Starity

30 Seconds To Mars

38 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 31. 16:07 #141
funny18
funny18
epiphany

StátuszApo Bangpo ♡⁷
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12071
Csatolások: 195628
Azonosító: 107508
Sajna a Viva ilyen téren nagyon szegényes de ez is haladás tőle, hogy 30STM-ot adnak biggrin.gif Sajnos nekünk már nincs Vivánk és MTV-nk reklamalo.gif de van helyette MusicTv és 1Music Channel ahol ma belefutottam a Closer to the Edgebe 3x és nagyon örültem neki biggrin.gif Fejlődik a zenecsatornák zenei igényessége thumbsup.gif Remélem nem nagy baj, hogy megosztottam veletek az örömöm wink.gif
6 felhasználónak tetszik: Fuller, vvivienne8, raspberry, Eve87, Zsüdi, janet7
2010. október 31. 16:48 #142
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Idézet (funny18 @ 2010.10.31. 16:07)
Sajna a Viva ilyen téren nagyon szegényes de ez is haladás tőle, hogy 30STM-ot adnak biggrin.gif Sajnos nekünk már nincs Vivánk és MTV-nk reklamalo.gif de van helyette MusicTv és 1Music Channel ahol ma belefutottam a Closer to the Edgebe 3x és nagyon örültem neki biggrin.gif Fejlődik a zenecsatornák zenei igényessége thumbsup.gif Remélem nem nagy baj, hogy megosztottam veletek az örömöm wink.gif

Na én legszívesebben bármelyikre lecserélném a VIVA-t. rohog.gif De legjobban az MTV Rocknak örülnék. Amikor legutóbb ott voltam unokatestvéreméknél, minden fél órában ment a CTTE, egész nap a TV előtt ültem. blush.gif
Már az MTV-n se adják őket (csak az EMA reklámban), majd a Hurricane-t gondolom fogják.
Dehogy baj, hisz azért van a topik, hogy megbeszéljük a Marssal kapcsolatos infókat, élményeinek. Legalábbis szerintem, de gondolom a többiek is egyet értenek velem. blush.gif
4 felhasználónak tetszik: funny18, bibicsibi, vvivienne8, raspberry
2010. október 31. 16:53 #143
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
Idézet (Fuller @ 2010.10.31. 16:48)
Na én legszívesebben bármelyikre lecserélném a VIVA-t. rohog.gif De legjobban az MTV Rocknak örülnék. Amikor legutóbb ott voltam unokatestvéreméknél, minden fél órában ment a CTTE, egész nap a TV előtt ültem. blush.gif 
Már az MTV-n se adják őket (csak az EMA reklámban), majd a Hurricane-t gondolom fogják.
Dehogy baj, hisz azért van a topik, hogy megbeszéljük a Marssal kapcsolatos infókat, élményeinek. Legalábbis szerintem, de gondolom a többiek is egyet értenek velem. blush.gif

Nekem van MTV Rockom és nagyon örülök neki, ma is volt a Kings and Queens mert épp az EMA jelöltjeit adták. A Closer To The Edge is sokszor volt, meg múltkor volt ilyen fél órás 30STM thumbsup.gif Adták a From Yesterday-t, a Closer To The Edge-t, a Kings and Queens-t a Beautiful Lie-t és a The Kill-t wub.gif Fel is vettem ezt a fél órát, mert olyan a tévénk, és nagyon örültem neki hogy ilyen volt laugh.gif Ja igen és általában a Rock Chart-ban mindig benne van vagy a CTTE vagy a Kings and Queens. smileeee.gif wub.gif
5 felhasználónak tetszik: Fuller, vvivienne8, raspberry, funny18, janet7
2010. november 02. 17:36 #144
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
Ezeket láttátok már? w00t.gif
Egyet berakok, a többi a videók feltöltőjénél ott van. w00t.gif wub.gif Jared nagyon aranyos benne ahogy mondja hogy ebben a szép városban, Madridban, meg a világ egyik legszebb városában laugh.gif wub.gif
6 felhasználónak tetszik: Zsüdi, vvivienne8, Eve87, funny18, Fuller, janet7
2010. november 02. 17:44 #145
Eve87
Eve87
the one; the only

StátuszAre you on the list?
Hozzászólás: 1328
Csatolások: 3515
Azonosító: 122165
Idézet (bibicsibi @ 2010.11.02. 17:36)
Ezeket láttátok már?  w00t.gif 
Egyet berakok, a többi a videók feltöltőjénél ott van.  w00t.gif  wub.gif  Jared nagyon aranyos benne ahogy mondja hogy ebben a szép városban, Madridban, meg a világ egyik legszebb városában  laugh.gif  wub.gif

Ez pont most megy a magyar MTV-n w00t.gif
Most kapcsolódtam be, pedig kaptam egy fülest, hogy lesz... (raspberry, most én ostorozom magam 110.gif )
2 felhasználónak tetszik: Fuller, janet7
2010. november 02. 18:09 #146
- törölt felhasználó -    
Egyet berakok, a többi a videók feltöltőjénél ott van.  w00t.gif  wub.gif  Jared nagyon aranyos benne ahogy mondja hogy ebben a szép városban, Madridban, meg a világ egyik legszebb városában  laugh.gif  wub.gif

Köszi a videót, végignéztem a többit is meghajolo.gif
Találtam én is egyet, csak sajnos sehol nem lelem angolul. rolleyes.gif Spanyol-tudók előnyben rohog.gif Egyébként nekem tetszik ez az "összeállítás" smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: Eve87, bibicsibi, funny18, Fuller, Zsanó, janet7
2010. november 03. 11:56 #147
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Köszi a videókat mindkettőtöknek! meghajolo.gif

Nem feltűnően olvassa a szöveget. rohog.gif Tegnap én is néztem, bár nem elejétől sajnos. sad.gif
Idézet (vvivienne8 @ 2010.11.02. 18:09)
Köszi a videót, végignéztem a többit is  meghajolo.gif 
Találtam én is egyet, csak sajnos sehol nem lelem angolul.  rolleyes.gif Spanyol-tudók előnyben  rohog.gif Egyébként nekem tetszik ez az "összeállítás" smileeee.gif

Hála az égnek ezt sokat adják az MTV-n angolul. Ilyenkor örülök, hogy a magyarok nem szinkronizálják le. beer.gif
3 felhasználónak tetszik: vvivienne8, janet7, Zsanó
2010. november 04. 17:00 #148
börnics
börnics
visszatérő vendég

StátuszNekem káosz kell, nem bírom a rendet, zaj kell ami megöli a csendet...
Hozzászólás: 208
Csatolások: 46
Azonosító: 133864
en nagyon szeretem oket!!...jarednek nagyon johangja van es kulonleges egyeniseg!!...kedvenc szamom a closer to the edge..ennek annyira jo a szovege!!...de szeretm a this is war wink.gif
2010. november 04. 18:01 #149
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fuller @ 2010.11.03. 11:56)
Hála az égnek ezt sokat adják az MTV-n angolul. Ilyenkor örülök, hogy a magyarok nem szinkronizálják le. beer.gif

MTV-m már sajnos nincs ugye, de ha lenne, akkor biztos az menne egész nap, ha sokat adják. biggrin.gif Mondjuk amikor tavaly még volt, akkor belenéztem az EMA-ba, de engem nagyon idegesített a "szinkron". rolleyes.gif Idén meg akkor marad a net. smileeee.gif

Idézet (börnics @ 2010.11.04. 17:00)
en nagyon szeretem oket!!...jarednek nagyon johangja van es kulonleges egyeniseg!!...kedvenc szamom a closer to the edge..ennek annyira jo a szovege!!...de szeretm a this is war wink.gif

Szia, üdvözlünk a topikban téged is. smileeee.gif Azt nem mondod el esetleg, hogy hogyan akadtál rá a bandára? smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Fuller, Zsanó
2010. november 04. 23:59 #150
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (Fuller @ 2010.10.30. 23:11)
http://thirtysecondstomars.thisisthehive.net/blog/2010/10/30/calling-all-french-echelon-be-featured-in...ne-music-video/
Ilyet miért nem csinálnak más nyelveken is? dry.gif Mindig ez a francia... rolleyes.gif 
Mondok én nekik Mikszáth idézetet, igaz, hogy teljesen más stílus, mint Sade... rolleyes.gif 
Egyre betegebbnek tűnik ez a klip. Először féltem, hogy átmennek Lady Gagába, de ez már jócskán túl szárnyalja őt is. meghajolo.gif

Na most már a franciákon kívül mások is kaptak lehetőséget. De mi még mindig nem. dry.gif laugh.gif
http://thirtysecondstomars.thisisthehive.net/blog/2010/11/02/have-your-voice-featured-in-the-short-fil...film-hurricane/
A hangsúly ismét a szokásos témán:
Idézet
sexuality or violence
5 felhasználónak tetszik: vvivienne8, raspberry, janet7, Zsanó, Eve87
2010. november 06. 02:12 #151
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

30 SECONDS TO MARS vs. LA ROUX
http://fuse.tv/ontv/shows/top-40-2010/round-2-vote-7.html

Sexiest Rockers
http://fuse.tv/ontv/shows/sexiest/sexiest-rockers-photos.html

Neten keresgélve olyan "beszélgetésre" akadtam, amiben azt tárgyalták, hogy Tomo azt mondta, hogy a TIW hamarabb kijön, mint a Hurricane. unsure.gif
5 felhasználónak tetszik: vvivienne8, raspberry, Eve87, Zsanó, janet7
2010. november 06. 02:46 #152
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

+++
http://poll.kerrang.com/
Regisztráció után lehet küldeni a jelölteket. thumbsup.gif
5 felhasználónak tetszik: vvivienne8, raspberry, Eve87, Zsanó, janet7
2010. november 07. 01:29 #153
Zsanó
Zsanó
visszatérő vendég

StátuszI’m Just a Stranger In a Strange Land
Hozzászólás: 151
Csatolások: 481
Azonosító: 47430
Idézet (Fuller @ 2010.11.06. 02:12)
30 SECONDS TO MARS vs. LA ROUX
http://fuse.tv/ontv/shows/top-40-2010/round-2-vote-7.html
Sexiest Rockers
http://fuse.tv/ontv/shows/sexiest/sexiest-rockers-photos.html
Neten keresgélve olyan "beszélgetésre" akadtam, amiben azt tárgyalták, hogy Tomo azt mondta, hogy a TIW hamarabb kijön, mint a Hurricane. unsure.gif

Szavaztam! smileeee.gif blush.gif
Nekem mindegy melyik jön ki elöbb csak jöjjön már valamelyik.Bár nekem valahogy a TIW tűnne logikusabbnak. De tényleg oly mindegy melyiket "kapjuk" hamarabb. De igazán jöhetne már blush.gif sad.gif blush.gif sad.gif
5 felhasználónak tetszik: Eve87, Fuller, janet7, raspberry, funny18
2010. november 07. 10:19 #154
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Na szóval ma EMA! thumbsup.gif
8kor kezdődik a Red Carpet, 9kor folytatódik a show-val. MTV oldalán lehet nézni élőben. Az utóbbit biztos, gondolom a bevonulást is, bár arra külön nem tértek ki, lehet a kettőre együtt értették.
A TV-ben is adják, nem tudom fordítják-e.
Lesznek ilyen "kinti" fellépések 18.00 és 21.45 között. A Mars 18.45kor lesz. Elvileg ezeket az előadásokat 9től lehet nézni szintén az MTV oldalán. Persze csak ha jól értelmeztem az információ morzsákat, ha valaki tud biztosat írjon. rolleyes.gif
Remélem mindenki tudja majd nézni, de ha nem is, később minden fent lesz az oldalon.
5 felhasználónak tetszik: vvivienne8, raspberry, Zsanó, janet7, Eve87
2010. november 07. 13:54 #155
Zsanó
Zsanó
visszatérő vendég

StátuszI’m Just a Stranger In a Strange Land
Hozzászólás: 151
Csatolások: 481
Azonosító: 47430
Idézet (Fuller @ 2010.11.07. 10:19)
8kor kezdődik a Red Carpet, 9kor folytatódik a show-val. MTV oldalán lehet nézni élőben. Az utóbbit biztos, gondolom a bevonulást is, bár arra külön nem tértek ki, lehet a kettőre együtt értették. 
Lesznek ilyen "kinti" fellépések 18.00 és 21.45 között. A Mars 18.45kor lesz. Elvileg ezeket az előadásokat 9től lehet nézni szintén az MTV oldalán. Persze csak ha jól értelmeztem az információ morzsákat, ha valaki tud biztosat írjon. rolleyes.gif 
Remélem mindenki tudja majd nézni, de ha nem is, később minden fent lesz az oldalon.

Köszi az infókat,remélem tudom majd nézni. Nagyon szurkolok nekik! blush.gif smileeee.gif thumbsup.gif meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Fuller
2010. november 07. 16:36 #156
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fuller @ 2010.11.07. 10:19)

Én is köszönöm a sok infót. beer.gif meghajolo.gif
Azt nem tudom, hogy itt mennyien értesültetek róla, de a Viva is adja idén az EMA-t. Ez nekem még újdonság, az előbb tudtam meg és hihetetlenül örülök, hogy tudom nézni a TV-ben is.
Ha esetleg valaki korábban már írta - bár nem láttam -, vagy tudott róla, akkor bocsi. blush.gif smileeee.gif Azért remélem, hogy segít másoknak is, hogy tudják nézni.

Amúgy akinek van Twittere: a #30SecondsToMars a 3. TT, olyan jó nézni, hogy a srácok is irogatják és segítenek, hogy első legyen. smileeee.gif
Tomo pedig hihetetlenül aranyos:

Idézet
NO WAY! WE ALREADY WON BECAUSE WE HAVE ALL OF YOU! IF WE WIN, ITS FOR ALL OF YOU!!! #30secondstomars RT @blO_Odred: are you nervous, mofo?

Mióta elolvastam a tweet-jét, folyamatosan mosolygok. wub.gif
Bocsánat, de ezt muszáj volt megosztanom smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: raspberry, Fuller
2010. november 07. 16:43 #157
raspberry
raspberry
eсħelon

StátuszProvehito in altum△
Hozzászólás: 1601
Csatolások: 434
Azonosító: 71013
Idézet (vvivienne8 @ 2010.11.07. 16:36)
Én is köszönöm a sok infót.  beer.gif  meghajolo.gif 
Azt nem tudom, hogy itt mennyien értesültetek róla, de a Viva is adja idén az EMA-t. Ez nekem még újdonság, az előbb tudtam meg és hihetetlenül örülök, hogy tudom nézni a TV-ben is.
Ha esetleg valaki korábban már írta - bár nem láttam -, vagy tudott róla, akkor bocsi.  blush.gif  smileeee.gif Azért remélem, hogy segít másoknak is, hogy tudják nézni.
Amúgy akinek van Twittere: a #30SecondsToMars a 3. TT, olyan jó nézni, hogy a srácok is irogatják és segítenek, hogy első legyen. smileeee.gif
Mióta elolvastam a tweet-jét, folyamatosan mosolygok.  wub.gif 
Bocsánat, de ezt muszáj volt megosztanom smileeee.gif

Ezt nem tudtam, mostanában nem igen kapcsolok a vivára. Meglepő mellow.gif
Ez a díj (persze ha megnyerik, és meg kell nyerniük) megint a miénk lesz. Ez a legjobb benne, mindenkié akik szavaztak, akik énekelnek az albumon, akik magukénak tudják az együttest, a családé. meghajolo.gif

Tomo meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: vvivienne8, Fuller
2010. november 07. 17:15 #158
Eve87
Eve87
the one; the only

StátuszAre you on the list?
Hozzászólás: 1328
Csatolások: 3515
Azonosító: 122165
Én mintha láttam volna reklámozni az EMA-t a Viván, de azt nem tudtam hogy közvetítik is.
Tomo nagyon jó fej meghajolo.gif
A díj miénk is, ez olyan jó érzés blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Fuller, raspberry
2010. november 07. 17:40 #159
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

http://ema.mtv.tv/live
live stream
Érdemes itt is nézni, jól összerakták, egyszerre lehet figyelni több dolgot. Csak remélem nem fog akadozni meg semmi (kopp-kopp). mellow.gif
A Poll-nál lehet szavazni, ki fog vajon nyerni, kinek a fellépését várjuk és hogy ki a kedvenc 30STM tagunk?! ohmy.gif
És hogy kit várunk, hogy benne legyen a legjobb ruha listában, Jaredre is lehet szavazni, hát behalok... rohog.gif
Idézet (vvivienne8 @ 2010.11.07. 16:36)
Ha esetleg valaki korábban már írta - bár nem láttam -, vagy tudott róla, akkor bocsi.  blush.gif  smileeee.gif Azért remélem, hogy segít másoknak is, hogy tudják nézni.
Mióta elolvastam a tweet-jét, folyamatosan mosolygok.  wub.gif 

Én sem tudtam a Vivaról, köszi. Örülök, hogy te is tudod nézni akkor a TV-ben. biggrin.gif
Twitterről teljesen megfeledkeztem, gyors nyomtam pár tweetet. blush.gif
http://ema-twittertracker.mtv.com/live/
Itt számolják a tweeteket az ema jelölteivel. Szerintem itt is lehet kérdezni, amit majd Bieber tesz fel. unsure.gif
Idézet (raspberry @ 2010.11.07. 16:43)
Ez a díj (persze ha megnyerik, és meg kell nyerniük) megint a miénk lesz. Ez a legjobb benne, mindenkié akik szavaztak, akik énekelnek az albumon, akik magukénak tudják az együttest, a családé. meghajolo.gif

meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: vvivienne8, raspberry, funny18
2010. november 07. 19:47 #160
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Már van a fényképezkedés/bevonulás(?). Nekünk eléggé akadozik. Nálatok? unsure.gif
38 oldal 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok