Robert Pattinson nagy nyomás alatt él
2010. augusztus 19. 20:22
|
logar.petra |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.06.13. Hozzászólás: 1297 Csatolások: 0 Azonosító: 129200 offline
|
gondolhatta hogy ilyen hamar híres lesz
2010. augusztus 19. 20:35
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
mért min segíteni az operáció? Semmi, tuti kiderítenék, hogy is néz ki, a műtét után... Bár nem értem, nemhogy örülni, oké bevallom tuti, nyomasztó ez az egész, de akkor is...
2010. augusztus 19. 20:50
|
|
Vampenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.31. Hozzászólás: 185 Csatolások: 44 Azonosító: 123844 offline
|
Azért sajnálom, nagy stresszt jelenthet ez az egész, de tényleg lehetne picit pozitívabban látni az egészet, hiszen annyi világsztár megbékélt már vele! Bár az igaz, hogy minden ember más... :/
2010. augusztus 19. 21:04
|
|
Stella Darknessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 132652 offline
|
Szegénykéim... Nemigaz h a rajongók nem tudnak levegőt adni nekik... Mostmár tudják h együtt vannak... oké... Nem kell a seggükbe mászni már...
Örüljenek ha a BD leforgatják... Nem kell megőrülni azoknak a rajongóknak... Nem hiszik el hogy nekik is van életük??
Örüljenek ha a BD leforgatják... Nem kell megőrülni azoknak a rajongóknak... Nem hiszik el hogy nekik is van életük??
2010. augusztus 19. 21:53
|
|
Strawberry03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.29. Hozzászólás: 358 Csatolások: 4 Azonosító: 132191 offline
|
Nem hinném, hogy a pénz miatt csinálják, mivel, már nem egyszer nyilatkoztak arról, hogy ők csak színészek akarnak lenni és nem sztárok!!! És Kristen pont olyan jó színész, mint Rob. Nem véletlenül, mert már 9 évesen elkezdte! És egyikük sem gondolta, hogy a Twilight-saga ilyen sikereket hoz nekik. És nem hinném, hogy jelenleg bárkivel többet foglalkoznának, mint velük!!! Én szurkolok nekik, hogy tartsanak ki a karrierjük és egymás mellett is!!
2010. augusztus 19. 22:32
|
|
vikktoriavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.10. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 126821 offline
|
Oké,én is sajnálom őt,de alapból nem 100-as sztem a srác,tiszta depis lehet,állandóan csak arról hallani,h "nem szeret sztár lenni" bla bla bla..Akkor miért nem ment téll csak színházakba?színészkedne,és nem lenne akkora sztár.Meg télleg vannak nagyobb sztárok is,akik túlélték az őrült rajongókat,pl Paul McCartney.Hatalmas Beatles láz is elmúlt,az Alkonyat még hamarabb el fog.A gyerekeink,lehet,h azt se fogják tudni,h létezett ilyen film.
2010. augusztus 19. 22:36
|
|
duracellmockingjay™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 2089 Csatolások: 34566 Azonosító: 133509 offline
|
Lehet, hogy nem számítottak ekkora sikkerre, de ha valaki filmekben szerepel az számíthat erre. Aki nem akar annyira híres lenni, az eleve színházban kezdi, tehát tudta, hogy mire vállalkozik. Ettől függetlenül én is aggódom érte, bár engem inkább Harry Potter beli szerepe fogott meg. Alkonyatból maradok a könyvnél
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. augusztus 19. 23:38
|
|
Bali♥ ♥ ¢υкσямαzѕу♥ ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.29. Hozzászólás: 1211 Csatolások: 60 Azonosító: 130240 offline
|
Szorítok érted Robert!!!! A depresszió egy dög kapd el és tépjed szét milliónyi darabra mikor én voltam depressziós csak ennyit mondott a legjobb barátom::: Fel a fejjel kislány előre sok fal van előtted törd szét rombold le s a végén a depresszió sem lesz többé!! Robert csak ezt tudom tanácsolni hajrá!!!
Erzsike15
2010. augusztus 20. 09:02
|
SelenaBrigit4everúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.08.19. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 133515 offline
|
Szegénykéim, drukkolok nekik , hogy kibirják és Fuller nincs igazad: TWILIGHT 4EWER!
Strawberry03
2010. augusztus 20. 11:29
Oké, h tök megterhelő az egész meg kikészíti, de azért számíthatott rá. Meg Rob amúgy is egy gyengébb idegállapottal rendelkező ember, legalábbis nagyon ez jött le. Azért mások ennyi idő alatt még nem szoktak kikészülni.
2010. augusztus 20. 13:16
|
|
babett.jozsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.24. Hozzászólás: 217 Csatolások: 0 Azonosító: 69887 offline
|
utálom Robertet, de azért sajnálom, és remélem minden okés lesz
2010. augusztus 20. 17:24
|
|
katka94új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 133176 offline
|
Közeli barát? ja majd a közeli barátja egyből rohan egy riporterhez és beszámol Rob magánéletéről
Ezt senki nem mondta! Kristen nem szokott nyilatkozni ilynekről 
Átoperáltatja az arcát, hát persze xD Jaj, ti már mindent elhisztek? Nézzetek utána a híreknek hamár annyira szeretitek Robertet, de sztem nem is tudtok róla semmit csak azt, ami a pletykalapokban van. Én ezen már csak röhögni szoktam! xD
Átoperáltatja az arcát, hát persze xD Jaj, ti már mindent elhisztek? Nézzetek utána a híreknek hamár annyira szeretitek Robertet, de sztem nem is tudtok róla semmit csak azt, ami a pletykalapokban van. Én ezen már csak röhögni szoktam! xD
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.