Angelina Jolie Budapesten van
2010. augusztus 20. 22:59
|
|
Castiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.15. Hozzászólás: 241 Csatolások: 108 Azonosító: 12054 offline
|
A "Blikk" és a "megbízható forrás" kifejezések nemhogy egy mondatban, de egy napon se szerepelhetnek együtt.
Ha senki nem csinált róla egy árva lesifotót se, akkor elég nehezen hihető csak úgy bemondásra.
1 felhasználónak tetszik:
nozso13
2010. augusztus 20. 23:08
maradjon még picit:D szivesen tudnám merre császkál...
2010. augusztus 20. 23:35
Igen, ebben az évben nagyon népszerű Magyarország és Budapest
Bár nem tudom hogy igaz-e...
2010. augusztus 21. 10:06
|
|
nozso13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 7208 Csatolások: 72041 Azonosító: 47795 offline
|
Nocsak.
---
Az Oscar-díjas hollywoodi sztár csak egy rövid villámlátogatásra jött, tegnap délután már tovább is repült, feltehetően Szerbia felé. Ehhez mérten kevés csomaggal, ugyanakkor páratlan biztonsági intézkedések mellett szállt le a Ferihegyi repülőtér kis gépes terminálján, ahol busszal barikádozták el a bejáratot, nehogy valaki véletlenül lefotózza a kis családot.
Angelina Jolie
– Alig egy órával a színésznőérkezése előtt szálltam le magam is Ferihegyen – mondta informátorunk. – A terminálban várakoztam, amikor egyszer csak megjelent Angelina Jolie a kicsikkel és kíséretével. Ott vonult el mellettem, alig két méterre.
Tegnap késő délután hasonlóan kemény biztonsági intézkedések közepette távozott. Négy mikrobusz zárta le az utat a magángépes terminál előtt, s csak utána szállt ki a Mercedes kisbuszból Jolie az ikrekkel. A kislány, Vivienne (2) szemlátomást fáradt, nyűgös volt, édesanyja ölében ásítozott, míg Knox a frissen szerzett felfújható játékaival volt elfoglalva. Jolie gyorsan a bejárathoz sietett, ahonnan az utolsó pillanatban még visszafordult, és egy barátságon mosolyt küldött a Blikk fotósa felé.
Jolie látogatásának hivatalos oka ismeretlen, ám a szerb Blic információi szerint a színésznő rendezői debütálására készül a Balkánon. A sztár nemrég az egykori jugoszláv elnök, Tito sírját is megtekintette, majd részt vett egy vetítésen, ahol szerb színészek munkájával ismerkedett. A Blic szerint Jolie egy afféle balkáni Rómeó és Júlia-történet megfilmesítésére készül, amely egy boszniai muszlim nő és egy szerb katona tiltott szerelmi kapcsolatát dolgozza fel a koszovói harcok idején. Jolie nagyon lelkes, s már az ősszel nekivágna a forgatásnak, ám a hírek szerint a szerb média és a vezető filmstúdiók a hátuk közepére sem kívánják a színésznőt és filmjét.
– Nagyon tiszteljük Angelina Jolie munkásságát, de sajnos a bemutatott forgatókönyv tele van a szerbek elleni hátrányos megkülönböztetéssel és felháborító, hazug csúsztatásokkal – mondta a Blicnek Zseljko Mitrovics helyi médiamogul, a Pink TV és több filmgyártó cég tulajdonosa.
Talán ez lehet az oka annak, hogy Jolie-nak Magyarországon is szét kell néznie, hisz úgy tudjuk, a tervezett film egy részét nálunk forgatja majd az idén ősszel. Angelina hosszabb munkáira – márpedig egy egész estés film megrendezése hónapokat vesz igénybe – családjával utazik, így hamarosan Budapesten üdvözölhetjük nemcsak a szépséges színésznőt, de párját, Brad Pittet és a teljes gyerekseregletet, Maddoxot (7), Paxot (6), Zaharát (5), Shilouh-t (4) és az ikreket, Knoxot és Vivienne-t is.
---
Az Oscar-díjas hollywoodi sztár csak egy rövid villámlátogatásra jött, tegnap délután már tovább is repült, feltehetően Szerbia felé. Ehhez mérten kevés csomaggal, ugyanakkor páratlan biztonsági intézkedések mellett szállt le a Ferihegyi repülőtér kis gépes terminálján, ahol busszal barikádozták el a bejáratot, nehogy valaki véletlenül lefotózza a kis családot.
Angelina Jolie
– Alig egy órával a színésznőérkezése előtt szálltam le magam is Ferihegyen – mondta informátorunk. – A terminálban várakoztam, amikor egyszer csak megjelent Angelina Jolie a kicsikkel és kíséretével. Ott vonult el mellettem, alig két méterre.
Tegnap késő délután hasonlóan kemény biztonsági intézkedések közepette távozott. Négy mikrobusz zárta le az utat a magángépes terminál előtt, s csak utána szállt ki a Mercedes kisbuszból Jolie az ikrekkel. A kislány, Vivienne (2) szemlátomást fáradt, nyűgös volt, édesanyja ölében ásítozott, míg Knox a frissen szerzett felfújható játékaival volt elfoglalva. Jolie gyorsan a bejárathoz sietett, ahonnan az utolsó pillanatban még visszafordult, és egy barátságon mosolyt küldött a Blikk fotósa felé.
Jolie látogatásának hivatalos oka ismeretlen, ám a szerb Blic információi szerint a színésznő rendezői debütálására készül a Balkánon. A sztár nemrég az egykori jugoszláv elnök, Tito sírját is megtekintette, majd részt vett egy vetítésen, ahol szerb színészek munkájával ismerkedett. A Blic szerint Jolie egy afféle balkáni Rómeó és Júlia-történet megfilmesítésére készül, amely egy boszniai muszlim nő és egy szerb katona tiltott szerelmi kapcsolatát dolgozza fel a koszovói harcok idején. Jolie nagyon lelkes, s már az ősszel nekivágna a forgatásnak, ám a hírek szerint a szerb média és a vezető filmstúdiók a hátuk közepére sem kívánják a színésznőt és filmjét.
– Nagyon tiszteljük Angelina Jolie munkásságát, de sajnos a bemutatott forgatókönyv tele van a szerbek elleni hátrányos megkülönböztetéssel és felháborító, hazug csúsztatásokkal – mondta a Blicnek Zseljko Mitrovics helyi médiamogul, a Pink TV és több filmgyártó cég tulajdonosa.
Talán ez lehet az oka annak, hogy Jolie-nak Magyarországon is szét kell néznie, hisz úgy tudjuk, a tervezett film egy részét nálunk forgatja majd az idén ősszel. Angelina hosszabb munkáira – márpedig egy egész estés film megrendezése hónapokat vesz igénybe – családjával utazik, így hamarosan Budapesten üdvözölhetjük nemcsak a szépséges színésznőt, de párját, Brad Pittet és a teljes gyerekseregletet, Maddoxot (7), Paxot (6), Zaharát (5), Shilouh-t (4) és az ikreket, Knoxot és Vivienne-t is.
2010. augusztus 21. 10:47
Mindegy miért, a lényeg h itt van, és az is jó h egyre több híresség keveredik ide^^
2010. augusztus 21. 11:54
|
|
kipifangirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.27. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 128244 offline
|
aztaa... én pont tegnap du.án körül voltam a deákon.. és nem láttam.xDD ki gondolta vna...
hogy ott sétálgat a deákon..o_O

de tök jóó.<3
hogy ott sétálgat a deákon..o_O
de tök jóó.<3
2010. augusztus 22. 17:59
|
|
DomciccDekker's bitch |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.23. Hozzászólás: 3553 Csatolások: 5834 Azonosító: 123419 offline
|
Idézet (cocoselly @ 2010.08.20. 21:09)
Ha ma reggel érkezett, akkor a Fókusz hogy mondhatta be tegnap este, hogy már itt van?
Na mindegy, állítólag Brad követi, vagy már itt van... nem tudom. Össze- vissza írnak/ mondanak mindent, senki nem igazodik ki rajtuk.
A premier pedig 18- án volt (bár a képes téma el lett írva)
A premier pedig 18- án volt (bár a képes téma el lett írva)
Igen, utólag én is rájöttem, hogy az itteni topic címe rossz, csak akkor már a cikket nem tudtam szerkeszteni. És erre jobban hagyatkoztam, mint a Blikkre. A Blikkes cikkből alig néztem valamit... Az első oldalon ki is emeltem, hogy egy ismerősömtől jött elsősorban az infó, hogy itt van.
TV-t pedig nem nézek.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.