Starity

30 Seconds To Mars

38 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. december 03. 22:13 #361
janet7
janet7

Státusz.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet (anniechelon @ 2010.12.03. 21:58)
Hála istennek már valahogy nyugodtabban kezelem ezeket a helyzeteket, mikor valaki valami hű de nagy hülyeséget mond...:'D

Áh jó neked, én képtelen vagyok:D Úgy fel tudom húzni magam az ilyeneken:D
1 felhasználónak tetszik: vvivienne8
2010. december 03. 22:21 #362
anniechelon
anniechelon
új tag

StátuszMatt Cardle : D <3
Hozzászólás: 67
Csatolások: 1
Azonosító: 140041
Idézet (janet7 @ 2010.12.03. 22:13)
Áh jó neked, én képtelen vagyok:D Úgy fel tudom húzni magam az ilyeneken:D

Én is felhúzom magam, de már nem megyek neki a másiknak:D
Tudod van az a mondás, hogy nem ereszkedek le a hülyék szintjére, mert legyőznek a rutinjukkal ^^
4 felhasználónak tetszik: raspberry, janet7, vvivienne8, Fuller
2010. december 03. 22:25 #363
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (anniechelon @ 2010.12.03. 22:21)
Én is felhúzom magam, de már nem megyek neki a másiknak:D
Tudod van az a mondás, hogy nem ereszkedek le a hülyék szintjére, mert legyőznek a rutinjukkal ^^

Azért nekimenni én se megyek neki:DD Csak úgy csöndesen magamba oltogatom:DDD
2010. december 03. 22:30 #364
raspberry
raspberry
eсħelon

StátuszProvehito in altum△
Hozzászólás: 1601
Csatolások: 434
Azonosító: 71013
Idézet (janet7 @ 2010.12.03. 22:25)
Azért nekimenni én se megyek neki:DD Csak úgy csöndesen magamba oltogatom:DDD

Magadba persze, nekem én meg félek tőled unsure.gif
hát, én meg neked blush.gif

Azért van miért puffogni, ugye a nagy Mars rajongók akik be se néznek topikba vagy akik idézőjelesen szeretik őket dry.gif
1 felhasználónak tetszik: Fuller
2010. december 03. 22:35 #365
anniechelon
anniechelon
új tag

Idézet (raspberry @ 2010.12.03. 22:30)
Azért van miért puffogni, ugye a nagy Mars rajongók akik be se néznek topikba vagy akik idézőjelesen szeretik őket dry.gif

Én mondjuk csak ma regisztráltam erre az egész Starityre, de kb első dolgom volt Marsos topikot keresni xD
4 felhasználónak tetszik: janet7, raspberry, vvivienne8, Fuller
2010. december 03. 22:35 #366
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (raspberry @ 2010.12.03. 22:30)

Jólvanna:D De ha pl. suliban hallok ilyet, akkor nem mondom rögtön neked, hanem először magamban:DD
Igen:D És ha van egy cikk róluk, oda meg rögtön írják a " wub.gif wub.gif blush.gif blush.gif " kommenteket:D
2 felhasználónak tetszik: raspberry, Fuller
2010. december 03. 22:39 #367
Eve87
Eve87
the one; the only

StátuszAre you on the list?
Hozzászólás: 1328
Csatolások: 3515
Azonosító: 122165
Én is nagyon fel tudom húzni magam azon, amikor szidják őket, de nem tudnak róluk semmit, vagy alaptalan dolgokat tényként kezelnek, meg persze a cukcsi hozzászólások miatt is, de hát ez már szinte köztudott rólam laugh.gif blush.gif Na, hát ez van rolleyes.gif De amúgy teljesen egyetértek veletek. meghajolo.gif
(amúgy filmet nézek, de néha szüneteltetem, hogy benézzek ide laugh.gif blush.gif )
5 felhasználónak tetszik: raspberry, janet7, anniechelon, vvivienne8, Fuller
2010. december 04. 10:17 #368
- törölt felhasználó -    
Idézet (anniechelon @ 2010.12.03. 22:35)
Én mondjuk csak ma regisztráltam erre az egész Starityre, de kb első dolgom volt Marsos topikot keresni xD

Én is üdvözöllek meghajolo.gif (Épp tegnap kora este futottam bele a profilodba, mondom de jó, egy Mars-rajongó, ma pedig már viszont is látlak itt. smileeee.gif Ez tök jó smileeee.gif)

Válaszfélék a tegnap témákra, amikről lemaradtam laugh.gif :
Irigylem kicsit azokat, akiknek az anyukája ki van békülve a srácokkal. Az enyém sajnos nincs. rolleyes.gif Jaredre csak "az a rózsaszín hajú" elnevezés megy folyamatosan, ha meg mondom neki, hogy azóta már egy csomó hajszíne volt és most épp kék, akkor csak még jobban kiakad rohog.gif Maga a banda az simán "harminc-akármi". rohog.gif Tisztára meg van győzödve arról, hogy elborult az agyam. biggrin.gif Mondjuk nekünk szinte soha nem egyezik az ízlésünk és nem is baj. Amíg nem kifogásolja, hogy állandóan a srácokat hallgatom, addig nincs gond.

Ha valaki a környezetemben valami rosszat szól a Marsra, akkor én általában egyből ugrok. Tudom, hogy saját vélemény meg minden, de akkor is...

Idézet (Eve87 @ 2010.12.03. 22:39)
Én is nagyon fel tudom húzni magam azon, amikor szidják őket, de nem tudnak róluk semmit, vagy alaptalan dolgokat tényként kezelnek

Igen, ezen én is. A másik, amit nem tudok elviselni, az az, amikor megy az összehasonlítgatás. Főleg olyan, amikor aztán a két félnek amúgy meg nem sok köze van egymáshoz, mert teljesen más zenei stílusban alkotnak. Egyik ismerősöm például folyton azt mondogatja, hogy "Lady Gaga és Katy Perry ezerszer jobb, mint a te Marsod." Ebből lesznek a felesleges szócsaták, a végén természetesen mindig az van, hogy én vagyok a hibás... rolleyes.gif Nincs semmi gondom az ő kedvenceivel, de azért ilyen fokú hülyeséget nehezen tudok tolerálni.
3 felhasználónak tetszik: janet7, raspberry, Fuller
2010. december 04. 11:38 #369
anniechelon
anniechelon
új tag

Idézet (vvivienne8 @ 2010.12.04. 10:17)
Én is üdvözöllek  meghajolo.gif (Épp tegnap kora este futottam bele a profilodba, mondom de jó, egy Mars-rajongó, ma pedig már viszont is látlak itt.  smileeee.gif Ez tök jó  smileeee.gif)
Válaszfélék a tegnap témákra, amikről lemaradtam  laugh.gif :
Irigylem kicsit azokat, akiknek az anyukája ki van békülve a srácokkal. Az enyém sajnos nincs.  rolleyes.gif Jaredre csak "az a rózsaszín hajú" elnevezés megy folyamatosan, ha meg mondom neki, hogy azóta már egy csomó hajszíne volt és most épp kék, akkor csak még jobban kiakad  rohog.gif Maga a banda az simán "harminc-akármi".  rohog.gif Tisztára meg van győzödve arról, hogy elborult az agyam.  biggrin.gif Mondjuk nekünk szinte soha nem egyezik az ízlésünk és nem is baj. Amíg nem kifogásolja, hogy állandóan a srácokat hallgatom, addig nincs gond.
Ha valaki a környezetemben valami rosszat szól a Marsra, akkor én általában egyből ugrok. Tudom, hogy saját vélemény meg minden, de akkor is... 
Igen, ezen én is. A másik, amit nem tudok elviselni, az az, amikor megy az összehasonlítgatás. Főleg olyan, amikor aztán a két félnek amúgy meg nem sok köze van egymáshoz, mert teljesen más zenei stílusban alkotnak. Egyik ismerősöm például folyton azt mondogatja, hogy "Lady Gaga és Katy Perry ezerszer jobb, mint a te Marsod." Ebből lesznek a felesleges szócsaták, a végén természetesen mindig az van, hogy én vagyok a hibás...  rolleyes.gif Nincs semmi gondom az ő kedvenceivel, de azért ilyen fokú hülyeséget nehezen tudok tolerálni.

Hát akkor én még szerencsésnek mondhatom magam, anyu elég sok mindent eltűr, sőt még szerintem élvezi is hogy itthon mindig csak "Jaredék így, Jaredék úgy" című monológomat kell hallgatnia : D
Egyetlenegyszer akadt ki, mikor a Hurricane cenzúrázatlan verziójára vártam, meg mondjuk magára a klipre is, és egész éjjel nem aludtam, csak 2 órát, azt is a gép előtt...xD
3 felhasználónak tetszik: vvivienne8, janet7, bibicsibi
2010. december 04. 17:25 #370
anniechelon
anniechelon
új tag

Na megnézettem anyuval a Hurricane-t biggrin.gif
Eddig mindig amikor meg akartam neki mutatni, mindig azt mondta hogy "tényleg dugnak meg egymás szájába köpködnek?köszi nem"

Szóval a klip közben volt pár megszólalása, már a hasamat fogtam a röhögéstől..
"Ott egy nyúl"
"Ott egy másik nyúl"
"Mi ez a szadomazo?"
"Oké, van benne két jó pasi, de nagy zagyvaság az egész.
Én: két jó pasi?Három.
Anyu: Leto-ék okék, de az a Rettegett Iván az kész..."

De persze mindent mosolyogva mondott, szóval tetszett neki, abszolút pozitívan mondott mindent xD
7 felhasználónak tetszik: raspberry, funny18, janet7, Emcsi, Fuller, vvivienne8, bibicsibi
2010. december 04. 17:29 #371
raspberry
raspberry
eсħelon

StátuszProvehito in altum△
Hozzászólás: 1601
Csatolások: 434
Azonosító: 71013
Idézet (anniechelon @ 2010.12.04. 17:25)
Na megnézettem anyuval a Hurricane-t biggrin.gif
Eddig mindig amikor meg akartam neki mutatni, mindig azt mondta hogy "tényleg dugnak meg egymás szájába köpködnek?köszi nem"
Szóval a klip közben volt pár megszólalása, már a hasamat fogtam a röhögéstől..
"Ott egy nyúl"
"Ott egy másik nyúl"
"Mi ez a szadomazo?"
"Oké, van benne két jó pasi, de nagy zagyvaság az egész.
Én: két jó pasi?Három.
Anyu: Leto-ék okék, de az a Rettegett Iván az kész..."
De persze mindent mosolyogva mondott, szóval tetszett neki, abszolút pozitívan mondott mindent xD

Rettegett Iván meghaltam rohog.gif jó fej anyud, én most próbálom rávenni már húzza egy ideje de nem ússza meg;)

Szerk: El se hiszem most jött be és megnéztük. A dalt felismerte meghajolo.gif azt mondta annyit hallotta, hogy már szinte szereti. De a klipre különösebben nem mondott semmit, azt hitte durvább lesz, egyetlen megjegyzése az volt, hogy persze kiugrik olyan magasról és nem lesz semmi baja. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, vvivienne8
2010. december 04. 17:47 #372
janet7
janet7

Státusz.
Az én anyum ennél kisebb dolgokon is megbotránkozik, úgyhogy inkább nem mutogatom neki:DD
Meg amikor filmet nézünk együtt és OLYAN van benne, akkoris én jövök zavarba, fogalmam sincs miért, de nem szeretek ilyet nézni, amikor ott van:DDD
2 felhasználónak tetszik: vvivienne8, raspberry
2010. december 05. 23:47 #373
xxangi20xx
xxangi20xx
☆StarDust☆

StátuszI lost my mind long ago... down that yellow brick road...
Hozzászólás: 1890
Csatolások: 247
Azonosító: 124044
w00t.gif Öröm látni, hogy hozzátok a topikot, sajnos motanában nekem nincs sok időm itt lógni. dry.gif
Üdv itt anniechelon, kellemes fórumozást! rolleyes.gif
Kényszert érzek rá, hogy hozzászóljak a témátokhoz. Szóval hol is kezdjem, sok mindenről beszélgettetek.
Anyám sajnos nem hallgat normális zenét, kivéve a Take That-et, de azt is ritkán. dry.gif Úgyszint tesóm se, de ő állítja, hogy a 23 éves fejével már tudja, hogy mi jó zene és mi nem az. Kezdjük ott, hogy én Tiestót nem is nevezném zenének. blink.gif Ismerőseim se nagyon hallgatnak Marsot, kivéve 2 jótét lelket és a volt irodalom tanárnőmet.
Én megértem, ha valakiknek nem jön be a Mars zenéje, stílusa, de elvárom tőlük, hogy csak akkor szólogassanak be, ha utánuk is néztek. Mert szerintem ahhoz, hogy valamit/valakit utálj, ahhoz előbb meg kell ismerned. Sokszor hallottam már emberektől, hogy "jé, nem ismerem őket, akkor fúúj", vagy "milyen haja van már az énekesnek, fúj de ronda", vagy van a másik eset, hogy "jé, de cuki az énekes, de a másik kettő ronda, úgyhogy már sz@rok, Lady Gaga 4ever". blink.gif Sosem értettem az ilyen embereket.-.-
2010. december 06. 10:18 #374
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Hála az égnek tesómmal azonos a stílusunk, de nekem sincs senkim rajta kívül. Van egy ismerősöm, aki nagy "fan", de rosszul mondja ki Jared keresztnevét(!), amikor felhoztam neki, még ő nézett szinte hülyének. ohmy.gif Ráadásul a közös ismerőseink néha engem piszkálnak, hogy oh Jared. Nem egyszer mondtam már el nekik, hogy ne tévesszenek össze vele, én nem a külsőre megyek. dry.gif
A többieknek tetszik 1-2 számuk, de én nem erőltetem rájuk, mert csak megutálják őket.
Itt fórumon is beírt már néhány ember a képek alá, hogy Jared ronda, hát ízlések és pofonok, de ugyebár a zenéjét kell hallgatni, nem a fejét nézni. 110.gif
Idézet (xxangi20xx @ 2010.12.05. 23:47)
Én megértem, ha valakiknek nem jön be a Mars zenéje, stílusa, de elvárom tőlük, hogy csak akkor szólogassanak be, ha utánuk is néztek. Mert szerintem ahhoz, hogy valamit/valakit utálj, ahhoz előbb meg kell ismerned.

meghajolo.gif
2 felhasználónak tetszik: vvivienne8, bibicsibi
2010. december 06. 19:57 #375
anniechelon
anniechelon
új tag

Nekem az ismerőseim úgy ahogy elfogadják...néha kérdezgetik hogy mi van velük, néha osztálytársaimnál ragad a telefonom, és akkor egy jó ideig nem kapom vissza, mert Marsos képeket nézegetnek, zenét hallgatnak, etc.
Épp ma jött oda hozzám egy barátnőm, aki amúgy nem is szereti őket, vagyis nem szokta hallgatni, de valami fogalma van róluk, mert mindig meghallgat ha rámjön az "áradozhatnék" biggrin.gif És ma mondta, hogy megnézte "a 13 perces klipet" , és nagyon tetszik neki smileeee.gif
Meg sokan írnak, hogy "na küldj már Mars zenét, mert már érdekel, annyit hallottam róluk"..
Szóval jól esnek az ilyen dolgok, meg jó nézni ahogy körülöttem az emberek lassanlassan rajongóvá válnak smileeee.gif
2010. december 06. 20:04 #376
janet7
janet7

Státusz.
Idézet (anniechelon @ 2010.12.06. 19:57)
Nekem az ismerőseim úgy ahogy elfogadják...néha kérdezgetik hogy mi van velük, néha osztálytársaimnál ragad a telefonom, és akkor egy jó ideig nem kapom vissza, mert Marsos képeket nézegetnek, zenét hallgatnak, etc.
Épp ma jött oda hozzám egy barátnőm, aki amúgy nem is szereti őket, vagyis nem szokta hallgatni, de valami fogalma van róluk, mert mindig meghallgat ha rámjön az "áradozhatnék" biggrin.gif És ma mondta, hogy megnézte "a 13 perces klipet" , és nagyon tetszik neki smileeee.gif
Meg sokan írnak, hogy "na küldj már Mars zenét, mert már érdekel, annyit hallottam róluk"..
Szóval jól esnek az ilyen dolgok, meg jó nézni ahogy körülöttem az emberek lassanlassan rajongóvá válnak smileeee.gif

Nekem az ismerettségi körömben raspberry-n kívül nem nagyon szereti/ismeri őket senki. Annyira nem zavar, mert az ismerőseim nagy része sajnos az a fajta, hogy tudod, hogy ha "szeretné" őket, akkor mindig azt hallanád, hogy "jaaj Jared de cuki" és hasonlók és nem első sorban a zenéjük érdekelné, ezeket meg egy idő után elég nehezen viselem, úgyhogy nem is nagy baj rolleyes.gif
3 felhasználónak tetszik: raspberry, vvivienne8, bibicsibi
2010. december 06. 20:09 #377
anniechelon
anniechelon
új tag

Idézet (janet7 @ 2010.12.06. 20:04)
Nekem az ismerettségi körömben raspberry-n kívül nem nagyon szereti/ismeri őket senki. Annyira nem zavar, mert az ismerőseim nagy része sajnos az a fajta, hogy tudod, hogy ha "szeretné" őket, akkor mindig azt hallanád, hogy "jaaj Jared de cuki" és hasonlók és nem első sorban a zenéjük érdekelné, ezeket meg egy idő után elég nehezen viselem, úgyhogy nem is nagy baj rolleyes.gif

Nekem is elsősorban a zenéjük a fontos, ezért is jó hogy sokan a zenéjük iránt érdeklődnek biggrin.gif
3 felhasználónak tetszik: janet7, raspberry, vvivienne8
2010. december 06. 20:32 #378
Eve87
Eve87
the one; the only

Én pl utálom amikor a riporterek mindenféle hülyeségeket hordanak róluk össze. Meg amikor úgy emlegetik őket hogy "Jared Leto bandája" vagy "Jared Leto és a 30 Seconds to Mars". Könyörgöm hárman vannak abban a bandában és mindhárman egyenlőek, ne emelgessünk már ki senkit. blink.gif 110.gif

Idézet (Fuller @ 2010.12.06. 10:18)
Hála az égnek tesómmal azonos a stílusunk, de nekem sincs senkim rajta kívül.

Ohh egyelek meg, nincs senkid rajtam kívül... wub.gif
Amúgy igen, a baráti körünkben jó ha hallottak róluk, az is miattunk van. De egyikőjük se a művészi vonalon közelít hozzájuk, ha egyáltalán közelítenek.
Az meg, ha netalán talán rájuk "erőltetném", hát na, én is elviselem, ha a Barátok Köztöt kell velük nézni, pedig nem is szeretem. Annyit ők is kibírnak, hogy meghallgatnak pár számot, csak a javukra válhat rohog.gif
6 felhasználónak tetszik: janet7, anniechelon, raspberry, Fuller, funny18, bibicsibi
2010. december 07. 14:39 #379
- törölt felhasználó -    
Az én ismerőseim között csak 4 embert tudnék most hirtelen mondani, aki tényleg szereti a Marsot. Pluszban még van egy srác az osztályból, aki már annyiszor hallott engem róluk beszélni, hogy ha csak ránézek, már egyből rázendít, hogy "30 Seconds To Mars" rohog.gif Utána ezt hallgatom 10 percen keresztül laugh.gif De nem bántásból mondja, szóval még poénkodni is szoktam vele, hogy "na mondd mégegyszer, mégegyszer..." rohog.gif

Ilyen szempontból szerencsés vagyok, a három legjobb barátom közül is kettő ugyanúgy imádja a Marsot, mint én. A harmadik pedig már velem együtt énekli a CTTE-t - talán kínjában, mert már olyan sokszor énekeltem mellette rohog.gif blush.gif

Idézet (Eve87 @ 2010.12.06. 20:32)
Én pl utálom amikor a riporterek mindenféle hülyeségeket hordanak róluk össze. Meg amikor úgy emlegetik őket hogy "Jared Leto bandája" vagy "Jared Leto és a 30 Seconds to Mars". Könyörgöm hárman vannak abban a bandában és mindhárman egyenlőek, ne emelgessünk már ki senkit. blink.gif 110.gif

Pontosan. meghajolo.gif
Meg amikor ugye összekeverik Shannont és Tomót ohmy.gif ohmy.gif Ilyenkor már nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek.
5 felhasználónak tetszik: Fuller, Eve87, raspberry, janet7, bibicsibi
2010. december 07. 20:13 #380
Eve87
Eve87
the one; the only

Nem kimondottan Mars, de azért beírom. Braxton most van live stream-en, itt nézhetitek meg.
5 felhasználónak tetszik: raspberry, vvivienne8, janet7, Fuller, bibicsibi
38 oldal 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok