30 Seconds To Mars
2010. október 31. 16:07
|
|
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12071 Csatolások: 195628 Azonosító: 107508 offline
|
Sajna a Viva ilyen téren nagyon szegényes de ez is haladás tőle, hogy 30STM-ot adnak
Sajnos nekünk már nincs Vivánk és MTV-nk
de van helyette MusicTv és 1Music Channel ahol ma belefutottam a Closer to the Edgebe 3x és nagyon örültem neki
Fejlődik a zenecsatornák zenei igényessége
Remélem nem nagy baj, hogy megosztottam veletek az örömöm
2010. október 31. 16:48
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (funny18 @ 2010.10.31. 16:07)
Sajna a Viva ilyen téren nagyon szegényes de ez is haladás tőle, hogy 30STM-ot adnak
Sajnos nekünk már nincs Vivánk és MTV-nk
de van helyette MusicTv és 1Music Channel ahol ma belefutottam a Closer to the Edgebe 3x és nagyon örültem neki
Fejlődik a zenecsatornák zenei igényessége
Remélem nem nagy baj, hogy megosztottam veletek az örömöm 
Na én legszívesebben bármelyikre lecserélném a VIVA-t.
Már az MTV-n se adják őket (csak az EMA reklámban), majd a Hurricane-t gondolom fogják.
Dehogy baj, hisz azért van a topik, hogy megbeszéljük a Marssal kapcsolatos infókat, élményeinek. Legalábbis szerintem, de gondolom a többiek is egyet értenek velem.
2010. október 31. 16:53
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.10.31. 16:48)
Na én legszívesebben bármelyikre lecserélném a VIVA-t.
De legjobban az MTV Rocknak örülnék. Amikor legutóbb ott voltam unokatestvéreméknél, minden fél órában ment a CTTE, egész nap a TV előtt ültem.
Már az MTV-n se adják őket (csak az EMA reklámban), majd a Hurricane-t gondolom fogják.
Dehogy baj, hisz azért van a topik, hogy megbeszéljük a Marssal kapcsolatos infókat, élményeinek. Legalábbis szerintem, de gondolom a többiek is egyet értenek velem.
Nekem van MTV Rockom és nagyon örülök neki, ma is volt a Kings and Queens mert épp az EMA jelöltjeit adták. A Closer To The Edge is sokszor volt, meg múltkor volt ilyen fél órás 30STM
2010. november 02. 17:36
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Ezeket láttátok már?
Egyet berakok, a többi a videók feltöltőjénél ott van.
Jared nagyon aranyos benne ahogy mondja hogy ebben a szép városban, Madridban, meg a világ egyik legszebb városában
2010. november 02. 17:44
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Idézet (bibicsibi @ 2010.11.02. 17:36)
Ezeket láttátok már?
Jared nagyon aranyos benne ahogy mondja hogy ebben a szép városban, Madridban, meg a világ egyik legszebb városában
Ez pont most megy a magyar MTV-n
Most kapcsolódtam be, pedig kaptam egy fülest, hogy lesz... (raspberry, most én ostorozom magam
2010. november 02. 18:09
Ezeket láttátok már?
Köszi a videót, végignéztem a többit is
Találtam én is egyet, csak sajnos sehol nem lelem angolul.
2010. november 03. 11:56
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Köszi a videókat mindkettőtöknek!
Nem feltűnően olvassa a szöveget.
Tegnap én is néztem, bár nem elejétől sajnos.
Hála az égnek ezt sokat adják az MTV-n angolul. Ilyenkor örülök, hogy a magyarok nem szinkronizálják le.
Ezeket láttátok már?
Nem feltűnően olvassa a szöveget.
Idézet (vvivienne8 @ 2010.11.02. 18:09)
Köszi a videót, végignéztem a többit is
Spanyol-tudók előnyben
Egyébként nekem tetszik ez az "összeállítás" 
Hála az égnek ezt sokat adják az MTV-n angolul. Ilyenkor örülök, hogy a magyarok nem szinkronizálják le.
2010. november 04. 17:00
|
|
börnicsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 208 Csatolások: 46 Azonosító: 133864 offline
|
en nagyon szeretem oket!!...jarednek nagyon johangja van es kulonleges egyeniseg!!...kedvenc szamom a closer to the edge..ennek annyira jo a szovege!!...de szeretm a this is war
2010. november 04. 18:01
Idézet (Fuller @ 2010.11.03. 11:56)
MTV-m már sajnos nincs ugye, de ha lenne, akkor biztos az menne egész nap, ha sokat adják.
Idézet (börnics @ 2010.11.04. 17:00)
en nagyon szeretem oket!!...jarednek nagyon johangja van es kulonleges egyeniseg!!...kedvenc szamom a closer to the edge..ennek annyira jo a szovege!!...de szeretm a this is war 
Szia, üdvözlünk a topikban téged is.
2010. november 04. 23:59
|
|
FullerGyllenhaalic |
|
Idézet (Fuller @ 2010.10.30. 23:11)
http://thirtysecondstomars.thisisthehive.net/blog/2010/10/30/calling-all-french-echelon-be-featured-in...ne-music-video/
Ilyet miért nem csinálnak más nyelveken is?
Mindig ez a francia...
Mondok én nekik Mikszáth idézetet, igaz, hogy teljesen más stílus, mint Sade...
Egyre betegebbnek tűnik ez a klip. Először féltem, hogy átmennek Lady Gagába, de ez már jócskán túl szárnyalja őt is.
Ilyet miért nem csinálnak más nyelveken is?
Mondok én nekik Mikszáth idézetet, igaz, hogy teljesen más stílus, mint Sade...
Egyre betegebbnek tűnik ez a klip. Először féltem, hogy átmennek Lady Gagába, de ez már jócskán túl szárnyalja őt is.
Na most már a franciákon kívül mások is kaptak lehetőséget. De mi még mindig nem.
http://thirtysecondstomars.thisisthehive.net/blog/2010/11/02/have-your-voice-featured-in-the-short-fil...film-hurricane/
A hangsúly ismét a szokásos témán:
Idézet
sexuality or violence
2010. november 06. 02:12
|
|
FullerGyllenhaalic |
|
30 SECONDS TO MARS vs. LA ROUX
http://fuse.tv/ontv/shows/top-40-2010/round-2-vote-7.html
Sexiest Rockers
http://fuse.tv/ontv/shows/sexiest/sexiest-rockers-photos.html
Neten keresgélve olyan "beszélgetésre" akadtam, amiben azt tárgyalták, hogy Tomo azt mondta, hogy a TIW hamarabb kijön, mint a Hurricane.
Sexiest Rockers
Neten keresgélve olyan "beszélgetésre" akadtam, amiben azt tárgyalták, hogy Tomo azt mondta, hogy a TIW hamarabb kijön, mint a Hurricane.
2010. november 07. 01:29
|
|
Zsanóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.26. Hozzászólás: 151 Csatolások: 481 Azonosító: 47430 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.11.06. 02:12)
30 SECONDS TO MARS vs. LA ROUX
Sexiest Rockers
Sexiest Rockers
Szavaztam!
Nekem mindegy melyik jön ki elöbb csak jöjjön már valamelyik.Bár nekem valahogy a TIW tűnne logikusabbnak. De tényleg oly mindegy melyiket "kapjuk" hamarabb. De igazán jöhetne már
2010. november 07. 10:19
|
|
FullerGyllenhaalic |
|
Na szóval ma EMA!
8kor kezdődik a Red Carpet, 9kor folytatódik a show-val. MTV oldalán lehet nézni élőben. Az utóbbit biztos, gondolom a bevonulást is, bár arra külön nem tértek ki, lehet a kettőre együtt értették.
A TV-ben is adják, nem tudom fordítják-e.
Lesznek ilyen "kinti" fellépések 18.00 és 21.45 között. A Mars 18.45kor lesz. Elvileg ezeket az előadásokat 9től lehet nézni szintén az MTV oldalán. Persze csak ha jól értelmeztem az információ morzsákat, ha valaki tud biztosat írjon.
Remélem mindenki tudja majd nézni, de ha nem is, később minden fent lesz az oldalon.
8kor kezdődik a Red Carpet, 9kor folytatódik a show-val. MTV oldalán lehet nézni élőben. Az utóbbit biztos, gondolom a bevonulást is, bár arra külön nem tértek ki, lehet a kettőre együtt értették.
Lesznek ilyen "kinti" fellépések 18.00 és 21.45 között. A Mars 18.45kor lesz. Elvileg ezeket az előadásokat 9től lehet nézni szintén az MTV oldalán. Persze csak ha jól értelmeztem az információ morzsákat, ha valaki tud biztosat írjon.
Remélem mindenki tudja majd nézni, de ha nem is, később minden fent lesz az oldalon.
2010. november 07. 13:54
|
|
Zsanóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.26. Hozzászólás: 151 Csatolások: 481 Azonosító: 47430 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.11.07. 10:19)
Na szóval ma EMA!
Köszi az infókat,remélem tudom majd nézni. Nagyon szurkolok nekik!
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. november 07. 16:36
Idézet (Fuller @ 2010.11.07. 10:19)
Na szóval ma EMA!
Én is köszönöm a sok infót.
Azt nem tudom, hogy itt mennyien értesültetek róla, de a Viva is adja idén az EMA-t. Ez nekem még újdonság, az előbb tudtam meg és hihetetlenül örülök, hogy tudom nézni a TV-ben is.
Ha esetleg valaki korábban már írta - bár nem láttam -, vagy tudott róla, akkor bocsi.
Amúgy akinek van Twittere: a #30SecondsToMars a 3. TT, olyan jó nézni, hogy a srácok is irogatják és segítenek, hogy első legyen.
Tomo pedig hihetetlenül aranyos:
Idézet
NO WAY! WE ALREADY WON BECAUSE WE HAVE ALL OF YOU! IF WE WIN, ITS FOR ALL OF YOU!!! #30secondstomars RT @blO_Odred: are you nervous, mofo?
Mióta elolvastam a tweet-jét, folyamatosan mosolygok.
Bocsánat, de ezt muszáj volt megosztanom
2010. november 07. 16:43
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Idézet (vvivienne8 @ 2010.11.07. 16:36)
Én is köszönöm a sok infót.
Azt nem tudom, hogy itt mennyien értesültetek róla, de a Viva is adja idén az EMA-t. Ez nekem még újdonság, az előbb tudtam meg és hihetetlenül örülök, hogy tudom nézni a TV-ben is.
Ha esetleg valaki korábban már írta - bár nem láttam -, vagy tudott róla, akkor bocsi.
Azért remélem, hogy segít másoknak is, hogy tudják nézni.
Amúgy akinek van Twittere: a #30SecondsToMars a 3. TT, olyan jó nézni, hogy a srácok is irogatják és segítenek, hogy első legyen.
Ezt nem tudtam, mostanában nem igen kapcsolok a vivára. Meglepő
Ez a díj (persze ha megnyerik, és meg kell nyerniük) megint a miénk lesz. Ez a legjobb benne, mindenkié akik szavaztak, akik énekelnek az albumon, akik magukénak tudják az együttest, a családé.
Tomo
2010. november 07. 17:40
|
|
FullerGyllenhaalic |
|
http://ema.mtv.tv/live
live stream
Érdemes itt is nézni, jól összerakták, egyszerre lehet figyelni több dolgot. Csak remélem nem fog akadozni meg semmi (kopp-kopp).
A Poll-nál lehet szavazni, ki fog vajon nyerni, kinek a fellépését várjuk és hogy ki a kedvenc 30STM tagunk?!
És hogy kit várunk, hogy benne legyen a legjobb ruha listában, Jaredre is lehet szavazni, hát behalok...
Én sem tudtam a Vivaról, köszi. Örülök, hogy te is tudod nézni akkor a TV-ben.
Twitterről teljesen megfeledkeztem, gyors nyomtam pár tweetet.
http://ema-twittertracker.mtv.com/live/
Itt számolják a tweeteket az ema jelölteivel. Szerintem itt is lehet kérdezni, amit majd Bieber tesz fel.
live stream
Érdemes itt is nézni, jól összerakták, egyszerre lehet figyelni több dolgot. Csak remélem nem fog akadozni meg semmi (kopp-kopp).
A Poll-nál lehet szavazni, ki fog vajon nyerni, kinek a fellépését várjuk és hogy ki a kedvenc 30STM tagunk?!
És hogy kit várunk, hogy benne legyen a legjobb ruha listában, Jaredre is lehet szavazni, hát behalok...
Idézet (vvivienne8 @ 2010.11.07. 16:36)
Azért remélem, hogy segít másoknak is, hogy tudják nézni.
Én sem tudtam a Vivaról, köszi. Örülök, hogy te is tudod nézni akkor a TV-ben.
Twitterről teljesen megfeledkeztem, gyors nyomtam pár tweetet.
http://ema-twittertracker.mtv.com/live/
Itt számolják a tweeteket az ema jelölteivel. Szerintem itt is lehet kérdezni, amit majd Bieber tesz fel.
Idézet (raspberry @ 2010.11.07. 16:43)
Ez a díj (persze ha megnyerik, és meg kell nyerniük) megint a miénk lesz. Ez a legjobb benne, mindenkié akik szavaztak, akik énekelnek az albumon, akik magukénak tudják az együttest, a családé.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.