Most végre végignéztem.

Huh ez eszméletlen volt. A második része legalábbis mindenképp. Az erdőben, mikor elkezdtek fütyülni, ott már sejteni lehetett, hogy végük. De basszus, Jeffreytől kirázott a hideg.

Mondjuk ez a "vigyorgok, de hidegvérrel kinyírlak" dolog mindig is benne volt (korábbi filmjeiben, sorozataiban. Már ahol kemény karaktere volt). Itt ugye megint kibukott, hogy Rick totál összeomlott. Egyedül Abraham volt olyan tökös, hogy felálljon és jelentkezzen önként. Ez persze Negannek túl könnyű volt, és ahogy mondta, túl sok emberük halt meg, ezért szenvedniük kell. (Persze attól még van egy rakás embere, akivel nem szívesen találkoznék sötétben

) És igen, tényleg hiányoltam én is hogy megmutassák ki halt meg. Sokkal durvább lett volna. Igazi finálé.
Remélem nem nyírják ki Aaront, őt nagyon csípem. Őt kedveltem legjobban az alexandraiak között. Megmondom őszintén hirtelen én sem tudom kik azok a fura emberek, akik megmentették Carolt és Morgant. Van egy olyan sejtésem, hogy nem a megmentőkhöz tartoznak. Most amúgy őrlődöm: utána nézzek mi történik a következő részekben, vagy sem? Persze a képregény sem 100% hogy az lenne, de az irány meg lenne adva.
vajon Rick behódol? Hirtelen úgyis kénytelen lesz beállni a sorba.