Taylor Momsen: „Rihanna unalmas!”
2010. augusztus 18. 21:14
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
Elég a vitából.Nincs semmi értelme. És Taylor fanok elhiszem h rosszul esik h baszogatják a kedvenc sztárotokat de nem érdemes visszaszólni..Nah. Haggyátok egymást békén.Aki leirja h nem szereti oké de ne ezerszer.Ennyi.
2010. augusztus 18. 21:23
Idézet
Ha a vita tovább fajul,moderátornál jelzem szóval kérnék mindenkit hogy vegyen kicsit vissza
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. augusztus 18. 21:32
Szerintem Taylornak teljesen igaza van.
2010. augusztus 18. 21:59
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
na emberek most hagyjátok abba ha csak fikázni tudjátok Taylort/Rihannát akkor áljatok le ez egy értelmetlen vita és egyetértek White Angel ha tovább vitáztok moderátornak az ügyet szóval légyszi ne veszekedjetek az nem old meg semmit főleg úgy nem, hogy szinte senki nem tudja, hogy ki a másik : ) béke emberek főleg így este felé : )
2010. augusztus 18. 22:11
nem nagyin ismerem a csajt de elég szókimondó lehet
katiegirl15
2010. augusztus 18. 23:57
Azért mond ilyeneket, hogy beszéljenek róla. Ez nyilvánvaló. Azért Rihanna sokkal sikeresebb, mint ő... Ráadásul én sosem hittem, hogy pop-rock... szerintem még mindig RnB... de mindegy...
2010. augusztus 19. 00:02
Rihannát én nagyon szerettem. Aztán fokozatosan elbutult az amolyan Holywoodi módon. Gratulálok Rihanna! Taylor neked meg ne legyen nagy a szád, rajtad is kifogásolhatnának sokmindent
De azért Mileyt nyugodtan oltogasd >.<
2010. augusztus 19. 01:46
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
van benne valami, de azért nem illik ilyeneket osztani
2010. augusztus 19. 03:02
|
|
bebeflowerкамеры ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 1757 Csatolások: 113 Azonosító: 128406 offline
|
uhh én már kezdem unni ezeket a tini énekeseket. beképzeltek lesznek..már azok. bocs -.-" pl- Justinka...mindenkiről mond véleményt de akkor az a baj..de már maga a srác már kezd az agyamra menni már ahogy viselkedik is. Akkor van Taylor (Momsen) nagy pofája van, mindenkinek beszól 16 éves létére. Dohányzik és úgy sminkeli magát mint akinek behúztak. Nem érdekel ki híresebb, ugyanúgy beképzeltek. -.-" Már minden sztár az. Van egy-két kivétel de azok inkább már FELNŐTTEBBEK!! Van Miley is egy csomó botrányt csinált,(már lassan a szülei is leszarják) azt hiszi olyan felnőtt hogy ő is bármit csinálhat. Mivel sztár...-.-" Mondom, elég beképzelt mindenki.
2010. augusztus 19. 07:14
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Kicsit többet kellene letenni az asztalra ,hogy elnézzék neki hogy kritizáljon.
Tenni kellene neki valamit,hogy arról beszéljenek.
Tenni kellene neki valamit,hogy arról beszéljenek.
DemiLovato2010
2010. augusztus 19. 08:38
|
Kiskeriúj tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 131646 offline
|
Én utálom Taylor.Ó csak egy elkeseredett mindenkit utáló és féltékeny csaj.Ja és egy nagy senki.!!!!!Ja és AMaya egyet értek veled maximálisan.
DemiLovato2010
2010. augusztus 19. 08:51
|
|
Pawiinovavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.02. Hozzászólás: 164 Csatolások: 403 Azonosító: 103728 offline
|
Én szeretem Rihanna zenéjét, de igaza van Taylornak... Ez messze nem rock. Ráadásul Rihanna (is) magamutogató lett. -.-
katiegirl15
2010. augusztus 19. 09:38
|
Mrs. Frankenstein |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 4440 Csatolások: 2054 Azonosító: 126723 offline
|
szerintem igaza van Taylornak. és ez nem harc kezdete, egyszerűen csak megfogalmazta amit sokan gondoltak arról a számról. köztük én is.
katiegirl15
2010. augusztus 19. 11:17
Én még mindig nem tudom ki ez a Taylor, csak mindig arról hallani h beszól mindenkinek, és szerintem már ez az unalmas. Annak ellenére h nem igazán ismerem első ránézésre abszolút tucat, Rihanna-nak viszont bőven van egyénisége, és kicsit gyakorlottabb a szakmában, úgyhogy csak ne szólogassa le.
Ettől függetlenül nekem sem tetszik a Rockstar 101 klipje, mert nem Riri stílusa, de hát most a rendezőket szidjuk ne őt
Ettől függetlenül nekem sem tetszik a Rockstar 101 klipje, mert nem Riri stílusa, de hát most a rendezőket szidjuk ne őt
2010. augusztus 19. 11:25
|
|
dijjanight elf™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.20. Hozzászólás: 2384 Csatolások: 5685 Azonosító: 58643 offline
|
Abban igaza van, hogy tényleg egy csomó teljesen lájtos RnB-nek, vagy Pop-nak való zenét elneveznek Rock-nak, pedig baromira nem az...(ezért sem értem például a Camp Rock címét...miért rock? Az aztán minden csak nem rock ami abban a filmben megy)
A rockba nem csak a heavy metal tartozik...de nem is a pop!
A rockba nem csak a heavy metal tartozik...de nem is a pop!
2010. augusztus 19. 12:04
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
bebeflower.:
"Miley is egy csomó botrányt csinált,(már lassan a szülei is leszarják) azt hiszi olyan felnőtt hogy ő is bármit csinálhat. Mivel sztár...-.-" Mondom, elég beképzelt mindenki."
Milyen botrány?
Mesélj már.
Lécci *.* .Honnan veszed h beképzelt lenne?-.-""".Tett olyan megjegyzést egyáltalán valaha??
Amugy meg.Taylor nagy valószínűséggel nincs kibékülve magával.Mert azok szokták leszólni a másikat.És most nemkell azzal jönni h de Taylornak ilyen a stílusa.Ezt bárki bárhol megmondja h ha más leszól valakit legtöbbször azt jelenti h nincs kibékülve magával.Nos lehet h Taylornak nem ezaz oka de akkorsem kéne más tehetséges sztárt leszólni.Őt is elismerik sokan.Akkor legyen már benne annyi tisztelet h nem szólja le azokat akik elértek nálla többetis.Egyiket sem védem mondom.De leállhatna eza csajszi komolyan.Jó a zenéje..de nem a legeslegjobb h bárkit kritizáljon.
"Miley is egy csomó botrányt csinált,(már lassan a szülei is leszarják) azt hiszi olyan felnőtt hogy ő is bármit csinálhat. Mivel sztár...-.-" Mondom, elég beképzelt mindenki."
Milyen botrány?
Amugy meg.Taylor nagy valószínűséggel nincs kibékülve magával.Mert azok szokták leszólni a másikat.És most nemkell azzal jönni h de Taylornak ilyen a stílusa.Ezt bárki bárhol megmondja h ha más leszól valakit legtöbbször azt jelenti h nincs kibékülve magával.Nos lehet h Taylornak nem ezaz oka de akkorsem kéne más tehetséges sztárt leszólni.Őt is elismerik sokan.Akkor legyen már benne annyi tisztelet h nem szólja le azokat akik elértek nálla többetis.Egyiket sem védem mondom.De leállhatna eza csajszi komolyan.Jó a zenéje..de nem a legeslegjobb h bárkit kritizáljon.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.