Na végre ide is eljutottam...
Olyan jó ránézni a topikra
Az EMA-val kapcsolatban meg nem tudom mit érzek/érezzek... büszke vagyok, csalódott, haragos, boldog... (?)

Mindegyik egy kicsit.
Büszke vagyok a fiúkra és magunkra hogy megvan a Best Rock
Nagyon csalódott vagyok a World Stage miatt. El se hiszem hogy a TH nyert. Megdöbbentő
Az, hogy Katy nyerte a legjobb videó díját, mutatja meg igazán, hogy az embereknek még mindig a cukormáz kell. Ha hamarabb jött volna ki a Fireworks és azt jelölik, még meg is értem, mert az tényleg jó klip lett. Amúgy nincs bajom Katy-vel, de azért bosszantó.
Jareden látszott hogy csalódott, végülis apait anyait belead mindenbe amit csinál. Rossz az, amikor "nem értékelik".
Anyucitól aranyos volt hogy elkísérte a kisfiait.

Meg tök jó, hogy Jared Emmat is átölelte.
A beszédek nagyon jók voltak

A fellépések is, nem csalódtam

Arra azért nem számítottam hogy megállítja a koncertet, mondom csak az EMA-n vagyunk, azért ilyeneket nem fog csinálni, de hát mégis.

Meg az ugrása a Closer-nél, a biztonságiak megint vissza akarták rángatni

Biztos nem voltak még Mars koncerten
A Backstage-es interjú nagyon jó volt. A csaj annyira nem idegesített, nem is tudtam rá nagyon figyelni

Bieber apja Jared, hát behalok hogy mindenhol ellövik ezt a poént

Meg amikor felmentek a színpadra és bemutatkoztak azt hittem hogy megint J lesz Obama, ez a másik kedvenc "vicce"
Másik: Észrevettétek hogy őket senki nem emlegette? A gálán rájuk senki nem volt kíváncsi. Persze Kesha előadására kíváncsiak... micsoda botfülű emberek vannak

Kesha, Rihanna meg Katy is büszke lehet az élő fellépésére...
A Viván Ada szépen ki is felejtette őket a nyertesek felsorolásából, de hát mit is vártam, én butuska...