heartless, majd te is írd le, látom most nagyon Marsos lettél
Én nem olyan rég szerettem meg őket, kb miután kijött a TIW. Már leírtam a JL topikban, hogy hogyan szerettem meg őket, bemásolom inkább.
Pont kábelcsatornát váltottunk és lett MTV-nk, amin adták a Kings & Queens-t. Már hallottam róluk korábban, de akkor nem azonosult bennem, hogy ők ők.
(Őszintén megvallva régen nem nagyon akartam róluk tudomást venni, mert megvoltam győzödve, hogy emók, na azóta már nincsennek előítéleteim, mindenkinek adok esélyt.) Még a Search & Destroy-t hallgattam meg, így a kezdetekben ebből a két számból állt nekem a Mars, majd egyik hétvégén hazajövök a koleszból és Eve87 mutogatja nekem a számokat, interjúkat na onnan már nem volt menekvés.
Kedvenc számom sok van
(nagyon nehéz választani, inkább minden albumról kettőt kiemelek): Fallen, Buddha For Mary, Attack, The Fantasy, Stranger in a Strange Land
(kár, hogy nem nagyon adják koncerteken), Hurricane. Most nagyon Fallenes vagyok, de pl az Attack és a The Fantasy örök kedvenc marad. Áh olyan nehéz egyet is kiemelni.
A "B-sideos" dalokért nagyon megvagyok halva, főleg a Revolutionért, de mindegyiket hallgatom, valamint a Santa Through The Back Dooron olyan jókat szoktam mosolyogni, alig várom, hogy karácsony legyen.

Na és vannak még a kiadatlan dalok: The Believer
(nem tudom ez e a címe pontosan), Old Blues Song, Revenge és az Under Pressure. Remélem egyszer kiadják valamilyen formában ezeket a számokat is.
A JL topikban azt írtam, hogy nem tudok kedvenc albumot választani, de ha nagyon megerőltetem magam, akkor talán az elsőt mondanám
(arról volt a legnehezebb kiválasztani 2 számot), de az összes dalukat egytől-egyig hallgatom és imádom.
Élőben még csak egyszer láttam őket, a Szigeten. Remélem hamarosan eljutok egy saját showjukra is.
Kicsit hosszú lett, bocsi, de róluk nehéz keveset írni.
Idézet
Vote until your fingers bleed!