Nekem nagyon tetszett a múlt heti epizód is, meg ez is. Rossz így látni a kedvenceimet, de be kell vallani, már ideje volt, hogy történjen is végre valami. A börtönben már túl sok újat nem tudtak mutatni. Azt meg nem tudom, hogy ezek után kiderül-e valaha, ki is szabotálta a börtön biztonságosságát több alkalommal is azzal, hogy döglött állatok vérével odacsalogatta a járkálókat. Fontos momentum volna, szívesen végignézném, ahogy szétverik a fejét egy kővel.
SPOILER!
Carol és Tyreese.. rossz előérzetem van.
Judith!!
És ami Beth-t illeti, még ő járt a legjobban. A tuti befutóval kódorog, neki az égvilágon semmi baja nem lesz.
Én egyébként a múlt heti részben megkedveltem Carlt. Szerintem sokat fejlődött az évadok során, és bár rengeteg hibát követett el, azért ő mégis csak egy gyerek, aki nem túl ideális körülmények között kénytelen élni és túlélni. És ami azt illeti, az ő túlélési esélyei még így is nagyobbak, mint az apjának. Az apja az égvilágon semmit nem fejlődött, és semmit nem tanult. Hibát hibára halmoz, hol azzal, hogy elhiszi magáról, hogy jó vezető és hoz egy gány döntést, hol meg azzal, hogy összeomlik, amikor a legnagyobb szükség volna rá, hogy ép maradjon. Esküszöm nem tudom hogy lehet ilyen átlagon aluli képességekkel rendelkező főhőst írni. Már bocsánat mindenkitől, aki kedveli Ricket. Nekem sajnos nem sikerült megszeretnem őt. Bár már nem is utálom, csak olyan semmilyen számomra. Valahogy azt látom, hogy mindenki okosabb, elszántabb, bátrabb, becsületesebb, mint ő, mégis még mindig itt vánszorog, évadról évadra.

Már nem is idegesít, egyszerűen hozzászoktam a jelenlétéhez.
Team Daryl, és Carolnak pokolian örülök.

Alig várom, hogy találkozzanak végre.