William Levy szexbotránya
2010. augusztus 21. 10:24
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
2010. augusztus 21. 11:05
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
wow. szerintem nem tenne ilyet senkivel sem. de a sztori pont olyan mint az Árva angyalban... szerintem a csaj csak így akart 'hírnevet' szerezni magának....
2010. augusztus 21. 11:58
|
|
jonasgirl1994új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.08. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 109659 offline
|
Tuti, hogy kacsa az egész! William nem tenne ilyet!!!
2010. augusztus 21. 12:05
|
|
kriszty_14♫Zac Efron♫addict♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.06. Hozzászólás: 1074 Csatolások: 442 Azonosító: 130680 offline
|
azta
..hát szerintem nem igaz:)
2010. augusztus 21. 12:52
|
|
tar adettavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.12. Hozzászólás: 281 Csatolások: 221 Azonosító: 133076 offline
|
Hát 100% hogy nem igaz!!!
Ebben biztos vagyok......
Ebben biztos vagyok......
2010. augusztus 21. 13:19
Az állítás az csak állítás...én egyik félnek sem hiszek amíg nem tud valamelyik konkrét bizonyítékot felmutatni.
2010. augusztus 22. 00:24
Na itt az ideje, hogy én is kommentáljam a helyzetet 
Szerintem nem igaz ez a megerőszakolósdi, mivel ahogy azt már előttem írták, Willy egyáltalán nem szorul rá az erőszakra, pláne ha a lány a rajongója és folyton a nyakán van. Sosem értettem ezt a pénzt csikarok ki a bántalmazómból dolgot, mivel 2,5 milliót dollár visszaadja a becsületét? És azzal miért jobb Karlának, hogy mindenki tudja, milyen traumán esett át, hogy megerőszakolták? Ráadásul már attól is bűzlik a dolog, hogy újabban a barátnői járnak népszerű tévéműsorokba, hogy mindenkinek elmondják, mennyire jó ember ez a lány. Ami pedig a legszomorúbb, hogy az egészet Elizabeth és a két kicsi sínyli meg.
Szerintem nem igaz ez a megerőszakolósdi, mivel ahogy azt már előttem írták, Willy egyáltalán nem szorul rá az erőszakra, pláne ha a lány a rajongója és folyton a nyakán van. Sosem értettem ezt a pénzt csikarok ki a bántalmazómból dolgot, mivel 2,5 milliót dollár visszaadja a becsületét? És azzal miért jobb Karlának, hogy mindenki tudja, milyen traumán esett át, hogy megerőszakolták? Ráadásul már attól is bűzlik a dolog, hogy újabban a barátnői járnak népszerű tévéműsorokba, hogy mindenkinek elmondják, mennyire jó ember ez a lány. Ami pedig a legszomorúbb, hogy az egészet Elizabeth és a két kicsi sínyli meg.
2010. augusztus 22. 10:25
|
|
Klauu96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.19. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 127609 offline
|
Nem lehettek benne bisztosak h nem tette meg...nem voltatok ott! Jó én sem akarom megvádolni mert nincsen semmi bajom vele! De tényleg nem is ismeritek így nem lehet igazán kiállni mellette! Így majd talán már csak azt tudjuk bisztosra ha majd befejeződik a per!
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: