Idézet (Grace Benning @ 2012.10.18. 16:40)
Basszus...

Nem volt egy hú, de ütős évadnyitó, de azért a vége elég rendesen kiakasztott. Én kedvelem Hershellt, és nem érintene jól, ha ő is meghalna. Komolyan mondom, más sorozatban nem hullanak így a szereplők, mint a legyek.

Értem én, hogy másként nem lenne reális, de azért ilyen tempóban kinyírni a karaktereket egymás után, az kínzás. Mármint nekünk, nézőknek. Megkedvelsz valakit, kinyírják, megint megkedvelsz valakit, azt is kinyírják. Hát mindjárt boldog leszek.

Igazából nem akarnék tippelni, hogy mi lesz vele, mert a képregényben volt ugyan ilyen esemény, de az nem Hershellel történt (hanem egy olyan karakterrel, aki a sorozatba már nem került be). A tavalyi farmos évadhoz képest sokkal akciódúsabb volt a kezdet, szerintem most nem előnyére (ott minden kis nyűgöt elhúztak egy vagy akár több részig is, és egy ilyen komoly eseményt, mint a börtön elfoglalása egy részbe belezsúfolni szerintem egy picit kapkodó volt.) Nem volt rossz amúgy a nyitás, de voltak benne olyan pontok, amik nem tetszettek (pl. Michonne sokkal árnyaltabb volt már az elején a képregényben, mint itt, ami ugyan változhat, de nekem úgy tűnt, hogy ő is inkább az akcióvonalat fogja erősíteni; Lori pedig még idegesítőbb lett, mint eddig volt, ami nem feltétlenül az állapotának köszönhető, hanem egyszerűen SWC rosszul játszik. Amikor Lori Hershellel beszélgetett, akkor ott egy az egyben úgy beszélt/olyan volt a mimikája, mint Rické. Pedig belőle egy is elég).
Kíváncsi vagyok, hogy mernek-e a készítők olyan merészek lenni, hogy a képregény főbb vonalait behozzák továbbra is (durva dolgok következnének), vagy egy egészen más irányba mennek el? Majd meglátjuk