Megszületett Paul Gray lánya
2010. augusztus 21. 16:43
|
|
Fanni121516visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 133483 offline
|
2010. november 11. 17:23
|
|
Barak Stefániaörök álmodozó |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.20. Hozzászólás: 6372 Csatolások: 608 Azonosító: 112664 offline
|
Gratulálok , jó egészséget.
2011. április 09. 16:10
"Today is a day that will have a special place in my heart forever. It’s a special day for all, for not only me and the guys in our band and families, but for everyone to put smiles across their faces and to celebrate the emotion and beauty of one of the greatest souls to ever grace music and humanity. I spent all of last night watching our videos since our days as little kids who had a dream and fuck, Paul we did make that dream come true. I fell asleep last night only to wake up minutes ago with a smile on my face as my slumbers were filled with memories I’d long forgot. Even as I write this my eyes are getting a little watery. He loves all of you who embraced his music. God bless to Brenna, October and all his friends and family as well. I wish that all of you that couldn’t share time with Paul will by playing his records ‘til your ceilings crack and your ears bleed and by celebrating his memory in the glory that it is. I love you Paul and I’ll see you again soon, but not yet…not yet. Hail Paul, hail Slipknot. Your friend,
Joey"
- Joey Jordison, a Slipknot egykori dobosának, Paul Gray lelkitársának bejegyzése Facebook-on. Gondoltam Paul szülinapjának alkalmából beillesztem. R.I.P. Paul.
Joey"
- Joey Jordison, a Slipknot egykori dobosának, Paul Gray lelkitársának bejegyzése Facebook-on. Gondoltam Paul szülinapjának alkalmából beillesztem. R.I.P. Paul.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: