The Walking Dead (2010-)
2014. október 22. 17:05
|
|
Ewanon96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Eddig izgalmasnak ígérkezik ez az évad (is), örülök annak is - And hívta fel rá a figyelmemet -, hogy lesz hatodik évad. Várom már, hogy mikor szabadítják ki Beth-et, ő az én kedvenc szereplőm, örülnék neki, ha végre megmentené valaki. Az a jelenet, amikor Carol és Daryl indulnak megmenteni, látványos. és gyűlölöm Terminust.
2014. október 22. 17:12
Most kezdtem el a sorozatot. Azt kell mondjam az első évad elég nagy elvárást állított fel,mert szerintem tényleg nagyon jóra sikerült. Most,hogy belekesztem a másodikba...nem okozott csalódást de remélem azért nem lesz ez az agyon húzott sorozat.
2014. október 27. 11:10
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
És még mindig jó.
Az évadnyitó most már szokásosan, nem volt akkora durranás, mint ahogy az évadzárók se szoktak egy ideje azok lenni. Viszont a köztes epizódok között igen sok a remekbeszabott. Ez a harmadik rész például szerintem az volt.
A cliffhanger is nagyot ütött. Milyen régóta várok erre!!! Legyen már jövő hétfő!
Viszont nagyon nem örültem Glenn és Maggie döntésének. Mostanában Glenn egyébként sem jeleskedett túlzottan, csak asszisztált és nem volt sok szerepe. Hátha így majd kicsit több lehetősége lesz, mert az ő karaktere is nagyon remek, csak Rick és Daryl egyre sötétebb és brutálisabb alakja mellett neki nem sok szava volt mostanság. Egy szó mint száz, egyre kiváncsibb vagyok.
2014. október 27. 11:18
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Grace Benning @ 2014.10.27. 11:10)
És még mindig jó.
Az évadnyitó most már szokásosan, nem volt akkora durranás, mint ahogy az évadzárók se szoktak egy ideje azok lenni. Viszont a köztes epizódok között igen sok a remekbeszabott. Ez a harmadik rész például szerintem az volt.
A cliffhanger is nagyot ütött. Milyen régóta várok erre!!! Legyen már jövő hétfő!
Viszont nagyon nem örültem Glenn és Maggie döntésének. Mostanában Glenn egyébként sem jeleskedett túlzottan, csak asszisztált és nem volt sok szerepe. Hátha így majd kicsit több lehetősége lesz, mert az ő karaktere is nagyon remek, csak Rick és Daryl egyre sötétebb és brutálisabb alakja mellett neki nem sok szava volt mostanság. Egy szó mint száz, egyre kiváncsibb vagyok.
te már meg is nézted? Irigykedem.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2014. október 27. 11:19
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.23. Hozzászólás: 233 Csatolások: 84 Azonosító: 232071 offline
|
Elnézést, valaki tudna információval szolgálni - link is megfelel -, hogy mi történt az előző részben? Ugye ma van hétfő, és nem szeretném úgy elkezdeni a részt, hogy nem tudom, mi történt az előző epizódban. Aki esetleg tudna nekem segíteni, annak megköszönném.
utóirat: én most írok egy marha hosszú véleményt, szerintem igénybe vesz minimum másfél órát. Aki addig infóval szolgál, kérem, hogy hagyjon nekem egy üzenetet, megnyitom másik fülben a szteritit, és elolvasom. Köszönöm szépen!
utóirat: én most írok egy marha hosszú véleményt, szerintem igénybe vesz minimum másfél órát. Aki addig infóval szolgál, kérem, hogy hagyjon nekem egy üzenetet, megnyitom másik fülben a szteritit, és elolvasom. Köszönöm szépen!
2014. október 27. 15:45
|
|
johanna92Bullshitter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.23. Hozzászólás: 1924 Csatolások: 28 Azonosító: 174132 offline
|
Idézet (Ewanon96 @ 2014.10.27. 11:19)
Elnézést, valaki tudna információval szolgálni - link is megfelel -, hogy mi történt az előző részben? Ugye ma van hétfő, és nem szeretném úgy elkezdeni a részt, hogy nem tudom, mi történt az előző epizódban. Aki esetleg tudna nekem segíteni, annak megköszönném.
Rickék találkoztak egy beszari, gyanús pappal és befészkelték magukat a templomába, aztán elmentek kaját szerezni a városba. Carol és Daryl meglátták az autót, amivel anno elrabolták Beth-t és a nyomába eredtek. A végére megjöttek a kannibálok és lerágták Bob lábát. Röviden ennyi. XDDD
2014. október 27. 16:08
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Idézet (Bessie @ 2014.10.27. 11:18)
te már meg is nézted? Irigykedem.
Nekem most jött le, de csak este tudom megnézni. Idióta délutános műszak.

Én rendszerint délutános műszakban dolgozom, ezért nézem meg mindig kora reggel az új epizódot. Késő éjjel már nem lenne kedvem hozzá. De ma történetesen pihenős vagyok, mivel én végigdolgoztam a hosszú hétvégét is.
Nagyon jó epizód, megéri várni is rá egy kicsit. Nekem nagyon bejött. Eddig kicsit laposnak találtam az évadot. Az előző részben már kezdett igéretesedni, most meg majdnem leizéltem a bokám.
Bessie
2014. október 27. 19:03
|
|
|
Idézet (johanna92 @ 2014.10.27. 15:45)
Rickék találkoztak egy beszari, gyanús pappal és befészkelték magukat a templomába, aztán elmentek kaját szerezni a városba. Carol és Daryl meglátták az autót, amivel anno elrabolták Beth-t és a nyomába eredtek. A végére megjöttek a kannibálok és lerágták Bob lábát. Röviden ennyi. XDDD
Lényegretörő.
johanna92
2014. október 30. 14:52
|
|
|
Valaki eseteleg tudna nekem segíteni? Olyan oldalt keresek, ahol regisztráció nélkül meglehet nézni az egész sorozatot, az első résztől. (aki a Nézz sorozatokat ajánlja, el kell, hogy szomorítsam, mert már vagy öt különböző néven regisztráltam, sohasem küldtek címet, és nekem csak regisztrációval engedi.) Ez azért lenne szükséges, mert az első, és a második évadot nem láttam, és senki sem tudott nekem segíteni, hogy hol tudnám megnézni minőségileg megfelelően, illetve regisztráció nélkül. Köszönöm szépen annak, aki válaszol, egy háromhónapos terhet vett le a vállamról.
2014. október 31. 00:17
|
gabrix81új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.20. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 115090 offline
|
Idézet (Ewanon96 @ 2014.10.30. 14:52)
Valaki eseteleg tudna nekem segíteni? Olyan oldalt keresek, ahol regisztráció nélkül meglehet nézni az egész sorozatot, az első résztől. (aki a Nézz sorozatokat ajánlja, el kell, hogy szomorítsam, mert már vagy öt különböző néven regisztráltam, sohasem küldtek címet, és nekem csak regisztrációval engedi.) Ez azért lenne szükséges, mert az első, és a második évadot nem láttam, és senki sem tudott nekem segíteni, hogy hol tudnám megnézni minőségileg megfelelően, illetve regisztráció nélkül. Köszönöm szépen annak, aki válaszol, egy háromhónapos terhet vett le a vállamról. 
http://www.mozicsillag.cc/ vagy http://filmek-online.eu/
2014. november 02. 18:10
|
|
Ariana000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.24. Hozzászólás: 666 Csatolások: 6 Azonosító: 228178 offline
|
Nagy TWD rajongó vagyok, de kicsit szégyellem, hogy még a múlt heti részt se pótoltam be..
De mindenesetre, várom a következő részt is, egymás után kettőt megnézni!
Egyébként a múlt részből kiderült mi lett Bobbal? Úgy értem megették (életemben nem gondoltam volna, hogy ilyen kérdést felteszek), vagy 'kiszabadult'?
2014. november 03. 14:43
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Spoileres!
Nekem ez a mostani rész annyira nem tetszett, bár érdekes szál lehet belőle. Azt a rendőrnőt legszívesebben felrúgnám, komolyan. Elmeroggyant. Az a szöveg, amit lenyomott Beth-nek a nagyobb jóról, hogy nem elég erős, meg nem mindenkinek való ez az élet. Bitch, please.
Áhh, és a végén Carol...
Mindig ezt csinálja ez a sorozat.
Nem szeretem mikor több szálon futtatják a sorozatot, mert így a jövőhéten tuti megint nem tudunk majd meg semmit Carolékról, jön a másik banda. Pedig ez most jobban érdekelne.
Nekem ez a mostani rész annyira nem tetszett, bár érdekes szál lehet belőle. Azt a rendőrnőt legszívesebben felrúgnám, komolyan. Elmeroggyant. Az a szöveg, amit lenyomott Beth-nek a nagyobb jóról, hogy nem elég erős, meg nem mindenkinek való ez az élet. Bitch, please.
2014. november 03. 15:47
Idézet (Ariana000 @ 2014.11.02. 18:10)
Nagy TWD rajongó vagyok, de kicsit szégyellem, hogy még a múlt heti részt se pótoltam be..
De mindenesetre, várom a következő részt is, egymás után kettőt megnézni!
Egyébként a múlt részből kiderült mi lett Bobbal? Úgy értem megették (életemben nem gondoltam volna, hogy ilyen kérdést felteszek), vagy 'kiszabadult'?
Kiderült igen. Durva.
2014. november 04. 04:54
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (dave095 @ 2014.11.03. 14:43)
Spoileres!
Áhh, és a végén Carol...
Mindig ezt csinálja ez a sorozat.
Nem szeretem mikor több szálon futtatják a sorozatot, mert így a jövőhéten tuti megint nem tudunk majd meg semmit Carolékról, jön a másik banda. Pedig ez most jobban érdekelne.
én végig azt éreztem, hogy azt a nőt úgy lecsapnám.
2014. november 06. 22:08
|
|
|
BEEETH!
Na végre már, ideje volt.
meglepődtem Carol-on a végénél, de hát ilyen ez a sorozat. A rendőrnő pedig... no comment. Verje saját magát fejbe azzal a képpel, ne Beth-et. Az pedig az elején, hogy megmentettünk, tartozol nekünk... inkább hozzá sem szólok. Viszont a doki nekem szimpatikus, nem tudom, miért.
az a rendőr pedig, aki Beth szájába nyomta a nyalókát egy féreg volt. Örülök, hogy nem tartott sokáig a szerepe. Noah-t viszont megszerettem, nekem úgy tűnt, mintha ő és Beth... na mindegy.
Na végre már, ideje volt.
2014. november 09. 18:59
|
|
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7183 Csatolások: 83636 Azonosító: 114760 offline
|
Ezt a képet most találtam az egyik rajongói oldalon. Nektek mi a véleményetek? Tisztán azért nem lehet kivenni, de simán előfordulhat, hogy ő van a rajta, hiszen Atlantában vannak... ha ez így van, mekkora lenne már, ha szembe találná magát Rickkel.
2014. november 09. 21:49
|
|
BessieJung Kook |
|
Idézet (dave095 @ 2014.11.09. 18:59)
Ezt a képet most találtam az egyik rajongói oldalon. Nektek mi a véleményetek? Tisztán azért nem lehet kivenni, de simán előfordulhat, hogy ő van a rajta, hiszen Atlantában vannak... ha ez így van, mekkora lenne már, ha szembe találná magát Rickkel. 
úgy tűnik hogy ő az, és ott van Shane is a legszélén.
dave095
2014. november 09. 22:06
|
|
|
Idézet (dave095 @ 2014.11.09. 18:59)
Ha az ő lenne, várnám a részt, amikor összetalálkozik Rickkel. Ha pedig nem, akkor hárman képzelődünk.
dave095
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.