Láttátok már a fogtündért?
2010. augusztus 27. 20:45
Az ilyen , számomra baromságnak tűnő topikből CanDee Sweet kihozta a maximumot, miután a röhögéstől sikerült visszakászálódnom a székemre.
2010. szeptember 08. 16:13
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Hát filmben már láttam, de amúgy nem
2012. április 27. 16:46
Igen.
Ha valaki nem ismerné fel: The Rock, vagyis Dwayne Johnson
Ha valaki nem ismerné fel: The Rock, vagyis Dwayne Johnson
2012. május 01. 10:42
Igen, amikor 5 éves voltam kiesett a fogam, beraktam a párnám alá, és láttam, ahogy apukám berak oda 2000 Ft, de inkább nem szóltam, mert akkor nem adott volna több pénzt
Szóval apukám a fogtündér
Szóval apukám a fogtündér
2012. május 02. 18:08
|
|
x_Rainbow_xúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.29. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 174442 offline
|
XDD persze, a kertünk végében lakik
kajak van olyan aki hisz benne..? X'D
kajak van olyan aki hisz benne..? X'D
2014. november 14. 20:17
|
|
LeerdammerGirlεh. ✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 6166 Csatolások: 3496 Azonosító: 234699 offline
|
Igeeen! Láttam!Éppen alunkáltam és egyszercsak TYŰ!Megláttam!Balerinacipőcskében volt,megfogta a fogacskámat és zsupsz! Magával vitte!Ugye milyen izgi sztori?
Jah,és azt mondta nekem:Meseországból jöttem és egy 15 éves lány szobájába jöttem,mert a nagyoknak is el kell vinni a fogacskáját!A lényeg pedig,hogy totál foghíjas lettem...kipotyogtak a fogaim, és aza fránya fogtündér meg elvitte!Nem tudta,hogy az már nem nő vissza?
Jah,és azt mondta nekem:Meseországból jöttem és egy 15 éves lány szobájába jöttem,mert a nagyoknak is el kell vinni a fogacskáját!A lényeg pedig,hogy totál foghíjas lettem...kipotyogtak a fogaim, és aza fránya fogtündér meg elvitte!Nem tudta,hogy az már nem nő vissza?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: