Starity

30 Seconds To Mars

38 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. október 24. 18:45 #101
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
25-én éjfélig lehet beküldeni a hangfelvételt, kíváncsi vagyok, hogy akkor mikor lesz kész a klip... rolleyes.gif Remélem hamarosan.
A kép jó, ilyet csináltak régebben is és Shannonról is van. thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: raspberry, janet7, Zsanó
2010. október 24. 19:27 #102
raspberry
raspberry
eсħelon

StátuszProvehito in altum△
Hozzászólás: 1601
Csatolások: 434
Azonosító: 71013
Idézet (Fuller @ 2010.10.24. 18:45)
25-én éjfélig lehet beküldeni a hangfelvételt, kíváncsi vagyok, hogy akkor mikor lesz kész a klip... rolleyes.gif Remélem hamarosan.

Áhh éreztem én hogy nem 25. lesz. Csak ne késsen annyit mint a TIW. De úgyérzem megéri vári rá, kíváncsi leszek a hangfelvételekre. meghajolo.gif
A kép szuper alig várom hogy üzletbe is láthassam(remélem fogom is)

Most látom a képen Jared pólója, nagyon jól odaszerkesztették azt a képet, jó ötlet meghajolo.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, Zsanó, Fuller
2010. október 24. 21:05 #103
Zsanó
Zsanó
visszatérő vendég

StátuszI’m Just a Stranger In a Strange Land
Hozzászólás: 151
Csatolások: 481
Azonosító: 47430
Sziasztok! smileeee.gif
Köszi a híreket a Hurricane-nel kapcsolatban. És én is egyetértek az előttem szólókkal,hogy bevonják a rajongóikat tényleg ettől ia olyan különlegesek,mások mint a többiek. blush.gif Már tűkön ülök a klip miatt blush.gif és kíváncsian várom ezeket a hangfelvételeket,hogy mégis milyenek lesznek.
A parfümös kép,meg nagyon jóóóóó...Jared szuperül nézz ki rajta. Remélem hamarosan itthon is a polcokon lesz. Kíváncsi leszek vajon milyen lehet az illata.. blush.gif blush.gif
4 felhasználónak tetszik: bibicsibi, raspberry, Fuller, janet7
2010. október 25. 09:26 #104
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Most láttam az MTV-n egy EMA beharangozót és ők voltak "terítéken", úgy megörültem, egész reggel nem néztem a TV-re, csak akkor és pont a K&Q-ből vágtak be részleteket, egyből felismertem Jared körvonalát. rohog.gif Valahogy megéreztem, hogy mikor kell oda pillantani. Na mindegy, ezt csak úgy megosztottam, mert feldobta a napom. blush.gif
Idézet (Zsanó @ 2010.10.24. 21:05)
Sziasztok! smileeee.gif 
Köszi a híreket a Hurricane-nel kapcsolatban. És én is egyetértek az előttem szólókkal,hogy bevonják a rajongóikat tényleg ettől ia olyan különlegesek,mások mint a többiek.  blush.gif Már tűkön ülök a klip miatt blush.gif  és kíváncsian várom ezeket a hangfelvételeket,hogy mégis milyenek lesznek.
A parfümös kép,meg nagyon jóóóóó...Jared szuperül nézz ki rajta. Remélem hamarosan itthon is a polcokon lesz. Kíváncsi leszek vajon milyen lehet az illata.. blush.gif  blush.gif

Gyere többször is, olyan ritkán látunk. blush.gif
Az illata mindegy, nem nekünk kell szagolgatni, bár ha valaki ezzel lepi meg a párját... rolleyes.gif Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy vajon megszagolgatták e Jareddel mielőtt elvállalta.
Én annak szurkolok, hogy képpel is reklámozzák a boltokban. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: raspberry, janet7, funny18
2010. október 25. 15:13 #105
Zsanó
Zsanó
visszatérő vendég

Idézet (Fuller @ 2010.10.25. 09:26)
Most láttam az MTV-n egy EMA beharangozót és ők voltak "terítéken", úgy megörültem, egész reggel nem néztem a TV-re, csak akkor és pont a K&Q-ből vágtak be részleteket, egyből felismertem Jared körvonalát. rohog.gif Valahogy megéreztem, hogy mikor kell oda pillantani. Na mindegy, ezt csak úgy megosztottam, mert feldobta a napom. blush.gif 
Gyere többször is, olyan ritkán látunk. blush.gif 
Az illata mindegy, nem nekünk kell szagolgatni, bár ha valaki ezzel lepi meg a párját... rolleyes.gif Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy vajon megszagolgatták e Jareddel mielőtt elvállalta.
Én annak szurkolok, hogy képpel is reklámozzák a boltokban. unsure.gif

Hát annak én annak is örülnék hogy lapozgatnám valamelyik magazint és egyszer csak Jared "pillantana" vissza az egyik oldalról smileeee.gif blush.gif Már nagyon várom EMA-t...még nem tudom hogy fogom megnézni mert sajna nincsen MTV-m,valahogy nem találom dry.gif mellow.gif mad.gif de majd kitalálok,nem maradhatok le róla!!!
És megígérem sűrűbben leszek majd és írok is smileeee.gif blush.gif
4 felhasználónak tetszik: raspberry, Fuller, vvivienne8, janet7
2010. október 25. 15:55 #106
raspberry
raspberry
eсħelon

Idézet
Én annak szurkolok, hogy képpel is reklámozzák a boltokban.

Remélem fognak, Ryan Reynolds ki volt rakva úgyhogy Jaredet se ne hagyák ki biggrin.gif Elhatároztam csinálok "vele" egy közös képet, így vagy úgy egynek lennie kell, kár hogy Shannon és Tomo nem lesz ott. biggrin.gif talán egyszer

Idézet
nagyon várom EMA-t...még nem tudom hogy fogom megnézni mert sajna nincsen MTV-m,valahogy nem találom

Én is alig várom mennek a szavazatok folyamatosan, remélem meg találod az ilyet tényleg látni kell persze gondolom neten is fent lesz.

Valaki tud valamit a Hurricane-ról? rolleyes.gif Új időpont...?
3 felhasználónak tetszik: Fuller, Zsanó, janet7
2010. október 25. 17:21 #107
- törölt felhasználó -    
Idézet (Zsanó @ 2010.10.25. 15:13)
Már nagyon várom EMA-t...még nem tudom hogy fogom megnézni mert sajna nincsen MTV-m,valahogy nem találom dry.gif  mellow.gif  mad.gif de majd kitalálok,nem maradhatok le róla!!!
És megígérem sűrűbben leszek majd és írok is smileeee.gif  blush.gif

Nekem sincsen MTV-m, szóval nem vagy egyedül smileeee.gif A VMA-ból is csak annyit láttam neten, amikor a fiúk megkapták a díjat meg a K+Q-es bevonulásukat. A gáz csak az volt, hogy egészen a VMA napjáig határozottan meg voltam róla győzödve, hogy van MTV-m és az utolsó pillanatban jöttem rá, hogy mégsincs. dry.gif rohog.gif

Legyél is, bár mostanában én sem voltam annyit itt, de gyere csak meghajolo.gif beer.gif Jó dolog ez a topik. smileeee.gif

Idézet (raspberry @ 2010.10.25. 15:55)

Én nem tudok semmi újat sajnos. Mondjuk most ültem ide a géphez és amúgy is mindig le vagyok maradva egy körrel blush.gif laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Fuller, Zsanó
2010. október 25. 17:22 #108
Eve87
Eve87
the one; the only

StátuszAre you on the list?
Hozzászólás: 1328
Csatolások: 3515
Azonosító: 122165
Zsanó jó téged itt látni thumbsup.gif
Remélem fognak, Ryan Reynolds ki volt rakva úgyhogy Jaredet se ne hagyák ki biggrin.gif Elhatároztam csinálok "vele" egy közös képet, így vagy úgy egynek lennie kell, kár hogy Shannon és Tomo nem lesz ott. biggrin.gif talán egyszer
Én is alig várom mennek a szavazatok folyamatosan, remélem meg találod az ilyet tényleg látni kell persze gondolom neten is fent lesz.

Én is remélem hogy kint lesz a boltokban egy karton-Jared _nevet.gif
Majd nehogy egy interjúban azt lássuk viszont, ahogy meginterjúvolja Jared a karton mását, mint Robert Pattinsont rohog.gif
A klipről semmit nem tudok dry.gif
A Closer videót is úgy találtam meg, hogy a This is War klipet kerestem youtube-on. Néztem is hogy de jó minőség egy fanvideóhoz képest rohog.gif
Idézet (vvivienne8 @ 2010.10.25. 17:21)
Én nem tudok semmi újat sajnos. Mondjuk most ültem ide a géphez és amúgy is mindig le vagyok maradva egy körrel  blush.gif  laugh.gif

Ha sűrűbben jársz erre nem fogsz lemaradni thumbsup.gif
Idézet (Fuller @ 2010.10.24. 18:45)

Jók ezek a fanképek, én is hoztam kettőt, de azért majd kíváncsi leszek a hivatalosra is. thumbsup.gif
8 felhasználónak tetszik: raspberry, vvivienne8, Fuller, Zsanó, bibicsibi, janet7, funny18, giga
2010. október 25. 17:35 #109
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eve87 @ 2010.10.25. 17:22)
Ha sűrűbben jársz erre nem fogsz lemaradni  thumbsup.gif 
Jók ezek a fanképek, én is hoztam kettőt, de azért majd kíváncsi leszek a hivatalosra is. thumbsup.gif

Az biztos. smileeee.gif Ezúton is köszi mindenkinek a sok-sok infót amit ide írtok a topikba. meghajolo.gif beer.gif

Köszönet a képekért is, ezekkel még nem találkoztam, de nagyon jók biggrin.gif meghajolo.gif
4 felhasználónak tetszik: Fuller, Zsanó, bibicsibi, funny18
2010. október 25. 18:00 #110
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

http://www.jared-leto.net/jared-leto-chooses-dancer
Gondolom ez még a Hurricanehez megy, akkor még tovább tolódik. sad.gif
Csalódtam volna, ha nem szőkét választ. rolleyes.gif Kíváncsi vagyok, hogy a tehetségét milyen tánclépések alapján mérte fel. rohog.gif

Valakinek nincs meg véletlenül a Shannonos kép?
Idézet (Zsanó @ 2010.10.25. 15:13)
Hát annak én annak is örülnék hogy lapozgatnám valamelyik  magazint és egyszer csak Jared "pillantana" vissza az egyik oldalról smileeee.gif  blush.gif Már nagyon várom EMA-t...még nem tudom hogy fogom megnézni mert sajna nincsen MTV-m,valahogy nem találom dry.gif  mellow.gif  mad.gif de majd kitalálok,nem maradhatok le róla!!!
És megígérem sűrűbben leszek majd és írok is smileeee.gif  blush.gif

Ja igen, ha valaki majd meglátja az egyik újságban, várjuk a magazin nevét. thumbsup.gif
A VMA-val én nagyon megjártam, neten akartam nézni. Hungarian Echelonon rossz időpontot írtak még akkor, amikor néztem, így lemaradtam róla, már csak azt láttam, ahogy Lady Gaga átveszi az utolsó díjat.
A TV-ben nem is érdemes nézni, legalábbis a magyar MTV-n, mert a szinkron borzasztó, azt meg úgyis észrevesszük, hogy nyernek, bármilyen nyelven is hangzik el. Neten lehet nézni élőben, később meg fent lesz torrenten.

Én egyszer Jake Gyllenhaal másával akartam fényképezkedni, de túl gyáva voltam fényes nappal, este meg nem jártam arra. sad.gif De most ha törik, ha szakad, ha találok egy "Jaredet" odaállok. rohog.gif Reméljük egyszer az igazi bandával is összejön egy kép. blush.gif
A Closer videót is úgy találtam meg, hogy a This is War klipet kerestem youtube-on. Néztem is hogy de jó minőség egy fanvideóhoz képest  rohog.gif

Amikor mutattad, az elején nekem fel se tűnt, hogy nem a TIW, annyira be voltam zsongva. rolleyes.gif Valami ős Mars-fan megtudja mondani, hogy a CTTE-ről volt hír, hogy kijön? Akkor még nem voltam így belebújva a hírekbe vagy nem reklámozták ennyire mint a Hurricane-t vagy a TIW-t? unsure.gif
6 felhasználónak tetszik: raspberry, bibicsibi, Zsanó, vvivienne8, janet7, giga
2010. október 25. 20:13 #111
Zsanó
Zsanó
visszatérő vendég

Ezt a dance-s hírt én is olvastam..és pont azon kattogott az agyam hogy Jared társaságában elég sok szőke nő van/volt vagy csak olyanok jutnak eszemben most hirtelen?! blush.gif unsure.gif Amugy már nagyon kíváncsi vagyok a klipre van itt már hangfelvétel,táncosok,már ha a Hurricane-hez keresnek,bár szerintem biztos...
Hát nagyon remélem hogy a neten majd megtalálom az EMA-t!! smileeee.gif Nem akarok lemaradni róla..
Tényleg jó kis topic,szerettem blush.gif ,mindig találok itt új infókat a fiúkkal és a bandával kapcsolatba. blush.gif blush.gif Így nem maradok le semmiről...szerencsére...vagy remélem nem maradok le semmiről blush.gif
A képek meg nagyon jóóók...ütősek blush.gif meghajolo.gif köszönöm őket.. smileeee.gif
És Shannon is fog reklámozni parfümöt vagy ez csak egy fankép? blush.gif
2010. október 25. 20:41 #112
Eve87
Eve87
the one; the only

StátuszAre you on the list?
Hozzászólás: 1328
Csatolások: 3515
Azonosító: 122165
Idézet (Zsanó @ 2010.10.25. 20:13)
Ezt a dance-s hírt én is olvastam..és pont azon kattogott az agyam hogy Jared társaságában elég sok szőke nő van/volt vagy csak olyanok jutnak eszemben most hirtelen?!  blush.gif  unsure.gif Amugy már nagyon kíváncsi vagyok a klipre van itt már hangfelvétel,táncosok,már ha a Hurricane-hez keresnek,bár szerintem biztos...
Hát nagyon remélem hogy a neten majd megtalálom az EMA-t!!  smileeee.gif Nem akarok lemaradni róla..
Tényleg jó kis topic,szerettem blush.gif ,mindig találok itt új infókat a fiúkkal és a bandával kapcsolatba. blush.gif  blush.gif Így nem maradok le semmiről...szerencsére...vagy remélem nem maradok le semmiről blush.gif 
A képek meg nagyon jóóók...ütősek blush.gif  meghajolo.gif köszönöm őket.. smileeee.gif 
És Shannon is fog reklámozni parfümöt vagy ez csak egy fankép? blush.gif

Mind a három fan kép. A hivatalosak majd még csak most fognak kijönni, ha lesznek egyáltalán. De néha én is nehezen tudom eldönteni hogy most a kép hivatalos vagy sem. Vannak nagyon ügyes kezű rajongók thumbsup.gif A Shannonos képen a szöveg nagyon tetszik "Sweat by Shannon Leto"... Imádom blush.gif Bár rólam tudni kell hogy élek halok azért a Nylonos interjúért wub2.gif
A szőke nőkért J nagyon odáig van. laugh.gif Cameron és Scarlett is szőke, ők elég komolyak voltak. Plusz akikkel még láttam lefényképezve, azok is mind szőkék (na jó, kivéve Isabel Lucast), de nem tudok senkiről konkrétat hogy volt e valami köztük, de szerintem azt már senki se tudja meg laugh.gif
2010. október 26. 20:19 #113
raspberry
raspberry
eсħelon

meghajolo.gif meghajolo.gif
Nagyon tetszik, mondjuk egy K&Q vagy Mars számmal jobban ütne, de azért jó.
5 felhasználónak tetszik: vvivienne8, Fuller, janet7, bibicsibi, Eve87
2010. október 26. 20:33 #114
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (raspberry @ 2010.10.26. 20:19)
meghajolo.gif  meghajolo.gif 

Amikor megláttuk hisztérikus roham tört ki kb a szobában. Azt hittük, hogy az amit adnak az MTV-n is és nem szerepel benne senki. _nevet.gif Nagy meglepetés volt. thumbsup.gif
Shannon a legjobb. wink.gif
Jared pulcsijáért odavagyok. wub2.gif Jó, hogy kint a nyaklánca, de hogy hogy nem az ő kezében van a telefon? Élethűbb lenne. rohog.gif
Kár, hogy Tomoék hátul vannak, de még mindig jobb, mint ha csak J szerepelne.
Tetszik a reklám, köszi hogy linkelted! meghajolo.gif
6 felhasználónak tetszik: raspberry, vvivienne8, janet7, Eve87, funny18, giga
2010. október 26. 21:07 #115
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061

Áá ez nagyon tetszik thumbsup.gif Szerintem is iszonyat jó a pulcsi w00t.gif
3 felhasználónak tetszik: Fuller, raspberry, vvivienne8
2010. október 26. 21:10 #116
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952

Nagyon jó kis reklám, de azok is tetszenek, amelyeken Jared konferál vagy hogy is mondhatnám laugh.gif Imádom, mikor hosszú ujjú pulcsikban van, még ha fel is vannak tűrve smileeee.gif blush.gif
2 felhasználónak tetszik: vvivienne8, Emcsi
2010. október 26. 22:04 #117
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
Még régebben csináltam néhány GIF-et, remélem nem baj, ha berakok párat, bár nem lettek a legjobbak... smileeee.gif
8 felhasználónak tetszik: Fuller, vvivienne8, raspberry, janet7, Zsanó, Eve87, funny18, Ashley19
2010. október 27. 07:10 #118
- törölt felhasználó -    
Idézet (bibicsibi @ 2010.10.26. 22:04)
Még régebben csináltam néhány GIF-et, remélem nem baj, ha berakok párat, bár nem lettek a legjobbak...  smileeee.gif

Wíí köszi, szerintem nagyon jók smileeee.gif wub.gif (Anik alapján azt hiszem már megtaláltalak livejournal-on biggrin.gif )
2 felhasználónak tetszik: bibicsibi, Zsanó
2010. október 27. 13:41 #119
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Ezt ti láttátok már? Nekem kimaradt. ohmy.gif

_nevet.gif _nevet.gif _nevet.gif
9 felhasználónak tetszik: raspberry, Emcsi, bibicsibi, vvivienne8, janet7, Zsanó, Eve87, Tomforever, giga
2010. október 27. 16:29 #120
raspberry
raspberry
eсħelon

Idézet (Fuller @ 2010.10.27. 13:41)
Ezt ti láttátok már? Nekem kimaradt. ohmy.gif 
_nevet.gif  _nevet.gif  _nevet.gif

rohog.gif Ez nekem is új. cool.gif
Kíváncsi vagyok miért mentek be, illetve egyáltalán mi ez a szoba, először WC-nek hittem biggrin.gif
Shan nagyon jópofa imádom. Jót mosolyogtam "vote for us" biggrin.gif (remélem jól értetem de ha nem nekem akkor is így tetszik)
Köszi Fuller meghajolo.gif
5 felhasználónak tetszik: Fuller, janet7, Zsanó, vvivienne8, Eve87
38 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok