30 Seconds To Mars
2011. december 08. 10:00
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Idézet (bibicsibi @ 2011.12.06. 14:40)
Vett valaki VyRT jegyet? 
Én nem de már meg lehet nézni online is itt
Bár egyenlőre túl sok néző van úgyhogy jelen pillanatban nem :/
2011. december 08. 17:42
Idézet (bibicsibi @ 2011.12.06. 14:40)
Vett valaki VyRT jegyet? 
vett!
nem tudom, hogy vagytok vele, de szerintem borzacskóan énekelt Jared néhány számban, olyan "tájszólásos" jelleggel. Meg egy csomó számnál alig énekelt, csak a közönséget lehetett hallani.
Az akusztikus részek viszont nagyon jók voltak, a végén meg a régi számokból a medley is kur vajó volt, főleg, hogy volt a kedvenc számom az Oblivion
A backstage rész is hatalmas volt, végre Tomo is tök sokat beszélt, Shannon meg hülyült, mint egy 12 éves
Legjobb pillanat szerintem az volt, mikor Jared elkezdte énekelni az Escape-et, na az valami tökély volt, azért is lepődtem meg utána, hogy hogy énekel már. Kicsit kijött most, hogy mennyire fáradt már, szóval meg is értem. Mikor felhívta a 2 kisgyereket az se volt semmi, szegény srác megszólalni se tudott
Szerencsére fel tudtam venni az egészet, szóval bármikor újranézhetem. Még a hülye előzenekar nem kellett volna, akkor talán nem negyed 6-kor lett volna vége, és suliba is be tudtam volna szopakodni
A végére csak ennyit:
No I'm not saying I'm sorry
One day maybe we'll meet again!
2012. február 27. 19:07
|
|
LiliREJvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.21. Hozzászólás: 109 Csatolások: 3 Azonosító: 169767 offline
|
Hogyan lettem Mars rajongó?!
~Még anno játszottam egy böngészős játékkal,ahol egy csomó portugál emberke is volt:D Ők all the time Thirty Seconds to Marsot hallgattak,postoltak facebookon és egyre többször láttam, hogy írták, hogy koncerteken voltak...
Elejinte nem tudtam kik ők, de egyik nap arra keltem:
-Miért van mindenkinek mars mániája?
"challenge accepted,let's see":D Meghallgattam az a "The kill" című számot vagy kétszer és semmi... Másnap felkeltem, leültem a gépemhez mondom nézzük csak meg még egyszer emberek miért rajonganak annyira ezért a "szutyokért":D... Onnantól kezdve egyszerűen nem tudom,hogy mi történt velem, egyszerűen elvarázsolt,behálózott és már nem telik el egy nap anélkül, hogy meg ne hallgassam legalább egyszer valamelyik albumukat...
Apropó, valaki közületek volt már mars koncerten?
)
És ha igen,hol mikor,vélemény?
)
~Én voltam augusztusban szigeten az első koncertem volt:) Iszonyatosan jó volt,és még mindig nem tudom felfogni hogy vége lett!!
~Még anno játszottam egy böngészős játékkal,ahol egy csomó portugál emberke is volt:D Ők all the time Thirty Seconds to Marsot hallgattak,postoltak facebookon és egyre többször láttam, hogy írták, hogy koncerteken voltak...
Elejinte nem tudtam kik ők, de egyik nap arra keltem:
-Miért van mindenkinek mars mániája?
Apropó, valaki közületek volt már mars koncerten?
És ha igen,hol mikor,vélemény?
~Én voltam augusztusban szigeten az első koncertem volt:) Iszonyatosan jó volt,és még mindig nem tudom felfogni hogy vége lett!!
1 felhasználónak tetszik:
AngelFace
2012. szeptember 22. 12:27
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Véletlenül láttam a From Yesterday klipjét valamelyik zenecsatornán és azonnal megszerettem a bandát. A többi daluk sem okozott csalódást. Jared Letot már előtte is ismertem, a Prefontaine című filmből, ami az egyik kedvencem.
AngelFace
2013. február 08. 18:25
|
|
emír95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.27. Hozzászólás: 342 Csatolások: 1 Azonosító: 188420 offline
|
Idézet (xxangi20xx @ 2011.11.06. 21:20)
De "Biggest Fan" Lady GaGa
Sebaj, a fiúknak nem kell díj, hogy tudják mennyire imádjuk őket.
Ez a Selena Gomez már most az agyamra megy.
végre valaki aki útálja selena gomezt húh xD
2013. február 27. 12:54
|
|
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3648 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline
|
Mi a jó Isten történt a bandával?!
Jared nemrég kiírta a Twitterre, hogy ha eléri az 1 millió követőt, megmutatja nekünk az új tetkóját, ami a hátán van. Meglett az 1 millió, feltöltötte a képet a tetkójáról, aztán mindhárom bandatag és a 30STM twitteroldala is kiírta , hogy "GOODBYE", és törölték magukat..
Facebookról is. Mindenki.
Mi van??!
Jared nemrég kiírta a Twitterre, hogy ha eléri az 1 millió követőt, megmutatja nekünk az új tetkóját, ami a hátán van. Meglett az 1 millió, feltöltötte a képet a tetkójáról, aztán mindhárom bandatag és a 30STM twitteroldala is kiírta , hogy "GOODBYE", és törölték magukat..
Mi van??!
House Of Wax
2013. március 19. 10:06
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Idézet (zsofeeh @ 2013.03.19. 00:32)
Ki mit szól az új dalhoz?
Szerény véleményem szerint van jobb számuk is. Ettől eltekintve már olyan őrülten vártam az új albumot az új dalokkal, hogy most nagyon a hatásuk alatt vagyok
A másik kérdésedre: Én lehet, hogy megyek a VOLT-ra bár ez még sok mindentől függ. Az biztos, hogy egyszer eljutok egy koncertjükre, bármibe is kerüljön
2013. március 19. 21:26
Idézet (zsofeeh @ 2013.03.19. 00:32)
Ki mit szól az új dalhoz?
nekem tetszik és kíváncsian várom az új albumot is
2013. március 19. 23:32
Idézet (zsofeeh @ 2013.02.09. 14:01)
Valaki jön VOLT-ra?
nem kérdés.
az új szám meg kibajó, nagyon erős lesz ez az album
2013. május 03. 17:57
ezt az együttest nem lehet szavakkal leírni, olyan ahngulatot biztosít...
és amúgy Jarednek jó felsőteste van, ami pluszpont
és amúgy Jarednek jó felsőteste van, ami pluszpont
2013. június 08. 01:40
|
|
zsofeehshadowhunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 4835 Csatolások: 33773 Azonosító: 125792 offline
|
Ez a Rock am Ring közvetítés eszméletlenül jó volt. Alig várom, hogy élőben lássam a show-t.
Akad valaki, aki egyedül megy Sopronba? (Vagy csak én vagyok ilyen forever alone?)
Akad valaki, aki egyedül megy Sopronba? (Vagy csak én vagyok ilyen forever alone?)
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.