Taylor Momsen: „Rihanna unalmas!”
2010. augusztus 18. 20:58
|
picur32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 132810 offline
|
hol az a "Olyan vagyok, mint Taylor" szöveged? Azt se tudod mit kezdj már magaddal. Szerintem akkor menj Baby-t nézni
Figyelj. Ha nem szereted akkor ez van. Nézz olyan cikket, ahol szereted is a sztárt. Itt kifejtetted a véleményedet, köszi de ennyi.
Hűha hol vagyunk a dedóban?? -.-"Nem vagyok se Miley sem Justin rajongója!!Magukért szeretem őket, azért mert olyanok amienek.Te nem ezért szereted Taylort??Ő is tehetséges, csak megbántja egy kicsit az embereket a kommentárjaival!!
Figyelj. Ha nem szereted akkor ez van. Nézz olyan cikket, ahol szereted is a sztárt. Itt kifejtetted a véleményedet, köszi de ennyi.
Hűha hol vagyunk a dedóban?? -.-"Nem vagyok se Miley sem Justin rajongója!!Magukért szeretem őket, azért mert olyanok amienek.Te nem ezért szereted Taylort??Ő is tehetséges, csak megbántja egy kicsit az embereket a kommentárjaival!!
2010. augusztus 18. 21:00
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 132810 offline
|
És amúgy nemismered Taylort, ahogy énse Justint!Lehet hogy Taylor egy rossz ember, de lehet hogy jófej és rendes, és nem olyan mint ezek a sértő kommentárok!!Lehet hogy JUstin bunkó hülye, stb, de lehet hogy jó ember!!
2010. augusztus 18. 21:00
Hűha hol vagyunk a dedóban?? -.-"Nem vagyok se Miley sem Justin rajongója!!Magukért szeretem őket, azért mert olyanok amienek.[/quote]
mi van?
most szereted vagy nem?
mi van?
2010. augusztus 18. 21:03
Idézet (picur32 @ 2010.08.18. 21:01)
Na mind1!!Én csak azt mondom hogy visszavehetne a tempóbol!Azért nem annyira befutott hogy leszólja Rihannát!!
köszönjük
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (picur32 @ 2010.08.18. 21:02)
mi van? most szereted vagy nem?
Szeretem, de nem azért szeretem mert híres, és egy sztár!!Azért szeretemm mert olyan amien!
Szeretem, de nem azért szeretem mert híres, és egy sztár!!Azért szeretemm mert olyan amien!
Talán ismered őket?
|
|
Gajcsi♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.09.18. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 74226 Azonosító: 39575 offline
|
Könyörögöm, tanuljunk már meg normálisan véleményt nyílvánítani! Egy párba olvastam bele csak, de azokba megtalálható a k***ától kezdve a kis csitri... komolyan mondom, nektek ennyi eszetek van?? Ha valakiről elmondja a véleményét akkor már egyből egy mocskos kis sarki?? Gondolkozzatok már, az nem árt(így suli előtt főleg...).
Taylor elmondta a véleményét és PONT. Nem lehet mindenkinek egyforma a véleménye.
Elhiszem, hogy a Rihanna-fanoknak ez fáj, de törődjetek bele, nem mindenkinek jöhet be a zenéje. Akik meg alapból Taylor-ellenesek, azoknak meg calm down! Nagyon egyszerű megoldani a dolgot, ha látod, hogy Taylor Momsen szerepel a cikkbe, akkor átugrod. Ennyi az egész
Taylor elmondta a véleményét és PONT. Nem lehet mindenkinek egyforma a véleménye.
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
|
|
Cheryl Cole fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 522 Azonosító: 129312 offline
|
cica harc lesz vagy nem? amúgy ez pont a legjobbkor jött Riri önbecsülésének gratulálok Taylor ezt jól megcsináltad -.-"
2010. augusztus 18. 21:06
|
|
doomegyesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 250 Csatolások: 62 Azonosító: 124195 offline
|
Már kezd uncsi lenni ez az állandó "szidjuk Taylort mert ez olyan szupcsi" téma. Szálljatok már le róla. Nem mindegy nektek, hogy mit csinál? Már ezerszer elmondtuk, hogy Tay egyszerűen csak őszinte. Ha nem tetszik a cikk, akkor el lehet menni, olvassatok olyanról akiket ti szerettek, és istenítsétek, ameddig csak tudjátok
2010. augusztus 18. 21:09
|
|
Glambert†ℓɩττℓɛ ςℓɑɱƿɩяɛ† |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 1477 Csatolások: 0 Azonosító: 132784 offline
|
Jaj, már megint megy a veszekedés... Én már megírtam a véleményem, és hozzátenném, hogy tényleg tud sértő lenni Taylor, dehát ez van. Én sokkal jobban bírom az őszinteséget, mint a nyalizást. :I
1 felhasználónak tetszik:
doomegyesi
2010. augusztus 18. 21:09
|
|
Már kezd uncsi lenni ez az állandó "szidjuk Taylort mert ez olyan szupcsi" téma. Szálljatok már le róla. Nem mindegy nektek, hogy mit csinál? Már ezerszer elmondtuk, hogy Tay egyszerűen csak őszinte. Ha nem tetszik a cikk, akkor el lehet menni, olvassatok olyanról akiket ti szerettek, és istenítsétek, ameddig csak tudjátok
Istenemm...Akkor egyáltalán miért írtok ilyenről cikket??
2010. augusztus 18. 21:10
|
|
doomegyesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 250 Csatolások: 62 Azonosító: 124195 offline
|
Idézet (picur32 @ 2010.08.18. 21:09)
Istenem, akkor te meg mért olvasod?
2010. augusztus 18. 21:10
Idézet (doomegyesi @ 2010.08.18. 21:08)
Hát tudod... Gép előtt nagy a szája...
valahogy úgy
2010. augusztus 18. 21:13
|
|
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline
|
Szívből utálom ezt a csajt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.