Egyszerű mert kell a pénz , mindeninek az kell . Én nem sajnálom mert ez vele jár és amíg a pénzért csinálja addig ne panaszkodjon hogy mennyire nem szereti ezt az életet ..
Robert Pattinson nagy nyomás alatt él
2010. augusztus 19. 15:39
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
Ha ennyire nem bírja ezt az életet miért nem száll ki
Egyszerű mert kell a pénz , mindeninek az kell . Én nem sajnálom mert ez vele jár és amíg a pénzért csinálja addig ne panaszkodjon hogy mennyire nem szereti ezt az életet ..
2010. augusztus 19. 15:48
Én bármit megadnék hogy csak egy pillantásra lássam Rob-ot élőben,de én nem lennék olyan hülye megszállott mint egyesek.Kérnék egy autogrammot és békén hagynám,hisz ő is ember.Vagy nem???
2010. augusztus 19. 16:00
|
|
raspberryeсħelon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.07. Hozzászólás: 1601 Csatolások: 434 Azonosító: 71013 offline
|
Mintha ő lenne az egyetlen ismert ember. Nem csak érte rajonganak, rengeteg más sztárért is akikről nem olavsok ilyen cikkeket. Miért van az, hogy mások tudják kezelni?
Átoperáltatni az arcát? Meg csak az árnyoldalát látja?
Rajongók és fényképészek követik hát igen twillight mánia van, el kell fogadni. Tényleg nem tudom mire számított, hogy majd lemegy mackofelsőbe vásárolni és mindne olyan lesz mint régen.
Senki sem mondta hogy kisfia ezt neked kötelező.
Rajongók és fényképészek követik hát igen twillight mánia van, el kell fogadni. Tényleg nem tudom mire számított, hogy majd lemegy mackofelsőbe vásárolni és mindne olyan lesz mint régen.
2010. augusztus 19. 16:17
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Nemrég írta alá a BD 2 részére a szerződést, tehát biztosan maradnia kell addig. Pechjére az utolsó két részt jól elhúzzák. (Már ahhoz képest húzzák az időt, hogy az első két részt hamar leforgatták)
2010. augusztus 19. 16:37
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
raspberry
Mintha ő lenne az egyetlen ismert ember. Nem csak érte rajonganak, rengeteg más sztárért is akikről nem olavsok ilyen cikkeket. Miért van az, hogy mások tudják kezelni?
tökre egyetértek. senki sem kényszerítette.ez van. kellett neki elválalni. oké, sajnálom de attól még nem kell ennyire sajnáltatni magát.átoperáltatni az arcát? na ne már, ezt ő sem gondolta komolyan. bocsi fanok de ez a véleményem és senki ne kezdjen vele veszekedni lécci.
tökre egyetértek. senki sem kényszerítette.ez van. kellett neki elválalni. oké, sajnálom de attól még nem kell ennyire sajnáltatni magát.átoperáltatni az arcát? na ne már, ezt ő sem gondolta komolyan. bocsi fanok de ez a véleményem és senki ne kezdjen vele veszekedni lécci.
1 felhasználónak tetszik:
Fuller
2010. augusztus 19. 16:42
|
|
AvrillirvAvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.25. Hozzászólás: 455 Csatolások: 12 Azonosító: 125828 offline
|
Szegény! én is szeretem de tényleg nem rohamoznám meg az utcán ha ott sétálna tom hogy most nem erről van szó, de 1 csomó hülye rajongó megteszi!
2010. augusztus 19. 16:44
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Bizonyos értelemben azért mindenkinek igaza van. Ő döntött így, hát vállalja a következményeket. De azért őt is megértem, hisz engem is baromira irritálna, ha minden lépésemet sikítozó rajongók követnék. Ezt szerintem nem sokan viselnék el. Na de mindegy.
2010. augusztus 19. 16:46
|
|
allycullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.10. Hozzászólás: 109 Csatolások: 0 Azonosító: 132984 offline
|
W.W
szegény xD
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.