Starity

30 Seconds To Mars

38 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2011. július 10. 14:56 #581
LIlla323
LIlla323
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 262
Csatolások: 6
Azonosító: 138796
Idézet (ownway @ 2011.07.10. 14:35)
Csak nekem tűnik úgy vagy mostanában divat lett rajongani a bandáért csak azért mert Jared olyan "cukcsi"? think.gif ez engem b@romira zavar..

egyetértek dry.gif de ha már annyira rajongani akarnak valakiért a "cukcsisága" miatt ott van bibörke na őt tényleg csak a cukisága miatt lehetne szeretni
2011. július 10. 15:03 #582
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Hozzászólás: 5879
Csatolások: 150
Azonosító: 116943
Idézet (ownway @ 2011.07.10. 14:35)
Csak nekem tűnik úgy vagy mostanában divat lett rajongani a bandáért csak azért mert Jared olyan "cukcsi"? think.gif ez engem b@romira zavar..

értem amit mondasz de ez nem feltétlen a cukcsiságról szól és a bíbör gyerek meg nem is az
attól még hogy valaki aranyosnak tartja őket(szerény személyem is)ez nem divatolásból van mert én a zenéjükbe szerettem bele és 2 éve még egyáltalán nem tartottam őket helyesnek vagy ahogy te fogalmaztál cukcsinak
és ez nem Jaredről szól
lehet hogy kicsit homályosan fogalmaztam de a lényeg az az hogy az igazi rajongók nem a cukcsiságot szeretik bennük és nem Jared Leto-ért hallgatják a Marsot
ha nem világos amit akarok kérdezz vissza smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: raspberry, Bogszics
2011. július 10. 15:21 #583
- törölt felhasználó -    
Idézet (kriszti03 @ 2011.07.10. 15:03)
értem amit mondasz de ez nem feltétlen a cukcsiságról szól és a bíbör gyerek meg nem is az
attól még hogy valaki aranyosnak tartja őket(szerény személyem is)ez nem divatolásból van mert én a zenéjükbe szerettem bele és 2 éve még egyáltalán nem tartottam őket helyesnek vagy ahogy te fogalmaztál cukcsinak
és ez nem Jaredről szól
lehet hogy kicsit homályosan fogalmaztam de a lényeg az az hogy az igazi rajongók nem a cukcsiságot szeretik bennük és nem Jared Leto-ért hallgatják a Marsot
ha nem világos amit akarok kérdezz vissza smileeee.gif

Persze értem amit írsz, de én nem is erről beszéltem, hanem néhány ismerősömnél is észrevettem, hogy hirtelen 30 Seconds To Mars rajongó lett, de azt sem tudják kik a tagok Jareden kívül, meg kb. a legismertebb dalaikat ismerik és már rajongók? tudom, hogy mindenkinek joga van azt szeretni amit akar, de ha csak Jaredet szereti akkor ne mondja nekem hogy rajong a Marsért. Meg kíváncsi lennék látta e őt egy filmben is egyáltalán vagy csak véletlen megtalálta a google képkeresőjében (mert ilyenre is volt példa)...
2011. július 10. 15:35 #584
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Idézet (ownway @ 2011.07.10. 15:21)
Persze értem amit írsz, de én nem is erről beszéltem, hanem néhány ismerősömnél is észrevettem, hogy hirtelen 30 Seconds To Mars rajongó lett, de azt sem tudják kik a tagok Jareden kívül, meg kb. a legismertebb dalaikat ismerik és már rajongók? tudom, hogy mindenkinek joga van azt szeretni amit akar, de ha csak Jaredet szereti akkor ne mondja nekem hogy rajong a Marsért. Meg kíváncsi lennék látta e őt egy filmben is egyáltalán vagy csak véletlen megtalálta a google képkeresőjében (mert ilyenre is volt példa)...

Igen már pár perce sikerült megértenem hogy nem éppen arról beszéltél amire én választ adtam blush.gif
Egyébként én még szerencsére nem találkoztam ilyesmivel de remélem nem is fogok tényleg elég zavaró
2011. július 10. 16:37 #585
Eve87
Eve87
the one; the only

StátuszAre you on the list?
Hozzászólás: 1328
Csatolások: 3515
Azonosító: 122165
Kijött a Hugo Boss reklám, kijött a Hurricane, persze hogy most mindenki odáig van. Itt fórumon is észre lehet venni hogy megnőtt a rajongók száma. Amikor regisztráltam Jarednek kb 800 (de lehet sokat mondok) rajongója volt, nézzük meg most mennyi van és ha már ennyire nézelődünk akkor Tomo rajongóit is nézzük meg... Elég nagy a különbség. Persze Jared filmezik, rá lehet fogni erre is.
És ebbe a topikba hányan járnak? Az szép és jó hogy mindenkinek ott van az aláírásában, meg mindenhol ahol csak hirdetni lehet hogy rajongó, de szerintem össz vissz nem szoktunk 10-nél többen lenni. Persze nem kötelező ide jönni, mindenkinek szíve joga eldönteni hova jár, csak furcsa nekem hogy a cikkeken kívül, na meg most már fel lett fedezve hogy vannak képek is, nem nagyon gyűlnek a rajongók, pedig avatarok alapján vannak egy páran.
A másik dolog pedig, hogy lennének olyan jó jellemzések róluk, hogy milyen tehetségesek meg minden, aztán elrontják azzal, hogy "milyen jól néznek ki" 110.gif Ha csúnyák lennének akkor is jó zenét csinálnának, nem? Miért kell állandóan ezt a jólkinézőséget erőltetni? Persze vannak képek, amikor igen, jól néznek ki, de nem csak erről kéne szóljon ez az egész. Nem azzal van bajom, hogy valaki ír egy kommentet hogy milyen jól néznek ki, hanem azzal, hogy csak ezt írja...
Na nem akarok senkit megbántani, szóval itt be is fejezem, de ez már nagyon gyűlt bennem, és fog is még, de az legyen az én problémám. laugh.gif
10 felhasználónak tetszik: ownway, amy92, zsofeeh, bibicsibi, Zsanó, tya04, raspberry, janet7, Fuller, Bogszics
2011. július 10. 16:48 #586
- törölt felhasználó -    
most komolyan, csak vissza kell egyet lapozni, és megnézni néha kik írnak be ide... engem is kicsit irritál már a sok kistölcsér... "most a kedvencem" (ja meg jusztin bíbor is)..
de inkább hagyjuk, mert a végén én kapok..

tegnap amúgy megnéztem a Chapter 27-et, nemtudom innen látta e már valaki. ha nem, akkor pótoljátok, elég durva amit Jared alakít benne
5 felhasználónak tetszik: bibicsibi, ownway, raspberry, janet7, Bogszics
2011. július 10. 16:56 #587
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Idézet (bertmccracken @ 2011.07.10. 16:48)
most komolyan, csak vissza kell egyet lapozni, és megnézni néha kik írnak be ide... engem is kicsit irritál már a sok kistölcsér... "most a kedvencem" (ja meg jusztin bíbor is)..
tegnap amúgy megnéztem a Chapter 27-et, nemtudom innen látta e már valaki. ha nem, akkor pótoljátok, elég durva amit Jared alakít benne

Én már nagyon meg akarom nézni de nem találok linket
Nem tudnátok ebben segíteni?
2011. július 10. 17:01 #588
- törölt felhasználó -    
http://www.filesonic.com/file/891512804/Chapter.27.2007_JalPari.avi
2011. július 10. 17:05 #589
Eve87
Eve87
the one; the only

Idézet (bertmccracken @ 2011.07.10. 16:48)

Majd ha elmennek pihenni meglátjuk mennyien maradunk.

Chapter 27. Láttam már, de ideje volna újból megnéznem, csak sajna most nincs időm ilyenekre. Meg azokra a filmjeire kéne időt szakítanom, amiket még nem láttam. rolleyes.gif
2011. július 10. 17:07 #590
- törölt felhasználó -    
én most a pánikszobát terveztem, azt se láttam még tőle biggrin.gif
2011. július 10. 17:20 #591
Eve87
Eve87
the one; the only

Idézet (bertmccracken @ 2011.07.10. 17:07)
én most a pánikszobát terveztem, azt se láttam még tőle biggrin.gif

Én most kaptam meg a My-so-called-life-ot (köszi Zsanó meghajolo.gif ). Meg a Basil-t kéne már megnézni, csak nincs hozzá felirat, meg a Last Of The High Kings-t, amihez szintén nincs felirat laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: Zsanó, tya04, janet7
2011. július 10. 17:26 #592
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Idézet (bertmccracken @ 2011.07.10. 17:01)

Nagyon szépen köszönöm biggrin.gif
2011. július 10. 17:41 #593
- törölt felhasználó -    
nm, a felirat lemaradt:
http://dl.dropbox.com/u/8017014/Chapter.27.2007.DVDRiP.XViD-DvF.srt
2011. július 10. 17:52 #594
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Idézet (bertmccracken @ 2011.07.10. 17:41)

Köszi
2011. július 10. 18:08 #595
wannascream
wannascream
-
Hozzászólás: 1866
Csatolások: 3203
Azonosító: 126443
Idézet (Eve87 @ 2011.07.10. 16:37)
Kijött a Hugo Boss reklám, kijött a Hurricane, persze hogy most mindenki odáig van. Itt fórumon is észre lehet venni hogy megnőtt a rajongók száma. Amikor regisztráltam Jarednek kb 800 (de lehet sokat mondok) rajongója volt, nézzük meg most mennyi van és ha már ennyire nézelődünk akkor Tomo rajongóit is nézzük meg... Elég nagy a különbség. Persze Jared filmezik, rá lehet fogni erre is.
És ebbe a topikba hányan járnak? Az szép és jó hogy mindenkinek ott van az aláírásában, meg mindenhol ahol csak hirdetni lehet hogy rajongó, de szerintem össz vissz nem szoktunk 10-nél többen lenni. Persze nem kötelező ide jönni, mindenkinek szíve joga eldönteni hova jár, csak furcsa nekem hogy a cikkeken kívül, na meg most már fel lett fedezve hogy vannak képek is, nem nagyon gyűlnek a rajongók, pedig avatarok alapján vannak egy páran.
A másik dolog pedig, hogy lennének olyan jó jellemzések róluk, hogy milyen tehetségesek meg minden, aztán elrontják azzal, hogy "milyen jól néznek ki" 110.gif Ha csúnyák lennének akkor is jó zenét csinálnának, nem? Miért kell állandóan ezt a jólkinézőséget erőltetni? Persze vannak képek, amikor igen, jól néznek ki, de nem csak erről kéne szóljon ez az egész. Nem azzal van bajom, hogy valaki ír egy kommentet hogy milyen jól néznek ki, hanem azzal, hogy csak ezt írja...
Na nem akarok senkit megbántani, szóval itt be is fejezem, de ez már nagyon gyűlt bennem, és fog is még, de az legyen az én problémám. laugh.gif

Én akkor írtam először, amikor leírtam, hogy milyenek voltan a Volton. Most akkor divatrajongó vagyok? unsure.gif

Amúgy ez a Jared-jól-néz-ki-és-ezért-szeretjük-a-bandát baromság. Mármint, lehet, hogy van, aki tényleg ezért szereti, de az nem teljesen normális. Egyébként, nekem például Shannon jön be jobban, na. biggrin.gif
Meg amúgy, attól még, hogy valaki szerintem jól néz ki, nem fogom megszeretni a zenéjét/filmjeit... blink.gif
3 felhasználónak tetszik: kriszti03, tya04, Bogszics
2011. július 10. 18:36 #596
Eve87
Eve87
the one; the only

Idézet (wannascream @ 2011.07.10. 18:08)
Én akkor írtam először, amikor leírtam, hogy milyenek voltan a Volton. Most akkor divatrajongó vagyok? unsure.gif 
Amúgy ez a Jared-jól-néz-ki-és-ezért-szeretjük-a-bandát baromság. Mármint, lehet, hogy van, aki tényleg ezért szereti, de az nem teljesen normális. Egyébként, nekem például Shannon jön be jobban, na. biggrin.gif
Meg amúgy, attól még, hogy valaki szerintem jól néz ki, nem fogom megszeretni a zenéjét/filmjeit... blink.gif

Pont nem rád értettem amit írtam. beer.gif De ahogy bertmccracken is írta, meg lehet nézni hogy éppen kik írnak be ide azért mert hirtelen aktív lett a téma. Nem a beszélgetős topikokban kell fannak lenni, azért lett megnyitva ez a téma hogy itt egyben legyünk. Szavazások, hírek minden itt van, meg lehet őket beszélni.
Lehet hogy te még nem nagyon találkoztál ilyenekkel, de elég sokan vannak akik ezért szeretik a bandát. A Volton is és a Szigeten is volt egy pár ember aki Jared Leto koncertre jött, vannak ilyenek. És igen, ez nem normális dolog, és az ilyenek fognak lekopni ha elmennek szünetre.
Idézet
Meg amúgy, attól még, hogy valaki szerintem jól néz ki, nem fogom megszeretni a zenéjét/filmjeit...

Sokan nem így gondolkoznak.
6 felhasználónak tetszik: ownway, kriszti03, raspberry, janet7, Fuller, Bogszics
2011. július 10. 18:48 #597
kriszti03
kriszti03
Lannister

Státusz¯\_(ツ)_/¯
Na lehet nekem is megvan az első eset erre a divat Mars rajongó dologra
remek dry.gif
2011. július 10. 21:03 #598
- törölt felhasználó -    
ja, az volt kemény mikor utolsó nap Depresszió koncerten odajött hozzám egy csávó, és megkérdezte, hogy mikor játszik dzsáred létó biggrin.gif mondtam neki, hogy 11-kor, megköszönte. én meg néztem mint állat, mert baromira úgy nézett ki, mint kedvenc énekesünk biggrin.gif
2011. július 10. 21:13 #599
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Figyeljetek, nem tudom, hogy az említett csapatba tartozom-e, hisz nem igazán szoktam ide írni, csak olvasom rendszeresen, a koncertre pedig nem volt módom elmenni, pedig közel volt, a Sziget meg sajna még annyira sem valózínű. A csapatot tavaly ismertem meg, és állandó rajongójuk vagyok azóta. Rendben van, a Hurricane-es dolog valóban idegesítő, pl csak azért nézik meg egyesek, mert cenzúrázni kellett, de h már elküldöm az illetőnek a K&Q-t, ami szerintem egy zseniális klip, ráfogja az unalmas jelzőt. Ez a divat is el fog múlni, mikor jön egy újabb felszínességre kimenő sz*r zene, amikkel manapság is tele a zeneipar, és akkor megmaradnak azok, akik nem csak múló szeszélyként szeretik a Marsot. Persze, pl nekem is vannak korszakaim, hogy pl márciusban átszoktam kicsit a Placebora, mert szar időszakom volt és jobban megnyugtatott, de a mars örök és sérthetetlen. Elnézést, de valahogy ez kikívánkozott, még ha nincs is semmi értelme a dolognak.
9 felhasználónak tetszik: bertmccracken, kriszti03, ownway, raspberry, janet7, Eve87, Fuller, RockAngel, Bogszics
2011. július 10. 21:47 #600
raspberry
raspberry
eсħelon

StátuszProvehito in altum△
Hozzászólás: 1601
Csatolások: 434
Azonosító: 71013
It's not just Jared
Nem egyszemélyes és ha úgy vesszük nem is három, van nekünk még Emmánk, vagy Barxton, Vicky, Tim volt Matt...
Van egy ismerősöm aki Jared-ről olyanokat ír ki facebook-ra, hogy én szégyellem magam.
Kíváncsian várom már a szünetüket, az igazi "család" megmarad a "távoli rokonok" meg lemorzsolódnak.

Jó lenne ha a fiúk csinálnának egy estét vagy koncertet amikor a kiadatlan dalokat hallhatnánk, néha úgy haragszom hogy csak visongásokkal teli videókban találhatók rájuk.
MTV-n Unplugged és csak ilyen dalokkal...
Amúgy valahol nincs fent a legutolsó MTV Unplugged fellépésük? Sehol se találom pedig képek már régebben voltak róla?
5 felhasználónak tetszik: wannascream, Eve87, janet7, Fuller, Bogszics
38 oldal 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok