Starity

The Walking Dead (2010-)

44 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2015. március 12. 15:19 #581
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Rick iszonyatosan nagy fejlődésen megy át, szinte minden évadban. Fantasztikus, csak ennyit tudok mondani. meghajolo.gif Néha ugyan elszalad vele az a bizonyos lovacska, de szerencsére a családja mindig észhez téríti. A mostani epizódban is félelmetes volt néha. biggrin.gif Szegény férjnek nem jósolok nagy jövőt. rohog.gif Lesznek még kiborulások Alexandriában, az már biztos. biggrin.gif
Carol igazi kettős ügynök. Imádom. De ahogy szegény gyereket befélemlítette, az már durva volt. Még jó hogy nem a "virágokkal" jött. rohog.gif _nevet.gif Egyébként a neten iszonyat nagy a találgatás a W betűről, amit ugyebár egy járkáló homlokára volt belevésve.
2 felhasználónak tetszik: Toxic, House Of Wax
2015. március 12. 20:10 #582
Toxic
Toxic
peligroso™

StátuszI'm glad that you want to kiss my neck.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2631
Csatolások: 5538
Azonosító: 150146
Idézet (Bessie @ 2015.03.12. 15:19)
Rick iszonyatosan nagy fejlődésen megy át, szinte minden évadban. Fantasztikus, csak ennyit tudok mondani. meghajolo.gif Néha ugyan elszalad vele az a bizonyos lovacska, de szerencsére a családja mindig észhez téríti. A mostani epizódban is félelmetes volt néha. biggrin.gif Szegény férjnek nem jósolok nagy jövőt. rohog.gif Lesznek még kiborulások Alexandriában, az már biztos. biggrin.gif 
Carol igazi kettős ügynök. Imádom. De ahogy szegény gyereket befélemlítette, az már durva volt. Még jó hogy nem a "virágokkal" jött. rohog.gif  _nevet.gif Egyébként a neten iszonyat nagy a találgatás a W betűről, amit ugyebár egy járkáló homlokára volt belevésve.

Ha már lovacska, akkor még megemlíteném szegény Buttonst! Megkönnyeztem a halálát, imádom a lovakat és rettentő pipa vagyok, amikor bántalmazzák őket. Szívszorító volt, ahogy még lélegzett és Aaron megadta neki a "kegyelemlövést". Az első évadban is halt már meg paci, remélem több ilyen nem fog előfordulni!
4 felhasználónak tetszik: Bessie, katussnagy, Bettyke94, House Of Wax
2015. március 12. 21:11 #583
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Toxic @ 2015.03.12. 20:10)
Ha már lovacska, akkor még megemlíteném szegény Buttonst! Megkönnyeztem a halálát, imádom a lovakat és rettentő pipa vagyok, amikor bántalmazzák őket. Szívszorító volt, ahogy még lélegzett és Aaron megadta neki a "kegyelemlövést". Az első évadban is halt már meg paci, remélem több ilyen nem fog előfordulni!

én is nagyon sajnáltam de igazán fura jelenet volt. Aaron is mondta hogy mindig elfutott. A zombik meg nem olyan gyorsak, simán elmehetett volna. Még ha rúgott volna párat, vagy egyéb szökési mód után néz.
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2015. március 16. 18:38 #584
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
http://img.pandawhale.com/55134-5phi.gif

Már kezdtem megkedvelni erre...
4 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Tsuki, Marina Salvatore, House Of Wax
2015. március 21. 20:28 #585
Empress
Empress
assassins™

la jiggy jar jar doo dur dur dur dee dur
4 felhasználónak tetszik: LoveNessa, katussnagy, Beyla, Bettyke94
2015. március 22. 11:09 #586
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Spoiler tartalmú hozzászólás!

Innen-onnan hallottam olyan háttérinfókat az ötödik évad folytatásáról, miszerint egy kalap sz*r az egész, sőt néhány ismerősöm erősen savazta fészbukkon is, ami meglepett, így tehát elkezdtem a 05x09-től darálni, ugyanis én - mint mindig természetesen - le voltam maradva, mint a borravaló. Beth halálával kapcsolatban már kifejtettem a véleményemet, de mégis meglepetésként ért, hogy újabb két szereplőt nyírtak ki. Bár nem rossz ez az Éndenkertes új közösséges megoldás, viszont önmagához képest kicsit elcsépeltnek tartom - ám az a tény, hogy aránylag korrekt sztorit kerekítettek belőle, hiszen a fordulatosság és a feszültség megtartása meg is maradt. Carol hűvössége a kiskölyökkel szemben nagyon meglepett (talán Sophia miatt?), kifejezetten érezhető volt, hogy nem akar szorosabb kapcsolatot ápolni tulajdonképpen senkivel sem. Eugene pedig kellemes meglepetést okozott a raktárnál, sosem gondoltam volna, hogy lesz elég vér a pucájában ahhoz, hogy elkezdjen zombikat gyilkolni. Voltak már jobb epizódjai is a sorozatnak, ez tény, de azért közel sem olyan kaksi, mint ahogyan azt sokan előadják. Nekem tetszett a folytatás, és nem is tervezem kaszálni.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2015. március 23. 17:15 #587
Empress
Empress
assassins™
Tisztára Shane jut eszembe róla ...
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2015. március 23. 23:02 #588
- törölt felhasználó -    
Aaron, Jessie és Sam kivételével elmondhatatlanul bosszantanak a hely szerencsétlen lakói, főleg aki miatt meghalt Noah. Remélem a végén megkapja a jól megérdemelt jutalmát... Sashát nagyon sajnálom. Rick meg úristen, hatalmas volt, végre kitört belőle aminek már rég ki kellett, de sajnos Michonne egy jól irányzott ütéssel tönkretette a pillanatot. rohog.gif Carolnál az a büszke tekintet, mialatt mondta a magáét, imádtam. laugh.gif Izgatottan várom a finálét.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, House Of Wax
2015. március 24. 19:28 #589
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Mintha Shane-t hallottam volna Rick szájával beszélni. "Rick, it ain’t like it was before. If y’all want to live, if y’all want to survive, you gotta fight for it. I’m talkin’ about fightin’, right here, right now.” Shane már az elején felfogta, és sajnos Ricknek nagyon hosszú idő kellett és nagyon sok áldozat, mire rájött erre. dry.gif Bár ez nem feltétlen jó, hiszen Shane-nek ugyan igaza volt, de igen rosszul interpretálta a dolgokat. blink.gif Ezt én, mint megrögzött Shane rajongó is kénytelen vagyok elismerni. Rick csapata igazi család. Mindenekfelett lojálisak egymáshoz, összetartanak, nem hagyják cserben egymást. Mindig azt teszik, ami helyes, még akkor is, ha ezzel a saját életüket is kockára teszik. Maradnak és harcolnak, akkor is, ha minden remény oda. Ezért élnek még, ha kemény és súlyos veszteségek árán is. Viszont azt veszem észre, hogy míg a többiek egyre inkább rátaláltak emberi mivoltukra, addig Rick egyre inkább ösztönlénnyé satnyult. Pont, mint Shane, ő is átesett a paci túloldalára és nem tudom, innen van-e vissza. Vártam az ébredésére, és már kezdtem büszke lenni rá, de azt hiszem most egy kicsit túllőtt a célon. mellow.gif Rick leszúrta Shane-t ugyanezért, azt hiszem most örülhet, hogy ő egy K.O-val megúszta. laugh.gif
2015. március 24. 20:10 #590
- törölt felhasználó -    
Mikor Rick bevágja AZT a fejtartását és azt az arcát, én már tudom hogy valami készül... amúgy néha nagyon kínos volt amit az utóbbi kb. 3 epizódban leművelt azzal a Jessie csajjal, néha én éreztem magam kellemetlenül, el is kellett néznem a képernyőről, annyira awkward volt. rohog.gif Én számítottam arra, hogy valahol és valamikor Rick-ben is elő fog jönni ez a "Shane hajlam", nem is tudom mióta látom benne ezt, talán azóta hogy Lori meghalt... nagyon sajnálom hogy Michonne-t ennyire kevésszer mutatják, és hogy még mindig nem kap túl sok megbecsülést a karaktere, pedig megérdemelné. Még mindig nem hozzák ki belőle azt a maximumot amit lehetne. Végigvitték egy karakterfejlődésen, de még mindig nem eléggé jól igazítják az ő szálait. Néha nem tetszik amit az írók csinálnak, sokszor behoznak új szálakat (mint pl. ez a Rick & Jessie, ez tényleg feltétlen kellett), de amiket el kéne varrni, vagy tovább igazítani, azokat hagyják lógni és aztán egy fél rész alatt véget vetnek nekik. Néha túl sokat akarnak belesűríteni 45 percbe, én így érzem. Vannak a mostani részek között kevésbé jók, vannak jók, de így visszagondolva én szerettem ezt az évadot. Ebben nagy szerepet játszott Carol is, és az is, hogy ez az első évad amit úgy néztem, hogy tényleg hétről-hétre vártam, minden hétfőn beültem a gépem elé és megnéztem. Így valahogy más volt mint a többi. Mindenki panaszkodik, hogy kevés benne az öldöklés... hát én azt mondom, hogy ez a sorozat már az elején sem az volt, úgyhogy aki nagy vérfürdőre és folytonos darálásra vágyik, annak nem hiszem hogy néznie kéne... Csak azt remélem, hogy a 6. évadban sem kell csalódnom, és hogy nem írják ki a számomra fontos karaktereket. Tudom, ez a Walking Dead, itt bármi megtörténhet és bárki meghalhat, láttunk már erre nagyon sok példát, de azért... viselkedjenek, na. biggrin.gif (Ja és a legutóbbi rész után jöttem rá, hogy nekem még mindig hiányzik Shane és fog is. Kíváncsi vagyok ő mit tett volna mondjuk Terminusban, a Governor féle szálon vagy éppen itt, az ASZ-ban... számomra akkor is pótolhatatlan, kész.)
3 felhasználónak tetszik: Grace Benning, Bessie, House Of Wax
2015. március 24. 20:38 #591
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Idézet (ZitaTwilight @ 2015.03.24. 20:10)
(Ja és a legutóbbi rész után jöttem rá, hogy nekem még mindig hiányzik Shane és fog is. Kíváncsi vagyok ő mit tett volna mondjuk Terminusban, a Governor féle szálon vagy éppen itt, az ASZ-ban... számomra akkor is pótolhatatlan, kész.)

Egyetértek. Pokolian hiányzik innen Shane. mellow.gif Kattant volt, a végén meg már konkrétan a paci túloldaláról kukkolt visszafele, de még a legnagyobb őrületében is hitelesebb és erősebb volt, mint Rick valaha is lesz. Asszem én tényleg sose tudom Ricknek megbocsátani, hogy megölte, és tehet bármit, sose fogom tudni megszeretni igazán, vagy valóban együtt érezni vele. Tudom, hogy nagyon szigorú és kritikus vagyok Rickkel szemben Shane miatt, de ezen sajnos nem tudok változtatni. És ami azt illeti, Jon Bernthal olyan alakítást vágott oda az első két évadban, hogy a többiek, bármilyen jók is, megfeszülhetnek, akkor se tudnak olyat odarakni, mint Jon. Szóval hiányzik Shane és hiányzik Jon. blink.gif
2015. március 24. 21:17 #592
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2015.03.24. 20:38)
Egyetértek. Pokolian hiányzik innen Shane.  mellow.gif Kattant volt, a végén meg már konkrétan a paci túloldaláról kukkolt visszafele, de még a legnagyobb őrületében is hitelesebb és erősebb volt, mint Rick valaha is lesz. Asszem én tényleg sose tudom Ricknek megbocsátani, hogy megölte, és tehet bármit, sose fogom tudni megszeretni igazán, vagy valóban együtt érezni vele. Tudom, hogy nagyon szigorú és kritikus vagyok Rickkel szemben Shane miatt, de ezen sajnos nem tudok változtatni. És ami azt illeti, Jon Bernthal olyan alakítást vágott oda az első két évadban, hogy a többiek, bármilyen jók is, megfeszülhetnek, akkor se tudnak olyat odarakni, mint Jon. Szóval hiányzik Shane és hiányzik Jon.  blink.gif

Elnézést,hogy idetolakodok,de a Shane-sztoriba egyszerűen bele kell szólnom.
Tény és való,kettejük közül mindig is Rick volt az emberségesebb,az a személy,aki tartotta a többiekben a reményt,míg Shane sokkal inkább a realitások embere volt.Jobban átlátta a helyzetek súlyosságát,miértjét és hogyanját.Nem volt éppen egy csatkai Szűz Mária-jelenség,de Ő tényleg csak a csapat érdekeit tartotta szem előtt,különösen Carlét.Ricket meg inkább lekötötte mindenféle hülyeség.Próbált egy kis időre elmenekülni a valós problémák elől,amit nyilván megért az ember,de nem zombiapokalipszis idején.Hiába volt Ő a vezető a Tanács létrejöttéig,de Lori halála előtt sem volt vezetőnek való,Shanennel ellentétben.Shane már Carlt tekintve is sportszerűbb szereplő volt.Mindig a gyerek jólétére és biztonságára gondolt először.Rick meg szép és jó,hogy elpalántázgatott ott a börtön veteményesében,de kevésbé hozott ésszerű lépéseket.És igen,Rick nekem sem éppen a szívem csücske,Shane-hez viszonyítva meg egyenesen egy tüske.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2015. március 25. 16:25 #593
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2015.03.24. 20:38)
Egyetértek. Pokolian hiányzik innen Shane.  mellow.gif Kattant volt, a végén meg már konkrétan a paci túloldaláról kukkolt visszafele, de még a legnagyobb őrületében is hitelesebb és erősebb volt, mint Rick valaha is lesz. Asszem én tényleg sose tudom Ricknek megbocsátani, hogy megölte, és tehet bármit, sose fogom tudni megszeretni igazán, vagy valóban együtt érezni vele. Tudom, hogy nagyon szigorú és kritikus vagyok Rickkel szemben Shane miatt, de ezen sajnos nem tudok változtatni. És ami azt illeti, Jon Bernthal olyan alakítást vágott oda az első két évadban, hogy a többiek, bármilyen jók is, megfeszülhetnek, akkor se tudnak olyat odarakni, mint Jon. Szóval hiányzik Shane és hiányzik Jon.  blink.gif

[nem tudom kik járkálnak errefelé, vagy hogy kiírjam -e, nem tudom fogalmam sincs, de elővigyázatosságból SPOILER VESZÉLY]

Jon tényleg hihetetlen jó színész, süt minden mozdulatából a tehetség. Szeretem a TWD castot, jó emberek, jó színészek, de sok mellékszereplő néha iszonyatosan idegesítő ugyanazzal az arcmimikájával és mozdulatával, amit részről-részre bevág. Számomra a legjobb most abban a castban Melissa McBride, és nem csak azért, mert Carol az egyik kedvenc karakterem és maga a színésznő is hihetetlenül visszafogott, normális, kedves nő, hanem mert az alakítása szerintem páratlan most. Amit a The Grove-ban leművelt... istenem, azóta is az a kedvenc részem. Sok teóriát láttam Tumblrön, hogy mi lenne, ha Shane még élne, és Carolhoz fűzné valami szál. Két nagyszerű karakter és két nagyszerű színész. És igaz, hogy Shane kattant volt a végére, de akkor sem értem, hogy miért kellett ilyen hamar kiírni. Rick a 3. évad óta kattant, eddig mégsem történt vele semmi komolyabb baj... biggrin.gif Tudom hogy főszereplő, de akkor is. A legjobban eddig Andrea halálát sajnáltam, Hershel is jó pont volt a sorozatban, számomra Bob és Tyreese halála is felesleges volt, meg még igazából sokaké, de Shane-é a legjobban. Jó dolgokat lehetett volna még kihozni a karakteréből, és igazából Jon is hiányzik a sorozatból, és nem csupán azért mert a kedvenc férfi karakterem volt, hanem azért is, mert mindig feldobta valahogy a részeket, amikor megjelent. Shane páratlan jelenség volt és tuti nem hoznak olyat vissza, aki számomra érzelmileg megütné az ő mércéjét. Elvakultság, nem elvakultság, nálam így van.
https://38.media.tumblr.com/76b9c339202e60fc06dc1e52da9a3803/tumblr_nl4hfxMrl61qi6m7co1_400.gifhttps://38.media.tumblr.com/9c539b3533437218f5d4df11d2585d59/tumblr_nl4hfxMrl61qi6m7co6_400.gif
2 felhasználónak tetszik: Grace Benning, House Of Wax
2015. március 25. 17:38 #594
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Rendkívüli megkönnyebbülés, hogy nem csak én érzek így Ricket és Shane-t illetően. smileeee.gif Tudom, hogy Rick a főhős, de többnyire leginkább csak halálra idegesít. Néha van egy-két jó pillanata, amikor reménykedem benne, hogy na végre, ember lesz belőle, de aztán csak nem szeretem meg. És tény, hogy Jon szenvedélyét, odaadását, hihetetlenül erős alakítását nem lehet pótolni sehogy sem. Színt vitt a sorozatba, igazi életet. Nagyon ösztönösen ráérzett Shane lényegére, és a karaktere iránt érzett szeretete és elkötelezettsége sokakra átragadt. Rám is. smileeee.gif Melissa viszont szerintem is ragyogó. Ha valaki, ő igazán sokat fejlődött színészileg. A karaktere is kezd neki teret adni. Őt nagyon szeretem. Továbbra is a TWD a kedvenc sorozatom, de azért érdekes, hogy a főhőstől a falat kaparom, és legszívesebben már én vágnám tarkón egy kisbaltával, hogy ne szenvedjen tovább. blink.gif Ez normális, ha az ember kedvenc sorozatának főhőséről van szó? unsure.gif _nevet.gif
2015. március 26. 10:01 #595
- törölt felhasználó -    
Idézet (Grace Benning @ 2015.03.25. 17:38)
Rendkívüli megkönnyebbülés, hogy nem csak én érzek így Ricket és Shane-t illetően. smileeee.gif Tudom, hogy Rick a főhős, de többnyire leginkább csak halálra idegesít. Néha van egy-két jó pillanata, amikor reménykedem benne, hogy na végre, ember lesz belőle, de aztán csak nem szeretem meg. És tény, hogy Jon szenvedélyét, odaadását, hihetetlenül erős alakítását nem lehet pótolni sehogy sem. Színt vitt a sorozatba, igazi életet. Nagyon ösztönösen ráérzett Shane lényegére, és a karaktere iránt érzett szeretete és elkötelezettsége sokakra átragadt. Rám is. smileeee.gif Melissa viszont szerintem is ragyogó. Ha valaki, ő igazán sokat fejlődött színészileg. A karaktere is kezd neki teret adni. Őt nagyon szeretem. Továbbra is a TWD a kedvenc sorozatom, de azért érdekes, hogy a főhőstől a falat kaparom, és legszívesebben már én vágnám tarkón egy kisbaltával, hogy ne szenvedjen tovább.  blink.gif Ez normális, ha az ember kedvenc sorozatának főhőséről van szó?  unsure.gif  _nevet.gif

Spoiler!
Ó,én Bethszel voltam ugyanígy.Marhára idegesített a karaktere.Jelenetei többségében csak hisztizett és bőgött,érdektelen szereplőnek tituláltam.Viszont az utóbbi részekben kezdtem egészen megkedvelni.Kár,hogy kiírták,lehetett volna még mit kihozni a karakteréből.A halálát pedig teljes egészében értelmetlennek érzem.
2015. március 30. 19:15 #596
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

Ehh, ez az évadzáró egy nagy lófityula volt. Már a tavalyi is az volt, de ezt aztán igazán nem volt érdemes 90 percen át húzni. blink.gif Azért 90 percen át várni, hogy végre történik valami... háááát... blink.gif Darylék jeleneteinél már majdnem történt valami, aztán ott se. Ki találta ezt ki? Hol vannak már a nagy finálék meg évadnyitók? Olyan erős epizódokat tudnak csinálni, az évadzárót meg csak így elsinkófálják, már másodjára. Tiszta csalódás. Ezen a cliffhangeren ugyan nem rágom le a körmöm 7 hónapon át. Viszont Carolt egyszerűen imádom. Annyira kis pszichopata. _nevet.gif Az egyetlen értékelhető, odavágós, magára ébredős, múltjával bátran szembenézős jelenete neki volt, oszt kalap kabát. Azon jót somolyogtam, és arra gondoltam, hogy de mennyivel korábban így a sarkára kellett volna állnia. De jobb később, mint soha. Carol rulez és kész! w00t.gif
2015. március 30. 20:59 #597
otyg
otyg
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 4471
Azonosító: 4076
Idézet (Grace Benning @ 2015.03.30. 19:15)
Ehh, ez az évadzáró egy nagy lófityula volt. Már a tavalyi is az volt, de ezt aztán igazán nem volt érdemes 90 percen át húzni.  blink.gif Azért 90 percen át várni, hogy végre történik valami... háááát...  blink.gif Darylék jeleneteinél már majdnem történt valami, aztán ott se. Ki találta ezt ki? Hol vannak már a nagy finálék meg évadnyitók? Olyan erős epizódokat tudnak csinálni, az évadzárót meg csak így elsinkófálják, már másodjára. Tiszta csalódás. Ezen a cliffhangeren ugyan nem rágom le a körmöm 7 hónapon át. Viszont Carolt egyszerűen imádom. Annyira kis pszichopata.  _nevet.gif Az egyetlen értékelhető, odavágós, magára ébredős, múltjával bátran szembenézős jelenete neki volt, oszt kalap kabát. Azon jót somolyogtam, és arra gondoltam, hogy de mennyivel korábban így a sarkára kellett volna állnia. De jobb később, mint soha. Carol rulez és kész!  w00t.gif

Pedig az első 2 évadban az egyik legidegesítőbb karakter volt. De tény, hogy mostanra nagyon jól felépítették, abszolút belenőtt ebbe a világba, sőt az egyik legjobb karakter lett. Ezzel szemben Glennt nagyon felvizezték, szerintem olyan háttérrel, mint ő(k) nem így viselkedett volna.

Az évadzáró amúgy tetszett, csak hasonlóan hozzád én is úgy érzem, hogy ez most csak simán kettétörte a sztorit, igazából nem volt cliffhanger, maximum a jövőt vetítették előre. Izgultam a rész közben, hátha valakit megint 'kietetnek' a sorozatból (Glenn szála adta volna magát), de aztán mégse.
Most már csal az a bajom, hogy a következő évadra megint sokat kell várni.
2015. március 30. 20:59 #598
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Spoiler tartalmú hozzászólás!

Nem azt mondom, hogy ez volt az eddigi legizgalmasabb évadzáró, de nekem mégis nagyon tetszett. Voltaképp nem a zombi gyilkolászásra fektették a hangsúlyt, hanem a drámára és talán ez tetszett benne a legjobban. Glenn még mindig emberséges, pedig a f.szi már egy párszor kihúzta a gyufát, mégis képtelen volt megölni. Viszont a pap már a belépésekor szerintem baróra gyanús volt (pláne azzal a falfirkákkal a templomon), és bár nem tudtam eldönteni, hogy tökösködni akar vagy szimplán meghalni, remélni mertem, hogy hasonló gondolkodása lesz, mint a nemrégebben megtért Eugene-nek. Eddig bele sem gondoltam, de Rick borzasztó változáson ment keresztül az első évad óta. Gondoltam, hogy Morgan megjelenése (aki egyébként üdítő színfolt volt) valami hasonlót takar, ám álmomban nem gondoltam volna, hogy az első évadbeli Ricket összehasonlítják a mostani önmagával. Már nem emlékszem rá, de gondolom, az első részekben Grimes azt vallotta, hogy minden élet fontos, holott az utolsó képkockákban kioltott egyet. Borzasztóan elgondolkodtató, hogy mennyire megváltoztatták őt a múltbéli események. Nevezhetném talán még életszagúnak is. Tara felépülése várható volt, Carol olyan, mint egy kém rohog.gif , de ami a legjobban meglepett az Deanna pálfordulása miután Jessie férje kinyírta Reget, ami engem legalábbis meglepett. Szerintem jó kis finálét hoztak össze, és a feszültséget is sikerült megtartani. Nekem tetszett. Kíváncsi vagyok, hogy mit fognak összehozni a spin-off sorozatban. Remélhetőleg az is hasonlóan érdekfeszítő lesz.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, House Of Wax
2015. március 30. 22:34 #599
- törölt felhasználó -    
OFF!
Ha Shane itt lenne Carol már rég kinyírta volna! Shane egy önző fazon és nem volt csapatjátékos és magán kívül nem érdekelte semmi és senki jahh meg a farka!pardon.gif Egy igazi fúró gép volt a csávó! Fúrta az asszonyt fúrta a többieket fúrta Rick-et, Shane-el 2km-ig nem jutottak volna az első adandó alkalommal lenyúlta volna a legjobb nőt a csapatban és lepattant volna! rohog.gif Shane alapból egy szociopata volt Rick pedig azzá vált a körülmények hatására!
OFF bezár!
Sorry nem bírtam Shane-t az elejétől kezdve a hátam közepére kívántam!pardon.gif emiatt már kaptam itt starity-n! de háá mindegy! laugh.gif
De talán Mr Morgan helyre billenti Rick lelki egyensúlyát már előre várom a tartalmas beszélgetéseiket mondhatnám kettőjük miatt várom a következő évadot! Morgan is megjárta a poklot így mindenképp a csapat bölcse lehet főleg úgy hogy egy ellenpólúst képviselne mivel nyomatékosította Darylékben is hogy minden élet fontos! Kérdés hogy tágabb értelmben mit ért ezalatt mr Morgan? Főleg annak tudatában hogy éppen zombi apokalipszis tombol. De kifogja fejteni biztos vagyok benne! meghajolo.gif Tényleg egyébként az érdekel valakit rajtam kívűl hogy voltaképpen mi az Istennyila történt úgy általánosságban? Vírús? Az ítéletnapja? Vegyifegyver? vagy mi? Aki olvasta a képregényt az nyugtasson már meg hogy lesz magyarázat! thnx
Az évadzáró legjobb jelenete volt amikor megjelentek Morganék amikor Rick lelőtte a fazont Morgan arcán a döbbenet látszott nem ilyennek ismerte Ricket és Rick arcán pedig a szégyen vonásait lehetett felfedezni ahogy belenézett Morgan szemébe! ZSENIÁLIS jelenet volt az évad pillanata. Akárhogy is majdhogynem Rick-el és Morgan-el indúlt a Walking Dead és iszonyat nagy utat jártak be mindketten ezalatt és most újra találkoznak ebből nagyon jó dolgokat lehetne kihozni később! smileeee.gif
ez is egy remek pillanat volt:
https://www.upack.com/sites/default/files/img/blog/Rick%20and%20Morgan.png
2 felhasználónak tetszik: Bessie, dave095
2015. május 27. 19:37 #600
princess254698
princess254698
visszatérő vendég

StátuszWalking dead is my drug♥
Hozzászólás: 144
Csatolások: 43
Azonosító: 243920