Taylor Momsen: „Rihanna unalmas!”
2010. augusztus 18. 18:33
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
strawberryvel vagyok..<33
bár abban nemértek egyet h tehetségtelen taylor. de mindenki mást szeret.nem kéne veszekedni.fölösleges dolog.az egyik ezt szereti a másik meg azt. ennyi..
bár abban nemértek egyet h tehetségtelen taylor. de mindenki mást szeret.nem kéne veszekedni.fölösleges dolog.az egyik ezt szereti a másik meg azt. ennyi..
1 felhasználónak tetszik:
Strawberry03
2010. augusztus 18. 18:37
|
|
Everтнє ρяєтту яє¢кℓєѕѕ gιяℓ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.10. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 104 Azonosító: 111989 offline
|
oth0000 igazad van!
doomegyesi
2010. augusztus 18. 18:38
imádom ezt a csajt
2010. augusztus 18. 18:40
és ismét igaza van.
2010. augusztus 18. 18:41
már bírom ezt a csajt mert mindenkinek beszól
Strawberry03
2010. augusztus 18. 18:46
Idézet (B.Bess @ 2010.08.18. 18:44)
hát én utálom a csajt.
bocs a rajongóktól de most mindenkinek beszól aki neki nem tetszik?!
inkább azoknak szól be akikre irigy..
bocs a rajongóktól de most mindenkinek beszól aki neki nem tetszik?!
inkább azoknak szól be akikre irigy..
miért lenne irigy? Mileyra akinek semmi tehetsége csak tetteti, hogy szende, szűz lány? vagy Rihannára, aki a régi rajongóját sorban veszíti el a krvás viselkedése miatt? Hasonlítsunk össze 2 dalszöveget. Rihannának szerelmes,mostanában krvás dalszövegei vannak. Taylornak az életről szól, igazak, semmi durva. Van különbség.
2010. augusztus 18. 18:46
|
|
Yasmineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 133501 offline
|
Már egy jó ideje olvasgatom a starity-t. Hát, nagy Taylor fan vagyok, és szemet szúrt, hogy Te, Strawberry minden egyes cikknél leszólod. És akkor utálod a kamusztárokat? Hát, elárulom neked,hogy a kedvenceid között van egy pár.
(egyébként meg kizárt dolognak tartom, hogy 20 éves vagy
) Én nagyon bírom Taylor-t, mert ŐSZINTE lány. Nem az a tipikus vigyori szőke csaj, aki mindenkinek benyal... ezt becsülöm benne. És ha Ő így gondolja? Ettől még nem r*banc, akinek csak a szája jár. Nem! Ha valaki nem szimpatikus neki,azt megmondja. Ti nem szoktátok elmondani egy unszimpatikus személyről a véleményeteket, vagy mi?
2010. augusztus 18. 18:51
|
|
vdcsalankavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.15. Hozzászólás: 352 Csatolások: 20 Azonosító: 131272 offline
|
szerintem Taylornak igaza van mert Rihanna nem rock Ő csak egyszerű jó kislányból "vadoc, rossz kislány" lett... tiszta Miley...
2010. augusztus 18. 18:57
Hát én ezt a Taylort nemis ismerem, de Rihannat igen! Igaz érte sem vagyok oda. De ez a csaj szeret mindenkibe belekötni, meg a figyelem közbontjába lenni. Erről ez a vélaményem!
Strawberry03
2010. augusztus 18. 18:59
Idézet (vdcsalanka @ 2010.08.18. 18:51)
szerintem Taylornak igaza van mert Rihanna nem rock Ő csak egyszerű jó kislányból "vadoc, rossz kislány" lett... tiszta Miley...
Rihanna hamarabb híresebb volt, mint Miley. És hát nincs joga egyik sztárnak sem elitélni a másikat, csak tiszta kedvtelésből..
Strawberry03
2010. augusztus 18. 19:01
|
|
doomegyesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 250 Csatolások: 62 Azonosító: 124195 offline
|
@B.Bess:
Hogy irígy lenne? Hát nem hiszem.
Milliószor több tehetség szorult bele, mint a Disney sztárok nagy részébe együtt véve.
Csak nektek nem tetszik, ha megmondja a véleményét azokról, akiket ti szerettek.
@Yasmine: Hát veled teljesen egyetértek.Strawberry szerintem sincs 20 éves. Max 14.
És amúgy jah... Bátran elmondja csak a véleményét. Én is elmondom a véleményem mindenről, csak éppen arról nem írnak cikket, mert nem vagyok ismert.
És még mindig Taylor 4ever
Hogy irígy lenne? Hát nem hiszem.
Milliószor több tehetség szorult bele, mint a Disney sztárok nagy részébe együtt véve.
Csak nektek nem tetszik, ha megmondja a véleményét azokról, akiket ti szerettek.
@Yasmine: Hát veled teljesen egyetértek.Strawberry szerintem sincs 20 éves. Max 14.
És még mindig Taylor 4ever
2010. augusztus 18. 19:04
|
|
Pattus13 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.13. Hozzászólás: 599 Csatolások: 0 Azonosító: 131163 offline
|
de utálom
Strawberry03
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.