Slipknot
2013. július 15. 19:21
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Idézet (Darkness @ 2013.07.15. 18:24)
WTF?
Ez a sz.r volt a meglepetés?
Mi az atyaúristen volt ez?
2000-ben nyitottak utoljára ezzel a Get Behind Me Satan introval.
2013. július 16. 21:27
Az albumról szólva, a legtöbb fórumon szerte a neten ezerrel folyik a találgatás, vajon milyen is lesz konkrétan a lemez... A magam részéről elképzelhetetlen tartom, hogy minden további nélkül belepasszoljon az eddigi albumok közé. Valahogy úgy sejtem, ez egyfajta kiugrás lesz, persze remélhetőleg pozitív értelemben, mindenesetre nem úgy ismerem a bandát, hogy gyakran mellényúlnának zenei téren. Alig fél éve hallgatom és szeretem őket, ami nem sok idő, mégis, szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy ez egy remek album lesz.
(Aztán ki tudja, lehet, hogy csak én vagyok elfogult; hiába, a Slipknot meglépett a szívemmel és nem is fogják visszahozni)
Ti hogy vagytok ezzel?
(Aztán ki tudja, lehet, hogy csak én vagyok elfogult; hiába, a Slipknot meglépett a szívemmel és nem is fogják visszahozni)
Ti hogy vagytok ezzel?
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2013. július 16. 21:49
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (MooMoo @ 2013.07.16. 21:27)
Az albumról szólva, a legtöbb fórumon szerte a neten ezerrel folyik a találgatás, vajon milyen is lesz konkrétan a lemez... A magam részéről elképzelhetetlen tartom, hogy minden további nélkül belepasszoljon az eddigi albumok közé. Valahogy úgy sejtem, ez egyfajta kiugrás lesz, persze remélhetőleg pozitív értelemben, mindenesetre nem úgy ismerem a bandát, hogy gyakran mellényúlnának zenei téren. Alig fél éve hallgatom és szeretem őket, ami nem sok idő, mégis, szinte teljesen biztos vagyok abban, hogy ez egy remek album lesz.
Ti hogy vagytok ezzel?
Ti hogy vagytok ezzel?
Ámen
Biztos vagyok abban,hogy nagyon komoly és bánatos anyag lesz... bízok bennük. S úgy vélem, ez lesz az eddigi legmélyebb és legsötétebb /és leg szeretett teljesebb/ lemezük.
Alig bírom kivárni. Stay (sic)
MooMoo
2013. július 16. 21:56
Idézet (Darkness @ 2013.07.16. 21:49)
Ámen
Biztos vagyok abban,hogy nagyon komoly és bánatos anyag lesz... bízok bennük. S úgy vélem, ez lesz az eddigi legmélyebb és legsötétebb /és leg szeretett teljesebb/ lemezük.
Ne is mondd; nem tudom, mit fogok itt csinálni másfél, két évig - legrosszabb esetben.
Darkness
2013. július 16. 23:00
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (MooMoo @ 2013.07.16. 21:56)
Ne is mondd; nem tudom, mit fogok itt csinálni másfél, két évig - legrosszabb esetben.
De addig is, stay (sic) 
És akkor mit mondjon ez a férgecske?
2013. július 17. 00:09
Idézet (Darkness @ 2013.07.16. 23:00)
És akkor mit mondjon ez a férgecske? 
Ehh, kibírjuk... valahogy... Végül is, már annyira nem sok...
Darkness
2013. július 22. 17:12
|
|
|
Tessék nézelödni
/saját, ma hoztam létre, még fejlesztés alatt
2013. július 22. 17:38
Idézet (Darkness @ 2013.07.22. 17:12)
Tessék nézelödni
/saját, ma hoztam létre, még fejlesztés alatt
Hm... jóféle.
Darkness
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.