Ms. Aniston megsértette a fogyatékkal élőket
2010. augusztus 22. 13:13
ha nem direkt monta akkor nem kell ugy felkapni egyböl a vizet
2010. augusztus 22. 13:17
|
|
babett.jozsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 69887 offline
|
remélem télleg nem direkt volt
2010. augusztus 22. 14:05
Igen, mindenki háborog, mert aki csak egy kicsit is hasonló cipőben jár, az tudja, hogy egy-két ilyen probléma mekkora hátrányt jelenthet egy ilyen embernek, és nem mellesleg, k***a rosszul tud esni! Kívánom neki, hogy ne kerüljön hasonló helyzetbe, de az én részemről ezért egy pofont megérdemelne, akárki is!
Igaza van a cikkben megszólaló személynek, hogy előbb gondolkodjon, mielőtt kinyitja a száját! Attól mert ő híresség, még nem jelenti azt, hogy bármit megtehet, és hogy neki nem kellene tiltakoznia a diszkrimináció ellen!
Igaza van a cikkben megszólaló személynek, hogy előbb gondolkodjon, mielőtt kinyitja a száját! Attól mert ő híresség, még nem jelenti azt, hogy bármit megtehet, és hogy neki nem kellene tiltakoznia a diszkrimináció ellen!
2010. augusztus 22. 14:12
|
|
Emily257visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 231 Csatolások: 9 Azonosító: 125017 offline
|
Lehet, hogy véletlen volt, jó én nem vitatom, de akkor is egy kicsit elragadtatta magát nem gondoljátok??
Az oké, hogy híresség meg minden én szeretem őt és csodálom, de ez több annál amit egy átlagos ember -mint ő- megengedhet magának szerintem.
Az oké, hogy híresség meg minden én szeretem őt és csodálom, de ez több annál amit egy átlagos ember -mint ő- megengedhet magának szerintem.
2010. augusztus 22. 14:27
|
|
KataCullenAddicted to Pretty Little Liars ❤♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 1456 Csatolások: 132 Azonosító: 124843 offline
|
Ez nem volt szép Jennifertől, de véletlen is lehetett
2010. augusztus 22. 15:27
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
ez tényleg nem volt szép Jennifertől, de véletlen volt... szerintem minél hamarabb bocsánatot fog kérni
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: