Kirsten Vangsness egy interjúban felfedte régi titkát, amelyről a rajongók sem tudtak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Meglepő dolgot árult el Kirsten Vangsness
2010. augusztus 20. 22:11
2010. augusztus 20. 22:28
Szeretem Kirstent szerintem nagyon tehetséges és kedves lány.
2010. augusztus 20. 23:50
Na végre valami olyan hír, ami nem Justin Bieberről és a társairól szól. Ettől eltekintve halloottam már én is, hogy a dráma játszás az segíthet a zárkózottság problémáin. Mindenesetre a Gyilkos elmékből a legjobb akkoris Garcia. Köszönöm a cikket saccuss-nak, aki egy kis reménysugárt adott, hogy ez a fórum nem csak Bieberről és a Disney sztárokról szól.
2010. augusztus 21. 00:26
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
wáow
2010. augusztus 21. 06:29
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Na, én die-hard Kirsten fan vagyok, de ezt még én se tudtam róla! Köszi szépen! (ez a nő egy csoda!)
2010. augusztus 21. 15:46
@rachelkeller:
Örülök, hogy tudtam adni egy kis reményt, hogy nem csak a disney világból áll itt minden..(:
Talán tényleg kicsit unalmas, hogy csak róluk vannak új cikkek de napi 100..(:
Örülök, hogy tudtam adni egy kis reményt, hogy nem csak a disney világból áll itt minden..(:
Talán tényleg kicsit unalmas, hogy csak róluk vannak új cikkek de napi 100..(:
2010. november 01. 16:40
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Hát ez tényleg meglepő. Garciaként be nem áll a szája, az életben meg félénk. Nem gondoltam volna. Köszi a cikket.
2011. július 10. 16:54
|
|
cinciegérúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.29. Hozzászólás: 56 Csatolások: 0 Azonosító: 148253 offline
|
Hát Kristen-ről ezt a dolgot azért nehezen lehet elhinni, mert a Criminal Minds-ben Pénelope Garcia-ként nem bir csöndbe maradni de azért köszi a cikket mert ezt nem lehetett tudni róla
2012. augusztus 31. 16:43
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Wow.. Ez meglepett.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: