Kirsten Vangsness egy interjúban felfedte régi titkát, amelyről a rajongók sem tudtak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Meglepő dolgot árult el Kirsten Vangsness
2010. augusztus 20. 22:11
2010. augusztus 20. 22:28
Szeretem Kirstent szerintem nagyon tehetséges és kedves lány.
2010. augusztus 20. 23:50
Na végre valami olyan hír, ami nem Justin Bieberről és a társairól szól. Ettől eltekintve halloottam már én is, hogy a dráma játszás az segíthet a zárkózottság problémáin. Mindenesetre a Gyilkos elmékből a legjobb akkoris Garcia. Köszönöm a cikket saccuss-nak, aki egy kis reménysugárt adott, hogy ez a fórum nem csak Bieberről és a Disney sztárokról szól.
2010. augusztus 21. 00:26
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
wáow
2010. augusztus 21. 06:29
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 online
|
Na, én die-hard Kirsten fan vagyok, de ezt még én se tudtam róla! Köszi szépen! (ez a nő egy csoda!)
2010. augusztus 21. 15:46
@rachelkeller:
Örülök, hogy tudtam adni egy kis reményt, hogy nem csak a disney világból áll itt minden..(:
Talán tényleg kicsit unalmas, hogy csak róluk vannak új cikkek de napi 100..(:
Örülök, hogy tudtam adni egy kis reményt, hogy nem csak a disney világból áll itt minden..(:
Talán tényleg kicsit unalmas, hogy csak róluk vannak új cikkek de napi 100..(:
2010. november 01. 16:40
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Hát ez tényleg meglepő. Garciaként be nem áll a szája, az életben meg félénk. Nem gondoltam volna. Köszi a cikket.
2011. július 10. 16:54
|
|
cinciegérúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.29. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 148253 offline
|
Hát Kristen-ről ezt a dolgot azért nehezen lehet elhinni, mert a Criminal Minds-ben Pénelope Garcia-ként nem bir csöndbe maradni de azért köszi a cikket mert ezt nem lehetett tudni róla
2012. augusztus 31. 16:43
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Wow.. Ez meglepett.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: