30 Seconds To Mars
2011. július 03. 19:54
Tudom hogy még sosem írtam ide de muszáj megosztanom valakivel az élményeimet a koncert eszméletlen jó volt kb a negyedik sorban álltunk közelről láttam őket majdnem szétnyomtak de megérte és Szigetre is jönnek muszáj ott lennem
2011. július 03. 19:54
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Fuller @ 2011.07.03. 19:38)
Látom mindenki túlélte.
Én sajnos kivetettem magam a Kill előtt, mert nem éreztem jól magam, inkább végig néztem a maradék három számot hátulról (a K&Q-t már a kivetítő előtt), mint hogy rosszul legyek. Amúgy első sorban kezdtem, de Mars előtt hátra csúsztam a másodikra. Hihetetlenül nyomtak az emberek.
De még így is azt mondom, hogy nagyon jó volt! Sokkal jobb koncert volt, mint a tavalyi és látszott rajtuk, hogy ők is jól érezték magukat végre.
Jared beszélt magyarul, hatalmas plusz pont, és nagyon jól ment neki, pedig, hogy mondta tavaly, hogy nehéz nyelv ő nem próbálkozik vele.
A poncsó, ülepes nadrág, szoknya kombináció no komment, de úgy se az a lényeg.
Szegény Shan gitárjával gondok voltak, nem értek hozzá, talán rosszul hangolták?
Tomo előttem volt, de nem sokat láttam belőle.
Nem volt NOTH, de volt Hurricane és Alibi.
A koncert, jó volt, néhány emberen kiakadtam. Leabál valakit, mert nem ismeri Emmát, de hogy ki az a Braxton, nekem kell felvilágosítani.
Amúgy ki, merre állt?
Én sajnos kivetettem magam a Kill előtt, mert nem éreztem jól magam, inkább végig néztem a maradék három számot hátulról (a K&Q-t már a kivetítő előtt), mint hogy rosszul legyek. Amúgy első sorban kezdtem, de Mars előtt hátra csúsztam a másodikra. Hihetetlenül nyomtak az emberek.
De még így is azt mondom, hogy nagyon jó volt! Sokkal jobb koncert volt, mint a tavalyi és látszott rajtuk, hogy ők is jól érezték magukat végre.
Jared beszélt magyarul, hatalmas plusz pont, és nagyon jól ment neki, pedig, hogy mondta tavaly, hogy nehéz nyelv ő nem próbálkozik vele.
A poncsó, ülepes nadrág, szoknya kombináció no komment, de úgy se az a lényeg.
Szegény Shan gitárjával gondok voltak, nem értek hozzá, talán rosszul hangolták?
Tomo előttem volt, de nem sokat láttam belőle.
Nem volt NOTH, de volt Hurricane és Alibi.
A koncert, jó volt, néhány emberen kiakadtam. Leabál valakit, mert nem ismeri Emmát, de hogy ki az a Braxton, nekem kell felvilágosítani.
Amúgy ki, merre állt?
Én szerintem úgy mögötted álltam.
Amúgy a csaj, aki nem tudta, ki aza Braxton mellettem állt.
Amúgy, én a Closer to the Edge alatt lettem rosszul, de úgy, hogy konkrétan kirángattak onnan, mert nem láttam, nem hallottam. Pedig pont ott álltam, ahonnan felhívtak embereket.
Szerk.: Amúgy a Szigeten melyik nap lesznek? Mert nem találom a programban se őket, se Amyt.
2011. július 03. 19:59
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Én első/második soros voltam(félig álltam az elsőbe), Kings and Queensnél viszont nem tudtam átmászni a korláton, bár megmondom őszintén, akkora vágyam nem is volt felmenni. A Sziget bejenetésnél és a magyar beszédnél annyira aranyos volt Jared :') Amúgy minden jó volt, főleg az akusztikus részek
Jared amúgy látszott, hogy jó kedvében van, és erre a közönség is nagyban rátett. Shannon L490-e pedig juuj
2011. július 03. 20:24
Idézet (wannascream @ 2011.07.03. 19:54)
Szerk.: Amúgy a Szigeten melyik nap lesznek? Mert nem találom a programban se őket, se Amyt.
én úgy tudom 13-án, de lehet tévedek.
2011. július 03. 20:37
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Idézet (raspberry @ 2011.07.03. 18:35)
Hát nem erőltették meg magukat, jó kis rövid interjú.
Köszi a linket!
Milyen színű hajad van?
Amúgy, én a Closer to the Edge alatt lettem rosszul, de úgy, hogy konkrétan kirángattak onnan, mert nem láttam, nem hallottam. Pedig pont ott álltam, ahonnan felhívtak embereket.
Na, kicsi a világ.
Én mem tudom mikor lesznek, olyat is kerestem, hogy vajon Amy mikor lépett volna fel, de az sincs meg.
2011. július 03. 20:48
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (Fuller @ 2011.07.03. 20:37)
Hát nem erőltették meg magukat, jó kis rövid interjú.
Köszi a linket!
Na, kicsi a világ.
Barna hajam van, zöld pólóban voltam, de kb. a Beautiful Lie-ig egy barna dzseki volt rajtam "Connection" felirattal a hátán. Merről álltál a csajnak? Ti adtatok oda egy kabátot?
Én mem tudom mikor lesznek, olyat is kerestem, hogy vajon Amy mikor lépett volna fel, de az sincs meg.
Ráadásul üres időpont sincs a programban. 
Köszi a linket!
Na, kicsi a világ.
Igazából ezzel most nem vagyok előbbre, mert gőzöm sincs, hogy miben voltak, akik körülöttem álltak, de a Braxtonos dologból gondolom, hogy te voltál az.
A csaj bal oldalán álltam.
Szerk.: A nagyszínpad 13-án 21.30-tól üres.
Idézet (ownway @ 2011.07.03. 20:39)
itt írja, hogy 13-án lesz a Mars.
Köszönöm.
2011. július 03. 20:55
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Jaj azt nem is írtam, hogy szereztünk egy pengetőt Jaredtől!
Szerintem az volt az első amit eldobott a Beautiful Lie alatt. Majd rakok fel képet, hogy milyen.
Hát így én sem tudom, mert arra nem nagyon nézelődtem.
Na mindegy, a lényeg, hogy jó helyen voltunk.
Szerk: Még annyi, hogy nem tudom figyelte e valaki, de visszatért Tim? Most ahogy nézzük a videókat, mintha ő lenne az.
Idézet (wannascream @ 2011.07.03. 20:48)
Igazából ezzel most nem vagyok előbbre, mert gőzöm sincs, hogy miben voltak, akik körülöttem álltak, de a Braxtonos dologból gondolom, hogy te voltál az.
Hát így én sem tudom, mert arra nem nagyon nézelődtem.
Na mindegy, a lényeg, hogy jó helyen voltunk.
Szerk: Még annyi, hogy nem tudom figyelte e valaki, de visszatért Tim? Most ahogy nézzük a videókat, mintha ő lenne az.
2011. július 03. 21:26
|
|
FullerGyllenhaalic |
|
Idézet (Fuller @ 2011.07.03. 20:55)
Most már látjuk, tuti ő az.
2011. július 03. 21:28
|
|
MarsiGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.02. Hozzászólás: 202 Csatolások: 0 Azonosító: 144564 offline
|
Nah végre egy értelmes topik.
Erre várok már egy éve.
Én kb. egy éve imádom őket.
Egyszer kapcsolgattam a viva-t, és pont a closer to the edge-t játszották. Mindig ez a szám járt a fejemben...a baj csak az volt h nem tudtam h ki énekli. Aztán egyszer csak megint játszották, és megnéztem h mi az együttes neve. Rájuk kerestem youtube-on. a zene nagyon megtetszett, és a pasi is nagyon ismerős volt. Aztán rájöttem hogy ő játssza a fegyvernepperbe Vitaly Orlovot. azóta is megszállott 30stm fan vagyok. Itt kezdődik el a zene.
Én kb. egy éve imádom őket.
Egyszer kapcsolgattam a viva-t, és pont a closer to the edge-t játszották. Mindig ez a szám járt a fejemben...a baj csak az volt h nem tudtam h ki énekli. Aztán egyszer csak megint játszották, és megnéztem h mi az együttes neve. Rájuk kerestem youtube-on. a zene nagyon megtetszett, és a pasi is nagyon ismerős volt. Aztán rájöttem hogy ő játssza a fegyvernepperbe Vitaly Orlovot. azóta is megszállott 30stm fan vagyok. Itt kezdődik el a zene.
1 felhasználónak tetszik:
amy92
2011. július 03. 21:48
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Idézet (bibicsibi @ 2011.07.03. 21:39)
Én már felfedeztem magam
a képről nézve bal oldalon a "kordonközhöz" közel egy lila és egy fekete pólós csaj között 
Én is, Jared jobbjánál ahol van a triad és ott megvan világítva egy rész, én vagyok a vörös fej.
Első sorból, hogy kerültem oda azt nem tudom, de a végén Jared lábánál másztam ki. És kaptam matricát Braxton-tól.
Annyira jó lenne kijutni a Szigetre is.
2011. július 03. 21:54
|
|
FullerGyllenhaalic |
|
Uh, ez a kép nagyon jó lett. Sajnálom, hogy én nem kerültem rá.
Valahol ott vagyok én, leghátul.
raspberry: Jól elkeveredtél onnan tőlünk.
Hát egy éve pedig megvan a topik...
raspberry: Jól elkeveredtél onnan tőlünk.
Idézet (MarsiGirl @ 2011.07.03. 21:28)
Nah végre egy értelmes topik.
Erre várok már egy éve.
Hát egy éve pedig megvan a topik...
2011. július 03. 21:55
|
wannascream- |
|
Idézet (bibicsibi @ 2011.07.03. 21:39)
Én már felfedeztem magam
a képről nézve bal oldalon a "kordonközhöz" közel egy lila és egy fekete pólós csaj között 
Én ezen már nem vagyok rajta.
2011. július 03. 23:35
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
A közös képen én is megtaláltam magam. Jobb oldal, első sor, a fekete lufik meg a zászlós (nagyon idegesítő) fickó között.
Ezen a képen nem vagy rajta? Fuller a tesóm, ő nincs rajta, csak én, bal oldal legszéle, napszemüveg, fényképező a kezemben.
A koncertről még nem tudnék értelmesen nyilatkozni, majd talán egy kiadós alvás után, most még nem vagyok teljesen önmagam
De az biztos hogy felejthetetlen élmény volt.
Milyen színű hajad van? 
Ezen a képen nem vagy rajta? Fuller a tesóm, ő nincs rajta, csak én, bal oldal legszéle, napszemüveg, fényképező a kezemben.
A koncertről még nem tudnék értelmesen nyilatkozni, majd talán egy kiadós alvás után, most még nem vagyok teljesen önmagam
2011. július 04. 00:02
a Night of The Hunter nagyon hiányzott nekem is az elején, nagyon meglepett a TBL. de kárpótolt a Hurricane és az Alibi, meg természetesen 100 Suns
kár, hogy ahol középen álltam, ott kb senki sem énekelte...
2011. július 04. 01:15
Idézet (bertmccracken @ 2011.07.04. 00:02)
a Night of The Hunter nagyon hiányzott nekem is az elején, nagyon meglepett a TBL. de kárpótolt a Hurricane és az Alibi, meg természetesen 100 Suns
Igen.A NOTH az egyik legjobb szám az új albumról,mondjuk személy szerint az összes számot imádom,mind a 3 albumról.
Majd a Szigeten lesznek akik énekelni fogják -melletted - ne aggódj!
Sajnos Tomo-ból nem sokat láttam a koncert alatt,de majd talán a Szigeten.Nagyon remélem!
Lehet ott majd az Oblivion-t is játszani fogják.Ki tudja ezek után!
2011. július 04. 11:25
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Gyerekek, ez a koncert kib*szottul ott volt!
Először kb 7 méterre álltam a színpadtól mindjárt a kordon mellett és mondanom se kell, hogy a Killt kb 5 méterre énekelte tőlem Jared. Élőben is zseniális hangja van és még mindig úgy néz ki, mint egy félisten. Shannon játékán csak ámultam (ő volt az egyetlen, akit mindig láttam), Tomo meg rettentően aranyos volt. Később aztán valahogy előrébb kerültem (én sem értem hogy, kb 5 méterre a színpadtól), de úgy se láttam mindig mindent, de megoldottam úgy, hogy becsuktam a szemem és elképzeltem őket.
Én csak a Night of the Huntert és a From Yesterdayt hiányoltam, lehet, ha az Attack-et(?) nem alusszuk át és Jared nem b*sz le minket jól annyiszor, akkor belefért volna legalább az egyik.
A másik dolog, hogy nem gondoltam volna, hogy a Szigetre is jönnek, amikor Jared bejelentette tuti hanyatt vágódtam volna, ha nem szorít a tömeg. Muszáj ott lennem!
Láttuk élőben a poncsót! Már ezért megérte elmenni!
De amúgy mit mondott pontosan Jared magyarul? Mert én csak annyit értettem, hogy "szeretlek" meg, hogy "kib*szott jó buli" vagy valami ilyesmit.
Mellesleg nekem a The Ting Tings is nagyon tetszett, nem gondoltam volna, hogy ők is ilyen jól nyomják.
Először kb 7 méterre álltam a színpadtól mindjárt a kordon mellett és mondanom se kell, hogy a Killt kb 5 méterre énekelte tőlem Jared. Élőben is zseniális hangja van és még mindig úgy néz ki, mint egy félisten. Shannon játékán csak ámultam (ő volt az egyetlen, akit mindig láttam), Tomo meg rettentően aranyos volt. Később aztán valahogy előrébb kerültem (én sem értem hogy, kb 5 méterre a színpadtól), de úgy se láttam mindig mindent, de megoldottam úgy, hogy becsuktam a szemem és elképzeltem őket.
Én csak a Night of the Huntert és a From Yesterdayt hiányoltam, lehet, ha az Attack-et(?) nem alusszuk át és Jared nem b*sz le minket jól annyiszor, akkor belefért volna legalább az egyik.
A másik dolog, hogy nem gondoltam volna, hogy a Szigetre is jönnek, amikor Jared bejelentette tuti hanyatt vágódtam volna, ha nem szorít a tömeg. Muszáj ott lennem!
Láttuk élőben a poncsót! Már ezért megérte elmenni!
De amúgy mit mondott pontosan Jared magyarul? Mert én csak annyit értettem, hogy "szeretlek" meg, hogy "kib*szott jó buli" vagy valami ilyesmit.
Mellesleg nekem a The Ting Tings is nagyon tetszett, nem gondoltam volna, hogy ők is ilyen jól nyomják.
2011. július 04. 12:16
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Idézet (xxangi20xx @ 2011.07.04. 11:25)
Azt mondta hogy Szeretlek, meg hogy Van egy meglepetésem, és hogy Visszatérünk. A Kib*szott jók vagytokot a csávó mondta mellette, aki mondta neki magyarul a dolgokat
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.