Starity

30 Seconds To Mars

38 oldal 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 30. 16:41 #321
xxangi20xx
xxangi20xx
☆StarDust☆

StátuszI lost my mind long ago... down that yellow brick road...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1890
Csatolások: 247
Azonosító: 124044
Na végre gép elé kerültem nagy nehezen. Az eddigi napom arról szólt, hogy számítógépeket hajkurásztam. A könyvtárban vagy 3x rámszóltak, hogy nem szabad zenét hallgatni (bezzeg a könyvtáros mindig Shakirát hallgat), egy kávézóban pedig 2 eu-t kellett fizetnem 20 perc internetért. ohmy.gif Tiszta zsarnokság! Mindegy, végre hazaértem és van egy kis időm végignézni nyugodtan a klipet. Nem tudok szavakhoz jutni, mert nagyon jó lett. A Tomo-s részen nagyon meglepődtem, mert nem néztem meg Tomo előzeteseét...és végre hegedül. wub.gif
Tetszik, amikor a három Shan dobol, meg a mindentnyitó kulcs is ötletes. Nem is tudom, hogy pattanhat ki J agyából ennyi minden. w00t.gif A Night of the Hunter résznél már ájuldoztam, nagyot üt a bunyó közben.
Nem tudok mást kiemelni, mert teljes egészében zseniális lett a klip, de Kanye hol van? Nem mintha hiányolnám... rohog.gif
Szerencsére sikerült még megnéznem a cenzúrázatlan verziót is, mielőtt törölték volna, és azt kell, hogy mondjam, a vártak ellenére nem is lett annyira durva a klip, nem értem, hogy az MTV mit találgat már megint.
Nem csalódtam a srácokban, ezt is nagyon jól összehozták, megkaptuk tőlük a karácsonyi ajándékot. wub.gif
8 felhasználónak tetszik: raspberry, funny18, Fuller, janet7, bibicsibi, vvivienne8, Eve87, Brigitte
2010. november 30. 16:59 #322
raspberry
raspberry
eсħelon

StátuszProvehito in altum△
Hozzászólás: 1601
Csatolások: 434
Azonosító: 71013
Na akkor már én is.
Jól indult a reggel, nem tudom mit gondoltak mit nézzek infon blush.gif nem baj.
Szerintem nem is baj ha nem adják le vagy csak későn, nem olyan tömeg dolog ez, hogy folyton nyomassák kicsit irigy vagyok nem lenne jó ha csak egy klip miatt kapnák fel őket
Az Escape és Night of the hunter nagyon jó benne, örülök hogy bele rakták. A verekedős belassított részeknél a Mátrix jutott eszembe blush.gif A emeletről leugrós rész nagyon ott van. Amikor a fickó megüti J-t és beesik a koporsóba, attól a résztől kész vagyok, először csak ültem és áuuu, nehezen viselem.
A dalban az a rész ami a Kanyes-ba nincs benne, zseniális meghajolo.gif
Örülök Terry-nek, annak hogy mindhárman kaptak benne külön részt, hegedűnek, triadnak és annak hogy nem kellet várni januárig.
Kíváncsi vagyok a vágott verzióra bár szerintem inkább a hosszút nézem majd.

Zseniális

TIW-ről valamit, valaki?
7 felhasználónak tetszik: Fuller, janet7, funny18, bibicsibi, vvivienne8, Eve87, bertmccracken
2010. november 30. 17:19 #323
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Mennyivel élvezhetőbb így, hogy nem villan be állandóan a cenzúra... meghajolo.gif

Megnéztem, hogy miket nem adhatnak le 7 ill. 10 előtt. Kb mindegyik jogos, de az egyiken nagyon felakadt a szemem: egy kést miért nem lehet mutatni 7 előtt, azt nem értem. unsure.gif
Amit kiakarnak vágni, szerintem nem durva, 10 után nyugodtan mehetne.
Amúgy aki akarja így is úgy is megnézi, bármikor is adja a TV. A bandán van a felelősség, hogy kijöttek egy ilyen klippel, nem gondolva a nagyon fiatal rajongókra.

Kár, hogy a magyar MTV-n csak reggel adnak külföldi zenét, így nem valószínű, hogy látni fogom ezt a verziót valaha a TV-ben is. sad.gif Gondolom azért készül belőle egy olyan változat is, amit leadhatnak napközben. De lehet a rövidebben nem is lesz semmi ilyen jellegű kép.
Én erotikusabb klipre számítottam, így nem hiszem, hogy sokan felkapják őket, max az figyel fel rájuk, aki tudja értékelni a művészetet. (vagyis remélem)

Én még fehéren írok, mert van aki még nem járt erre.
SPOILER
A zászló is necces, nem tudom, vajon a nagy amerikaiak hogy reagáltak rá. rohog.gif
Legutóbb elfelejtettem kiemelni (olyan sok jó jelenet van benne) azt a részt, amikor rajzolnak a gyerekek, majd miután elszaladnak, Jareden is megjelennek a feliratok. Nem látszottak közelről, de biztos dear van ráírva. rolleyes.gif Ez annyira idegesít. dry.gif
A verekedős jelenetek nagyon jók. Meg a hangszeres (hegedű, dob) részek. Á, mindegyik. meghajolo.gif
És Kanye tényleg nincs, azért kicsit örülök, nem illet volna a klipbe se a rap rész, sem ő. Bár ahogy olvasom, még tervezgetnek.
Nagyon kíváncsi voltam az öltönyös férfira, megkaptam a választ. meghajolo.gif A trailerbe ha jól láttam volt egy olyan rész, amiben ki van festve, bánom, hogy a klipből eltűnt. unsure.gif
És vajon melyik a Jared által kiválasztott szőke(!) csaj? rolleyes.gif

VÉGE
Amúgy nincsenek rá szavak, talán ahogy írtátok előttem: zseniális, de még ez sem fejezi ki teljesen.
Én a 20 perces nyers verziót is látni szeretném. blush.gif

Na miközben ezt írom, már le is törölték a videót. De itt van egy másik.

A TIW-ról én semmit nem tudok, de még nem is akarok egy ideig. blush.gif
6 felhasználónak tetszik: vvivienne8, xxangi20xx, raspberry, funny18, janet7, Eve87
2010. november 30. 18:32 #324
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
Még nem néztem végig, mert szakadozik az egész, de már szedem le és VLC-ben meglesem. Nem olvastam még senkinek sem a véleményét, majd ha meglestem biggrin.gif
Egyébként én ezt a videót találtam, remélem jót fogok nézni laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: vvivienne8
2010. november 30. 18:38 #325
- törölt felhasználó -    
Hú, de régen írtam már ide, megint felvettem a csendben tetszikelős formámat. laugh.gif Bocsánat blush.gif
Mindenki látta a klippet és járt már erre? unsure.gif Azért írok én is fehérrel.

Reggel bekapcsoltam a gépet és sikerült megnéznem a cenzúrás verziót, zavartak a kitakarások, de szerintem egyáltalán nem lett annyira durva, mint amilyenre számítottam, mikor meghallottam, hogy betiltották. Minden egyes képkockája zseniális, de talán a kedvenceim azok Shannon jelenetei. A verekedős nagyon jó lett a Night of the Hunterrel, látom ez nektek is tetszett w00t.gif Még az nagyon jó, amikor le van lassítva az esése a motorral. w00t.gif Bár mondjuk az összes lassítás nagyon jó lett, még a végén Jared verekedése is nagyon el lett találva.
Tomo tök aranyos volt azzal a nyuszis csajjal biggrin.gif Bár, hogy őszinte legyek nekem se esett le igazán, hogy akkor a végén mi történt vele. Csak fekszik a földön és kész. unsure.gif Ha később előkerül a 20 perces verzió, akkor abból lehet, hogy több minden derül ki.

Szerk.: Megválaszolom a kérdésem, Zsofeeh még nem látta. laugh.gif Akkor mégis szerencse, hogy fehérrel írtam. laugh.gif

Idézet (zsofeeh @ 2010.11.30. 18:32)
Egyébként én ezt a videót találtam, remélem jót fogok nézni laugh.gif

Igen, ez a cenzúrázott verzió. smileeee.gif
6 felhasználónak tetszik: zsofeeh, bibicsibi, janet7, Eve87, xxangi20xx, Fuller
2010. november 30. 18:41 #326
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Idézet (vvivienne8 @ 2010.11.30. 18:38)
Igen, ez a cenzúrázott verzió.  smileeee.gif

Esetleg a YouTube-on megtalálható a cenzúrázatlan? Egyszerűen nem találok más videót blink.gif
2010. november 30. 18:41 #327
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
Idézet (zsofeeh @ 2010.11.30. 18:41)
Esetleg a YouTube-on megtalálható a cenzúrázatlan? Egyszerűen nem találok más videót blink.gif

itt ni: http://www.youtube.com/watch?v=kVPAjFc4UBE laugh.gif

na de akkor én is írok egy rövike "élménybeszámolót"
Nagyon tetszett, igazi művész rövidfilm lett, az összes képkocka egyedi megvilágítása volt egy álomnak. Tetszett, hogy sok szerepett kapott Shannon és Tomo is, persze Jared jelenetei sem utolsóak blush.gif A perverz részletek szerintem odaillenek, kicsit elvont lett, de ez tökéletesen hozzátartozik. A legjobban a koporsós jelenet tetszett, bár a legjobban szót félve használom, az egész klipp zseniális. Bart megint brillíozott. Azt viszont nem értettem miért halt meg Tomo a végén, vagy miért feküdt a földön. Jay és Shan jól szétütötötték azokat a fura embereket. rohog.gif Ja igen, a másik kedvencem mikor Jared az utcán áll és a gyerekek rajzolnak, majd elfutnak, rajta pedig megjelennek a feliratok. Az hatalmas. Összevetve az egész klipp baromira jó, főleg hogy az Escape-t és a Night of the Hunter-t is bejátszották. Köszönöm ismét, fiúk!
8 felhasználónak tetszik: vvivienne8, zsofeeh, janet7, raspberry, xxangi20xx, Eve87, funny18, Fuller
2010. november 30. 18:46 #328
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Idézet (bibicsibi @ 2010.11.30. 18:41)

Hú, isteni. Köszönöm! meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: bibicsibi
2010. december 01. 03:12 #329
- törölt felhasználó -    
meghALTAM
30stm 4ever
1 felhasználónak tetszik: bibicsibi
2010. december 01. 19:03 #330
xxangi20xx
xxangi20xx
☆StarDust☆

StátuszI lost my mind long ago... down that yellow brick road...
Hozzászólás: 1890
Csatolások: 247
Azonosító: 124044
Most J-nek komolyan kék a haja? ohmy.gif
Na, ezt a napot is megéltük. rohog.gif Ti mit szóltok hozzá? rolleyes.gif
2010. december 01. 19:05 #331
Eve87
Eve87
the one; the only

StátuszAre you on the list?
Hozzászólás: 1328
Csatolások: 3515
Azonosító: 122165
Idézet (xxangi20xx @ 2010.12.01. 19:03)
Most J-nek komolyan kék a haja? ohmy.gif 
Na, ezt a napot is megéltük. rohog.gif Ti mit szóltok hozzá? rolleyes.gif

Pont ezt beszéljük Jared topikjában. Oda szoktuk írni azt ami csak hozzá kapcsolódik. beer.gif
2 felhasználónak tetszik: janet7, xxangi20xx
2010. december 01. 21:43 #332
Zsanó
Zsanó
visszatérő vendég

StátuszI’m Just a Stranger In a Strange Land
Hozzászólás: 151
Csatolások: 481
Azonosító: 47430
Nem tudom hogy lehet-e már feketével is írni de maradok a fehérnél blush.gif
Zseniális klip lett szerintem. Nekem nagyon tetszik. Számomra annyira nem lett durva hogy annyira cenzúrázni kellene, de hát..Mtv. Nem is értem őket. Persze az késő esti sugárzást azt megértem de akkor minek szétvagdosni?! unsure.gif dry.gif
A verekedős részek azok állatiak és az ütések hangjai még jobban fokozzák az dolgot. Nagyon bejőnek hogy az Escape és a Night Of The Hunter is benne van. 3 Shannon ahogy dobol.. A lassítások mikor Jared kiugrik az ablakon... hatalmas blush.gif blush.gif Azért nekem még azok is tetszenek amikor franciául beszélnek egyes részeknél,gondolom ez az amire volt a felhívás de azt azt hittem hogy több lesz de igy hogy már kész a klip nem is hiányzik több. Szóval...megint egy bravúros és rohadt jó klipet kaptunk Tőlük.
blush.gif wub.gif
8 felhasználónak tetszik: raspberry, Eve87, xxangi20xx, bibicsibi, Fuller, vvivienne8, janet7, funny18
2010. december 01. 22:13 #333
Eve87
Eve87
the one; the only

Idézet (Zsanó @ 2010.12.01. 21:43)
Zseniális klip lett szerintem. Nekem nagyon tetszik. Számomra annyira nem lett durva hogy annyira cenzúrázni kellene, de hát..Mtv. Nem is értem őket. Persze az késő esti sugárzást azt megértem de akkor minek szétvagdosni?! unsure.gif  dry.gif 
A verekedős részek azok állatiak és az ütések hangjai még jobban fokozzák az dolgot. Nagyon bejőnek hogy az Escape és a Night Of The Hunter is benne van. 3 Shannon ahogy dobol.. A lassítások mikor Jared kiugrik az ablakon... hatalmas blush.gif  blush.gif Azért nekem még azok is tetszenek amikor franciául beszélnek egyes részeknél,gondolom ez az amire volt a felhívás de azt azt hittem hogy több lesz de igy hogy már kész a klip nem is hiányzik több. Szóval...megint egy bravúros és rohadt jó klipet kaptunk Tőlük.
blush.gif  wub.gif

Szerintem most már majd lehet feketével írni. beer.gif
Jó lenne tudni milyen szövegek hangzanak el a klipben, az angolt se mindig értem, nem hogy a franciát, de hátha majd valaki leírja mit mondanak. blush.gif
Amúgy nem tudom láttátok e már, de ezt muszáj belinkelnem. Nagyon édespofa, állandóan mosolyog. De kb úgy néz ki, mint a HB reklám forgatásán ohmy.gif Biztos megviselték a klip körüli gondok. unsure.gif
Ja és ebből a pólójából is hány van már neki? w00t.gif Már egyet biztos leszaggattak róla, meg a Szigeten is ebbe volt. Nagyon szeretheti a dolgait ha több darab is van neki belőle. És az Alibi-t is adhatnák sűrűbben mad.gif
3 felhasználónak tetszik: vvivienne8, janet7, funny18
2010. december 01. 22:20 #334
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
Idézet (Eve87 @ 2010.12.01. 22:13)
Szerintem most már majd lehet feketével írni.  beer.gif 
Jó lenne tudni milyen szövegek hangzanak el a klipben, az angolt se mindig értem, nem hogy a franciát, de hátha majd valaki leírja mit mondanak. blush.gif 
Amúgy nem tudom láttátok e már, de ezt muszáj belinkelnem. Nagyon édespofa, állandóan mosolyog. De kb úgy néz ki, mint a HB reklám forgatásán ohmy.gif Biztos megviselték a klip körüli gondok. unsure.gif

ÍÍjjj, de beesett az arca, meg azok a szemek blink.gif És olyan kis soványka, tudom, hogy mindig az, de mostanában még jobban.. unsure.gif Remélem semmi baja nincs, mondjuk biztos a klipp miatt is nagyon fáradt meg a turné miatt is.. Kicsit lassítani kéne a saját érdekében. unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: vvivienne8, janet7
2010. december 02. 08:57 #335
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (Zsanó @ 2010.12.01. 21:43)

Én már csak rád és vvivienne8-ra vártam, mert ti szoktatok ide járni, de már mind a ketten beírtatok, szóval szerintem is mehet már simán.

Tényleg aranyos és vékony, de én inkább a lézerezésen akadtam ki. reklamalo.gif Szerintem ez egy önálló Mars koncert volt, minek megy el az ilyen? Persze, amikor J intett neki, hogy menjen oda, akkor biztos meghúzta magát.
Ja és ebből a pólójából is hány van már neki?  w00t.gif  Már egyet biztos leszaggattak róla, meg a Szigeten is ebbe volt. Nagyon szeretheti a dolgait ha több darab is van neki belőle.

Ezt tuti leszaggatták róla?
2 felhasználónak tetszik: vvivienne8, janet7
2010. december 02. 11:08 #336
Eve87
Eve87
the one; the only

Idézet (Fuller @ 2010.12.02. 08:57)
Tényleg aranyos és vékony, de én inkább a lézerezésen akadtam ki. reklamalo.gif Szerintem ez egy önálló Mars koncert volt, minek megy el az ilyen? Persze, amikor J intett neki, hogy menjen oda, akkor biztos meghúzta magát. 
Ezt tuti leszaggatták róla?

Na a lézerezést észre se vettem mad.gif Miért jó móka ez egyeseknek? blink.gif
Amúgy igen, láttam már egy olyan videót amin elszakították, na most hogy valaki szerencsés meg is szerezte, azt nem tudom. unsure.gif
3 felhasználónak tetszik: vvivienne8, janet7, Fuller
2010. december 03. 19:41 #337
anniechelon
anniechelon
új tag

StátuszMatt Cardle : D <3
Hozzászólás: 67
Csatolások: 1
Azonosító: 140041
Na sziasztok, hát csak eltaláltam ide is biggrin.gif biggrin.gif thumbsup.gif
Majd igyekszem becsatlakozni vagy valami. wink.gif
2010. december 03. 20:36 #338
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (anniechelon @ 2010.12.03. 19:41)
Na sziasztok, hát csak eltaláltam ide is  biggrin.gif  biggrin.gif  thumbsup.gif 
Majd igyekszem becsatlakozni vagy valami. wink.gif

Szia. beer.gif
Örülünk, hogy idetaláltál. Mi már korábban leírtuk, hogy hogyan ismertük meg a bandát. Ha gondolod, te is megoszthatod velünk hogy mióta szereted őket, hogy találtál rájuk, kedvenc számod, albumod stb. Olvastam a többi hozzászólásodnál, hogy voltál a Szigeten. Esetleg más koncertjükön? Látom volt szerencséd egy közös képhez is Jareddel. thumbsup.gif Gyere minél többször. beer.gif
2010. december 03. 20:45 #339
anniechelon
anniechelon
új tag

StátuszMatt Cardle : D <3
Hozzászólás: 67
Csatolások: 1
Azonosító: 140041
Idézet (Fuller @ 2010.12.03. 20:36)
Szia. beer.gif 
Örülünk, hogy idetaláltál. Mi már korábban leírtuk, hogy hogyan ismertük meg a bandát. Ha gondolod, te is megoszthatod velünk hogy mióta szereted őket, hogy találtál rájuk, kedvenc számod, albumod stb. Olvastam a többi hozzászólásodnál, hogy voltál a Szigeten. Esetleg más koncertjükön? Látom volt szerencséd egy közös képhez is Jareddel. thumbsup.gif Gyere minél többször. beer.gif

Szia biggrin.gif
Hát anno még a The Kill klipnél ismertem meg őket, anyu mutatta a tévében, hogy "Néézd milyen jó pasi" -Jaredre gondolt.
Néztem a klipet, és így magyaráztam anyunak hogy "De hé a dobost nézd, a dobost nézd!"
Szóval így nekem elsőre Shannon volt a favorit, aztán elkezdtem őket hallgatni, körülbelül hatodikos lehetettem akkor biggrin.gif Akkoriban annyira nagyon nem mélyültem el a munkásságukban, elég volt még nekem addig a zene, majd mikor megtudtam hogy jönnek BP-re, tisztára bezsongtam, kutakodtam meg minden, megismertem pár magyar rajongót..smileeee.gif
A Szigetre sajnos nem tudtam elmenni, de amint megtudtam hol szálltak meg, rögtön rohantam, így sikerült a kép is biggrin.gif
Szóval így nagyjából ennyi smileeee.gif
2010. december 03. 20:56 #340
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (anniechelon @ 2010.12.03. 20:45)
Szia biggrin.gif
Hát anno még a The Kill klipnél ismertem meg őket, anyu mutatta a tévében, hogy "Néézd milyen jó pasi" -Jaredre gondolt.
Néztem a klipet, és így magyaráztam anyunak hogy "De hé a dobost nézd, a dobost nézd!"
Szóval így nekem elsőre Shannon volt a favorit, aztán elkezdtem őket hallgatni, körülbelül hatodikos lehetettem akkor biggrin.gif Akkoriban annyira nagyon nem mélyültem el a munkásságukban, elég volt még nekem addig a zene, majd mikor megtudtam hogy jönnek BP-re, tisztára bezsongtam, kutakodtam meg minden, megismertem pár magyar rajongót..smileeee.gif
A Szigetre sajnos nem tudtam elmenni, de amint megtudtam hol szálltak meg, rögtön rohantam, így sikerült a kép is biggrin.gif
Szóval így nagyjából ennyi smileeee.gif

Jó fej anyukád lehet. laugh.gif
Úgy értelmeztem, hogy voltál, de azért, hogy találkoztál velük/vele, az se semmi. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: anniechelon
38 oldal 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok