30 Seconds To Mars
2011. augusztus 08. 20:15
húú, lehet eljutok a szigetre! a VOLT-ot sajnos kihagytam.. megy innen valaki?
2011. augusztus 08. 21:19
|
|
Bogszics |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.24. Hozzászólás: 915 Csatolások: 439 Azonosító: 143956 offline
|
De jóóóóóó neked
Én sajnos a VOLT-on sem voltam, és a Szigetre se tudok menni, de ahogy olvastam az élménybeszámolókat, egyre jobban fáj a szívem
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2011. augusztus 10. 13:49
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (raspberry @ 2011.08.02. 15:22)
Vote
http://fma-fansmtv.blogspot.com/
Best Rock, Best Group Video, Best Group, Best Fashion (Jared Leto)
Most nagyon jókat választottak össze, szerintem ez szoros lesz.
http://fma-fansmtv.blogspot.com/
Best Rock, Best Group Video, Best Group, Best Fashion (Jared Leto)
Most nagyon jókat választottak össze, szerintem ez szoros lesz.
Az a #&@% Tokio Hotel és Bill, hogy mindig elviszik a díjat előlük.
2011. augusztus 10. 13:55
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Idézet (Fuller @ 2011.08.10. 13:49)
Az a #&@% Tokio Hotel és Bill, hogy mindig elviszik a díjat előlük.

Bakker hogy már megint...
De mi tudjuk hogy kik az igazi győztesek
2011. augusztus 14. 19:05
|
|
xoxo XD XP xoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.20. Hozzászólás: 84 Csatolások: 30 Azonosító: 153386 offline
|
nagyon szeretem őket nagyon jo számai vannak..
2011. augusztus 20. 19:47
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Na szóval, én még "tartozok" egy Volt beszámolóval és akkor már, ha nem bánjátok hozzáírom az idei Szigeteset is. Amúgy ki volt még a Szigeten?
Volt Fesztivál. Eddig mindhárom hazai koncertjükön ott voltam, de ez volt a legjobb. Sikerült az első sor. A fiúknak nagyon jó kedvük volt, Jared sziporkázott, magyarul is beszélt és hol szeretett minket, hol pedig lecseszett, amiért nem ugrált mindenki. Adták a Hurricane-t, 100 suns-t, Alibi-t, sajna a NOTH kimaradt. Viszont annak ellenére, hogy nem volt a Fantasy, csatlakoztunk a Mars Army-hoz. Hozták a nagy Triadot, voltak óriási lufik, konfettik és a közönséggel készített kép sem maradt el. Ezek lehet hogy apró dolgok, de nekem sokat jelentettek. Még egy pengetőm is van, amit Jared az ABL alatt dobott el. Shannonnak az L490 közben volt egy kis technikai problémája, de ezen kívül minden stimmelt.
Mindig irigykedve néztem a más országokban adott koncertjeiket, hogy nálunk ilyen meg olyan sosem lesz. Hát most mások irigykedhetnek ránk, mert amit itt leműveltek eszméletlen volt. Le a kalappal
Sziget. Necces volt hogy eljutok-e. Aztán amikor kiderült hogy nem, úgy voltam vele hogy Sziget nélkül is jó évet zárok. Ott voltam a Volton, más egy koncertre sem jutott még el, ne legyek már ennyire nagyigényű. De mindenki annyira sajnálkozott hogy nem megyek, meg belegondoltam hogy mi van, ha hosszú időre mennek el szünetre, így fogtam magam, a koncert napján telóról megrendeltem a jegyet és már ültem is vonatra. Pesttől 200 km-re kicsit merész húzás volt, de nem akárkikért tettem.
Kate Nash-re értem oda, jó volt. A Kaiser Chiefs meg szerzett egy új rajongót személyemben. A záró számuknál a fejem felett lógott a mikrofon.
A Marsnál szinte Shannon-al szemben álltam, nem első sorban, de közel. A külföldiek egész normálisak voltak, a magyarok meg nyomultak előre, hülyének nézve a másikat.
A K&Q előtt pár számmal meg különösen. Mindenki a színpadra akart feljutni. A koncert végén meg három lány közelharcot vívott Shan dobverőjéért.
Nem tudom ki nyert.
Ezeket leszámítva megint nagyon jó volt a koncert. És az, hogy játszották a Modern Myth-et... Azt hittem ott esek össze. Soha nem gondoltam hogy hallhatom valaha élőben ezt a számot. A szívem a torkomban dobogott. Jared Amy-ről is beszélt, ahogy azt vártuk egy páran. Plusz még egy sziasztokot is elejtett. A setlist egy kicsit meg volt borítva, de nem baj, sőt. Volt a NOTH. Az akusztikus résznél kicsit megijedtem hogy nem adták a The Killt, de a koncert vége felé lejátszották rendesen. Fura, de jó volt teljes hangszereléssel hallgatni. Fáradtságot nem nagyon láttam rajtuk, beleadtak mindent. Így most már 1000% hogy jó évet zárok.
Csináltam pár videót, a feltöltéseknél megtaláljátok. Ha szeretnétek a képekről is adok linket, ha végre valahára fel tudom tenni tumblr-re.
Volt Fesztivál. Eddig mindhárom hazai koncertjükön ott voltam, de ez volt a legjobb. Sikerült az első sor. A fiúknak nagyon jó kedvük volt, Jared sziporkázott, magyarul is beszélt és hol szeretett minket, hol pedig lecseszett, amiért nem ugrált mindenki. Adták a Hurricane-t, 100 suns-t, Alibi-t, sajna a NOTH kimaradt. Viszont annak ellenére, hogy nem volt a Fantasy, csatlakoztunk a Mars Army-hoz. Hozták a nagy Triadot, voltak óriási lufik, konfettik és a közönséggel készített kép sem maradt el. Ezek lehet hogy apró dolgok, de nekem sokat jelentettek. Még egy pengetőm is van, amit Jared az ABL alatt dobott el. Shannonnak az L490 közben volt egy kis technikai problémája, de ezen kívül minden stimmelt.
Mindig irigykedve néztem a más országokban adott koncertjeiket, hogy nálunk ilyen meg olyan sosem lesz. Hát most mások irigykedhetnek ránk, mert amit itt leműveltek eszméletlen volt. Le a kalappal
Sziget. Necces volt hogy eljutok-e. Aztán amikor kiderült hogy nem, úgy voltam vele hogy Sziget nélkül is jó évet zárok. Ott voltam a Volton, más egy koncertre sem jutott még el, ne legyek már ennyire nagyigényű. De mindenki annyira sajnálkozott hogy nem megyek, meg belegondoltam hogy mi van, ha hosszú időre mennek el szünetre, így fogtam magam, a koncert napján telóról megrendeltem a jegyet és már ültem is vonatra. Pesttől 200 km-re kicsit merész húzás volt, de nem akárkikért tettem.
Kate Nash-re értem oda, jó volt. A Kaiser Chiefs meg szerzett egy új rajongót személyemben. A záró számuknál a fejem felett lógott a mikrofon.
A Marsnál szinte Shannon-al szemben álltam, nem első sorban, de közel. A külföldiek egész normálisak voltak, a magyarok meg nyomultak előre, hülyének nézve a másikat.
Ezeket leszámítva megint nagyon jó volt a koncert. És az, hogy játszották a Modern Myth-et... Azt hittem ott esek össze. Soha nem gondoltam hogy hallhatom valaha élőben ezt a számot. A szívem a torkomban dobogott. Jared Amy-ről is beszélt, ahogy azt vártuk egy páran. Plusz még egy sziasztokot is elejtett. A setlist egy kicsit meg volt borítva, de nem baj, sőt. Volt a NOTH. Az akusztikus résznél kicsit megijedtem hogy nem adták a The Killt, de a koncert vége felé lejátszották rendesen. Fura, de jó volt teljes hangszereléssel hallgatni. Fáradtságot nem nagyon láttam rajtuk, beleadtak mindent. Így most már 1000% hogy jó évet zárok.
Csináltam pár videót, a feltöltéseknél megtaláljátok. Ha szeretnétek a képekről is adok linket, ha végre valahára fel tudom tenni tumblr-re.
2011. augusztus 22. 19:23
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Megy valaki esetleg a Bécsben megrendezendő 2 órás koncertjükre innen?
1 felhasználónak tetszik:
wannascream
2011. augusztus 22. 20:36
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Pandus @ 2011.08.22. 19:23)
Megy valaki esetleg a Bécsben megrendezendő 2 órás koncertjükre innen? 
Szeretnék. Fűzöm anyámékat, de nincs sok esély rá. :/
2011. augusztus 22. 21:36
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Idézet (wannascream @ 2011.08.22. 20:36)
Szeretnék. Fűzöm anyámékat, de nincs sok esély rá. :/
Én megyek barátnőmmel, nagyon nagy szerencsénk volt, megvettük az utolsó két db. állójegyet, úgyhogy már csak ülőhelyek vannak.
2011. augusztus 23. 00:55
Idézet (Pandus @ 2011.08.22. 21:36)
Én megyek barátnőmmel, nagyon nagy szerencsénk volt, megvettük az utolsó két db. állójegyet, úgyhogy már csak ülőhelyek vannak. 
áárohadtéletbe
2011. augusztus 23. 19:03
|
|
Pandus |
|
Idézet (bibicsibi @ 2011.08.23. 12:46)
Igeen, és ráadásul goldennel 
Úristen, de szerencsés vagy! Most nagyon irigy vagyok, de végül is már megvannak a jegyek, tehát semmi okom panaszra, de na
2011. augusztus 23. 20:13
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Idézet (Pandus @ 2011.08.23. 19:03)
Úristen, de szerencsés vagy! Most nagyon irigy vagyok, de végül is már megvannak a jegyek, tehát semmi okom panaszra, de na
Mennyibe került? 
A leg"olcsóbbat" vettem, többiből már nem volt, az 300 dollár volt, akkor 58 ezer forint.
és ma megérkezett a párizsi jegyem is
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.