Starity

The Walking Dead (2010-)

44 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. február 17. 22:21 #381
bajer
bajer
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 7390
Csatolások: 46002
Azonosító: 61874
Idézet (Grace Benning @ 2014.02.17. 22:08)
Na igen, ez az, amit nem mertem kimondani. Hogy gondoltam erre, hogy Lizzie volt a patkányos. Elvégre elnevezte őket, kötődött hozzájuk valami beteges módon és hitte, hogy ők azért még emberek. Azt viszont nem hinném, hogy egyedül képes lett volna megölni két felnőtt embert, még akkor sem, ha betegek voltak. Bár, ha leszúrta őket, és aztán Carol rájött, és elkezdett falazni neki, az még lehetséges. De hogy az egészet egyedül csinálta, azt nem hinném. De jobb szeretném, ha mégis ő lenne a gyilkos, mert Carolnak sosem hittem el, hogy ő ölte meg Karent és Davidet. Carol egyszerűen nem ilyen. Lizie meg, szegény, egyszerűen csak egy kis pszichopata. Hibáztatni nem tudom érte, de nem is szeretem.

Igen, abban szerintem is van valami, hogy egyedül nem csinálhatta. De Carol-ban én személy szerint így is-úgy is csalódtam. Ha ő tette, akkor azért, ha pedig csak falaz Lizzie-nek, akkor azért. Szerintem a felelősségteljes viselkedés minimum az lett volna, hogy legalább egy másik felnőttnek elmondja, hogy milyen kis pszichopata él közöttük... Ezzel ő is ugyanúgy veszélyeztette a börtönben lakók életét szerintem, mint maga Lizzie...

A patkányos kis incidensre pedig szerintem ez a jelenet is elég egyértelmű bizonyíték, ha esetleg valaki elsiklott volna a két jelenet párhuzama felett.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, House Of Wax
2014. február 17. 22:30 #382
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Idézet (bajer @ 2014.02.17. 22:21)
Igen, abban szerintem is van valami, hogy egyedül nem csinálhatta. De Carol-ban én személy szerint így is-úgy is csalódtam. Ha ő tette, akkor azért, ha pedig csak falaz Lizzie-nek, akkor azért. Szerintem a felelősségteljes viselkedés minimum az lett volna, hogy legalább egy másik felnőttnek elmondja, hogy milyen kis pszichopata él közöttük... Ezzel ő is ugyanúgy veszélyeztette a börtönben lakók életét szerintem, mint maga Lizzie...
A patkányos kis incidensre pedig szerintem ez a jelenet is elég egyértelmű bizonyíték, ha esetleg valaki elsiklott volna a két jelenet párhuzama felett.

Én Carolnak mindig igyekeztem mentséget találni a tettére, de igazából egyszerűen sosem hittem el, hogy ő volt. Ezért haragudtam Rickre, amiért fogta magát és kidobta a csapatból. Főleg, mert szerintem nincs joga ítélkezni mások felett. Számomra meg még van remény Carollal kapcsolatban. Ha csak védelmezi a kis pszichopatát, én meg tudok neki bocsátani. Gondolom a saját lányát látja benne, próbálja helyrehozni, amit Sophiával elrontott. Ezt még meg tudom érteni, ha nem is értek vele egyet. De ha valóban ő ölte meg azt a két embert, az már nálam is törés.
És igen, feltűnt ez a jelenet, elég rendesen. És arra nagyon kíváncsi vagyok, mikor bukik ki, hogy ez a kislány totális elmebeteg. blink.gif Nem tudom szabad-e ilyet mondani egy gyerekről, de azt hiszem a sorozat enteriőrjébe illik, hogy ott végezze, ahol szeretné: az imádott járkálói között, egyként közülük. dry.gif
1 felhasználónak tetszik: House Of Wax
2014. február 17. 22:38 #383
bajer
bajer
Idézet (Grace Benning @ 2014.02.17. 22:30)
Én Carolnak mindig igyekeztem mentséget találni a tettére, de igazából egyszerűen sosem hittem el, hogy ő volt. Ezért haragudtam Rickre, amiért fogta magát és kidobta a csapatból. Főleg, mert szerintem nincs joga ítélkezni mások felett. Számomra meg még van remény Carollal kapcsolatban. Ha csak védelmezi a kis pszichopatát, én meg tudok neki bocsátani. Gondolom a saját lányát látja benne, próbálja helyrehozni, amit Sophiával elrontott. Ezt még meg tudom érteni, ha nem is értek vele egyet. De ha valóban ő ölte meg azt a két embert, az már nálam is törés. 
És igen, feltűnt ez a jelenet, elég rendesen. És arra nagyon kíváncsi vagyok, mikor bukik ki, hogy ez a kislány totális elmebeteg.  blink.gif Nem tudom szabad-e ilyet mondani egy gyerekről, de azt hiszem a sorozat enteriőrjébe illik, hogy ott végezze, ahol szeretné: az imádott járkálói között, egyként közülük.  dry.gif

Teljesen egyet tudok érteni veled... De szerintem Tyreese már sejthet valamit azok után, amit Sasha-ról mondott. Ha azt nem is, hogy kissé elmebeteg, de azt biztos, hogy teljesen lelketlen a kislány...

Az is kérdés még (legalábbis számomra), hogy vajon Carol látta-e, hogy mire készült éppen Lizzie, mikor megtalálta őket az erdőben. Mert ha igen, akkor remélem lesz benne annyi, hogy elmondja Rick-nek, ha újra egymásra talál a csapat.
1 felhasználónak tetszik: Bessie
2014. február 17. 23:58 #384
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
De mikor Judithot majdnem megölte annyira el volt varázsolva, hogy fel se tűnt neki, hogy egy csomó járkáló van körülötte és a húga egyfolytában őt szólítgatja.Előbb vagy utóbb lebukik a viselkedése miatt, ebben biztos vagyok. Azért eszméletlen, hogy egy gyerek ennyire élvezze a gyilkosságot. Még ha csak sorozatról is van szó. És ha belegondoltok lehet hogy Lizzie ölte meg Sasha-t, hisz akkor már beteg volt és nem tudott úgy harcolni. unsure.gif
2014. február 18. 19:42 #385
Empress
Empress
assassins™
Hozzászólás: 3519
Csatolások: 8556
Azonosító: 146868
Ez a magyar szinkron valami borzalmas,olyan mintha valami eget rengető rossz paródiát néznék,nem bocsát ez még annál is rosszabb.
2014. február 18. 21:25 #386
otyg
otyg
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 4471
Azonosító: 4076
Egy dolog zavar csak (tv-s szempontból érthető ugyan a dolog): miért mindig ugyanazok maradnak életben? Most is csak egy plusz karakter jött be (a Glen-nek segítő Tara), ilyen szempontból erősebben is nyírbálhattak volna.
2014. február 18. 21:25 #387
otyg
otyg
    Csoport: Kiemelt tag
Hozzászólás: 1094
Csatolások: 4471
Azonosító: 4076
Idézet (Bessie @ 2014.02.17. 23:58)
De mikor Judithot majdnem megölte annyira el volt varázsolva, hogy fel se tűnt neki, hogy egy csomó járkáló van körülötte és a húga egyfolytában őt szólítgatja.Előbb vagy utóbb lebukik a viselkedése miatt, ebben biztos vagyok. Azért eszméletlen, hogy egy gyerek ennyire élvezze a gyilkosságot. Még ha csak sorozatról is van szó. És ha belegondoltok lehet hogy Lizzie ölte meg Sasha-t, hisz akkor már beteg volt és nem tudott úgy harcolni. unsure.gif

Nem vagyok benne biztos, hogy az "élvezi" a gyilkosságot ebben a kontextusban helyes lenne, sőt tulajdonképp pszichopatának sem mondható (és megint, nem a mi értékrendünk szerint). Lizzie-nek a gyilkolás már természetes, ebben nőtt fel (a két lányról amúgy elég keveset lehet tudni, de ha már ennyi ideig életben maradtak, akkor egész biztosan sok halált láttak - ez pedig egész biztosan kifordítja magából az embert, pláne ilyen befolyásolható életkorban). Nem mondom, hogy szimpatikus (mert nem az), de az életben maradásért folytatott harcban, ilyen körülmények között egyértelmű, hogy neki van nagyobb esélye. Shane is hasonló volt, vele kapcsolatban viszont nem láttam ilyen ellenkezést.
2014. február 18. 21:48 #388
bajer
bajer
Idézet (otyg @ 2014.02.18. 21:25)
Egy dolog zavar csak (tv-s szempontból érthető ugyan a dolog): miért mindig ugyanazok maradnak életben? Most is csak egy plusz karakter jött be (a Glen-nek segítő Tara), ilyen szempontból erősebben is nyírbálhattak volna.

Szerintem csak nem akarták még jobban borzolni az emberek idegeit Hershel halála után, de ami késik nem múlik, mivel az évad során még valakinek búcsút inthetünk az eredeti csapatból. sad.gif
2014. február 18. 22:37 #389
bajer
bajer
Idézet (otyg @ 2014.02.18. 21:25)
Nem vagyok benne  sőt tulajdonképp pszichopatának sem mondható (és megint, nem a mi értékrendünk szerint).

Szerintem aki csak heccből vagdos fel és csonkít meg kisállatokat, akkor azzal (apokalipszis ide, vagy oda) nincs minden rendben.
1 felhasználónak tetszik: Grace Benning
2014. február 19. 14:30 #390
TheDanush
TheDanush
ღ ℓοωе ღ

Státuszdid you feel us? where are you now?
Hozzászólás: 7418
Csatolások: 5288
Azonosító: 175833

Hát én ezen besírtam.rohog.gif
http://kepfeltoltes.hu/140219/haha_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
5 felhasználónak tetszik: Grace Benning, sMokEe.cLouD, dave095, Bessie, Alexis_0504
2014. február 20. 10:22 #391
Empress
Empress
assassins™
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1797561_575039362586901_1243402502_n.jpga látszat néha csal ... angel2.gif

mellesleg nagyon zabálni való a kis Judith wub3.gif
2 felhasználónak tetszik: TheDanush, Bessie
2014. február 20. 12:17 #392
- törölt felhasználó -    
olyan édi ez a baba heart.gif
2014. február 22. 14:37 #393
Empress
Empress
assassins™

wub3.gif
3 felhasználónak tetszik: TheDanush, Bessie, bajer
2014. február 25. 22:46 #394
bajer
bajer
Nekem a doki abszolút kedvenc szereplő lett egyébként az új rész után, csak azt sajnálom, hogy valószínűleg az lesz a karakterével, ami a képregényben... unsure.gif Egyébként másnak is úgy tűnik, hogy ez a menedékhely, ahova mindenki tart egy hatalmas nagy csapda lesz?
2014. február 26. 01:09 #395
- törölt felhasználó -    
Idézet (bajer @ 2014.02.25. 22:46)
Nekem a doki abszolút kedvenc szereplő lett egyébként az új rész után, csak azt sajnálom, hogy valószínűleg az lesz a karakterével, ami a képregényben...  unsure.gif Egyébként másnak is úgy tűnik, hogy ez a menedékhely, ahova mindenki tart egy hatalmas nagy csapda lesz?

biztos beüt a gebasz, de remélem végre találkozik legalább az egyik csoport egy másikkal, és nem húzzák sokáig ezt a sínek mellett való rohangálást biggrin.gif
egyre jobban kedvelem michonne-t smileeee.gif
2014. február 26. 07:37 #396
Ellie Andrews
Ellie Andrews
*homo sensorium*

StátuszAmor vincit omnia.
Hozzászólás: 6949
Csatolások: 3307
Azonosító: 133484
Nem tudom, részemről úgy vagyok vele, hogy már a sínek mellett rohangálás is jobb, mint ami a börtönben volt. Ha nem jönnek el onnan, már csak ismételgetni tudták volna önmagukat. Betörtnek a zombik, meghal egy-két szereplő, élnek tovább, jön a Kormányzó, vagy más gonosz főhős és megy a háború, osztán ennyi. Érezték ők is, hogy nem jó már ez így, ezért vetették be végül ezt az influenza dolgot. Viszont így most több szálon fut a cselekmény, több lehetőséget tartogat. Úton vannak, tulajdonképpen bármi történhet. De annak én is örülnék, ha a csapattagok szépen lassan egymásra találnának.
Egyébként nekem ez a mostani epizód nemigen tetszett. A következőt viszont már nagyon várom. Nagyon ígéretes az előzetes, szerintem az évad talán egyik legjobb epizódjának nézünk elébe. smileeee.gif
2014. március 03. 17:24 #397
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
Nem volt benne túl sok minden, mégis tetszett. Amikor elkezdtek játszani, valahogy éreztem, hogy nem lesz jó vége. Azért aranyosak voltak, főleg mikor Beth megvigasztalta Darylt, vagy amikor később elkezdtek a tornácon beszélgetni. heart.gif
3 felhasználónak tetszik: nightfever, bajer, House Of Wax
2014. március 03. 17:36 #398
Kazuo
Kazuo
Mrs. Howell

Státusz#LoveWins ♥
Hozzászólás: 7085
Csatolások: 5676
Azonosító: 165377
Egy pici OFF: Komolyan az ex Band of Brothers-szereplőket egymást váltogatják a sorozatban? rohog.gif Egy kicsikét vicces, nem tudom, hogy kit fognak legközelebb szerződtetni, esetleg Rick Gomez-t vagy Damian Lewis-t? rohog.gif
ON: Még sajnos nem láttam az új részt. Egyébként a TWD egy nagyon kellemes csalódás volt nekem, mert azt hittem, hogy már a negyedik évadnál elkezd laposodni. De még mindig ugyanolyan izgalmas, mint volt. blush.gif A 11. rész Rick-jelenteknél nem bírtam egy helyben megülni, annyira izgalmas volt. Komolyan azt hittem, hogy el fogják kapni és köbö egy részen át azért fognak Carlék küzdeni, hogy kihozzák onnan. Egyébként csak nekem hiányzik annyira Daryl? blink.gif Ahogy észrevettem, elég keveset mutatják, talán a tizedik részben tűnt fel és ott is jó, ha kapott 10 percet. Nem tudom, mi lesz akkor, ha találkoznak Carollal, kíváncsi vagyok. laugh.gif Amúgy nekem ez a Daryl & Beth ship nem annyira jön be, lévén, hogyha a sorozatot nézzük, akkor Daryl simán lehetne az apja a csajszinak. rohog.gif Csak nekem van olyan érzésem, hogy Rick és Michonne egy picit össze fognak melegedni? blink.gif Nekem annyira olyan érzésem van, mintha egy kialakulóban lévő lámúr lenne köztük. laugh.gif
Egyébként 11. részről: GLENN RULES! rohog.gif
2014. március 03. 17:54 #399
bajer
bajer
Idézet (Kazuo @ 2014.03.03. 17:36)
Egy pici OFF: Komolyan az ex Band of Brothers-szereplőket egymást váltogatják a sorozatban?  rohog.gif Egy kicsikét vicces, nem tudom, hogy kit fognak legközelebb szerződtetni, esetleg Rick Gomez-t vagy Damian Lewis-t?  rohog.gif 
ON: Még sajnos nem láttam az új részt. Egyébként a TWD egy nagyon kellemes csalódás volt nekem, mert azt hittem, hogy már a negyedik évadnál elkezd laposodni. De még mindig ugyanolyan izgalmas, mint volt.  blush.gif A 11. rész Rick-jelenteknél nem bírtam egy helyben megülni, annyira izgalmas volt. Komolyan azt hittem, hogy el fogják kapni és köbö egy részen át azért fognak Carlék küzdeni, hogy kihozzák onnan. Egyébként csak nekem hiányzik annyira Daryl?  blink.gif Ahogy észrevettem, elég keveset mutatják, talán a tizedik részben tűnt fel és ott is jó, ha kapott 10 percet. Nem tudom, mi lesz akkor, ha találkoznak Carollal, kíváncsi vagyok.  laugh.gif Amúgy nekem ez a Daryl & Beth ship nem annyira jön be, lévén, hogyha a sorozatot nézzük, akkor Daryl simán lehetne az apja a csajszinak.  rohog.gif Csak nekem van olyan érzésem, hogy Rick és Michonne egy picit össze fognak melegedni?  blink.gif Nekem annyira olyan érzésem van, mintha egy kialakulóban lévő lámúr lenne köztük.  laugh.gif 
Egyébként 11. részről: GLENN RULES!  rohog.gif

Ha hiányzik Daryl, akkor a mai rész tetszeni fog, mivel csak ő és Beth lesznek benne. smileeee.gif

Nekem egyébként nem titok, hogy ők a kedvenc párosom és Beth 19 éves, szinte felnőtt nő, Daryl pedig a harmincas éveinek közepén jár, úgyhogy nem akkora a korkülönbség... Meg különben is, mit számít a kor a zombi apokalipszis kellős közepén? laugh.gif

Nem tudom egyébként, hogy lesz-e köztük bármilyen romantikus kapcsolat (Norman azt mondta, hogy "never say never", úgyhogy én bizakodó vagyok... laugh.gif ), de nekem már az is hiperszupernagy boldogság, hogy egyre szorosabb a kapcsolatuk és ennyire meg tudnak nyílni a másiknak. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, Bessie, House Of Wax
2014. március 03. 20:50 #400
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
én azt szeretem, ahogy egymásra néznek, és sokszor szavak nélkül tudják mit akar a másik smileeee.gif Valóban sok különbség van köztük, nemcsak korra értem. Másképp éltek, másképp gondolkoznak, de ez eltörpül amellett, hogy kedvelik és tisztelik a másikat. smileeee.gif
3 felhasználónak tetszik: bajer, Kazuo, House Of Wax
44 oldal 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!