Starity

The Walking Dead (2010-)

44 oldal 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. október 22. 17:05 #521
Ewanon96
Ewanon96
visszatérő vendég

Státusz> szeretnék visszamenni a kifinomult, pestises kis századomba ~ Benedict ♥
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 233
Csatolások: 84
Azonosító: 232071
Eddig izgalmasnak ígérkezik ez az évad (is), örülök annak is - And hívta fel rá a figyelmemet -, hogy lesz hatodik évad. Várom már, hogy mikor szabadítják ki Beth-et, ő az én kedvenc szereplőm, örülnék neki, ha végre megmentené valaki. Az a jelenet, amikor Carol és Daryl indulnak megmenteni, látványos. és gyűlölöm Terminust. glare.gif
2014. október 22. 17:12 #522
- törölt felhasználó -    
Most kezdtem el a sorozatot. Azt kell mondjam az első évad elég nagy elvárást állított fel,mert szerintem tényleg nagyon jóra sikerült. Most,hogy belekesztem a másodikba...nem okozott csalódást de remélem azért nem lesz ez az agyon húzott sorozat.
2014. október 27. 11:10 #523
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
És még mindig jó. biggrin.gif Az évadnyitó most már szokásosan, nem volt akkora durranás, mint ahogy az évadzárók se szoktak egy ideje azok lenni. Viszont a köztes epizódok között igen sok a remekbeszabott. Ez a harmadik rész például szerintem az volt. smileeee.gif A cliffhanger is nagyot ütött. Milyen régóta várok erre!!! Legyen már jövő hétfő! w00t.gif Viszont nagyon nem örültem Glenn és Maggie döntésének. Mostanában Glenn egyébként sem jeleskedett túlzottan, csak asszisztált és nem volt sok szerepe. Hátha így majd kicsit több lehetősége lesz, mert az ő karaktere is nagyon remek, csak Rick és Daryl egyre sötétebb és brutálisabb alakja mellett neki nem sok szava volt mostanság. Egy szó mint száz, egyre kiváncsibb vagyok.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, House Of Wax
2014. október 27. 11:18 #524
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Grace Benning @ 2014.10.27. 11:10)
És még mindig jó. biggrin.gif Az évadnyitó most már szokásosan, nem volt akkora durranás, mint ahogy az évadzárók se szoktak egy ideje azok lenni. Viszont a köztes epizódok között igen sok a remekbeszabott. Ez a harmadik rész például szerintem az volt. smileeee.gif A cliffhanger is nagyot ütött. Milyen régóta várok erre!!! Legyen már jövő hétfő!  w00t.gif Viszont nagyon nem örültem Glenn és Maggie döntésének. Mostanában Glenn egyébként sem jeleskedett túlzottan, csak asszisztált és nem volt sok szerepe. Hátha így majd kicsit több lehetősége lesz, mert az ő karaktere is nagyon remek, csak Rick és Daryl egyre sötétebb és brutálisabb alakja mellett neki nem sok szava volt mostanság. Egy szó mint száz, egyre kiváncsibb vagyok.

te már meg is nézted? Irigykedem. biggrin.gif Nekem most jött le, de csak este tudom megnézni. Idióta délutános műszak. rohog.gif _nevet.gif reklamalo.gif
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2014. október 27. 11:19 #525
Ewanon96
Ewanon96
visszatérő vendég

Státusz> szeretnék visszamenni a kifinomult, pestises kis századomba ~ Benedict ♥
Elnézést, valaki tudna információval szolgálni - link is megfelel -, hogy mi történt az előző részben? Ugye ma van hétfő, és nem szeretném úgy elkezdeni a részt, hogy nem tudom, mi történt az előző epizódban. Aki esetleg tudna nekem segíteni, annak megköszönném.

utóirat: én most írok egy marha hosszú véleményt, szerintem igénybe vesz minimum másfél órát. Aki addig infóval szolgál, kérem, hogy hagyjon nekem egy üzenetet, megnyitom másik fülben a szteritit, és elolvasom. Köszönöm szépen! smileeee.gif
2014. október 27. 15:45 #526
johanna92
johanna92
Bullshitter

StátuszDaenamhyup, we be kill them aaaaaaaaaaaaaall
Hozzászólás: 1924
Csatolások: 28
Azonosító: 174132
Idézet (Ewanon96 @ 2014.10.27. 11:19)
Elnézést, valaki tudna információval szolgálni - link is megfelel -, hogy mi történt az előző részben? Ugye ma van hétfő, és nem szeretném úgy elkezdeni a részt, hogy nem tudom, mi történt az előző epizódban. Aki esetleg tudna nekem segíteni, annak megköszönném.
utóirat: én most írok egy marha hosszú véleményt, szerintem igénybe vesz minimum másfél órát. Aki addig infóval szolgál, kérem, hogy hagyjon nekem egy üzenetet, megnyitom másik fülben a szteritit, és elolvasom. Köszönöm szépen! smileeee.gif

Rickék találkoztak egy beszari, gyanús pappal és befészkelték magukat a templomába, aztán elmentek kaját szerezni a városba. Carol és Daryl meglátták az autót, amivel anno elrabolták Beth-t és a nyomába eredtek. A végére megjöttek a kannibálok és lerágták Bob lábát. Röviden ennyi. XDDD
2014. október 27. 16:08 #527
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (Bessie @ 2014.10.27. 11:18)
te már meg is nézted? Irigykedem. biggrin.gif Nekem most jött le, de csak este tudom megnézni. Idióta délutános műszak. rohog.gif  _nevet.gif  reklamalo.gif

Én rendszerint délutános műszakban dolgozom, ezért nézem meg mindig kora reggel az új epizódot. Késő éjjel már nem lenne kedvem hozzá. De ma történetesen pihenős vagyok, mivel én végigdolgoztam a hosszú hétvégét is. biggrin.gif
Nagyon jó epizód, megéri várni is rá egy kicsit. Nekem nagyon bejött. Eddig kicsit laposnak találtam az évadot. Az előző részben már kezdett igéretesedni, most meg majdnem leizéltem a bokám. _nevet.gif Kezd beindulni a dolog és ez nekem nagyon tetszik. thumbsup.gif
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2014. október 27. 19:03 #528
Ewanon96
Ewanon96
visszatérő vendég

Idézet (johanna92 @ 2014.10.27. 15:45)
Rickék találkoztak egy beszari, gyanús pappal és befészkelték magukat a templomába, aztán elmentek kaját szerezni a városba. Carol és Daryl meglátták az autót, amivel anno elrabolták Beth-t és a nyomába eredtek. A végére megjöttek a kannibálok és lerágták Bob lábát. Röviden ennyi. XDDD

Lényegretörő. laugh.gif biggrin.gif Köszönöm szépen.
1 felhasználónak tetszik: johanna92
2014. október 30. 14:52 #529
Ewanon96
Ewanon96
visszatérő vendég

Valaki eseteleg tudna nekem segíteni? Olyan oldalt keresek, ahol regisztráció nélkül meglehet nézni az egész sorozatot, az első résztől. (aki a Nézz sorozatokat ajánlja, el kell, hogy szomorítsam, mert már vagy öt különböző néven regisztráltam, sohasem küldtek címet, és nekem csak regisztrációval engedi.) Ez azért lenne szükséges, mert az első, és a második évadot nem láttam, és senki sem tudott nekem segíteni, hogy hol tudnám megnézni minőségileg megfelelően, illetve regisztráció nélkül. Köszönöm szépen annak, aki válaszol, egy háromhónapos terhet vett le a vállamról. smileeee.gif
2014. október 31. 00:17 #530
gabrix81
gabrix81
új tag
Hozzászólás: 44
Csatolások: 0
Azonosító: 115090
Idézet (Ewanon96 @ 2014.10.30. 14:52)
Valaki eseteleg tudna nekem segíteni? Olyan oldalt keresek, ahol regisztráció nélkül meglehet nézni az egész sorozatot, az első résztől. (aki a Nézz sorozatokat ajánlja, el kell, hogy szomorítsam, mert már vagy öt különböző néven regisztráltam, sohasem küldtek címet, és nekem csak regisztrációval engedi.) Ez azért lenne szükséges, mert az első, és a második évadot nem láttam, és senki sem tudott nekem segíteni, hogy hol tudnám megnézni minőségileg megfelelően, illetve regisztráció nélkül. Köszönöm szépen annak, aki válaszol, egy háromhónapos terhet vett le a vállamról. smileeee.gif

http://www.mozicsillag.cc/ vagy http://filmek-online.eu/
2014. november 01. 02:11 #531
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
végre tényleg megtudjuk, mi történt Beth-szel biggrin.gif gyorsan, vasárnapot kérek!!! reklamalo.gif
2 felhasználónak tetszik: otyg, Grace Benning
2014. november 02. 18:10 #532
Ariana000
Ariana000

StátuszAz ember néha szomorú, néha nem.
Hozzászólás: 666
Csatolások: 6
Azonosító: 228178
Nagy TWD rajongó vagyok, de kicsit szégyellem, hogy még a múlt heti részt se pótoltam be.. wub.gif De mindenesetre, várom a következő részt is, egymás után kettőt megnézni! biggrin.gif Egyébként a múlt részből kiderült mi lett Bobbal? Úgy értem megették (életemben nem gondoltam volna, hogy ilyen kérdést felteszek), vagy 'kiszabadult'?
2014. november 03. 14:43 #533
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Spoileres!

Nekem ez a mostani rész annyira nem tetszett, bár érdekes szál lehet belőle. Azt a rendőrnőt legszívesebben felrúgnám, komolyan. Elmeroggyant. Az a szöveg, amit lenyomott Beth-nek a nagyobb jóról, hogy nem elég erős, meg nem mindenkinek való ez az élet. Bitch, please. 110.gif Áhh, és a végén Carol... ohmy.gif Mindig ezt csinálja ez a sorozat. reklamalo.gif rolleyes.gif Nem szeretem mikor több szálon futtatják a sorozatot, mert így a jövőhéten tuti megint nem tudunk majd meg semmit Carolékról, jön a másik banda. Pedig ez most jobban érdekelne.
4 felhasználónak tetszik: Bessie, Grace Benning, Bettyke94, House Of Wax
2014. november 03. 15:47 #534
- törölt felhasználó -    
Idézet (Ariana000 @ 2014.11.02. 18:10)
Nagy TWD rajongó vagyok, de kicsit szégyellem, hogy még a múlt heti részt se pótoltam be.. wub.gif De mindenesetre, várom a következő részt is, egymás után kettőt megnézni! biggrin.gif Egyébként a múlt részből kiderült mi lett Bobbal? Úgy értem megették (életemben nem gondoltam volna, hogy ilyen kérdést felteszek), vagy 'kiszabadult'?

Kiderült igen. Durva. biggrin.gif
2014. november 04. 04:54 #535
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (dave095 @ 2014.11.03. 14:43)
Spoileres!
Nekem ez a mostani rész annyira nem tetszett, bár érdekes szál lehet belőle. Azt a rendőrnőt legszívesebben felrúgnám, komolyan. Elmeroggyant. Az a szöveg, amit lenyomott Beth-nek a nagyobb jóról, hogy nem elég erős, meg nem mindenkinek való ez az élet. Bitch, please.  110.gif Áhh, és a végén Carol...  ohmy.gif Mindig ezt csinálja ez a sorozat.  reklamalo.gif  rolleyes.gif Nem szeretem mikor több szálon futtatják a sorozatot, mert így a jövőhéten tuti megint nem tudunk majd meg semmit Carolékról, jön a másik banda. Pedig ez most jobban érdekelne.

én végig azt éreztem, hogy azt a nőt úgy lecsapnám. rohog.gif Már a kezdetén is, mikor mondja Bethnek, hogy megmentették, ergó tartozik nekik. 110.gif Na menjenek az anyjukba. Carolon viszont én is pislogtam. Legutóbb végül is csak Darylt mutatták, nyilván szándékosan. unsure.gif Minden esetre nagyon várós megint vasárnap. rohog.gif
3 felhasználónak tetszik: dave095, Grace Benning, House Of Wax
2014. november 05. 17:13 #536
Ariana000
Ariana000

StátuszAz ember néha szomorú, néha nem.
Hozzászólás: 666
Csatolások: 6
Azonosító: 228178
Idézet (ZitaTwilight @ 2014.11.03. 15:47)
Kiderült igen. Durva. biggrin.gif

Már én is láttam a részt és hát igen..tényleg az. biggrin.gif
2014. november 06. 22:08 #537
Ewanon96
Ewanon96
visszatérő vendég

BEEETH! heart.gif
Na végre már, ideje volt. yahoo.gif meglepődtem Carol-on a végénél, de hát ilyen ez a sorozat. A rendőrnő pedig... no comment. Verje saját magát fejbe azzal a képpel, ne Beth-et. Az pedig az elején, hogy megmentettünk, tartozol nekünk... inkább hozzá sem szólok. Viszont a doki nekem szimpatikus, nem tudom, miért. unknw.gif az a rendőr pedig, aki Beth szájába nyomta a nyalókát egy féreg volt. Örülök, hogy nem tartott sokáig a szerepe. Noah-t viszont megszerettem, nekem úgy tűnt, mintha ő és Beth... na mindegy. fish.gif
2014. november 09. 18:59 #538
dave095
dave095
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 7183
Csatolások: 83636
Azonosító: 114760
Ezt a képet most találtam az egyik rajongói oldalon. Nektek mi a véleményetek? Tisztán azért nem lehet kivenni, de simán előfordulhat, hogy ő van a rajta, hiszen Atlantában vannak... ha ez így van, mekkora lenne már, ha szembe találná magát Rickkel. rohog.gif
2014. november 09. 21:49 #539
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Idézet (dave095 @ 2014.11.09. 18:59)
Ezt a képet most találtam az egyik rajongói oldalon. Nektek mi a véleményetek? Tisztán azért nem lehet kivenni, de simán előfordulhat, hogy ő van a rajta, hiszen Atlantában vannak... ha ez így van, mekkora lenne már, ha szembe találná magát Rickkel.  rohog.gif

úgy tűnik hogy ő az, és ott van Shane is a legszélén. unsure.gif Vagy már ketten képzelődünk. _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: dave095
2014. november 09. 22:06 #540
Ewanon96
Ewanon96
visszatérő vendég

Idézet (dave095 @ 2014.11.09. 18:59)
Ezt a képet most találtam az egyik rajongói oldalon. Nektek mi a véleményetek? Tisztán azért nem lehet kivenni, de simán előfordulhat, hogy ő van a rajta, hiszen Atlantában vannak... ha ez így van, mekkora lenne már, ha szembe találná magát Rickkel.  rohog.gif

Ha az ő lenne, várnám a részt, amikor összetalálkozik Rickkel. Ha pedig nem, akkor hárman képzelődünk. cool.gif
1 felhasználónak tetszik: dave095
44 oldal 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!