Christina Aguilera őrülten féltékeny Gagára
2010. augusztus 24. 15:56
|
|
Eszty Morgan♥Team Nikolas♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.23. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 47 Azonosító: 133717 offline
|
Én mindkettejük zenéjét kedvelem, bár mostanában Gaga jobban bejön.. viszont erős túlzás, hogy Cristina másolná őt. Ő már akkor platinaszőke volt, mikor Gaga még csak hírből ismerte a sztárságot. Ott volt a Candyman, Hurts, hogy csak egy pár példát említsek.
Viszont Christina új klipje a Not myself today akarva-akaratlanul is Gagás.. Nem is értem minek erőlteti ezt a szex-korbács-fura cucc dolgot.
Viszont Christina új klipje a Not myself today akarva-akaratlanul is Gagás.. Nem is értem minek erőlteti ezt a szex-korbács-fura cucc dolgot.
2010. október 25. 15:59
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Nanana a cikk írója hatalmasat ferdít! Gaga nem gyanusította meg Christinát, hogy az ő haját utánozza, azt a rajongók mondták, mikor Xtina megjelent a fufruval.
Gaga pont azt mondta, hogy ő nem hiszi, h Xtina őt utánozná, de hatalmas megtiszteltetés neki, hogy szóba hozzák egy ilyen sztárral.
Gaga pont azt mondta, hogy ő nem hiszi, h Xtina őt utánozná, de hatalmas megtiszteltetés neki, hogy szóba hozzák egy ilyen sztárral.
2010. október 26. 23:29
óhh, hát persze.
Azért mert ő egy szar azért egy nála JÓVAL tehetségesebb énekest/énekesnőt kell hibáztatnia! És ki lenne rá a leg alkalmasabb? Hát a mi Ladynk!
Azért mert ő egy szar azért egy nála JÓVAL tehetségesebb énekest/énekesnőt kell hibáztatnia! És ki lenne rá a leg alkalmasabb? Hát a mi Ladynk!
2010. november 04. 08:02
Idézet (Beba13 @ 2010.08.18. 17:16)
teljesen egyetértek wannascreammel! A Not Myself Tonight klipben, már elnézést, de úgy vonaglik... inkább nem írom le. Lehet hogy úgy gondolta, hogy változnia kell, de a rossz irányba tette.
Hát a klip az tényleg botrányos lett
2010. november 27. 20:50
szerintem a not myself tonight klipje elég ratyi lett..már bocs
2011. február 08. 14:52
ez van, GaGa még fiatal, xtina meg hát...xD Mindegy nekem mindkettő örök kedvenc
2011. február 08. 17:21
|
|
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline
|
Nekem Gaga jobban bejön mint Christina. És Christina új klipje (akarta vagy nem akarta hogy ilyen legyen) eléggé Gagás.
2011. február 09. 13:25
|
ricsyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.08. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 145052 offline
|
én szerettem xtinát de most már utálom miért gagára dühös??ez tiszta szánalmas!!hisz most gaga van a csucsák csucsán!!és edig nem tutta onan le szedni senki és egy jo ideig nem is fogja tudni senki ugy hogy ebbe nyugodjon bele mindenki!! LADY GAGA FOREVER
2011. április 06. 16:32
Christina-hoz képest hol van Gaga? nem mondom hogy nincs hangja de közel sem olyan szép mint Chris-é.és minek másolná Lady Gaga-t, azzal csak magát égetné!
2011. április 06. 16:33
Idézet (Star-002 @ 2010.08.23. 17:15)
Gaga sokkal tehetségesebb!
milyen lapon te cs'cska?
2012. január 19. 17:26
Nem hinném, hogy másolná!!!LULUPeas egyetértek!!!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: