Joe Jonas és Ashley Greene együtt vannak
2010. augusztus 24. 12:00
|
|
evelin1991új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.03.04. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 25325 offline
|
Nos, amit Demivel csinált az tényleg nem volt szép tőle,mert nem hogy Demi, de más lány sem érdemelné meg, de egyet kell értenem Vivszo myszaval,mert hogyha neki Ashley kell, akkor abba senki sem szólhat bele. Az ő döntése, mindenki azt csinálja, ami számára a helyes. A média mindig is felnagyította a dolgokat, ez ezután sem lesz másképp.Részemről sok boldogságot kívánok nekik.
2010. augusztus 24. 12:48
|
|
Flippa13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.28. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 128296 offline
|
Hát...nem tudom...nem hiszem hogy nagyon össze illenek...de ha ők így boldogak akkor rendben sok sikert nekik.
Így legalább mi Jackson Rathbone rajongók megnyugodhatunk hogy Jackson mégsem Ashley-vel kavar!
Így legalább mi Jackson Rathbone rajongók megnyugodhatunk hogy Jackson mégsem Ashley-vel kavar!
2010. augusztus 24. 13:27
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
mindegyik jonas szemét nick is csak úgy kidobta sellt kétszer joe pedig taylorral smsben szakított demit is kidobta ja camilla bellet se felejtsük el és most megint új barátnő ez sem fog sokáig tartani
2010. augusztus 24. 13:55
Egyáltalán nem illenek össze. remélem Ashley észbe kap és dobja, már ha tényleg járnak. Nem győztek meg a képek.
2010. augusztus 24. 20:48
|
|
Kelsey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.28. Hozzászólás: 2806 Csatolások: 4078 Azonosító: 130190 offline
|
a nyomorult kis...nézzétek már meg...
1: nem illenek össze
2: ez a csók annyira romantikus, hogy inkább röhögnöm kell, mint awhh-zni...:S
hányinger.remélem nem lesz hosszú életű.hú de gonosz vagyok...általában én szállok rá azokra, akik piszkálják a sztárok magánéletét, de ezt még én sem bírom...
1: nem illenek össze
2: ez a csók annyira romantikus, hogy inkább röhögnöm kell, mint awhh-zni...:S
hányinger.remélem nem lesz hosszú életű.hú de gonosz vagyok...általában én szállok rá azokra, akik piszkálják a sztárok magánéletét, de ezt még én sem bírom...
2010. augusztus 24. 21:15
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
nekem inkább hányinger ez a csók is meg mind a két ember. főleg a hím...
2010. augusztus 24. 21:54
Szeretem Ashley-t de nneeeeeeem illleeeneeek ööszzzzeeeeee!!!!!!!!!!! :S
2010. augusztus 25. 10:07
|
|
cherry qeenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 137 Csatolások: 1 Azonosító: 133677 offline
|
nem illenek össze
2010. augusztus 25. 11:35
szerintem Joe kicsit kisfiús Ashley-hez...Demihez jobban passzolt...:/
2010. augusztus 25. 16:29
|
|
Brigitta1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 165 Csatolások: 34 Azonosító: 130909 offline
|
ez a kép amin már majdnem összeér a szájuk csak közelebb lett egymáshoz hozva meg el is van homályosítva sztem ez nem igazi
de ez csak az én véleményem
am sztem se illenek össze
de ez csak az én véleményem
am sztem se illenek össze
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: