Idézet (Grace Benning @ 2014.02.17. 22:08)
Na igen, ez az, amit nem mertem kimondani. Hogy gondoltam erre, hogy Lizzie volt a patkányos. Elvégre elnevezte őket, kötődött hozzájuk valami beteges módon és hitte, hogy ők azért még emberek. Azt viszont nem hinném, hogy egyedül képes lett volna megölni két felnőtt embert, még akkor sem, ha betegek voltak. Bár, ha leszúrta őket, és aztán Carol rájött, és elkezdett falazni neki, az még lehetséges. De hogy az egészet egyedül csinálta, azt nem hinném. De jobb szeretném, ha mégis ő lenne a gyilkos, mert Carolnak sosem hittem el, hogy ő ölte meg Karent és Davidet. Carol egyszerűen nem ilyen. Lizie meg, szegény, egyszerűen csak egy kis pszichopata. Hibáztatni nem tudom érte, de nem is szeretem.
Igen, abban szerintem is van valami, hogy egyedül nem csinálhatta. De Carol-ban én személy szerint így is-úgy is csalódtam. Ha ő tette, akkor azért, ha pedig csak falaz Lizzie-nek, akkor azért. Szerintem a felelősségteljes viselkedés minimum az lett volna, hogy legalább egy másik felnőttnek elmondja, hogy milyen kis pszichopata él közöttük... Ezzel ő is ugyanúgy veszélyeztette a börtönben lakók életét szerintem, mint maga Lizzie...
A patkányos kis incidensre pedig szerintem ez a jelenet is elég egyértelmű bizonyíték, ha esetleg valaki elsiklott volna a két jelenet párhuzama felett.

2 felhasználónak tetszik:
a látszat néha csal ...