Chelsea Staub dalra fakadt
2010. augusztus 21. 23:26
olyan furi tényleg szinte minden disney sztár énekel a színészkedés mellet Demi Seli Sterling Jonas bár nálluk az ének elöbb volt de...
2010. augusztus 21. 23:33
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
wow,nem gondoltam volna,hogy ilyen szép hangja van,mert ez eszméletlen jó!Nem vagyok fanatikus,de jobb a hangja mint egyes "tehetséges disney énekesnőknek"
mondjuk ha jól láttom kicsit szégyenlős...
mondjuk ha jól láttom kicsit szégyenlős...
2010. augusztus 21. 23:36
|
|
Nikaaateam free will |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 1941 Csatolások: 2268 Azonosító: 124647 offline
|
picur13:hát szerintem Demi inkább énekeljen mint szinészkedjen...de izlések és pofonok!
Most attól,hogy felrak egy vidit,attól még nem ad ki albumot,mert szerintem nem fog,mert a videóban úgy látszik,hogy tényleg nagyon szégyenlős...Tiffany pedig csodálatos énekesnő!
Selena pedig-sorry a fanoktól-de élőben nagyon falsul énekel,de az egyik legtehetségesebb disney színésznő akit ismerek!
Most attól,hogy felrak egy vidit,attól még nem ad ki albumot,mert szerintem nem fog,mert a videóban úgy látszik,hogy tényleg nagyon szégyenlős...Tiffany pedig csodálatos énekesnő!
Selena pedig-sorry a fanoktól-de élőben nagyon falsul énekel,de az egyik legtehetségesebb disney színésznő akit ismerek!
2010. augusztus 22. 01:03
|
|
Csilla19*Crazy Girl* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.01. Hozzászólás: 1094 Csatolások: 53 Azonosító: 123941 offline
|
Én má hallottam őt az egyik intejúban énekelni
Ott is hallottam má mondo, de szép hangja van és ez itt iss bebizinyosodik és szerintem neki van a legszebb hangja a disneyesek közül
És én is Selly fan vagyok, de élőben tényleg nagyon rossz a hangja
De, mint színésznő szerintemis irtózatosan teehtséges
Egyetértek Nika!
2010. augusztus 22. 05:39
|
|
Dreamygirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.08. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 130849 offline
|
Nekem nagyon tetszik és tehetséges is csak önbizalom hiánya van!
Hajrá
Hajrá
2010. augusztus 22. 07:00
|
|
sharkey |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 797 Csatolások: 0 Azonosító: 131792 offline
|
@Nikaa:
Teljesen egyetértek. Demi a kedvenc énekesnőm, de a színészkedése nekems em jön be. Viszont Selena elképesztően tud játszani az arcmimikával és a mozdulataival, de az éneklése nem a legszebb. Tiffanyt csak egyszer hallottam akkor tényleg nagyon tetszett, nade mindegy is a lényeg, hogy egyetértek
Teljesen egyetértek. Demi a kedvenc énekesnőm, de a színészkedése nekems em jön be. Viszont Selena elképesztően tud játszani az arcmimikával és a mozdulataival, de az éneklése nem a legszebb. Tiffanyt csak egyszer hallottam akkor tényleg nagyon tetszett, nade mindegy is a lényeg, hogy egyetértek
2010. augusztus 22. 10:25
|
|
SelenaGomezFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 210 Csatolások: 16 Azonosító: 133399 offline
|
2010. augusztus 22. 10:28
Jó a hangja!Csak már kicsit fura,hogy mindenkiből énekest csinálnak.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: