Starity

30 Seconds To Mars

38 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. november 09. 07:25 #221
- törölt felhasználó -    
Idézet (raspberry @ 2010.11.08. 21:50)
Hát szerintem nem egy ember volt aki most halott róluk először, pedig több mint 10 évről van szó nem pedig 2-3 évről.
Ada hmm nem csalódtam a Vivába, ez csak emlékeztet miért nem szoktam nézni.
Justin apja meghajolo.gif  meghajolo.gif

Nekem van egy olyan ismerősöm, aki mondjuk már korábban hallott róluk - mert az lehetetlen, hogy nem, mert be nem áll a szám a srácokról laugh.gif -, viszont most látta őket először a Hurricane-nel az EMA-n. Kijelentette, hogy "nem rossz ez a banda, sőőőőt." smileeee.gif
A Vivát meg már én sem nézem jó ideje. Volt, amikor elvette a szolgáltató, akkor kicsit hiányzott, de mostanában pedig egyáltalán nem érdekel. Egyedül az EMA miatt kapcsoltam rá, mert féltem, hogy esetleg valami gond lesz majd a netes közvetítéssel. (Utólag már azzal jártam volna jobban. dry.gif laugh.gif )

Idézet (Eve87 @ 2010.11.08. 21:44)
Az, hogy Katy nyerte a legjobb videó díját, mutatja meg igazán, hogy az embereknek még mindig a cukormáz kell. Ha hamarabb jött volna ki a Fireworks és azt jelölik, még meg is értem, mert az tényleg jó klip lett. Amúgy nincs bajom Katy-vel, de azért bosszantó.

Én is így vagyok vele. sad.gif Bár hallottam már olyan magyarázatot is, hogy Katy azért vitte a díjat, mert tavaly ő volt a házigazda.
4 felhasználónak tetszik: Fuller, raspberry, xxangi20xx, janet7
2010. november 09. 09:55 #222
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
Meg az ugrása a Closer-nél, a biztonságiak megint vissza akarták rángatni  w00t.gif Biztos nem voltak még Mars koncerten  rohog.gif

Szegénynek nem elég, hogy kapaszkodnia kell a tömeg tetején, még a biztonságiakat is el kell lökdösnie. rohog.gif
Másik: Észrevettétek hogy őket senki nem emlegette? A gálán rájuk senki nem volt kíváncsi. Persze Kesha előadására kíváncsiak... micsoda botfülű emberek vannak  blink.gif Kesha, Rihanna meg Katy is büszke lehet az élő fellépésére... mellow.gif 
A Viván Ada szépen ki is felejtette őket a nyertesek felsorolásából, de hát mit is vártam, én butuska... 110.gif

Erről az a Kerrangos pletyka jut eszembe, hogy ha nem lennének a rajongóik, akkor nem törődne velük a magazin. Ez elég szomorú.
Itt is miattunk léphettek fel szerintem.
Ada: tőle én se vártam többet. Legalább nem kerülnek a Vivara. De durva volt, hogy sorolták a neveket, majd még a végén gondolkoztak és kijelentették, hogy mindenkit mondtak. 110.gif Amúgy nem tudom minek foglalkoznak az EMA-val, ha fel se készülnek az előadókból. 110.gif
5 felhasználónak tetszik: raspberry, vvivienne8, xxangi20xx, janet7, revenge
2010. november 09. 15:26 #223
janet7
janet7

Státusz.
Hozzászólás: 4230
Csatolások: 67
Azonosító: 133061
Idézet
A Viván Ada szépen ki is felejtette őket a nyertesek felsorolásából, de hát mit is vártam, én butuska... 110.gif

Adában nem csalódtam megint dry.gif dry.gif

Amúgy tényleg elég gáz volt, hogy őket nem emlegették. Az embereknek az ilyen Keshákra van szükségük. Az van, hogy a legjobb videó díjára nem is számítottam, hogy ők viszik, pont ezért. Gagával meg Katyvel voltak jelölve, szóval egyértelmű volt, hogy nem ők fognak nyerni és az a gáz, hogy nem azért mert nem érdemlik meg, mert jobban megérdemlik, mint az összes többi jelölt együttvéve, hanem azért, mert az emberek nem erre vevők sajnos. Nekem sincs bajom se Gagával (az ő zenéit kifejezetten szeretem is, bár nem főleg azokat, amikből klipp készült) se Katyvel, de akkor sem jó, hogy inkább rájuk kíváncsiak az emberek, mint a 30stm-ra. Minden ilyen EMA-ról szóló cikknél meg műsornál várom, hogy na majd lehet említik őket is, de aztán rájövök, hogy nem valószínű, hogy fogják... dry.gif
5 felhasználónak tetszik: raspberry, Fuller, xxangi20xx, vvivienne8, bibicsibi
2010. november 09. 19:36 #224
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Hozzászólás: 4709
Csatolások: 3520
Azonosító: 93952
Sajnos csak ma tudtam megnézni az ismétlést, mivel pont vasárnap ment el a TV-net-telefon. Ne tudjátok mennyire mérges voltam. Na nem is ez a lényeg, hanem hogy most már végre láttam őket. Szomorú voltam, mikor a Legjobb Videó és a World Stage-et mások vitték el, de nagyon örültem a Legjobb Rocknál, teljesen megérdemelt volt, ahogy a többi is az lett volna. A beszédük, ahogy megköszönték nekünk, az Echelonnak, meg mindenkinek, nagyon szívhezszóló volt. És szerintem az a Miley Cyrusnak mondott, "nagyon jó voltál ma este, örülök hogy találkoztunk" azt csak udvoriasságból mondta Jared rohog.gif Mikor Shakirának adták át a díjat, előtte a beszédük nagyon jól meg volt fogalmazva, gratu Jared beer.gif wub.gif A fellépés meg ááh, egyszerűen tökéletes volt, bár ott a végefelé azt a Kanye-es rappet nem igazán értettem, a Hurricane-es rész után. 110.gif Jared meg csak ugrált ott a háttérben rohog.gif A fellépő ruha nagyon bejött, szvsz nagyon jól áll Jarednek a fehér, bár mi nem? rolleyes.gif És az EMA-s ruhájuk is, Shannon kabátja ott volt rohog.gif Remélem jövőre több díjjal jönnek haza, de ha nem, nekem(nekünk) akkor is ők lesznek a legjobbak,ahogy most is mind a 3 kategóriában wub.gif wub.gif
3 felhasználónak tetszik: vvivienne8, xxangi20xx, funny18
2010. november 09. 20:08 #225
- törölt felhasználó -    
YRB interjú a srácokkal.
http://www.yrbmagazine.com/magazine/article/297/thirty-seconds-to-mars
Remélem nem baj, hogy ide másoltam be. A képekhez kellett volna inkább? Bocsi, de mindig el vagyok tévedve az ilyen dolgokban. blush.gif
4 felhasználónak tetszik: xxangi20xx, Eve87, Fuller, janet7
2010. november 09. 20:32 #226
Eve87
Eve87
the one; the only

StátuszAre you on the list?
Hozzászólás: 1328
Csatolások: 3515
Azonosító: 122165
Idézet (vvivienne8 @ 2010.11.09. 20:08)
YRB interjú a srácokkal.
Remélem nem baj, hogy ide másoltam be. A képekhez kellett volna inkább? Bocsi, de mindig el vagyok tévedve az ilyen dolgokban.  blush.gif

Pont az ilyen dolgok/hírek miatt van ez a topik. Ami pedig csak Jaredhez vagy a színészi munkásságához kapcsolódik, az mehet ide. thumbsup.gif
4 felhasználónak tetszik: vvivienne8, xxangi20xx, Fuller, janet7
2010. november 09. 22:29 #227
xxangi20xx
xxangi20xx
☆StarDust☆

StátuszI lost my mind long ago... down that yellow brick road...
Hozzászólás: 1890
Csatolások: 247
Azonosító: 124044
Idézet (vvivienne8 @ 2010.11.09. 20:08)
YRB interjú a srácokkal.
Remélem nem baj, hogy ide másoltam be. A képekhez kellett volna inkább? Bocsi, de mindig el vagyok tévedve az ilyen dolgokban.  blush.gif

Köszi a linket. meghajolo.gif
Na, végigolvastam!...érdekes, de tetszik. Mindhárman szépen beszéltek, zenéről, divatról, a közönséggel való kapcsolatukról. smileeee.gif Tetszett, ahogy Tomo beszélt a Rock am Ring-ről, biztos nagyon felemelő érzés lehetett több, mit 80 ezer ember előtt játszani. És, ha már itt tartunk, akkor megint annyi szép, becsülendő dolgot mondtak a rajongókról és a zene közvetítéséről. wub.gif Jared pedig már tényleg elmehetne költőnek is, annyi gyönyörű, bonyolult hasonlatot mond, amiket olvasva már a bőgés szélén állok. blush.gif
A 2011es évet pedig már most várom, biztos nem maradunk Mars izgalmak nélkül. tongue.gif
3 felhasználónak tetszik: vvivienne8, Fuller, janet7
2010. november 10. 21:41 #228
Eve87
Eve87
the one; the only

Bírom ahogy hirdetik az igét, akár a rajongók, akár ők. laugh.gif Egy kívülálló azt is hihetné, hogy ez egy szekta w00t.gif
Meglátszik rajtuk hogy nem egyszerűen zenészek, hanem művészek.

Amúgy nem tudom mennyire figyelitek a twitteres dolgaikat, de az elmúlt napokban történtek furcsaságok ohmy.gif
6 felhasználónak tetszik: bibicsibi, Fuller, xxangi20xx, vvivienne8, janet7, revenge
2010. november 10. 22:06 #229
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
Egyszer volt, hol nem volt.. én is elmesélem mióta, miért, melyik ésatöbbi. Persze, ha nem bánjátok.

Úgy kezdődött az egész, hogy találtam egy videót YouTubeon, amikor Lady GaGa Bad Romance számát énekli Jared. Azt a számot milliószor meghallgattam, jobban tetszett mint az eredeti, sőt a csengőhangom is ez volt sokáig. Persze előtte is ismertem őket, az A Beautiful Lie című számukat is hallgattam régebben, de annyira nem csigáztak fel. Aztán a nyáron meghallottam a Closer To The Edge számukat a mamáéknál egy noname zenei csatornán. Tetszett nagyon, imádtam, mert fergeteges klip lett. Felírtam a telefonomba jegyzetként a címet és természetesen az együttest, itthon rákerestem. A számba sokszori hallgatás után újra meg újra beleszerettem. Szeptember közepén megszereztem az eddigi albumokat és csak hallgattam, hallgattam és hallgattam, mára pedig mániákussá váltam. A TIW albumot emelném ki, hiszen ez a friss. Nagyon ütős lett, a kedvencem a Kings And Queens, a Hurricane, a címadó dal és természetesen a Closer To The Edge. Tehát én sem mondhatom magam ősrajongónak, de szeptember közepe óta követem és figyelem a zenekar munkásságát, tevékenységét. Úgy érzem rajongó lettem, amit egyáltalán nem bánok.

Köszönöm, hogy megoszthattam veletek a történetem. Ne feledjétek: hallgassatok őket a végletekig, hiszen egy zseniális együttes, akiknek a zenéjét csak imádni lehet. A Thirty Seconds To Mars legyen veletek! meghajolo.gif
6 felhasználónak tetszik: Emcsi, bibicsibi, xxangi20xx, vvivienne8, janet7, funny18
2010. november 11. 09:12 #230
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Megkérnék mindenkit, hogy a previewről csak fehérrel írjon, mert én nem akarom megnézni (+megtudni mi van benne), majd csak ha kijön a klip. Köszönöm.
Hurricane Preview
VH1 Top20 Video Countdown
Idézet (Eve87 @ 2010.11.10. 21:41)
Amúgy nem tudom mennyire figyelitek a twitteres dolgaikat, de az elmúlt napokban történtek furcsaságok  ohmy.gif

Mármint mire gondolsz? A Hurricane 2.0-ra?
Idézet (zsofeeh @ 2010.11.10. 22:06)
Egyszer volt, hol nem volt.. én is elmesélem mióta, miért, melyik ésatöbbi. Persze, ha nem bánjátok.

Üdv a topikban! beer.gif
A régi albumokkal hogy állsz? Azokról van kedvenc számod?
8 felhasználónak tetszik: bibicsibi, zsofeeh, xxangi20xx, vvivienne8, janet7, raspberry, Eve87, funny18
2010. november 11. 10:41 #231
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (Fuller @ 2010.11.11. 09:12)
Mármint mire gondolsz? A Hurricane 2.0-ra?

Vagy hogy blokkolnak embereket?
2010. november 11. 11:01 #232
Eve87
Eve87
the one; the only

Idézet (Fuller @ 2010.11.11. 10:41)
Vagy hogy blokkolnak embereket?

A blokkolásra gondoltam.
Tomoról tudtam, hogy foggal körömmel védi a barátait/fellépő társait. De azért meglepő volt.
A negativitással kapcsolatban viszont igazuk van.

Shannon második kiírása viszont utalhat Alena Gerber-re. Gondolom bombázták Shannont hogy most mi van?!
De ha mégsem ez áll a háttérben, akkor tényleg nem tudom, mire gondoljak 110.gif

Na én megnéztem az előzetest. Nem spoilerezek, mert még fel se fogtam laugh.gif 110.gif
Most csak örülni akarok, hogy egyáltalán haladunk előre. Lassan jön az egész klip is.
3 felhasználónak tetszik: Fuller, janet7, xxangi20xx
2010. november 11. 16:44 #233
zsofeeh
zsofeeh
shadowhunter

Státuszmister Bower is mine. sorry, i'm not sorry !
Hozzászólás: 4835
Csatolások: 33773
Azonosító: 125792
Üdv a topikban! beer.gif 
A régi albumokkal hogy állsz? Azokról van kedvenc számod?

Az Attack című számukat is nagyon szeretem, de úgy nagy kedvencem nincs, pedig már meghallgattam párszor néhány albumukat.
4 felhasználónak tetszik: Fuller, janet7, xxangi20xx, funny18
2010. november 12. 07:49 #234
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (Eve87 @ 2010.11.11. 11:01)
A blokkolásra gondoltam.
Tomoról tudtam, hogy foggal körömmel védi a barátait/fellépő társait. De azért meglepő volt.
A negativitással kapcsolatban viszont igazuk van.
Shannon második kiírása viszont utalhat Alena Gerber-re. Gondolom bombázták Shannont hogy most mi van?!
De ha mégsem ez áll a háttérben, akkor tényleg nem tudom, mire gondoljak  110.gif

Hát igen, fura volt Tomotól. Mondjuk én se szeretném, ha azt mondanák nekem, hogy figyelj, tök jó vagy, de legközelebb ne lépj már fel XY-nal, mert ő nem jó kb.
Nem tudom mikor lett létrehozva az az oldal, de ha mostanság akkor lehetséges, hogy arról pletykálnak. Viszont egyszerűbb lenne megmondani, hogy fake hír. Vagy nem érdeklik az olyan rajongók, akik azzal vannak elfoglalva, hogy most épp kivel vannak együtt és ilyen dolgokkal zaklatják őket. Jared sem beszél a magánéletéről.
5 felhasználónak tetszik: Eve87, janet7, bibicsibi, xxangi20xx, vvivienne8
2010. november 12. 20:54 #235
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Megkérnék mindenkit, hogy a previewről csak fehérrel írjon, mert én nem akarom megnézni (+megtudni mi van benne), majd csak ha kijön a klip. Köszönöm.

Ugyanezt szeretném kérni az ikonokkal kapcsolatban, hogy addig ne rakjatok már ki Hurricane-s avatart, amíg ki nem jött a klip, főleg ha ide jártok, mert így is majdnem belefutottam egybe. Köszi.
6 felhasználónak tetszik: bibicsibi, vvivienne8, raspberry, xxangi20xx, Eve87, janet7
2010. november 12. 20:55 #236
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Gyerekek, hajrá w00t.gif w00t.gif

http://www.sziget.hu/fesztival/info/kivansaggep
4 felhasználónak tetszik: vvivienne8, xxangi20xx, raspberry, Fuller
2010. november 12. 22:12 #237
xxangi20xx
xxangi20xx
☆StarDust☆

StátuszI lost my mind long ago... down that yellow brick road...
Hozzászólás: 1890
Csatolások: 247
Azonosító: 124044
Idézet (bibicsibi @ 2010.11.12. 20:55)

Ezt már tegnap felfedeztem, azóta nyomogatom. Az első kilenc helyre megy a '30 Seconds to Mars', a tizedikre pedig a 'Muse'. blush.gif Vagy épp fordítva. w00t.gif
2 felhasználónak tetszik: bibicsibi, vvivienne8
2010. november 13. 17:29 #238
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Szerintetek jó ötlet lenne a The War is Coming promókból kicapsozni a képeket? Vannak benne érdekesek, amik csak alig egy másodpercre jelennek meg.. Most olvastam egy régebbi Mars topicba(képesbe) hogy valaki akarta, de aztán nem engedte felrakni őket a rendszer vagy valami ilyesmi.. Szívesen megcsinálnám, de persze csak ha szerintetek is jó ötlet lenne. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: vvivienne8
2010. november 13. 18:04 #239
Eve87
Eve87
the one; the only

Idézet (bibicsibi @ 2010.11.13. 17:29)
Szerintetek jó ötlet lenne a The War is Coming promókból kicapsozni a képeket? Vannak benne érdekesek, amik csak alig egy másodpercre jelennek meg.. Most olvastam egy régebbi Mars topicba(képesbe) hogy valaki akarta, de aztán nem engedte felrakni őket a rendszer vagy valami ilyesmi.. Szívesen megcsinálnám, de persze csak ha szerintetek is jó ötlet lenne.  smileeee.gif

Nem azért nem engedte neki feltölteni, mert kicsi képek voltak? unsure.gif
Ha neked meg van a videó HQ-ban, akkor szerintem próbáld meg.
2010. november 13. 18:08 #240
bibicsibi
bibicsibi
cookiemonster
Idézet (Eve87 @ 2010.11.13. 18:04)
Nem azért nem engedte neki feltölteni, mert kicsi képek voltak?  unsure.gif 
Ha neked meg van a videó HQ-ban, akkor szerintem próbáld meg.

Nem tudom, szerintem igen. Egyet kipróbáltam mekkora lesz, 1155x651 ez nem tudom jónak számít-e blink.gif
38 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok