Taylor momsent nevetséges..beszól mindenkinek akinek éppen kedve van..ez szánalmas..így akarja csak magáravonni a sajtó figyelmét
Taylor Momsen: „Rihanna unalmas!”
2010. augusztus 18. 16:51
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
jó lehet enm a legjobb számar rihannának..de vki meg bezolhatna vmi ilyet taylornak-.-:
Taylor momsent nevetséges..beszól mindenkinek akinek éppen kedve van..ez szánalmas..így akarja csak magáravonni a sajtó figyelmét
2010. augusztus 18. 16:51
Befoghatná már a száját...bocsi aki szereti de már elegem van abból,hogy mindenkit kritizál...inkább foglalkozonn magával és ne azzal,hogy ki milyen unalmas :/
2010. augusztus 18. 16:52
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
A cikk hatására megnéztem ezt a klippet. Semmi bajom Taylorral meg Rihannával se, egyiküket sem szeretem giazán. De valóban, ez nem rock. Ugyanaz, mint amit eddig csinált, csak basszusgitárt raktak alá. JÓ klipp, de nekem nem tetszik, hogy Riri is egyre inkább csa a szexibuksza stílust köüveti és csak mutogatja magát falatnyi ruhákban, erre megy ki a klip szerintem.
2010. augusztus 18. 16:52
|
|
miss.tizzyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
katiegirl15.:
Figyelj.Nem színészkedésre értettem.De zeneileg sokkal többet rakott le és régebb óta van a zenei iparban mint Taylor.És nem mondom h Taylornak rossz a hangja..neki is jó.De RiRinek jobb.Bár végülis mind a 2 másban jó.
Figyelj.Nem színészkedésre értettem.De zeneileg sokkal többet rakott le és régebb óta van a zenei iparban mint Taylor.És nem mondom h Taylornak rossz a hangja..neki is jó.De RiRinek jobb.Bár végülis mind a 2 másban jó.
2010. augusztus 18. 16:53
Idézet (miss.tizzy @ 2010.08.18. 16:52)
katiegirl15.:
Oké. De akkor is. Többet rakott le Taylor amúgy is. zeneileg még csak most fogja. De már egy híres előadó is megmondta, hogy elképesztő
1 felhasználónak tetszik:
doomegyesi
2010. augusztus 18. 16:54
|
|
doomegyesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 250 Csatolások: 62 Azonosító: 124195 offline
|
Idézet (coledylanbarbi @ 2010.08.18. 16:51)
jó lehet enm a legjobb számar rihannának..de vki meg bezolhatna vmi ilyet taylornak-.-:
huuh és ha Taylornak beszólna valaki, akkor szerintem pont nem érdekelné. Taylor nem nevetséges, csak szókimondó és vadóc.
Beszól mindenkinek... Hát azért még van akinek nem...
Ééés??? Perez Hilton is beszól mindenkinek
2010. augusztus 18. 16:55
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.17. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131406 offline
|
Nem mondta senkisem h nem elképesztő.Jó zenéket csinál csak nem szeretem h azokat kritizál akiket nem csipáz a zenei iparban...
2010. augusztus 18. 16:56
Idézet (miss.tizzy @ 2010.08.18. 16:55)
Nem mondta senkisem h nem elképesztő.Jó zenéket csinál csak nem szeretem h azokat kritizál akiket nem csipáz a zenei iparban...
Legalább szókimondó, őszinte. Ez hozzátartozik a stílusához.
doomegyesi
|
wannascream- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.05. Hozzászólás: 1866 Csatolások: 3203 Azonosító: 126443 offline
|
Egyetértek vele. Rihanna túlságosan is elszállt magától, pedig annyira azért nem menő. Összesen kettő jó száma van(Russian Roulette, Unfaithful), de ezen kívül mindegyik ugyanolyan és unalmas. A stílusa meg nevetséges és szánalmas, ahogy felhívja a figyelmet magára.
Szeretem Taylort(valamiért bejönnek nekem ezek a Taylorok.
), bírom, hogy kimondja, amit gondol, és általában egyet is értek vele, csak már kicsit sok. Értem én, hogy kell a reklám, és inkább ő, mint egy bizonyos kicsicsillag, de most már menjen szépen be egy stúdióba és énekeljen fel pár jó kis dalt.
Éljen Taylor Momsen, és a The Pretty Reckless!
Szeretem Taylort(valamiért bejönnek nekem ezek a Taylorok.
Na igen. Ha a beszólogatásoknál tartunk akkor kezdjük Perez Hiltonnal, és ne Taylorral.
doomegyesi
2010. augusztus 18. 16:57
|
bajer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.25. Hozzászólás: 7390 Csatolások: 46002 Azonosító: 61874 offline
|
Idézet (miss.tizzy @ 2010.08.18. 16:55)
Azt azért tegyük már hozzá, hogy innen SENKI sem volt ott, amikor ezt nyilatkozta... Ergo ugyanannyi esély van rá, hogy az egészet egy Story magazin színvonalú dolog találta ki, minthogy tényleg ezt mondta volna.
2010. augusztus 18. 16:58
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Taylorral értek egyet, ez nem rock.
@miss.tizzy: lehet, hogy Rihanna zeneileg többet rakott le az asztalra mint Taylor, de attól még ugyan úgy megmondhatja a véleményét mint mindenki más. Érdekes, nem vagyok híres énekes, se színésznő, se egyéb, de meg tudom állapítani, hogy Rihanna zenéje messze áll a rocktól.
@miss.tizzy: lehet, hogy Rihanna zeneileg többet rakott le az asztalra mint Taylor, de attól még ugyan úgy megmondhatja a véleményét mint mindenki más. Érdekes, nem vagyok híres énekes, se színésznő, se egyéb, de meg tudom állapítani, hogy Rihanna zenéje messze áll a rocktól.
2010. augusztus 18. 17:00
hát nem tudom, nem szeretem Rihannát, illetve sztem se rock szám, szóval igaza van Taylornak, és ezért nem kell megkövezni, szabad országban élünk és mindenki elmondhatja a véleményét..
katiegirl15
2010. augusztus 18. 17:00
Most sok olyan ember mondja itt a magáét, hogy a Rockstar 101 nem feltétlen a rockról szól. Annak viszont sürgősen ajánlani tudom az angol-magyar szótárt
2010. augusztus 18. 17:01
|
|
|
@dreamscometrue: ezt irtam ha elolvastad volna rendesen.
"és mert van egy rockstar című száma az nem feltétlenül azt jelenti h rock.-os.-.-""." ezt ririről irtam nem momsen kisasszonyról.
"és mert van egy rockstar című száma az nem feltétlenül azt jelenti h rock.-os.-.-""." ezt ririről irtam nem momsen kisasszonyról.
2010. augusztus 18. 17:02
Idézet (miss.tizzy @ 2010.08.18. 17:01)
Most sok olyan ember mondja itt a magáét, hogy a Rockstar 101 nem feltétlen a rockról szól. Annak viszont sürgősen ajánlani tudom az angol-magyar szótárt
2010. augusztus 18. 17:03
Vicush akkor mit szólsz Perez Hiltonhoz? Tudom, szánalmas vagyok hogy ezzel jövök de ő sem jobb. Ő ebből él meg hogy kritizálja ocsmány módon a sztárokat, de Taylor azért tett le vaalmit szerintem az asztalra.. Egyébként meg szerintem semmi baj nincs Taylor őszinteségével.
katiegirl15
2010. augusztus 18. 17:03
|
|
Peachyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.20. Hozzászólás: 400 Csatolások: 109 Azonosító: 129596 offline
|
Rihanna nem unalmas, de igaza van, hogy ma már a latymatag randb meg a pop zene is rocknak számít :S
katiegirl15
2010. augusztus 18. 17:04
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Most egyet értek vele!
katiegirl15
2010. augusztus 18. 17:05
|
|
dreamscometruevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.16. Hozzászólás: 498 Csatolások: 226 Azonosító: 122968 offline
|
Idézet (miss.tizzy @ 2010.08.18. 17:01)
De az akar lenni. Csak legfeljebb nem jött össze, úgy ahogy akarták.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.