Mennyivel élvezhetőbb így, hogy nem villan be állandóan a cenzúra...
Megnéztem, hogy miket nem adhatnak le 7 ill. 10 előtt. Kb mindegyik jogos, de az egyiken nagyon felakadt a szemem: egy kést miért nem lehet mutatni 7 előtt, azt nem értem.
Amit kiakarnak vágni, szerintem nem durva, 10 után nyugodtan mehetne.
Amúgy aki akarja így is úgy is megnézi, bármikor is adja a TV. A bandán van a felelősség, hogy kijöttek egy ilyen klippel, nem gondolva a nagyon fiatal rajongókra.
Kár, hogy a magyar MTV-n csak reggel adnak külföldi zenét, így nem valószínű, hogy látni fogom ezt a verziót valaha a TV-ben is.

Gondolom azért készül belőle egy olyan változat is, amit leadhatnak napközben. De lehet a rövidebben nem is lesz semmi ilyen jellegű kép.
Én erotikusabb klipre számítottam, így nem hiszem, hogy sokan felkapják őket, max az figyel fel rájuk, aki tudja értékelni a művészetet. (vagyis remélem)
Én még fehéren írok, mert van aki még nem járt erre.
SPOILER
A zászló is necces, nem tudom, vajon a nagy amerikaiak hogy reagáltak rá.
Legutóbb elfelejtettem kiemelni (olyan sok jó jelenet van benne) azt a részt, amikor rajzolnak a gyerekek, majd miután elszaladnak, Jareden is megjelennek a feliratok. Nem látszottak közelről, de biztos dear van ráírva.
Ez annyira idegesít.
A verekedős jelenetek nagyon jók. Meg a hangszeres (hegedű, dob) részek. Á, mindegyik.
És Kanye tényleg nincs, azért kicsit örülök, nem illet volna a klipbe se a rap rész, sem ő. Bár ahogy olvasom, még tervezgetnek.
Nagyon kíváncsi voltam az öltönyös férfira, megkaptam a választ.
A trailerbe ha jól láttam volt egy olyan rész, amiben ki van festve, bánom, hogy a klipből eltűnt.
És vajon melyik a Jared által kiválasztott szőke(!) csaj?
VÉGE
Amúgy nincsenek rá szavak, talán ahogy írtátok előttem: zseniális, de még ez sem fejezi ki teljesen.
Én a 20 perces nyers verziót is látni szeretném.
Na miközben ezt írom, már le is törölték a videót. De
itt van egy másik.
A TIW-ról én semmit nem tudok, de még nem is akarok egy ideig.