Ki mondta egy szóval is hogy pop-rock, de főleg hogy rock? o.O
Egyébként régen nagyon szerettem... Nem tudom mi történhetett ezzel a jánnyal, remélem hamarosan észhez tér
Taylor Momsen: „Rihanna unalmas!”
2010. augusztus 23. 11:57
|
|
pesztike95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.10. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 63341 offline
|
háát bocs de ki ez én még nem hallotam róla (hála a jóó égnek)
maradjon máá az igaz h most elég furcs rihanna én se így szeretm de akk is maradjon má az a csaj
maradjon máá az igaz h most elég furcs rihanna én se így szeretm de akk is maradjon má az a csaj
2010. augusztus 23. 17:26
|
|
Zsuviii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.10.24. Hozzászólás: 1386 Csatolások: 51 Azonosító: 110782 offline
|
Bocs, ki is ez a csaj?
Ha akkora nagy világsztár lenne, még sokkal inkább megérthető lenne, de így, hogy én (sem) hallottam még róla, úgy mehet a tudjátok hova...Az ő helyében inkább jópofiznék, hátha valamelyik híresség megáll egy duettet énekelni vele, azt még utána mehet a világsiker felé...De így full ismeretlenül ne pattogjon a széken, mert a végén összetöri.
Ha akkora nagy világsztár lenne, még sokkal inkább megérthető lenne, de így, hogy én (sem) hallottam még róla, úgy mehet a tudjátok hova...Az ő helyében inkább jópofiznék, hátha valamelyik híresség megáll egy duettet énekelni vele, azt még utána mehet a világsiker felé...De így full ismeretlenül ne pattogjon a széken, mert a végén összetöri.
2010. augusztus 23. 22:21
Rihanna megváltozott!teljesen más lett a számai már nem annyira tetszenek..
2010. augusztus 23. 22:23
Idézet (Zsuviii @ 2010.08.23. 17:26)
Bocs, ki is ez a csaj?
attól még, hogy te nem ismered sokan mások igen. És amúgy a pletykafészek elég híres sorozat Mo-n is
2010. augusztus 24. 00:06
|
|
ancsa13Glambert |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.30. Hozzászólás: 2090 Csatolások: 1504 Azonosító: 118918 offline
|
Bírom Taylort, de néha szerintem túlzásba viszi ezt az "Akkor is megmondom a véleményem" témát, bár én is álltalában megmondom amit gondolok, még ha rossz is, csak én nem vagyok híresség. De viszont az jó, hogy van egyénisége és nem olyan, mint pl Selena, a kis jókislány, semmi egyedi stílussal, de én imádom Rihanna számait és őt is, és oké, hogy nem Rockstar, de nem is mondta ezt, ez csak egy dal, és én nagyon szeretem.
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. augusztus 24. 00:08
|
|
Tatikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.16. Hozzászólás: 72 Csatolások: 0 Azonosító: 112399 offline
|
http://starity.hu/sztarok/columbus-short/ Look at and like This!
2010. augusztus 24. 00:08
Idézet (ancsa13 @ 2010.08.24. 00:06)
Bírom Taylort, de néha szerintem túlzásba viszi ezt az "Akkor is megmondom a véleményem" témát, bár én is álltalában megmondom amit gondolok, még ha rossz is, csak én nem vagyok híresség. De viszont az jó, hogy van egyénisége és nem olyan, mint pl Selena, a kis jókislány, semmi egyedi stílussal, de én imádom Rihanna számait és őt is, és oké, hogy nem Rockstar, de nem is mondta ezt, ez csak egy dal, és én nagyon szeretem.
na azért Selenát ne vond bele! Szerintem több egyedi stílussal jelentkezik, mint pl Miley, aki adja az ártatlan bárányt közbe idős fszok ölében riszálja magát
1 felhasználónak tetszik:
RoXy
2010. augusztus 24. 00:09
Idézet (Tatika @ 2010.08.24. 00:08)
http://starity.hu/sztarok/columbus-short/ Look at and like This! 
te meg szerintem tudod hova vidd el a hírdetésedet ...
2010. augusztus 25. 13:54
Ez a szám nekem se nagyon tetszik, és RiRi egy ideje tényleg más, de azért nem kéne kritizálni!! Rihanna egyáltalán nem nevezhető unalmasnak! És többet is tett le az asztalra, mint Taylor...
2010. augusztus 26. 22:46
|
|
Avrildailyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.17. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 133403 offline
|
én nagyon szeretem Taylort, és szerintem Rihanna tényleg szánalmas... gyerekek, ez hol rock? Riri még RnB-nek sem mondható... no comment komolyan mondom
2010. augusztus 30. 20:53
|
|
RoXyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 134167 offline
|
Idézet (Zsuviii @ 2010.08.23. 17:26)
Bocs, ki is ez a csaj?
Jaa, szóval nyalizzon, és játssza a buta, szőke libát, aki csak azért barátkozik más híreségekkel, hogy általuk nagyobb hírnévre tegyen szert. Igazad van,ez aztán tök jó dolog. Hát "bocsika", de látszik, hogy nem ismered Taylor-t,szóval a te szavaiddal élve: "így elmehetsz a tudjátok hova.."
Már elnézést, de ha nem ismered,én nem is értem, mi a francért írsz ilyeneket róla.
2011. január 23. 14:23
Szerintem meg Taylor uncsi, de attól még mindkettőjüket szeretem
2011. április 02. 16:20
|
|
Amy Darknessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 93 Csatolások: 34 Azonosító: 131238 offline
|
Tay csak elmondja mit gondol, annyira nagy baj ez? Ti is elmondjátok, ha valami nem tetszik, max. másokat nem érdekel
2012. április 06. 21:42
elmondta azt, amit más eddig nem mert kijelentei, az igazságot. teljesen igaza van. ha felvesz egy bőrkabátot, az nem rock. nem szeretem azt az ember, aki úgymond csak a stílus miatt vesz fel olyan ruhát, miközben nyálas pop zenét játszik, és azt se tudja mi fán terem a rock.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.