csianon29 @ 2010.08.23. 17:37)
Az árulkodó jelek azok olyanok szoktak lenni hogy sokat kötekszik egy csajjal a srác de nem durván meg az hogy kedves a csajossal
...én már csak tudom...
...az osztálytársam szerelmes belém és azzal mutatja ki hogy kötekszik velem
de kibirom. 
Én is valami ilyenről hallottam és az osztályomban és a barátaimnál is tapasztalok ilyet.
2013. szeptember 21. 09:12
|
|
Tündiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.23. Hozzászólás: 1994 Csatolások: 228 Azonosító: 149865 offline
|
Szerintem ha egy fiú megdicséri valamidet, ha azt mondja hogy szép vagy, vagy csak egyszerűen szemez veled, akkor már szinte biztos hogy tetszel neki. De hogyha a fiú még nem elég érett, akkor piszkálni fog, ez is egy jel lehet.
2013. szeptember 21. 15:06
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Idézet (Oszika @ 2013.09.21. 12:11)
Megbök f@szbukon... 
Ez jó! Szakadok
2013. szeptember 22. 13:37
|
|
Bernadett1105új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 210289 offline
|
Szerintem ha sokszor mélyen a szemedbe néz,segít neked ha tud és próbál minél több apró jelet küldeni
2013. szeptember 29. 11:41
Ezt minden pasi máshogy fejezi ki. Van, aki ott köt beléd, ahol tud, van aki feltűnően kedves, van aki inkább kerüli a társaságod, mert különben zavarba jön. Ahány ember, annyiféle szokás..
2014. március 26. 05:13
Amikor hülyül, és így várja a röhögést, egyből rám néz.
2014. március 29. 19:48
|
|
Dream-AmeliaMuhahahaha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.21. Hozzászólás: 1088 Csatolások: 132 Azonosító: 222966 offline
|
Amikor csak tud, megpróbál segíteni. Meg ha többször is hosszan a szemedbe néz.
2014. április 04. 20:12
Halvány lila gőzöm sincs.
Hát igen ha folyton szivat és kötözködik meg játsza az agyát előttem. Volt tapasztalatom vele..
2014. április 06. 08:07
Még én se vettem észre, hogy komolyabban tetszettem volna egy normális fiúnak. Nem mintha 12 évesen annyira kellene egy pasi, de az osztályomban lévő fiúk többsége intelligenciahiányban szenved, és bebeszélik maguknak, hogy minden csajt megkaphatnak. Illetve arról beszélnek, hogy "milyen jó a női nemi szerv", de persze ők csúnyábban mondják, és ha bármelyik lány beszól nekik, hogy nem is láttak még olyat, flegmázni kezdenek.. Logika.
2014. április 06. 08:11
Amikor közelít felém, engem néz, próbál szemkontaktust teremteni...
2014. április 28. 18:33
Sok kis apró dolgokból megtudhatod ha pl. tetszel egy srácnak. A mosolyából, vagy ahogy rád néz.
2014. június 20. 16:19
Szerintem a legárulkodóbb jel, hogyha folyamatosan téged néz/mosolyog, még akkor is, ha mással beszél.
2014. június 25. 17:10
Soaem lehet tudni mert mindenki máshogy mutatja ki, vagy egyeltalán nem. Bár a szemezés elég árulkodó jel.
2014. június 25. 17:11
Idézet (fdboris @ 2014.05.02. 16:13)
Van egy osztálytársam aki bevallotta, hogy tetszem neki.Azóta folyton megérinti kezemet. Ez nagyon idegesítő.
Na ne !
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: