Egyenesen vagy Göndören szereted a hajadat?
2011. július 30. 11:32
Szeretem a hajam így egyenesen de hogy őszinte legyek,gyakran vágytam azért göndörre.
2011. július 30. 12:01
|
|
kriszti03Lannister |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.08. Hozzászólás: 5879 Csatolások: 150 Azonosító: 116943 offline
|
Is-is
Általában a szárítás miatt egyenes a hajam de ha magától szárad és befonom akkor hullámos esetleg göndör
Van hogy ez van hogy az hangulatfüggő a dolog(most épp kicsit hullámos)
Általában a szárítás miatt egyenes a hajam de ha magától szárad és befonom akkor hullámos esetleg göndör
Van hogy ez van hogy az hangulatfüggő a dolog(most épp kicsit hullámos)
2011. július 30. 13:23
régen egyenes hajam volt,de aztán vágattam belőle egy kicsit és jól begöndörödött
azóta mindig ilyen és most már nagyon szeretem
azóta mindig ilyen és most már nagyon szeretem
2011. augusztus 30. 15:33
|
|
Riley13EvilRegal ♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 5050 Csatolások: 1091 Azonosító: 131122 offline
|
Idézet (zsofeeh @ 2010.08.22. 16:52)
Nagyon sokáig nem bírtam, ha hullámos volt a hajam, de most már csak úgy bírom elviselni.
Régen én is pont így voltam.. állandóan vasaltam, hogy egyenes legyen. Most meg csak göndören szeretem.
2011. augusztus 30. 15:35
GÖNDÖREN!
De az a baj, h sokat kell vele szöszmötölni! Bár a dauer sokat segít
A vasalás egyszerűbb, de sokszor egyhangú!
De az a baj, h sokat kell vele szöszmötölni! Bár a dauer sokat segít
A vasalás egyszerűbb, de sokszor egyhangú!
2011. augusztus 30. 15:37
|
|
Mammonia |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 518 Csatolások: 0 Azonosító: 154193 offline
|
Nekem 4 éves koromig angyalka hajam volt,de változott és utána 9éves koromig tűegyenes lett. Amit őszintén szólva nem értek,de most megint behullámosodott és imádom
Egyenesen a még öregebbnek és szomorúbbnak tűnök szóval nem vasalom és nem is marad meg egyenesen.
Szóval én a hullámos hajra szavazok!!
Egyenesen a még öregebbnek és szomorúbbnak tűnök szóval nem vasalom és nem is marad meg egyenesen.
Szóval én a hullámos hajra szavazok!!
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2011. augusztus 31. 11:14
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Hullámos a hajam,de van,hogy begöndörödik szóval azt szeretem jobban.
2011. augusztus 31. 12:17
|
|
WhiteRoseeZzz. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.24. Hozzászólás: 1349 Csatolások: 2329 Azonosító: 159173 offline
|
Mindkettőbe van valami jó én mindkettő hajat szeretem.Igaz hosszúhajba a göndöret szebbnek látom,rövidbe meg egyértelmű az egyenest.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.