Megnéztem, és még most is a hatása alatt vagyok. Annyira megdöbbentő, döbbenetes, de valahol mégis szép. A visszatekintések, régi szereplők, á kész.
The Walking Dead (2010-)
2015. február 09. 21:05
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
még én se. Most fogom megnézni.
Megnéztem, és még most is a hatása alatt vagyok. Annyira megdöbbentő, döbbenetes, de valahol mégis szép. A visszatekintések, régi szereplők, á kész.
Hihetetlen. Egyszerűen hihetetlen volt.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2015. február 16. 17:14
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nagyon szép volt az előző heti epizód. Tökéletes dramaturgia, minden egyben volt egy művészi, mély mondanivaló átadásához. Hype-olták is rendesen, ehhez képest engem ez a mostani, 10. epizód sokkal, de sokkal jobban megérintett. Na, ennek aztán tényleg volt egy mély, mögöttes mondanivalója. Talán a képi világ kevésbé volt művészi, de az érzelmek, az egyes karakterek lelkivilága, a csapat lényege tökéletesen megnyilvánult. A jelenet a viharban mindent vitt. Talán az öt évad alatt nem volt még egy ennyire erős jelenet, pedig volt azért egy pár ütős mozzanat. Tökéletes. Akár most azonnal újra tudnám nézni, pedig pár perce fejeztem be.
Bessie
2015. február 16. 19:00
Üdv, remélem nem baj, ha én is csatlakozom.
Egyébként egyet értek, ez a mostani rész engem is jobban megérintett, mint az előtte lévő. Lehet meg kellett volna cserélni a legutóbbi két epizódot, és ezt tenni második félévad nyitónak.
Nem tudom más is észrevette-e már, de miért akarják a rendezők mindig azt hitetni velünk, hogy Judith meg fog halni? Vagy csak én hittem azt, mikor Carl letette a földre, hogy na most meg fog halni?
Egyébként egyet értek, ez a mostani rész engem is jobban megérintett, mint az előtte lévő. Lehet meg kellett volna cserélni a legutóbbi két epizódot, és ezt tenni második félévad nyitónak.
Nem tudom más is észrevette-e már, de miért akarják a rendezők mindig azt hitetni velünk, hogy Judith meg fog halni? Vagy csak én hittem azt, mikor Carl letette a földre, hogy na most meg fog halni?
2015. február 19. 02:04
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Valójában mindenki otthagyja. Igaz azért, hogy a pajta ajtaja kitartson.
És igen, habár a WD alapjáraton dráma, ez most nagyon erős volt. A kilátástalanság, a szomj, az éhség, ez most nagyon visszaköszönt ebben az epizódban. Nekem nagyon tetszett az a jelenet is, amikor a pajtában beszélgettek. Úristen, mikor Rick beszélt, rendesen tiszta lúdbőr voltam.
Aztán ahogy lassan mindenki összefog...
Jó, kicsit megmosolyogtam a vihar utáni állapotot (zombik mindenhol, még a fák tetején is
), aztán a "barát" megjelenése. Csillagos 5-ös rész.
2015. február 24. 20:37
|
|
BessieJung Kook |
|
Na megint ott vagyunk. Új közösség, de szerintem ez is túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen.
Az a pali meg nagyon fura. Tisztára úgy beszélt egész idő alatt, mint egy szektás pap.
Toxic
2015. február 25. 17:33
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Bessie @ 2015.02.24. 20:37)
Na megint ott vagyunk. Új közösség, de szerintem ez is túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen.
Az a pali meg nagyon fura. Tisztára úgy beszélt egész idő alatt, mint egy szektás pap. 
Nem tudok semmit, szóval nem spoiler, amit most mondok, vagy ha igen, akkor csak jól tudok beletrafálni.
2015. február 25. 17:53
Idézet (Grace Benning @ 2015.02.25. 17:33)
Nem tudok semmit, szóval nem spoiler, amit most mondok, vagy ha igen, akkor csak jól tudok beletrafálni.
Szerintem az a tábor, vagy mi, hót üres. Ez a két fickó meg kevés ahhoz, hogy egy ilyen "erődöt" fenntartson. Aaron többször hangsúlyozta, mennyire szükségük van emberekre. Szerintem ez a lényeg. Én arra tippelnék, hogy csak ők ketten vannak a szerelmével, és tényleg szükségük van másokra ahhoz, hogy életben tudjanak maradni. Persze lehet, hogy tévúton járok, de azt nem tudom elképzelni, hogy Aaron meg Eric gonosz emberek legyenek. Valamiben hazudnak, ez biztos, de nem hinném, hogy rossz szándékkal teszik. Viszont ettől függetlenül van egy olyan érzésem, hogy az imádott csapatunk megint alaposan megszívja. 
De hallatszott bentről valami, mintha gyerekek nevetgélnének, nem? Gondolom nem felvételről ment.
2015. február 25. 18:57
|
|
|
Idézet (wiky96 @ 2015.02.25. 17:53)
De hallatszott bentről valami, mintha gyerekek nevetgélnének, nem? Gondolom nem felvételről ment.
Nekem meg pont az volt az első gondolatom, hogy az egész felvételről megy. Főleg mert a fényképeken sem volt látható egyetlen ember sem, amit meg is jegyeztek Aaronnak.
Empress
2015. február 25. 20:55
Idézet (Grace Benning @ 2015.02.25. 18:57)
Nekem meg pont az volt az első gondolatom, hogy az egész felvételről megy. Főleg mert a fényképeken sem volt látható egyetlen ember sem, amit meg is jegyeztek Aaronnak.
Na majd kíváncsi leszek melyikünknek lesz igaza.
2015. február 25. 21:05
|
|
BessieJung Kook |
|
Túlságosan titkolóztak a drága közösségükről, miközben egyfolytában a közösségről beszéltek, hogy milyen szép, és jó, meg biztonságos. Nem tudom, túl fura volt ez így. Tegyük fel, Grace neked van igazad. Egy ennyire biztonságos helyet hogy tudtak eddig ketten fenntartani?
Persze mellettük szól az, hogy mennyire védték a helyet és állításuk szerint egy ideig megfigyelték a csapatot, hogy milyen emberek. Na de mióta figyelték őket? Nem mindig voltak ám együtt, és azt hogy oldották meg? vannak ilyen hülye gondolataim
Grace Benning
2015. február 28. 21:33
|
|
BessieJung Kook |
|
Nem vagyok valami nagy (se kicsi
)képregényrajongó, de úgy olvastam, hogy Aaron benne van a képregényben is.
Szóval aki utána akar nézni tessék. Tényleg elég nagy spoiler, szóval mindenki saját felelősségére olvassa.
Grace Benning
2015. március 02. 10:08
|
|
|
Némi spoiler, de nem számottevő. Semmi poént nem lövök le, szóval el lehet olvasni annak is, aki nem látta még az epizódot.
Oké, tévedtem.
Ez még félelmetesebb, mint gondoltam. Azért ezek az emberek mit nem gondolnak.
Az egész időt ezek mögött a biztonságos falak mögött töltötték, és akkor jön az a csirkefejű és azt mondja Glenn-nek, hogy itten ő a góré, Glenn meg azt teszi, amit mond. Hát majdnem leröhögtem a pizsim gombjait.
Azt nézném még meg, aki bele mer kötni Darylbe.
Mondjuk speciel érte aggódom, kicsit nehezen veszi az akdályt...
A spoilert nem olvastam el, bár nagy a kísértés, de nem akarom magamnak lelőni a poént. Viszont Rickben kellemesen csalódtam. Lehet ilyet mondani? Úgy értem alapvetően nem kéne örülnöm, hogy ilyen lett. Amit mondott a tegnapi epizód végén, kétesélyes, én mégis örülök, hogy ezt mondta. Megtanulta a leckét. Kezd tetszeni nekem ez a Rick.
Pedig jóformán négy évadon keresztül halálra idegesített.
Oké, tévedtem.
2015. március 02. 12:30
Nagyon bírom! Rendszeresen nézem! Egész jól meg van csinálva és van története! Bár néha egy kicsit uncsi az átmenete! De nekem nagyon tetszik!
2015. március 03. 11:06
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (wiky96 @ 2015.03.02. 16:16)
Ah, ez most jól esett a sok uncsi tétel után.
Egyébként én azon gondolkodtam, hogy miért csak Ricknek nőtt két méteres szakálla, mikor rajta kívül még jó pár férfi nem tudott borotválkozni? Pl. Daryl sem, neki mégse volt akkora.
Egyébként én azon gondolkodtam, hogy miért csak Ricknek nőtt két méteres szakálla, mikor rajta kívül még jó pár férfi nem tudott borotválkozni? Pl. Daryl sem, neki mégse volt akkora.
többiek gondozták magukat
House Of Wax
2015. március 03. 14:22
Idézet (Bessie @ 2015.03.03. 11:06)
többiek gondozták magukat 
Ja...szóval akkor Rick direkt nem vágta? Azt hittem, azért mert nem volt mivel.
2015. március 04. 17:12
Még csak múlt héten kezdtem el,de máris kivégeztem az első két évadot.Remek rendezés,vágás,színészi játék...rég' nem láttam ennyire jó sorozatot,pedig a zombis dolgoktól kifejezetten irtózok.A produkció tökéletesen bemutatja,mit tennének az emberek egy esetleges zombiapokalipszis esetén és hitelesen mutatta be a szereplők jellemfejlődését is Shane becsavarodásával együtt.Annyira kár,hogy kiírták.Be-és kicsavarodva is Ő volt az egyik kedvenc karakterem.
Bessie
2015. március 12. 13:54
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
5. évad 13. részéről
Hol is kezdjem? Végre azt kaptam, amire már olyan régen vártam! Egyre inkább azt érzem, hogy fantasztikus fináléra számíthatunk! Minden egyes epizóddal közelebb visznek minket egy meghökkentő, terrorszerű kiteljesedéshez! Vajon ki fog meghalni? Én ezen agyalok már mióta! Első tippem Glenn lenne, mert mostanában nagyon hanyagolják (Maggie-vel együtt) és szerintem majd az utolsó részben történik velük valami érdemlegesebb. Másik tippem Sasha lenne: teljesen egyedül van, nem találja a helyét, elvesztette az összes szerettét, öngyilkos hajlamai vannak, dühkitörésekkel küszködik, ráadásul az őt alakító színésznő gyermeket vár. Michonne (egyem meg) nagyon aranyos, ahogy próbál visszailleszkedni minden erejével és normális életet élni, de a katana folyton kísérti és szerintem előbb-utóbb leakasztja majd arról a két szögről és rájön, hogy egy ilyen világban nem szabad ennyire elkényelmesedni és úgy tenni, mintha minden rendben lenne. Rick karaktere a lehető legjobb fordulatot vette, kezd Kormányzó 2.0-ba átmenni és kitudja, hogy milyen messzire megy majd el. Izgalmasnak izgalmas ez a "fejlődés", csak nehogy a végét jelentse, az tényleg sokkoló lenne, ha ő távozna! Daryl szerintem biztonságban van, bár Beth halála óta benne is hibádzik valami. Most először láttam, hogy kapaszkodni próbál, szeretne felejteni és továbblépni, remélem neki sikerül majd boldogságra lelni! Aztán ott van Carol drága, aki olyan sorozatgyilkos fejet vágott, hogy csak ámultam és bámultam! Kétségkívül ő és Rick hatalmasat fordultak személyiségileg az első évad óta. Annyira bejön, hogy játsza a kedves, sütisütő nénit virágos kardigánban, közben meg úgy bánik a fegyverekkel és olyan csalafinta, mint Nikita, a bérgyilkosnő. Jessie szerintem hagyja ott a férjét és csatlakozzon Rickékhez, legalább Carlnak és Judith-nak lesz egy igazán bájos és odaadó anyukája. Aaron pedig úgy tűnik valamit nagyon el szeretne mondani Darylnek, csak mintha nem merne a lényegre térni. Talán azt szeretné közölni íjászunkkal, hogy szerinte sem lehet teljesen megfeledkezni a zombikról, kommunát alkotni, meg tésztát készíteni.
Hol is kezdjem? Végre azt kaptam, amire már olyan régen vártam! Egyre inkább azt érzem, hogy fantasztikus fináléra számíthatunk! Minden egyes epizóddal közelebb visznek minket egy meghökkentő, terrorszerű kiteljesedéshez! Vajon ki fog meghalni? Én ezen agyalok már mióta! Első tippem Glenn lenne, mert mostanában nagyon hanyagolják (Maggie-vel együtt) és szerintem majd az utolsó részben történik velük valami érdemlegesebb. Másik tippem Sasha lenne: teljesen egyedül van, nem találja a helyét, elvesztette az összes szerettét, öngyilkos hajlamai vannak, dühkitörésekkel küszködik, ráadásul az őt alakító színésznő gyermeket vár. Michonne (egyem meg) nagyon aranyos, ahogy próbál visszailleszkedni minden erejével és normális életet élni, de a katana folyton kísérti és szerintem előbb-utóbb leakasztja majd arról a két szögről és rájön, hogy egy ilyen világban nem szabad ennyire elkényelmesedni és úgy tenni, mintha minden rendben lenne. Rick karaktere a lehető legjobb fordulatot vette, kezd Kormányzó 2.0-ba átmenni és kitudja, hogy milyen messzire megy majd el. Izgalmasnak izgalmas ez a "fejlődés", csak nehogy a végét jelentse, az tényleg sokkoló lenne, ha ő távozna! Daryl szerintem biztonságban van, bár Beth halála óta benne is hibádzik valami. Most először láttam, hogy kapaszkodni próbál, szeretne felejteni és továbblépni, remélem neki sikerül majd boldogságra lelni! Aztán ott van Carol drága, aki olyan sorozatgyilkos fejet vágott, hogy csak ámultam és bámultam! Kétségkívül ő és Rick hatalmasat fordultak személyiségileg az első évad óta. Annyira bejön, hogy játsza a kedves, sütisütő nénit virágos kardigánban, közben meg úgy bánik a fegyverekkel és olyan csalafinta, mint Nikita, a bérgyilkosnő. Jessie szerintem hagyja ott a férjét és csatlakozzon Rickékhez, legalább Carlnak és Judith-nak lesz egy igazán bájos és odaadó anyukája. Aaron pedig úgy tűnik valamit nagyon el szeretne mondani Darylnek, csak mintha nem merne a lényegre térni. Talán azt szeretné közölni íjászunkkal, hogy szerinte sem lehet teljesen megfeledkezni a zombikról, kommunát alkotni, meg tésztát készíteni.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.