Starity

30 Seconds To Mars

38 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2010. augusztus 20. 11:34 #1
- törölt felhasználó -    
Gondoltam nyitok egy ilyen topikot, hogy ne csak a b.zi justin bieberekkel meg adam lambertekkel legyen tele a zene topik, hanem értelmes, igényes zenéről is lehessen beszélgetni.

Lehet arról írni, mi alapján szeretted meg az együttest, mi a kedvenc számod, kedvenc albumod, stb.

http://i141.photobucket.com/albums/r47/VinAdam/glyph2.png

Linkek:
Hivatalos Honlap
Twitter
Facebook
MySpace
Buzznet
YouTube
Flickr
Bebo
Linkelt szöveg

http://i141.photobucket.com/albums/r47/VinAdam/glyph2.png

Plusz, tessék szavazni a VMA-n, Best Rock Video és Video Of The Year kategóriákban a Kings and Queens-re

http://i141.photobucket.com/albums/r47/VinAdam/VMAavatar.jpg
14 felhasználónak tetszik: Fuller, raspberry, vvivienne8, Zsüdi, zsofeeh, xxangi20xx, katiegirl15, janet7, SenkiiSem, Bius40, kriszti03, bibicsibi, Adel007, Eszter655
2010. augusztus 20. 13:10 #2
doomegyesi
doomegyesi
visszatérő vendég

Státuszhttp://doozombie.blogspot.com/ kommentelj,stb.^^
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 250
Csatolások: 62
Azonosító: 124195
Huh na végre, kellett ide egy értelmes topik is. Pont ma gondoltam rá, hogy indítok, de látom, te megelőztél.
Én napra pontosan tudom, hogy mikor szerettem meg az együttest. Mivel unatkozok, leírom.
Tavaly, március 21-én volt unokatesóm szülinapja tartva, de nem volt semmi kedvem menni, és hogy húzzam az időt, megnéztem a Pánikszobát. És miközben néztem, begugrott, hogy "héé ez a pasi annyira ismerős, már láttam valahol". Rájöttem, hogy "hé hát ő Jared Leto, a 30 Seconds to Mars énekese."
Egyszer egyik osztálytársam mutatta meg őket, de akkor még nem igazán voltam elájulva tőlök, talán azért mert a csajt sem nagyon bírtam, és "már csak azért se" alapon. Na szóval, még aznap este, mikor a filmet néztem, letöltöttem két albumukat, és beleszerettem. Jarednek csodálatos hangja van, de mindegyikőjük nagyon tehetséges. A kedvenc albumom még mindig az "A Beautiful Lie". Valahogy ez ragadott meg a legjobban. De persze a másik kettőt is imádom. Kedvenc számom nem is tudom melyik, hiszen mind annyira jó. De talán a Hurricane. Amikor először hallottam még Kanye West-es verzió volt, de mikor megkaptam a lemezt, hallottam h Kanye nincs benne. wub.gif
És igen emberek, szavazzunk a Marsra*.*
5 felhasználónak tetszik: Fuller, heartless, raspberry, vvivienne8, janet7
2010. augusztus 20. 17:41 #3
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

StátuszI am not here, I'm not listening, I'm in my head and I'm spinning
Hozzászólás: 7244
Csatolások: 3308
Azonosító: 40785
heartless, majd te is írd le, látom most nagyon Marsos lettél thumbsup.gif

Én nem olyan rég szerettem meg őket, kb miután kijött a TIW. Már leírtam a JL topikban, hogy hogyan szerettem meg őket, bemásolom inkább.
Pont kábelcsatornát váltottunk és lett MTV-nk, amin adták a Kings & Queens-t. Már hallottam róluk korábban, de akkor nem azonosult bennem, hogy ők ők. (Őszintén megvallva régen nem nagyon akartam róluk tudomást venni, mert megvoltam győzödve, hogy emók, na azóta már nincsennek előítéleteim, mindenkinek adok esélyt.) Még a Search & Destroy-t hallgattam meg, így a kezdetekben ebből a két számból állt nekem a Mars, majd egyik hétvégén hazajövök a koleszból és Eve87 mutogatja nekem a számokat, interjúkat na onnan már nem volt menekvés. w00t.gif

Kedvenc számom sok van (nagyon nehéz választani, inkább minden albumról kettőt kiemelek): Fallen, Buddha For Mary, Attack, The Fantasy, Stranger in a Strange Land (kár, hogy nem nagyon adják koncerteken), Hurricane. Most nagyon Fallenes vagyok, de pl az Attack és a The Fantasy örök kedvenc marad. Áh olyan nehéz egyet is kiemelni.
A "B-sideos" dalokért nagyon megvagyok halva, főleg a Revolutionért, de mindegyiket hallgatom, valamint a Santa Through The Back Dooron olyan jókat szoktam mosolyogni, alig várom, hogy karácsony legyen. biggrin.gif Na és vannak még a kiadatlan dalok: The Believer (nem tudom ez e a címe pontosan), Old Blues Song, Revenge és az Under Pressure. Remélem egyszer kiadják valamilyen formában ezeket a számokat is. reklamalo.gif

A JL topikban azt írtam, hogy nem tudok kedvenc albumot választani, de ha nagyon megerőltetem magam, akkor talán az elsőt mondanám (arról volt a legnehezebb kiválasztani 2 számot), de az összes dalukat egytől-egyig hallgatom és imádom. meghajolo.gif

Élőben még csak egyszer láttam őket, a Szigeten. Remélem hamarosan eljutok egy saját showjukra is.

Kicsit hosszú lett, bocsi, de róluk nehéz keveset írni. blush.gif

Idézet
Vote until your fingers bleed!

rock.gif rock.gif rock.gif
5 felhasználónak tetszik: heartless, doomegyesi, raspberry, vvivienne8, janet7
2010. augusztus 20. 17:42 #4
adam89
adam89
új tag

Státuszmeh.
Hozzászólás: 69
Csatolások: 3
Azonosító: 18526
én már nem is tudom kitől hallottam róluk unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: heartless
2010. augusztus 20. 17:44 #5
Jessica77
Jessica77
♥Peace♥™

Státusz♥ Harry Styles ♥ LA ♥ BTR ♥ summer ♥
Hozzászólás: 2633
Csatolások: 0
Azonosító: 131949
Szeretem őket...de mind1,most nem foglalkozom velük! cool.gif dry.gif
2010. augusztus 20. 18:24 #6
- törölt felhasználó -    
Idézet (Jessica77 @ 2010.08.20. 17:44)
Szeretem őket...de mind1,most nem foglalkozom velük! cool.gif  dry.gif

akkor menj és hallgasd a bzi adam-ed, és kímélj meg az ilyen értelmes válaszoktól. thank you and good night.
5 felhasználónak tetszik: Fuller, vvivienne8, Adel007, Rekahhh, AngelFace
2010. augusztus 20. 22:32 #7
Eve87
Eve87
the one; the only

StátuszAre you on the list?
Hozzászólás: 1328
Csatolások: 3515
Azonosító: 122165
Idézet (heartless @ 2010.08.20. 18:24)
akkor menj és hallgasd a bzi adam-ed, és kímélj meg az ilyen értelmes válaszoktól. thank you and good night.

Én is ezt akartam írni, csak kicsit szebben laugh.gif Az ilyen minek ír be? 110.gif Majd írjon ha van értelmes mondandója...

Szintén Jared Leto topikból biggrin.gif
Idézet
Hát akkor én is megmondom őszintén, nem olyan régóta vagyok rajongó, de azóta már annyi interjút, fellépést, Jarednek filmjét láttam, hogy már úgy érzem mintha ezer éve 'ismerném' őket. Tesómnak rajta volt a telefonján a Kings & Queens és amikor megszólalt mellettem 'azzal a sasos kezdéssel' hát majdnem szívrohamot kaptam, annyira váratlan volt. Így kezdődött. Aztán utána néztem, hogy na kik is ezek? Nekem fontos volt az is, hogy jók legyenek élőben és nem csalódtam. Bandaként és magán emberekként is szimpik.

Kedvenc számot nem tudnék kiemelni, annyi van... meghajolo.gif A B-side-okat én is szeretem, meg az akusztikus változatokat. Nekem tetszik hogy ahány album annyi 'stílus'. beer.gif
2 felhasználónak tetszik: Fuller, kriszti03
2010. augusztus 20. 22:58 #8
NDropxXx
NDropxXx
új tag
Hozzászólás: 99
Csatolások: 0
Azonosító: 133252
Jaj én imádom őket wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Már elég rég volt mikor először hallottam 1 számukat,de nem nagyon figyeltem rájuk utána kicsit később láttam 1 klipjüket is és akkor észre vettem,hogy Jared nagyon jó pasi (Tomo is elég jó,Shannon pedig nem az esetem) biggrin.gif Háát nem is kellett több rengeteg zenét töltöttem le tőlük meg jó pár Jared-es filmet néztem meg.Azt hiszem reggelig magasztalhatnám őket laugh.gif Annyi k*rva jó zenéjük van ♡♡♡♡ Jaaahj wub.gif Inkább nem kezdem felsorolni a kedvenc számaimat mert összevesznék saját magammal biggrin.gif És a végére még azt sem irhatom,h 1 szóval annyi,h blah-blah mert nem tudom le1szerüsiteni xD Nagyon szeretem a 30 SECONDS TO MARS-t biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
2010. augusztus 22. 19:37 #9
- törölt felhasználó -    
Úgy kb.. hú... azzal kezdődött, hogy megnéztem a Nagy Sándort, aztán elkezdtem kutakodni Jared után és ráleltem az együttesére, ennek kb 3-4 éve. Azóta rongyosra vannak hallgatva a cd-k, bár ez a legújabb nem igazán jön be, pár szám, ami megfogott, viszont az előző kettő mindent visz. Jarednak valami őrületes hangja van, sokszor a hideg is kiráz tőle. Elmentem volna a Szigetre megnézni őket, de a munka közbeszólt. dry.gif
Egyik nagy kedvencem tőlük az Oblivion
1 felhasználónak tetszik: Fuller
2010. augusztus 23. 17:27 #10
drake1901
drake1901
visszatérő vendég
Hozzászólás: 244
Csatolások: 47
Azonosító: 79993
Nekem egy ismerősöm ajánlotta őket, és rögtön meg is tetszett a zenéjük. A kedvenc számom most jelenleg tőlük a Closer to the edge. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: H_Eszti
2010. augusztus 23. 23:02 #11
- törölt felhasználó -    
Szóval.

Úgy 2006 tájékán már ismertem őket, a Beautiful Lie albumjukat hallgattam párszor de nem nagyon fogott meg akkor még, szóval egy pici időre pihentettem. Kijött tavaly a This is War, meghallgattam kb 1x, nem jött be, félretettem az egészet ismét. Most úgy 2 hete hallottam valahol 1 számot 1 videóban, aminek alig lehetett érteni a szövegét, de valahogy csak kiszedtem 1 sort, rákerestem google-n, Closer To The Edge dalszövege volt. Felmentem yútúbra megnézni milyen az egész szám, ekkor már ugye kint volt a klip. Hát, kegyetlenül betalált az egész, elő is vettem a This is War-t ismét, meghallgattam, rájöttem mekkora hülye voltam, hogy ez nekem nem tetszett még 1 éve, hiszen teljesen tökéletes album, elejétől a végéig.
Még 2007ben néztem a Rock Am Ring-es fellépésüket, hát nem voltam elragadtatva tőlük... Most 2 hete letöltöttem a 2010-es fellépésüket. Hát azóta is állandóan nézem, el se tudom hinni mennyit fejlődtek élőben, hihetetlenül jók.
Kedvenc számom talán a Search And Destroy és a Closer To The Edge, de a TIW-ról nagyon nehéz választani mert mindegyiket nagyon szeretem...
Első albumról az Oblivion a kedvenc + az Echelon.
ABL-ról is sok van, de talán a címadó, a The Kill és a From Yesterday ami nagyon kedvenc. Ja, meg a Battle of One lehetne kicsit hosszabb, mert brutáljó a gitár benne.
Klipjeik nagyon jók, This Is Warra már nagyon kíváncsi vagyok.
Most így hirtelen ennyi, bocsi, ha hosszúra sikeredett.
3 felhasználónak tetszik: Fuller, raspberry, vvivienne8
2010. augusztus 23. 23:06 #12
- törölt felhasználó -    
Idézet (CanDee Sweet @ 2010.08.22. 19:37)
Úgy kb.. hú... azzal kezdődött, hogy megnéztem a Nagy Sándort, aztán elkezdtem kutakodni Jared után és ráleltem az együttesére, ennek kb 3-4 éve. Azóta rongyosra vannak hallgatva a cd-k, bár ez a legújabb nem igazán jön be, pár szám, ami megfogott, viszont az előző kettő mindent visz. Jarednak valami őrületes hangja van, sokszor a hideg is kiráz tőle. Elmentem volna a Szigetre megnézni őket, de a munka közbeszólt.  dry.gif 
Egyik nagy kedvencem tőlük az Oblivion

huh ez nagyon jó szám thumbsup.gif imádom őket biggrin.gif thumbsup.gif
2010. augusztus 23. 23:09 #13
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (Clélia @ 2010.08.23. 23:06)
huh ez nagyon jó szám thumbsup.gif  imádom őket  biggrin.gif  thumbsup.gif

Hogy ismerted meg őket? Kedvenc számod, esetleg albumod? thumbsup.gif
Idézet (heartless @ 2010.08.23. 23:02)
Closer To The Edge dalszövege volt. Felmentem yútúbra megnézni milyen az egész szám, ekkor már ugye kint volt a klip. Hát, kegyetlenül betalált az egész,

beer.gif
1 felhasználónak tetszik: vvivienne8
2010. augusztus 24. 16:37 #14
raspberry
raspberry
eсħelon

StátuszProvehito in altum△
Hozzászólás: 1601
Csatolások: 434
Azonosító: 71013
Legelőször a The kill-t láttam, rengetegszer néztem meg egymás után, a kedvencem amikor két Jared van az a része a klipnek és a dalnak elképesztően jó. Utánuk rögtön a Was It A Dream? és a From Yesterday jött.
Majd kezdtem letöltögetni a dalokat hihetetlenül megtetszett, előtte nem halgattam ilyen jellegű zenét de magamra találtam, az egész stimmel a zene, a szövegek isteniek és Jared hangja meghajolo.gif
Nem tudok egy darab kedvenc dalt kiemelni, nekem az lehetetlen.

A 30 Seconds To Mars albumról az Echelon a kedvenc, a A Beautiful Lie-ról a Was it a dream? és a Savior, a This Is War-ról Alibi, Stranger In A Strange Land, Night Of The Hunter.

Remek együttes, ezek az emberek számomra nem sztárok hanem igazi zenészek és művészek. Remélem nem akarják egyhamar abbahagyni.
5 felhasználónak tetszik: Fuller, heartless, vvivienne8, giga, Pandus
2010. szeptember 05. 11:48 #15
- törölt felhasználó -    
Nekem az egyik legjobb barátnőm mesélt róluk pont így a Sziget előtt, hogy ő mennyire szeretne elmenni egy koncertre, meg belinkelte a Closer to the edge videóját is. Bevallom először vonakodtam megnézni, amikor pedig elindult a videó és megláttam azt a srácot, akkor az első gondolatom az volt, hogy "Úristen! Mi ez?". Aztán amikor elkezdődött maga a dal, akkor meg tátott szájjal hallgattam végig az egészet. Nálam így kezdődött. Utána meghallgattam másodikként a This is War-t, utánanéztem a bandának és rájöttem, hogy az a srác, aki anno a Nagy Sándorban megfogott a gyönyörű szemeivel, az is Jared Leto volt biggrin.gif Aztán most nemrég szintén a barátnőmtől megszereztem mindhárom albumukat. Szóval én még eléggé friss rajongó vagyok blush.gif

Kedvenc számok terén a The Kill, a From yesterday, Closer to the edge, This is war, Hurricane és a Night of the Hunter az örök biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: raspberry, Fuller
2010. szeptember 06. 22:18 #16
RockAngel
RockAngel
visszatérő vendég
Hozzászólás: 108
Csatolások: 36
Azonosító: 134171
Én nem olyan rég ismertem meg őket, hú olyan 1 hete max másfél hete, de olyan mintha már 1 éve ismerném őket wub.gif
hát kedvenc albumom az a beautiful lie
albumokról kedvencem hát nagyon nehezen de: 30STM albumról: Capricorn, Fallen (imádom wub.gif ), Obvilion, Buddha for Mary.
a beautiful lie-ról: from yesterday wub.gif , the kill wub.gif , névadó szám, attack, was it a dream?, Savoir, hunter, the story, the fantasy, a modern myth, R-evolve, battle of one
leírtam az összeset biggrin.gif rohog.gif
a this is warról: this is war wub.gif , closer to the edge- kiráz a hideg wub.gif - hurricane, alibi, night of the hunter wub.gif és aa kings&queens
IMÁDOM A 30STM-ET!! wub.gif
5 felhasználónak tetszik: Fuller, heartless, vvivienne8, raspberry, janet7
2010. szeptember 07. 11:31 #17
Fuller
Fuller
Gyllenhaalic

Idézet (RockAngel @ 2010.09.06. 22:18)
Én nem olyan rég ismertem meg őket, hú olyan 1 hete max másfél hete, de olyan mintha már 1 éve ismerném őket  wub.gif

Én is így voltam. Meg még most is. Még nincs 1 éve hogy megszerettem a bandát, de olyan mintha már kezdetektől fogva ismerném őket. A Szigeten is úgy éreztem, mintha már ezer éve járnék 30STM koncertre. beer.gif

És ha már itt vagyok, egy kis ösztönzés a rajongóknak:
twitteresek: lehet bombázni az EMA-t, hogy jelölitek a fiúkat thumbsup.gif
mindenki másnak: keresik a nyár bandáját, meg kell tartani az első helyet beer.gif
Vote vote vote until your fingers bleed!
2 felhasználónak tetszik: vvivienne8, janet7
2010. szeptember 10. 21:26 #18
Eve87
Eve87
the one; the only

Idézet (Fuller @ 2010.09.07. 11:31)
mindenki másnak: keresik a nyár bandáját, meg kell tartani az első helyet beer.gif 
Vote vote vote until your fingers bleed!

Sajnos már nem az elsők, de ment a szavazat!
Másik: Az Mtv-n ma este ismétlik (azt hiszem ismétlés lesz) a World Stage-et. thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: raspberry, Fuller, janet7
2010. szeptember 10. 21:38 #19
raspberry
raspberry
eсħelon

StátuszProvehito in altum△
Hozzászólás: 1601
Csatolások: 434
Azonosító: 71013
Idézet (Eve87 @ 2010.09.10. 21:26)

Másik: Az Mtv-n ma este ismétlik (azt hiszem ismétlés lesz) a World Stage-et.  thumbsup.gif

meghajolo.gif meghajolo.gif meghajolo.gif
Eddig gondolkodtam mit kéne nézni, hát megvan. Ezer köszönet, hogy írtad. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: janet7
2010. szeptember 10. 21:48 #20
Eve87
Eve87
the one; the only

Idézet (raspberry @ 2010.09.10. 21:38)
meghajolo.gif  meghajolo.gif  meghajolo.gif 
Eddig gondolkodtam mit kéne nézni, hát megvan. Ezer köszönet, hogy írtad. smileeee.gif

Szívesen, gondoltam ha már itt vagyok és vannak online tagok akkor szólok. beer.gif Megnéztem pontosan, 23.50-kor lesz és a Rock am Ringet adják megint.
1 felhasználónak tetszik: janet7
38 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok