Ez a csaj nem haggya abba??Aki más stílusú mint ő, az már rossz neki???Még csodálkozunk hogy Miley Cyrus és Selena Gomez híresebb nála??Nem kéne!Szerintem az nevetséges amit ez beszél!Sohasem volt híresebb mint Rihanna, és nem is lesz!!
Nem erről van szó...Nem egyszerűen kimondja, ez sértő is tud lenni!!Bár Rihanna egy ilyen kis amatőr sztárocskától nem kapja fel a vizet
Én lese tojom őt, szerintem megbántja a modorával az embereket!
-Taylor, nem akarsz tanulni valamit tőlem??
-Nem!!
-Talán, egy kis jómodort sem??
XD
Jó, lehet hogy jó a hangja, és a zenéje, és lehet hogy tehetséges, de nemkéne így kommentelnie mindent és mindenkit!!Elfogadom ha kimondja a véleményét, de nem így!!
Taylor Momsen: „Rihanna unalmas!”
2010. augusztus 18. 20:17
|
picur32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 132810 offline
|
Nana95:
hát, én szeretem Taylor dalait, meg a csaj is szimpi, de azért Rihanna kicsit többet ért el, mint ő...
Helyesbítek:Sokkal többbet ért el mint ő!!:röhög:
hát, én szeretem Taylor dalait, meg a csaj is szimpi, de azért Rihanna kicsit többet ért el, mint ő...
Helyesbítek:Sokkal többbet ért el mint ő!!:röhög:
2010. augusztus 18. 20:17
|
|
doomegyesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 250 Csatolások: 62 Azonosító: 124195 offline
|
Hát én nem értek veled egyet.
2010. augusztus 18. 20:31
|
|
Lindsay019Disney princess♔ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 08.04.22. Hozzászólás: 4957 Csatolások: 54911 Azonosító: 58811 offline
|
Igaza van
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. augusztus 18. 20:33
Ez a csaj mindenkit lecsesz?Mintha ő jobb lenne.
Strawberry03
2010. augusztus 18. 20:36
|
tdori9506új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.09. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 126727 offline
|
én ezt nem értem h jön ahhoz valaki h leszóljon másokat, plána úgy h Rihanna kicsivel többet ért el már a szakmájában...ez azért durva szerintem...azt hiszi attól lesz híres h leszól másokat, hát szerintem nagyon nem...inkább csak megutálják...:S
Strawberry03
2010. augusztus 18. 20:38
Úristen!! Ti mi a francról beszéltek?
1 órára mentem el de már mindenki baromságot beszél. Amikor Taylor befutott Rihanna még sehol sem volt. Valahol Barbadoson gyakorolt. Taylor 1. filmjében Jim Carrey mellett szerepelt. Ez mellett most dolgozott Madonnával és a lányával. Rihanna csak a zenében ért el sikereket míg Taylor azt csak most kezdte. DE a Grincsben is énekelt amikor kicsi volt. Jó talán Rihanna híresebb de Taylor is híres lesz, higyjétek el! Ez mellett szerintem becsülni kéne, hogy nem minden sztárnak nyalizik és nem ugyanazokat a válaszokat adja. Ha nem tetszik valaki/valami , megmondja. Nem tetteti a jó kislányt aztán meg az mellett cigizik. Ő nyíltan felvállalja a dolgait .
wannascream
2010. augusztus 18. 20:42
|
picur32visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.08. Hozzászólás: 211 Csatolások: 0 Azonosító: 132810 offline
|
katiegirl15:
Úristen!! Ti mi a francról beszéltek? 1 órára mentem el de már mindenki baromságot beszél. Amikor Taylor befutott Rihanna még sehol sem volt. Valahol Barbadoson gyakorolt. Taylor 1. filmjében Jim Carrey mellett szerepelt. Ez mellett most dolgozott Madonnával és a lányával. Rihanna csak a zenében ért el sikereket míg Taylor azt csak most kezdte. DE a Grincsben is énekelt amikor kicsi volt. Jó talán Rihanna híresebb de Taylor is híres lesz, higyjétek el! Ez mellett szerintem becsülni kéne, hogy nem minden sztárnak nyalizik és nem ugyanazokat a válaszokat adja. Ha nem tetszik valaki/valami , megmondja. Nem tetteti a jó kislányt aztán meg az mellett cigizik. Ő nyíltan felvállalja a dolgait .
Mi nem szeretjük Taylort, te igen!!PONT!!Nemkell veszekedni, ízlések és pofonok!!
Úristen!! Ti mi a francról beszéltek? 1 órára mentem el de már mindenki baromságot beszél. Amikor Taylor befutott Rihanna még sehol sem volt. Valahol Barbadoson gyakorolt. Taylor 1. filmjében Jim Carrey mellett szerepelt. Ez mellett most dolgozott Madonnával és a lányával. Rihanna csak a zenében ért el sikereket míg Taylor azt csak most kezdte. DE a Grincsben is énekelt amikor kicsi volt. Jó talán Rihanna híresebb de Taylor is híres lesz, higyjétek el! Ez mellett szerintem becsülni kéne, hogy nem minden sztárnak nyalizik és nem ugyanazokat a válaszokat adja. Ha nem tetszik valaki/valami , megmondja. Nem tetteti a jó kislányt aztán meg az mellett cigizik. Ő nyíltan felvállalja a dolgait .
Mi nem szeretjük Taylort, te igen!!PONT!!Nemkell veszekedni, ízlések és pofonok!!
2010. augusztus 18. 20:44
Mi nem szeretjük Taylort, te igen!!PONT!!Nemkell veszekedni, ízlések és pofonok!![/quote]
Ti nem. De,ha nem szereted akkor nem kell itt lenned, hidd el! Nem erőszakolom rád a cikemet
1x elmondtad a véleményedet. PONT. Én csak védem a kedvencemet.Gondolom te is ezt tennéd
Ti nem. De,ha nem szereted akkor nem kell itt lenned, hidd el! Nem erőszakolom rád a cikemet
2010. augusztus 18. 20:49
Idézet (picur32 @ 2010.08.18. 20:47)
Igen énis, de énis olyan vagyok mint Taylor!Ha neki kiszabad mondani a véleményét nekem is
Mind1!Közösségi oldal, nem??
jajj
2010. augusztus 18. 20:52
Idézet (picur32 @ 2010.08.18. 20:50)
Amúgy volt két érdekes mondatod:"Nem tetteti a jókislányt aztán az mellett meg cigizik.Ő nyíltan felválallja a dolgait"
2010. augusztus 18. 20:52
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Idézet (picur32 @ 2010.08.18. 20:50)
Amúgy volt két érdekes mondatod:"Nem tetteti a jókislányt aztán az mellett meg cigizik.Ő nyíltan felválallja a dolgait"
Már ennyire nem tudsz, mit mondani? pff... -.-"
2010. augusztus 18. 20:54
ja értem, hogy már Taylor is buta... látom azért az IQ befigyel... muszáj írnom, mert full ideg vagyok. szóval Taylor sem buta, csak igaza van, és kedves olvasok Jordinnak is, mert nem azt mondta na m1. szóval, ha Taylornak nem tetszett.. ez van, akkor is mi a jó fenéért kell szídni?? héé már, szabad ország basszus, és ő egy sztár akinek ami a szívén a száján
és ezt jónak tartom, ez meg az ő véleménye és nem másé, ettől még nem kéne lehordani a sárosföldig.
szerintem meg cikkhez antik ne írjanak..
katiegirl15
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.