Joe Jonas és Ashley Greene együtt vannak
2010. augusztus 28. 10:42
|
|
dodyszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 195 Csatolások: 14 Azonosító: 132057 offline
|
joe kihasználja h mindenkit megkaphat.
aztán sorra töri össze a lányok szívét.
nem baj joe. élvezd az életet, valaki életében annyi lányt nem is ismer amennyivel te jártál.
majd megnézem ki akar 40 évesen veled járni
aztán sorra töri össze a lányok szívét.
nem baj joe. élvezd az életet, valaki életében annyi lányt nem is ismer amennyivel te jártál.
majd megnézem ki akar 40 évesen veled járni
2010. augusztus 28. 10:43
|
jucc9797új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 133885 offline
|
most komolyan nektek hogy esne ha rólatok írnának ilyeneket h nem illenek össze meg ilyen hülyeségek aranyosak együtt és demi egy hülye e kis liba nem tudom hogy mért hiszi mindenki hogy tökéletes mer és se vagyok az belőlem is hiányzik a hiba xD nem csak vicceltem mindegy csak azt akarom mondani hogy joe így boldog demi meg vesszen meg
2010. augusztus 28. 10:48
|
Dzsidzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 97 Csatolások: 105 Azonosító: 132053 offline
|
szerintem összeillenek, bár inkább demivel jobban, de ha igy jó nekik akkor nekem is... szóval ha szeretik egymást akkor legyenek boldogok
és hát azért cukik együtt
2010. augusztus 28. 18:25
|
|
girlicious_fan7új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 55 Csatolások: 104 Azonosító: 131137 offline
|
Te jó ég -.- tényleg kicsit bunkóság ..
2010. augusztus 29. 18:00
|
|
Anna8452új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 131224 offline
|
Sztem nem illenek össze...Jobb volt Joe-nak Demi...és amúgy gáz ha egy lány idősebb mint a fiú....2 év sztem gáz.Az nem lenne ha csak egy két hónap lenne a különbség de ez gáz.2 hónap múlva meg tuti szakítanak!!!Biztos vok benne
2010. augusztus 29. 21:23
|
|
andika12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.11.10. Hozzászólás: 158 Csatolások: 140 Azonosító: 76680 offline
|
Asszem most lép életbe az, hogy a szerelem nem ismer határokat xD De ez világ katasztrófa számomra mert míg Joe a jó fiú a Disneyből( Párdon Joe rajongók) addig Ash egy érett nő aki szerintem nem egy Disney sztárhoz illik :$
2010. augusztus 30. 12:45
|
|
nicky21visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.12. Hozzászólás: 485 Csatolások: 360 Azonosító: 43540 offline
|
Nagyon is összeillenek, Joeban mindenki csak a "disney sztárt" látja, de azt h ő is felnőtt, idősebb lett, azt már senki..Joe megváltozott, ezt mindenkinek elkell fogadnia, no meg azt is h egy idősebb nővel kezd ha úgy tetszik neki
2010. augusztus 31. 11:52
|
|
szabbievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.04. Hozzászólás: 117 Csatolások: 118 Azonosító: 103966 offline
|
szerintem jók együtt, összeillenek. a kivételek vonzzák egymást. lehet hogy Joe a sok tinilány "szemefénye", Ashleynek pedig inkább "másfajta" rajongói vannak, de ez semmit nem jelent. meg úgy alapból mi "rajongók" nem is ismerhetjük őket túlságosan.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.

0 felhasználónak tetszik: