buzeráns yútúb miatt törölnöm kellett a videt..
de itt el lehet érni
http://www.hotfile.com/links/81610047/dc9304d/3lanet.com_TSTMCTE_2010.rar.html
v.
http://www.fileserve.com/file/u68jFt6
30 Seconds To Mars
2010. november 17. 09:24
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Nem tudom mennyien szavaztok folyamatosan, de ha nem, akkor itt egy kis ösztönzés.
http://poll.kerrang.com/Categories.aspx
Úgy látszik akkor csak raspberry és én vagyunk azok, akik még nem kukkantottak bele a videóba.
Amúgy nagyon "rossz", hogy még nem néztem meg. Nem azért, mert nem vagyok kitartó és nem bírom ki, hanem mert mindenhol találkozok valamilyen formában a preview-vel. Alig merek felmenni rajongói oldalakra, facebookra, twitterre. Ha megosztanak a fiúk egy képet, először Eve-nek kell megnéznie, nehogy a klipből legyen kép.
Köszi!
Ha jól láttam, te még nem írtad le, hogy hogyan ismerted meg őket, mi a kedvenc számod stb. Ha gondolod, oszd meg velünk.
Úgy látszik akkor csak raspberry és én vagyunk azok, akik még nem kukkantottak bele a videóba.
Amúgy nagyon "rossz", hogy még nem néztem meg. Nem azért, mert nem vagyok kitartó és nem bírom ki, hanem mert mindenhol találkozok valamilyen formában a preview-vel. Alig merek felmenni rajongói oldalakra, facebookra, twitterre. Ha megosztanak a fiúk egy képet, először Eve-nek kell megnéznie, nehogy a klipből legyen kép.
Idézet (bertmccracken @ 2010.11.16. 21:17)
buzeráns yútúb miatt törölnöm kellett a videt..
de itt el lehet érni
de itt el lehet érni
Köszi!
Ha jól láttam, te még nem írtad le, hogy hogyan ismerted meg őket, mi a kedvenc számod stb. Ha gondolod, oszd meg velünk.
2010. november 17. 10:44
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Idézet (bertmccracken @ 2010.11.17. 09:56)
heartless vagyok, csak új nickkel 
Így legyen ötösöm a lottón
Köszi a linket, már láttam a videót, de még nem volt meg
2010. november 17. 12:24
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
November 29-én jön a TIW Deluxe CD.
Oh, akkor nem szóltam.
Üdv újra itt, bár te nyitottad a topikot.
Na tényleg jól beletrafáltál.
Idézet (bertmccracken @ 2010.11.17. 09:56)
heartless vagyok, csak új nickkel 
Oh, akkor nem szóltam.
Idézet (Eve87 @ 2010.11.17. 10:44)
Így legyen ötösöm a lottón
Na tényleg jól beletrafáltál.
2010. november 17. 14:42
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.11.17. 09:24)
Nem tudom mennyien szavaztok folyamatosan, de ha nem, akkor itt egy kis ösztönzés.
Köszi!
Köszi!
Szavazni, szavazni, szavazni...
Én is félve nézek be rajongói oldalakra vagy twittere. De csak kihuzzuk valahogy. Tegnap este néztem be pár rajongói oldalra, egy kép volt amit szerintem a Hurricene-ből csinált valaki, nem is néztem tovább. Szerintem kis idő aztán már a This is war-ral meg a Deluxe Cd-vel pakolják tele az ilyen oldalakat. Ét utána "mindjárt" Hurriane.
Idézet
November 29-én jön a TIW Deluxe CD.
2010. november 17. 14:48
|
|
Eve87the one; the only |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.08. Hozzászólás: 1328 Csatolások: 3515 Azonosító: 122165 offline
|
Idézet (raspberry @ 2010.11.17. 14:42)
Szerintem kis idő aztán már a This is war-ral meg a Deluxe Cd-vel pakolják tele az ilyen oldalakat. Ét utána "mindjárt" Hurriane.
Ez így nagyon jól hangzik...
2010. november 18. 00:17
szerintem nem nagyon éri meg a deluxe
van rajta egy fos kanyés hurricane ugye
bad romance cover jó
stronger szar
inkább a simát venném meg, ha lenne rá pénzem
bad romance cover jó
stronger szar
2010. november 18. 10:04
|
|
FullerGyllenhaalic |
|
Nem tudom tudtátok-e, és most olvastam, hogy az Artifactot a Sundance Filmfesztiválon fogják bemutatni jövőre.
Ezt én is sok helyen olvastam, hogy nem éri meg.
Nekem tetszik a Stronger, megnyugtató Jared hangja abban a számban.
És azért a számok mellett ott vannak még az extrák is. Mondjuk én annak örülnék a legjobban, ha kiadnák jó minőségben a The Believer-t, Under Pressure-t stb.
Rendelve mondjuk az az 5000 nem sok, főleg ha azt nézzük, hogy nálunk biztos drágább lesz. Ha november 21-ig megrendelnénk, akkor kedvezmény van a pólókra is + a szállítási ktg is olcsóbb. Bár nekem a női pólók nem tetszenek, nem tudom ti lányok, hogy vagytok vele, de szerintem a sima pólók jobban néznek ki.
Nem értem amúgy ezt a dolgot, elvileg több női rajongójuk van (a koncerteket nézve), mégis kevés a női póló.
Én ezt szerettem volna karácsonyra, csak behalt a telóm és így annyi lett a tervnek. A sima meg már megvan, még az ABL hiányzik, de az már csak akkor lesz meg, ha rendelek valamit a store-jukból.
Idézet (bertmccracken @ 2010.11.18. 00:17)
szerintem nem nagyon éri meg a deluxe
bad romance cover jó
stronger szar
bad romance cover jó
stronger szar
Ezt én is sok helyen olvastam, hogy nem éri meg.
Nekem tetszik a Stronger, megnyugtató Jared hangja abban a számban.
Rendelve mondjuk az az 5000 nem sok, főleg ha azt nézzük, hogy nálunk biztos drágább lesz. Ha november 21-ig megrendelnénk, akkor kedvezmény van a pólókra is + a szállítási ktg is olcsóbb. Bár nekem a női pólók nem tetszenek, nem tudom ti lányok, hogy vagytok vele, de szerintem a sima pólók jobban néznek ki.
Én ezt szerettem volna karácsonyra, csak behalt a telóm és így annyi lett a tervnek. A sima meg már megvan, még az ABL hiányzik, de az már csak akkor lesz meg, ha rendelek valamit a store-jukból.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2010. november 18. 10:17
|
|
Zsanóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.26. Hozzászólás: 151 Csatolások: 481 Azonosító: 47430 offline
|
Szisztok! Épp info órán vagyok és sutyomban felmentem a netre és mit olvastam: http://www.jared-leto.net/hurricane-premiere-on-russian-tv-unconfirmed
Nem nemtudom mennyire igaz..de gondolttam gyorsan mielőtt lebuknék belinkelem!
Hurricanne-nel kapcsolatas vigyázzni!
2010. november 18. 10:24
|
|
FullerGyllenhaalic |
|
Idézet (Zsanó @ 2010.11.18. 10:17)
Szisztok! Épp info órán vagyok és sutyomban felmentem a netre és mit olvastam: http://www.jared-leto.net/hurricane-premiere-on-russian-tv-unconfirmed
Ha nem láttam a preview-et akkor ezt se nézzem meg?
Szerk: Na csak megmertem nézni. Nem tudom lehet-e hinni a hírnek, nem hiszem, hogy hamarabb leadnák, ha csak jövőre lesz a "premier" az UK-ban. Bár a CTTE-t is később adták az USA-ban, mint Európában.
Köszi a linket!
(amúgy úgy utálom a youtube-ot, hogy a közepét mutatja a videónak, így most új képkockát láttam meg a klipből
janet7
2010. november 18. 10:46
|
|
Zsanóvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.26. Hozzászólás: 151 Csatolások: 481 Azonosító: 47430 offline
|
Idézet (Fuller @ 2010.11.18. 10:24)
Ha nem láttam a preview-et akkor ezt se nézzem meg?
Nem merek rákatt.
Szerk: Na csak megmertem nézni. Nem tudom lehet-e hinni a hírnek, nem hiszem, hogy hamarabb leadnák, ha csak jövőre lesz a "premier" az UK-ban. Bár a CTTE-t is később adták az USA-ban, mint Európában.
Köszi a linket!
(amúgy úgy utálom a youtube-ot, hogy a közepét mutatja a videónak, így most új képkockát láttam meg a klipből
)
Köszi a linket!
Amugy szerintem se az igazi Hurricane premier lesz! Nem hiszem hogy iylen gyorsan "összedobták" hiszem még valamelyik nap még mindig olvastam valmi Hurricane-es dolgot, vagy valami ilyesmi...De majd meglátjuk!
janet7
2010. november 18. 10:53
|
|
FullerGyllenhaalic |
|
Idézet (Zsanó @ 2010.11.18. 10:46)
Amugy szerintem se az igazi Hurricane premier lesz! Nem hiszem hogy iylen gyorsan "összedobták" hiszem még valamelyik nap még mindig olvastam valmi Hurricane-es dolgot, vagy valami ilyesmi...De majd meglátjuk!
Mondjuk nincs megerősítve a hír, szerintem kamu lehet és a fiúk is mondták volna már, de majd kiderül.
janet7
2010. november 18. 11:29
|
|
Eve87the one; the only |
|
Nekem is tetszik a Stronger és a Bad Romance is, a Kanyes Hurricane viszont már nem annyira.
B-Side-os daloknak én is örülnék, ha lennének jó minőségben.
A női pólók nekem se tetszenek, a simák közül a tigrises, a K&Q-es és a B. Cubbins-os jó.
Én most már csak akkor hiszek el valamit, ha a fiúk is megerősítik. De azért jó lenne ha hamarabb kijönne...
De az Artifact-nak örülök
B-Side-os daloknak én is örülnék, ha lennének jó minőségben.
A női pólók nekem se tetszenek, a simák közül a tigrises, a K&Q-es és a B. Cubbins-os jó.
Én most már csak akkor hiszek el valamit, ha a fiúk is megerősítik. De azért jó lenne ha hamarabb kijönne...
janet7
2010. november 19. 16:57
|
|
FullerGyllenhaalic |
|
Vote until your fingers bleed!
Kerrang! Readers' Poll
Alternative Press Readers Poll 2010 (itt vigyázni, nehogy valami rosszra jelöljétek őket)
Most azt írja a honlap, hogy november 30-án lesz a premier.
Kerrang! Readers' Poll
Alternative Press Readers Poll 2010 (itt vigyázni, nehogy valami rosszra jelöljétek őket)
Idézet (Zsanó @ 2010.11.18. 10:17)
Most azt írja a honlap, hogy november 30-án lesz a premier.
2010. november 20. 09:27
|
|
FullerGyllenhaalic |
|
Idézet (Fuller @ 2010.11.19. 16:57)
Vote until your fingers bleed!
Kerrang! Readers' Poll
Kerrang! Readers' Poll
+ TOP 40 OF 2010 többször is lehet szavazni egymás után
2010. november 20. 21:31
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Nektek tetszik az új kapucnis pulcsi az official store-ból? Én egyből beleszerettem, szerintem meg is rendelem elő karácsonyi ajándékként. 100 Suns szövege amúgy is annyira jó, főleg hogy így oda van írva az egész a hátuljára, az eleje is nagyon tetszik. Meg karácsonyra a triados nyakláncot gondoltam magamnak, csak elég drága ha jól számoltam.
Igaz, a pulcsi is.. Viszont az Echelonos karkötő is nagyon tetszik, olyan nehéz választani
A pólók közül nekem a Kings & Queenses tetszik meg a tigrises, az a szürke. A többi annyira nem fogott meg, de a punktaréjos Jared-képes nagyon eredeti
2010. november 21. 08:14
|
|
FullerGyllenhaalic |
|
http://www.youtube.com/watch?v=DRadJZsm8WI
Ildikó mögött a csaj fülbevalója.
Jól néz ki a pulcsi, nekem a fazonja nem tetszik annyira, én akkor már inkább a pólók mellé teszem a voksom/pénzem.
Kár, hogy már nincs fekete karkötő, gyorsnak kellett volna lennem.
Pólók közül nekem ezek tetszenek: Cubbins, War Tiger, Triad Arrows, The Ride, Crest/Yes This is a Cult (ez úgy látom 2* van a listában 2 néven)
Ildikó mögött a csaj fülbevalója.
Idézet (bibicsibi @ 2010.11.20. 21:31)
Nektek tetszik az új kapucnis pulcsi az official store-ból? Én egyből beleszerettem, szerintem meg is rendelem elő karácsonyi ajándékként. 100 Suns szövege amúgy is annyira jó, főleg hogy így oda van írva az egész a hátuljára, az eleje is nagyon tetszik. Meg karácsonyra a triados nyakláncot gondoltam magamnak, csak elég drága ha jól számoltam.
Igaz, a pulcsi is.. Viszont az Echelonos karkötő is nagyon tetszik, olyan nehéz választani
A pólók közül nekem a Kings & Queenses tetszik meg a tigrises, az a szürke. A többi annyira nem fogott meg, de a punktaréjos Jared-képes nagyon eredeti 
Jól néz ki a pulcsi, nekem a fazonja nem tetszik annyira, én akkor már inkább a pólók mellé teszem a voksom/pénzem.
Kár, hogy már nincs fekete karkötő, gyorsnak kellett volna lennem.
Pólók közül nekem ezek tetszenek: Cubbins, War Tiger, Triad Arrows, The Ride, Crest/Yes This is a Cult (ez úgy látom 2* van a listában 2 néven)
2010. november 21. 22:14
|
|
Eve87the one; the only |
|
HURRICANE SPOILER, a linkekre se kattintsatok!
Most vagy én vagyok vak, vagy egy újabb képkocka került elő a Hurricane-ből...
Megnéztem ezerszer az előzetest, de én csak nem látom benne. Ez eléggé el van mosódva, ez pedig elég kicsi.
SPOILER VÉGE
SPOILER VÉGE
bibicsibi
2010. november 21. 22:17
|
|
bibicsibicookiemonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.23. Hozzászólás: 4709 Csatolások: 3520 Azonosító: 93952 offline
|
Idézet (Eve87 @ 2010.11.21. 22:14)
HURRICANE SPOILER, a linkekre se kattintsatok!
Megnéztem ezerszer az előzetest, de én csak nem látom benne. Ez eléggé el van mosódva, ez pedig elég kicsi.
SPOILER VÉGE
SPOILER VÉGE
SPOILER
Igen, ezt én is láttam, csak a facebookon, de szerintem ez abból a videóból van, ami privátba van téve youtube-on.. Ami nyilvános, amellett van egy videó és az privát.. Valószínű, hogy abból van.
VÉGE
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.