Érkezik az új rész, a hetedik epizód, új csavarral. Az új film 3D-ben lesz látható. A 7. Fűrész film az USA-ban október 22-én kerül mozikba, és Costas Mandylor biztosan vissza fog térni a színészek között, mint ahogy természetesen a Jigsaw-t alakító Tobin Bell is kap szerepet benne.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jön a Fűrész 7
2010. augusztus 22. 11:54
hát jolenne elmenni
de még a 6.részt se láttam:(( na meg még a 4. részt kéne potolnom utána megnézném♥♥
de még a 6.részt se láttam:(( na meg még a 4. részt kéne potolnom utána megnézném♥♥
2010. augusztus 22. 11:54
|
BunnyGirlUltraviolence |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 2262 Csatolások: 850 Azonosító: 115648 offline
|
Láttam mindegyik részt, végül is szeretem, de már túlzásnak tartom, hogy ennyi bőrt húznak le róla. Szerintem akkor abba kellett volna hagyni, mikor Jigsaw meghalt.
2010. augusztus 22. 11:55
Igy van!
Addig viszik ezt a cuccot is mar,a mig teljesen banalis es szar lesz!
Addig viszik ezt a cuccot is mar,a mig teljesen banalis es szar lesz!
2010. augusztus 22. 11:57
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
Örülök neki, nagyon szeretem, de valahol egyetértek BunnyGirllel, persze ettől függetlenül is láttam mindet, és ezt sem hagyom ki.
2010. augusztus 22. 11:57
|
|
csicsi20♥ AckleHolic ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.06. Hozzászólás: 1664 Csatolások: 109 Azonosító: 119601 offline
|
Hát én már várom a 7.dik részt, bár előbb megkellene nézni a Fűrész 6-ot
Paranormal Activity meg nagyon nem jött be nekem, nem hisszem hogy a kettes jobb lesz
Paranormal Activity meg nagyon nem jött be nekem, nem hisszem hogy a kettes jobb lesz
2010. augusztus 22. 12:03
Az Öncélű Erőszak sorozatból már elegem van, gyomorforgató, és aberrált az egész "sorozat". Egyet nem láttam még belőle, de köszönhető a médiáknak, a belőle kifolyó vért és öncélű, kegyetlen szadizmust már itt-ott már láttam. Mi értelme embereket kínozni? Senki sincs erre felhatalmazva a mai világban...
2010. augusztus 22. 12:07
|
|
Cassie3leebit♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1867 Csatolások: 1452 Azonosító: 124987 offline
|
De amúgy azért nem fejezik be mert az emberek nézik és szép bevétel jön be rá. És ameddig ez így lesz, csinálják! Én személy szerint nem bánom! *-*
Mellesleg inspiredboy, igazából énis elítélném, de ez csak egy film.. és jó is! Én nem csak az erőszakot látom meg, hanem az izgalmat és a fordulatokat. És ezzel nem veszekedést indítok!
Mellesleg inspiredboy, igazából énis elítélném, de ez csak egy film.. és jó is! Én nem csak az erőszakot látom meg, hanem az izgalmat és a fordulatokat. És ezzel nem veszekedést indítok!
2010. augusztus 22. 12:14
Idézet (Cassie3 @ 2010.08.22. 12:07)
De amúgy azért nem fejezik be mert az emberek nézik és szép bevétel jön be rá. És ameddig ez így lesz, csinálják! Én személy szerint nem bánom! *-*
én sem
2010. augusztus 22. 12:42
Én a négyet láttam de 1 percig se bírtam, tesómnak biztos tetszeni fog!
2010. augusztus 22. 12:49
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
A világ egyik legjobb horror sorozata
Imádom minden egyes részét
Bár azért 3D-ben tuti ijesztőbb lesz , de már nagyon várom
Imádom minden egyes részét
Bár azért 3D-ben tuti ijesztőbb lesz , de már nagyon várom
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: