William Levy szexbotránya
2010. augusztus 22. 15:44
|
|
Legolas1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.26. Hozzászólás: 363 Csatolások: 0 Azonosító: 125883 offline
|
Erőszakolós majom!
2010. augusztus 22. 17:30
|
|
kriszti321új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 131628 offline
|
szegéééény!!!2,5 millió dollárra pereliko.o
szerintem ez nem igaz...
szerintem ez nem igaz...
2010. augusztus 22. 17:36
|
|
kriszti321új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.20. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 131628 offline
|
szerintem ezt valaki az árva angyalból lopta abba van az hogy erőszakoskodik, menekülni próbál a lány,pánikroham...stb
2010. augusztus 24. 16:11
|
biankababyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.02. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 103724 offline
|
háth én sem hiszem el egyáltalán
2010. augusztus 25. 01:20
|
|
delena3cuidado con el ángel♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1385 Csatolások: 372 Azonosító: 124110 offline
|
én Williamnek hiszek!!! szerintem tök baromság, amit ez a Karla kitalált... véletlenül nem túl sokat nézte az Árva angyalt az anyjával egyetemben?! de habár lehet, hogy tényleg úgy volt... de nem bírom valahogy elképzelni Williamről!!
2010. augusztus 25. 15:24
|
|
Badgrilismúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.19. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 117902 offline
|
Ez már tényleg drámai !!!Árva angyal xD.
Az a csaj meg bolondult hogy ilyet kitalált.
Szeretlek William !!!!!!!!!!
Az a csaj meg bolondult hogy ilyet kitalált.
Szeretlek William !!!!!!!!!!
2010. augusztus 26. 13:45
|
|
tamara_vargaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 133861 offline
|
nem is igaz william nem tehetett ilyet o becsuletes ember es huseges felesegehez
2010. augusztus 26. 18:37
|
|
dfreak |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1959 Csatolások: 0 Azonosító: 129705 offline
|
hát baszki ... bocsánat már a szóért, de olyan ostobák vannak a világon, hogy az már fáj... attól még, hogy a sorozatban ez volt, az még nem azt jelenti, hogy a valóságban megteszi -.- neki az a szerepe ... be lehet fogni...
2010. augusztus 28. 11:24
|
|
Lia7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.26. Hozzászólás: 419 Csatolások: 43 Azonosító: 75039 offline
|
lehet, h nem ismerjük William-t...de attól még szeretjük... a kiscsajnak meg azért nem hiszek, mert 1. ez (mint ahogy már azt sokan elmondták és már én is 1x) teljesen olyan, mint az Árva angyal... ennél jobb storyval kellett volna előállnia, ha azt akarja h higgyenek neki.... 2. ha ez valóban megtörtént volna, akkor a csaj ezt sokkal diszkrétebben kezelte volna ezt az ügyet (meg mindenki más körülötte) és nem ekkora hanggal állt volna ki a nyilvánosság elé... min1... nekem ez a véleményem... a csaj hazudik... én William mellett vagyok teljesen ♥
2010. augusztus 28. 17:44
|
|
Nick Jonas fan1.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 124144 offline
|
Hát ez kamu!!
Teljesen ugyanaz a történet mint az Árva angyalba!!
Én is William mellet vagyok ő nem képes ilyet tenni!!sztem....♥
Teljesen ugyanaz a történet mint az Árva angyalba!!
Én is William mellet vagyok ő nem képes ilyet tenni!!sztem....♥
2010. augusztus 29. 12:49
Az a probléma, hogy sokan úgy írtok, mintha személyesen ismernétek Williamet és biztosra tudnátok, hogy ő egy hűséges ember. Senki nem lehet biztos az igazában, ahogy a lányéban sem. Az egyik rádióban Will például - ha minden igaz - azt nyilatkozta, hogy volt szexuális kapcsolata a lánnyal, de meg nem erőszakolta! Én hiszek abban, hogy erőszak valóban nem történt, de az igazságot előttünk mindig homály fedi majd.
2010. augusztus 29. 13:49
Nem hiszem,hogy William ilyet tenne.Majdnem bárkit megkaphat,nem kell szerintem hozzá erőszak.
Ez a Karla meg,csak feltűnési viszketekségben szenved,meg ugyanúgy az anyja is.
Lehet,hogy nem ismerjük,de azért gondolom,ha vigyázni akar a karrierjére nem csinál ilyet.
Ez a Karla meg,csak feltűnési viszketekségben szenved,meg ugyanúgy az anyja is.
Lehet,hogy nem ismerjük,de azért gondolom,ha vigyázni akar a karrierjére nem csinál ilyet.
2010. augusztus 30. 16:42
|
|
Badgrilismúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.19. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 117902 offline
|
__###############______________________ __################_____________________ _##################_________#####______ __##################_____###########___ __##################___##############__ ___##################_################_ ____##################################_ ______###############################__ _______#############################=__ ________=##########################____ __________########################_____ ___________####################=______ ____________##################________ _____________###############__________ ______________#############___________ _______________###########_____________ ________________########______________ _________________######________________ __________________####_________________ __________________###__________________ ___________________#___________________
______####___________________________
_____#######_______________________ ___ _
___############___________ ______ _______
__###############______________________ __################_____________________ _##################_________#####______ __##################_____###########___ __##################___##############__ ___##################_################_ ____##################################_ ______###############################__ _______#############################=__ ________=##########################____ __________########################_____ ___________####################=______ ____________##################________ _____________###############__________ ______________#############___________ _______________###########_____________ ________________########______________ _________________######________________ __________________####_________________ __________________###__________________ ___________________#___________________
2010. augusztus 30. 16:42
|
|
Badgrilismúj tag |
|
szeretlek William Levy szerelmem
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: