A kép jó, ilyet csináltak régebben is és Shannonról is van.
30 Seconds To Mars
2010. október 24. 18:45
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
25-én éjfélig lehet beküldeni a hangfelvételt, kíváncsi vagyok, hogy akkor mikor lesz kész a klip...
Remélem hamarosan.
2010. október 24. 19:27
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.10.24. 18:45)
25-én éjfélig lehet beküldeni a hangfelvételt, kíváncsi vagyok, hogy akkor mikor lesz kész a klip...
Remélem hamarosan.
Áhh éreztem én hogy nem 25. lesz. Csak ne késsen annyit mint a TIW. De úgyérzem megéri vári rá, kíváncsi leszek a hangfelvételekre.
A kép szuper alig várom hogy üzletbe is láthassam(remélem fogom is)
Most látom a képen Jared pólója, nagyon jól odaszerkesztették azt a képet, jó ötlet
2010. október 24. 21:05
|
|
Zsanóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.26. Hozzászólás: 151 Csatolások: 481 Azonosító: 47430 offline
|
Sziasztok!
Köszi a híreket a Hurricane-nel kapcsolatban. És én is egyetértek az előttem szólókkal,hogy bevonják a rajongóikat tényleg ettől ia olyan különlegesek,mások mint a többiek.
Már tűkön ülök a klip miatt
és kíváncsian várom ezeket a hangfelvételeket,hogy mégis milyenek lesznek.
A parfümös kép,meg nagyon jóóóóó...Jared szuperül nézz ki rajta. Remélem hamarosan itthon is a polcokon lesz. Kíváncsi leszek vajon milyen lehet az illata..
Köszi a híreket a Hurricane-nel kapcsolatban. És én is egyetértek az előttem szólókkal,hogy bevonják a rajongóikat tényleg ettől ia olyan különlegesek,mások mint a többiek.
A parfümös kép,meg nagyon jóóóóó...Jared szuperül nézz ki rajta. Remélem hamarosan itthon is a polcokon lesz. Kíváncsi leszek vajon milyen lehet az illata..
2010. október 25. 09:26
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Most láttam az MTV-n egy EMA beharangozót és ők voltak "terítéken", úgy megörültem, egész reggel nem néztem a TV-re, csak akkor és pont a K&Q-ből vágtak be részleteket, egyből felismertem Jared körvonalát.
Valahogy megéreztem, hogy mikor kell oda pillantani. Na mindegy, ezt csak úgy megosztottam, mert feldobta a napom.
Gyere többször is, olyan ritkán látunk.
Az illata mindegy, nem nekünk kell szagolgatni, bár ha valaki ezzel lepi meg a párját...
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy vajon megszagolgatták e Jareddel mielőtt elvállalta.
Én annak szurkolok, hogy képpel is reklámozzák a boltokban.
Idézet (Zsanó @ 2010.10.24. 21:05)
Sziasztok!
Már tűkön ülök a klip miatt
és kíváncsian várom ezeket a hangfelvételeket,hogy mégis milyenek lesznek.

Az illata mindegy, nem nekünk kell szagolgatni, bár ha valaki ezzel lepi meg a párját...
2010. október 25. 15:13
|
|
Zsanóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.26. Hozzászólás: 151 Csatolások: 481 Azonosító: 47430 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.10.25. 09:26)
Most láttam az MTV-n egy EMA beharangozót és ők voltak "terítéken", úgy megörültem, egész reggel nem néztem a TV-re, csak akkor és pont a K&Q-ből vágtak be részleteket, egyből felismertem Jared körvonalát.
Valahogy megéreztem, hogy mikor kell oda pillantani. Na mindegy, ezt csak úgy megosztottam, mert feldobta a napom.
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy vajon megszagolgatták e Jareddel mielőtt elvállalta.
Hát annak én annak is örülnék hogy lapozgatnám valamelyik magazint és egyszer csak Jared "pillantana" vissza az egyik oldalról
És megígérem sűrűbben leszek majd és írok is
2010. október 25. 15:55
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Idézet
Remélem fognak, Ryan Reynolds ki volt rakva úgyhogy Jaredet se ne hagyák ki
Idézet
nagyon várom EMA-t...még nem tudom hogy fogom megnézni mert sajna nincsen MTV-m,valahogy nem találom
Én is alig várom mennek a szavazatok folyamatosan, remélem meg találod az ilyet tényleg látni kell persze gondolom neten is fent lesz.
Valaki tud valamit a Hurricane-ról?
2010. október 25. 17:21
Idézet (Zsanó @ 2010.10.25. 15:13)
Már nagyon várom EMA-t...még nem tudom hogy fogom megnézni mert sajna nincsen MTV-m,valahogy nem találom
de majd kitalálok,nem maradhatok le róla!!!

Nekem sincsen MTV-m, szóval nem vagy egyedül
Legyél is, bár mostanában én sem voltam annyit itt, de gyere csak
Idézet (raspberry @ 2010.10.25. 15:55)
Új időpont...?
Én nem tudok semmi újat sajnos. Mondjuk most ültem ide a géphez és amúgy is mindig le vagyok maradva egy körrel
2010. október 25. 17:22
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Zsanó jó téged itt látni
Én is remélem hogy kint lesz a boltokban egy karton-Jared
Majd nehogy egy interjúban azt lássuk viszont, ahogy meginterjúvolja Jared a karton mását, mint Robert Pattinsont
A klipről semmit nem tudok
A Closer videót is úgy találtam meg, hogy a This is War klipet kerestem youtube-on. Néztem is hogy de jó minőség egy fanvideóhoz képest
Ha sűrűbben jársz erre nem fogsz lemaradni
Jók ezek a fanképek, én is hoztam kettőt, de azért majd kíváncsi leszek a hivatalosra is.
Elhatároztam csinálok "vele" egy közös képet, így vagy úgy egynek lennie kell, kár hogy Shannon és Tomo nem lesz ott.
talán egyszer
Én is alig várom mennek a szavazatok folyamatosan, remélem meg találod az ilyet tényleg látni kell persze gondolom neten is fent lesz.
Új időpont...?
Én is remélem hogy kint lesz a boltokban egy karton-Jared
Majd nehogy egy interjúban azt lássuk viszont, ahogy meginterjúvolja Jared a karton mását, mint Robert Pattinsont
A klipről semmit nem tudok
A Closer videót is úgy találtam meg, hogy a This is War klipet kerestem youtube-on. Néztem is hogy de jó minőség egy fanvideóhoz képest
Idézet (vvivienne8 @ 2010.10.25. 17:21)
Én nem tudok semmi újat sajnos. Mondjuk most ültem ide a géphez és amúgy is mindig le vagyok maradva egy körrel

Idézet (Fuller @ 2010.10.24. 18:45)
Jók ezek a fanképek, én is hoztam kettőt, de azért majd kíváncsi leszek a hivatalosra is.
2010. október 25. 17:35
Idézet (Eve87 @ 2010.10.25. 17:22)
Az biztos.
Köszönet a képekért is, ezekkel még nem találkoztam, de nagyon jók
2010. október 25. 18:00
|
|
FullerGyllenhaalic |
|
http://www.jared-leto.net/jared-leto-chooses-dancer
Gondolom ez még a Hurricanehez megy, akkor még tovább tolódik.
Csalódtam volna, ha nem szőkét választ.
Kíváncsi vagyok, hogy a tehetségét milyen tánclépések alapján mérte fel.
Valakinek nincs meg véletlenül a Shannonos kép?
Ja igen, ha valaki majd meglátja az egyik újságban, várjuk a magazin nevét.
A VMA-val én nagyon megjártam, neten akartam nézni. Hungarian Echelonon rossz időpontot írtak még akkor, amikor néztem, így lemaradtam róla, már csak azt láttam, ahogy Lady Gaga átveszi az utolsó díjat.
A TV-ben nem is érdemes nézni, legalábbis a magyar MTV-n, mert a szinkron borzasztó, azt meg úgyis észrevesszük, hogy nyernek, bármilyen nyelven is hangzik el. Neten lehet nézni élőben, később meg fent lesz torrenten.
Én egyszer Jake Gyllenhaal másával akartam fényképezkedni, de túl gyáva voltam fényes nappal, este meg nem jártam arra.
De most ha törik, ha szakad, ha találok egy "Jaredet" odaállok.
Reméljük egyszer az igazi bandával is összejön egy kép.
Amikor mutattad, az elején nekem fel se tűnt, hogy nem a TIW, annyira be voltam zsongva.
Valami ős Mars-fan megtudja mondani, hogy a CTTE-ről volt hír, hogy kijön? Akkor még nem voltam így belebújva a hírekbe vagy nem reklámozták ennyire mint a Hurricane-t vagy a TIW-t?
Gondolom ez még a Hurricanehez megy, akkor még tovább tolódik.
Csalódtam volna, ha nem szőkét választ.
Valakinek nincs meg véletlenül a Shannonos kép?
Idézet (Zsanó @ 2010.10.25. 15:13)
Hát annak én annak is örülnék hogy lapozgatnám valamelyik magazint és egyszer csak Jared "pillantana" vissza az egyik oldalról
Már nagyon várom EMA-t...még nem tudom hogy fogom megnézni mert sajna nincsen MTV-m,valahogy nem találom
de majd kitalálok,nem maradhatok le róla!!!

Ja igen, ha valaki majd meglátja az egyik újságban, várjuk a magazin nevét.
A VMA-val én nagyon megjártam, neten akartam nézni. Hungarian Echelonon rossz időpontot írtak még akkor, amikor néztem, így lemaradtam róla, már csak azt láttam, ahogy Lady Gaga átveszi az utolsó díjat.
A TV-ben nem is érdemes nézni, legalábbis a magyar MTV-n, mert a szinkron borzasztó, azt meg úgyis észrevesszük, hogy nyernek, bármilyen nyelven is hangzik el. Neten lehet nézni élőben, később meg fent lesz torrenten.
Elhatároztam csinálok "vele" egy közös képet, így vagy úgy egynek lennie kell, kár hogy Shannon és Tomo nem lesz ott.
talán egyszer
Én egyszer Jake Gyllenhaal másával akartam fényképezkedni, de túl gyáva voltam fényes nappal, este meg nem jártam arra.
Amikor mutattad, az elején nekem fel se tűnt, hogy nem a TIW, annyira be voltam zsongva.
2010. október 25. 20:13
|
|
Zsanóvisszatérő vendég |
|
Ezt a dance-s hírt én is olvastam..és pont azon kattogott az agyam hogy Jared társaságában elég sok szőke nő van/volt vagy csak olyanok jutnak eszemben most hirtelen?!
Amugy már nagyon kíváncsi vagyok a klipre van itt már hangfelvétel,táncosok,már ha a Hurricane-hez keresnek,bár szerintem biztos...
Hát nagyon remélem hogy a neten majd megtalálom az EMA-t!!
Nem akarok lemaradni róla..
Tényleg jó kis topic,szerettem
,mindig találok itt új infókat a fiúkkal és a bandával kapcsolatba.
Így nem maradok le semmiről...szerencsére...vagy remélem nem maradok le semmiről
A képek meg nagyon jóóók...ütősek
köszönöm őket..
És Shannon is fog reklámozni parfümöt vagy ez csak egy fankép?
2010. október 25. 20:41
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Idézet (Zsanó @ 2010.10.25. 20:13)
Ezt a dance-s hírt én is olvastam..és pont azon kattogott az agyam hogy Jared társaságában elég sok szőke nő van/volt vagy csak olyanok jutnak eszemben most hirtelen?!
Amugy már nagyon kíváncsi vagyok a klipre van itt már hangfelvétel,táncosok,már ha a Hurricane-hez keresnek,bár szerintem biztos...
Nem akarok lemaradni róla..
,mindig találok itt új infókat a fiúkkal és a bandával kapcsolatba.
Így nem maradok le semmiről...szerencsére...vagy remélem nem maradok le semmiről
köszönöm őket..
Mind a három fan kép. A hivatalosak majd még csak most fognak kijönni, ha lesznek egyáltalán. De néha én is nehezen tudom eldönteni hogy most a kép hivatalos vagy sem. Vannak nagyon ügyes kezű rajongók
A szőke nőkért J nagyon odáig van.
2010. október 26. 20:33
|
|
FullerGyllenhaalic |
|
Idézet (raspberry @ 2010.10.26. 20:19)
Nagyon tetszik, mondjuk egy K&Q vagy Mars számmal jobban ütne, de azért jó.
Amikor megláttuk hisztérikus roham tört ki kb a szobában. Azt hittük, hogy az amit adnak az MTV-n is és nem szerepel benne senki.
Shannon a legjobb.
Jared pulcsijáért odavagyok.
Kár, hogy Tomoék hátul vannak, de még mindig jobb, mint ha csak J szerepelne.
Tetszik a reklám, köszi hogy linkelted!
2010. október 26. 21:07
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Áá ez nagyon tetszik
2010. október 26. 21:10
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Nagyon jó kis reklám, de azok is tetszenek, amelyeken Jared konferál vagy hogy is mondhatnám
2010. október 27. 07:10
Idézet (bibicsibi @ 2010.10.26. 22:04)
Még régebben csináltam néhány GIF-et, remélem nem baj, ha berakok párat, bár nem lettek a legjobbak... 
Wíí köszi, szerintem nagyon jók
2010. október 27. 16:29
|
|
raspberryeсħelon |
|
Idézet (Fuller @ 2010.10.27. 13:41)
Ezt ti láttátok már? Nekem kimaradt.

Kíváncsi vagyok miért mentek be, illetve egyáltalán mi ez a szoba, először WC-nek hittem
Shan nagyon jópofa imádom. Jót mosolyogtam "vote for us"
Köszi Fuller
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

3 felhasználónak tetszik: