Starity

30 Seconds To Mars

38 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. szeptember 18. 21:21 #41
Zsanó
Zsanó
visszatérő vendég

StátuszI’m Just a Stranger In a Strange Land
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 151
Csatolások: 481
Azonosító: 47430
Idézet (Eve87 @ 2010.09.18. 19:09)
Én is mindig nyitva tartom a szemem az utcán, hátha látok valami érdekeset és ez részben a következő eset miatt van  laugh.gif 
Egyszer keresgettünk Marsos képeket a neten és rátaláltunk egy Echelon Mission-re. Nézegetjük tesómmal, én meg rávágom hogy Ez nem Békéscsabán van a Sétálón? Aztán kiderült hogy Csabán volt a plakátragasztgatás és én aznap suliban is voltam, de pechemre nem a Sétálón mentem hazafelé, így nem tudta kiszúrni a szemem a sok Triados plakát  dry.gif  reklamalo.gif 
Aztán következő héten mentünk vásárolni, de már teljesen ki is ment a fejemből, aztán észbekaptam és felordítottam hogy Keresni kell a plakátokat! Találtunk is párat, volt ami már elég megviselt állapotban volt, de még sikerült egyet-kettőt megmenteni. thumbsup.gif Mostmár tényleg tennem kéne celluxot a táskámba  rohog.gif 
A Tescoban meg még egy leárazást szimbolizáló nyilacskába is bele tudtuk nézni a Marsos nyilat, ha megfordítjuk. Azt ami Jared vádliján is van.  _nevet.gif 
Ugyanitt a húpultos srác, tiszta Matt Bellamy, ha ott vagyunk mindig megkeressük rohog.gif  blush.gif Hiába láttuk már az igazit, azért örülünk hogy Békéscsabának is van egy  biggrin.gif 
Nekem egyből feldobja a napomat, ha ilyeneket látok  wub.gif 
Nem tudom ki csinálja ezeket a videókat, de mindig eltalálja  meghajolo.gif

De jóóó smileeee.gif rolleyes.gif rolleyes.gif Én sajnos eddig nem nagyon láttam vagy találkoztam ilyenekkel,bár lehet, hogy vannak csak vak vagyok hogy észre vegyem őket blush.gif smileeee.gif .De mostantól nyitott szemmel járkálok blush.gif smileeee.gif blush.gif
2010. szeptember 18. 21:41 #42
Eve87
Eve87
the one; the only

StátuszAre you on the list?
Hozzászólás: 1328
Csatolások: 3515
Azonosító: 122165
Idézet (Zsanó @ 2010.09.18. 21:21)
De jóóó smileeee.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif Én sajnos eddig nem nagyon láttam vagy találkoztam ilyenekkel,bár lehet, hogy vannak csak vak vagyok hogy észre vegyem őket blush.gif  smileeee.gif .De mostantól nyitott szemmel járkálok blush.gif  smileeee.gif  blush.gif

Én múltkor az út túloldaláról észrevettem egy Triadot, meg az oszlopokat is meg szoktam kerülni. laugh.gif Már be vagyok edződve _nevet.gif
1 felhasználónak tetszik: giga
2010. szeptember 18. 22:08 #43
raspberry
raspberry
eсħelon

StátuszProvehito in altum△
Hozzászólás: 1601
Csatolások: 434
Azonosító: 71013
Én is szoktam keresni ilyen dolgokat, szoktam figyelni az embereket hátha valakinek Marsos pólója van vagy valami. Hát nem sok sikerrel mellow.gif (majd lesz nekem, csak ki kell választani a képet)
A belvárosban régebben három matrica volt az együttes nevével, most már csak egy, kéne párat ragasztgatni smileeee.gif
2010. szeptember 18. 23:43 #44
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Amúgy elvileg Csabán nem csak Matt Bellamy hasonmás van, hanem Jared is. Valami buszos, de mivel sajnos én még nem futottam össze vele, így nem tudom igazolni, hogy van e valóságalapja. dry.gif
Idézet (raspberry @ 2010.09.18. 22:08)
Én is szoktam keresni ilyen dolgokat, szoktam figyelni az embereket hátha valakinek Marsos pólója van vagy valami. Hát nem sok sikerrel mellow.gif (majd lesz nekem, csak ki kell választani a képet)
A belvárosban régebben három matrica volt az együttes nevével, most már csak egy, kéne párat ragasztgatni smileeee.gif

Jaja menni kéne akciózni. thumbsup.gif A póló nekem is tervbe volt véve a Szigetre, de elromlott a gépük akiknél akartam csináltatni, így el is maradt. Rendelni is kéne valami hivatalosat, de most suli mellett nem nagyon kéne költenem + ha kijön a dvd meg a deluxe cd (vagy mi) akkor be kell tervezni, hogy valószínűleg könnyebb lesz a pénztárcám. unsure.gif
2010. szeptember 18. 23:52 #45
Zsanó
Zsanó
visszatérő vendég

Idézet (Fuller @ 2010.09.18. 23:43)
Amúgy elvileg Csabán nem csak Matt Bellamy hasonmás van, hanem Jared is. Valami buszos, de mivel sajnos én még nem futottam össze vele, így nem tudom igazolni, hogy van e valóságalapja. dry.gif 
Jaja menni kéne akciózni. thumbsup.gif A póló nekem is tervbe volt véve a Szigetre, de elromlott a gépük akiknél akartam csináltatni, így el is maradt. Rendelni is kéne valami hivatalosat, de most suli mellett nem nagyon kéne költenem + ha kijön a dvd meg a deluxe cd (vagy mi) akkor be kell tervezni, hogy valószínűleg könnyebb lesz a pénztárcám. unsure.gif

Huuu egy-két pólót én is szívesen beszereznék smileeee.gif blush.gif ,bár nekem legjobban Jared Triados nyaklánca tetszik blush.gif .Elfogadnék egy olyat nagyon-nagyon-nagyon blush.gif blush.gif blush.gif
2010. szeptember 19. 00:17 #46
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (Zsanó @ 2010.09.18. 23:52)
Huuu egy-két pólót én is szívesen beszereznék smileeee.gif  blush.gif ,bár nekem legjobban Jared Triados nyaklánca tetszik blush.gif .Elfogadnék egy olyat nagyon-nagyon-nagyon blush.gif  blush.gif  blush.gif

Az nekem is nagyon + a Who The F#%k Is Bartholomew Cubbins? póló. Kár, hogy majdnem 8e Ft. Amúgy én vagyok a hülye vagy már nem lehet venni nyakláncot? Nem találom a honlapjukon a storeban... ohmy.gif De mintha egy csomó új póló lenne (vagy csak én nem néztem szét alaposabban?).
2010. szeptember 19. 00:24 #47
Zsanó
Zsanó
visszatérő vendég

Idézet (Fuller @ 2010.09.19. 00:17)
Az nekem is nagyon + a Who The F#%k Is Bartholomew Cubbins? póló. Kár, hogy majdnem 8e Ft. Amúgy én vagyok a hülye vagy már nem lehet venni nyakláncot? Nem találom a honlapjukon a storeban... ohmy.gif De mintha egy csomó új póló lenne (vagy csak én nem néztem szét alaposabban?).

Nee.. unsure.gif unsure.gif Most én is megnéztem az oldalt és én se láttam,találttam. Ez nem ér unsure.gif unsure.gif És még sír fejes smile-t se találok! unsure.gif unsure.gif
2010. szeptember 19. 00:26 #48
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Visszatérve a DVD-re. Ez nem egy live dvd lesz, hanem a cd-hez kiadott extra. Istenem, mindent beharangoznak hónapokkal előre, már lassak belehalok a This is War klip várakozásába is, erre még a live dvd se jön. sad.gif Kínoznak... dry.gif mondjuk ilyenkor szeretek mazochista lenni. biggrin.gif
Idézet (Zsanó @ 2010.09.19. 00:24)
Nee.. unsure.gif  unsure.gif Most én is megnéztem az oldalt és én se láttam,találttam. Ez nem ér unsure.gif  unsure.gif És még sír fejes smile-t se találok! unsure.gif  unsure.gif

Nem tudom mi van, remélem, hogy lehet majd még kapni. Bár most ezzel rávettek arra, hogy amint lesz meg kell venni. mellow.gif
2010. szeptember 19. 00:33 #49
Zsanó
Zsanó
visszatérő vendég

Idézet (Fuller @ 2010.09.19. 00:26)
Visszatérve a DVD-re. Ez nem egy live dvd lesz, hanem a cd-hez kiadott extra. Istenem, mindent beharangoznak hónapokkal előre, már lassak belehalok a This is War klip várakozásába is, erre még a live dvd se jön. sad.gif Kínoznak... dry.gif mondjuk ilyenkor szeretek mazochista lenni. biggrin.gif
Nem tudom mi van, remélem, hogy lehet majd még kapni. Bár most ezzel rávettek arra, hogy amint lesz meg kell venni. mellow.gif

Hát igen...ezek után résen kell lenni! unsure.gif blush.gif Amúgy Who The F#%k Is Bartholomew Cubbins? póló az tényleg jól néz ki smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Fuller
2010. szeptember 20. 13:27 #50
Eve87
Eve87
the one; the only

Az EMA-n 3 kategóriában jelölték a Marsot! thumbsup.gif
- Best Rock
- Best Video
- Best World Stage Performance

A Video kategóriában nem lehet szavazni, de a többiben igen. beer.gif
4 felhasználónak tetszik: Fuller, raspberry, vvivienne8, heartless
2010. szeptember 20. 18:26 #51
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (Eve87 @ 2010.09.20. 13:27)
Az EMA-n 3 kategóriában jelölték a Marsot!  thumbsup.gif 
- Best Rock
- Best Video

De jó! thumbsup.gif Megy a szavazat folyamatosan! beer.gif
2010. szeptember 20. 18:44 #52
raspberry
raspberry
eсħelon

Idézet (Eve87 @ 2010.09.20. 13:27)
Az EMA-n 3 kategóriában jelölték a Marsot!  thumbsup.gif 
- Best Rock
- Best Video

Szeretem az ilyen szavazos dolgokat. Amikor megnyerték a vma-n a díjat egy kicsit magaménak éreztem. Annyi szavazás után olyan volt mintha, ez nem csak az övék lenne hanem kicsit az enyém is, meg a rajongóké. Amikor meg megköszönték a díjat úgy éreztem mintha nekem kellene megköszöni, hogy van ez az együttes. Olyan jó érzés, hogy elismerik őket, kijár nekik.
Hát remélem ennél se lesz másképp és itt is nyernek, a szavazatok most is mennek.
5 felhasználónak tetszik: Fuller, janet7, Eve87, vvivienne8, giga
2010. szeptember 20. 18:54 #53
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

http://www.jared-leto.net/thirty-seconds-to-mars-announce-new-single-search-destroy
blink.gif Ennek nem a Hurricane-nek kéne lennie? Most vagy elírás vagy nagyon örülünk, bár gondolom az első. dry.gif
Idézet (raspberry @ 2010.09.20. 18:44)
Szeretem az ilyen szavazos dolgokat. Amikor megnyerték a vma-n a díjat egy kicsit magaménak éreztem. Annyi szavazás után olyan volt mintha, ez nem csak az övék lenne hanem kicsit az enyém is, meg a rajongóké. Amikor meg megköszönték a díjat úgy éreztem mintha nekem kellene megköszöni, hogy van ez az együttes. Olyan jó érzés, hogy elismerik őket, kijár nekik. 
Hát remélem ennél se lesz másképp és itt is nyernek, a szavazatok most is mennek.

Ezt nagyon szépen megfogalmaztad, én is így érzem. meghajolo.gif
2010. szeptember 20. 19:01 #54
Eve87
Eve87
the one; the only

Szívemből szóltál! Én is így vagyok vele, annyira jó érzés hogy az én 'kezem' is benne van abban a díjban blush.gif
Végülis ők vannak értünk és mi vagyunk őértük... mint a 3 testőrben... csak itt kicsit többen vagyunk laugh.gif _nevet.gif
3 felhasználónak tetszik: vvivienne8, Fuller, giga
2010. szeptember 20. 19:04 #55
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (Eve87 @ 2010.09.20. 19:01)
Szívemből szóltál! Én is így vagyok vele, annyira jó érzés hogy az én 'kezem' is benne van abban a díjban  blush.gif 
Végülis ők vannak értünk és mi vagyunk őértük... mint a 3 testőrben... csak itt kicsit többen vagyunk  laugh.gif  _nevet.gif

Jó példa. rohog.gif
2010. szeptember 20. 19:06 #56
Eve87
Eve87
the one; the only

Idézet (Fuller @ 2010.09.20. 18:54)
http://www.jared-leto.net/thirty-seconds-to-mars-announce-new-single-search-destroy
blink.gif Ennek nem a Hurricane-nek kéne lennie? Most vagy elírás vagy nagyon örülünk, bár gondolom az első. dry.gif 

Biztos elírás a szám címe, de mi az az október 25?
Idézet (Fuller @ 2010.09.20. 19:04)
Jó példa. rohog.gif

beer.gif _nevet.gif
2010. szeptember 20. 19:09 #57
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (Eve87 @ 2010.09.20. 19:06)
Biztos elírás a szám címe, de mi az az október 25?
beer.gif  _nevet.gif

Akkor jön ki a kislemez/klip, gondolom. blush.gif
2010. szeptember 20. 19:13 #58
raspberry
raspberry
eсħelon

Idézet (Fuller @ 2010.09.20. 19:09)
Akkor jön ki a kislemez/klip, gondolom. blush.gif

Én meg már azt hittem hónapokat kell várni ohmy.gif .. remélem nem lesz semmi csúszás. smileeee.gif

Idézet
Végülis ők vannak értünk és mi vagyunk őértük... mint a 3 testőrben... csak itt kicsit többen vagyunk 

Hála ég többen vagyunk, legyünk is! wink.gif beer.gif
2010. szeptember 20. 19:15 #59
- törölt felhasználó -    

Gyönyörűen leírtad smileeee.gif meghajolo.gif meghajolo.gif

Egyébként én is folyamatosan nyomom a szavazatokat, az angol oldalon már kiírták, hogy túlléptem a szavazatmennyiséget, így most átjöttem a magyarra, aztán meg megyek a németre és tovább... rohog.gif
2010. szeptember 20. 19:16 #60
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
Sziasztok, jövök én is kicsit ide, sok Mars rajongó közé laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: Fuller
38 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!