Taylor Momsen: „Rihanna unalmas!”
2010. augusztus 19. 12:25
|
|
FullerGyllenhaalic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.07. Hozzászólás: 7244 Csatolások: 3308 Azonosító: 40785 offline
|
Már az unalmas, hogy minden cikk csak arról szól, hogy mindenkit leszól, de a munkásságáról semmit nem tudni... ja, vagy azzal nem kerülne címlapokra.
Nem a kedvencem Rihanna, de hatalmas különbség van közöttük.
2010. augusztus 19. 19:38
|
|
bettiua01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.31. Hozzászólás: 439 Csatolások: 161 Azonosító: 132351 offline
|
Szerintem ez a csaj nem normális,hát ki ő,hogy mindenkit megszól,mert ő olyan tökéletes!Engem nem érdekel ha beszól Biebernek,Mileynek vagy Selenának csak az én kedvenceimet hadja ki igy Ririt is!Ember RiRi cseppet sem unalmas!!!!!
2010. augusztus 19. 22:31
|
|
PandaAlexXaεїз..εїз |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.28. Hozzászólás: 1919 Csatolások: 0 Azonosító: 125973 offline
|
miaz ,hogy Rihanna unalmas??
basszus már tényleg nagyon elegem van ebből a taylor momsen-ből..-.-
és épp ez azz,hogy ő az unalmas, és nem a Rihanna!unom már taylor-nak azt a ronda pofáját nézegetni..-.-
basszus már tényleg nagyon elegem van ebből a taylor momsen-ből..-.-
és épp ez azz,hogy ő az unalmas, és nem a Rihanna!unom már taylor-nak azt a ronda pofáját nézegetni..-.-
2010. augusztus 19. 23:21
|
|
nesziiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 132909 offline
|
Szerintem igaza van. Az egy dolog, hogy nem arról kéne szóljon minden cikk, hogy kiről mit mond. De ebben is van igazság. Az a zene amit ő játszik, az hasonlít a pop-rockhoz. Rihanna zenéje egyértelműen nem.
1 felhasználónak tetszik:
katiegirl15
2010. augusztus 20. 13:21
|
|
doomegyesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 250 Csatolások: 62 Azonosító: 124195 offline
|
@PandaAlexXa : Figyelj, akkor minek olvasod el a cikket? "unom már taylor-nak azt a ronda pofáját nézegetni..-.-"
Ronda? Hát anyááám, te nagy tévedésben vagy. Taylor igenis szép. Ha meg unod nézegetni, akkor a böngésződ jobb felső sarkában ott van egy szép piros x, szépen rákattintasz és nem kell tovább nézni. úgy gondolom, hogy nem kényszerít rá senki -.-
Ronda? Hát anyááám, te nagy tévedésben vagy. Taylor igenis szép. Ha meg unod nézegetni, akkor a böngésződ jobb felső sarkában ott van egy szép piros x, szépen rákattintasz és nem kell tovább nézni. úgy gondolom, hogy nem kényszerít rá senki -.-
2010. augusztus 20. 13:52
Idézet (szmötyike @ 2010.08.20. 13:45)
am ish.. Rihanna nem rockstar. az csak egy dal.. egy zeneszám.. ez a csaj egy kicsit kettyós.. xD
1dal, amiben elmondja, hogy milyen érzés rocksztárnak lenni. De nézzük meg a mostani számai dalszövegét..szánalom.
2010. augusztus 20. 18:09
|
|
Lucy-chanяuleя oƒ αѕgαrd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.08.06. Hozzászólás: 2362 Csatolások: 159 Azonosító: 104204 offline
|
El kell ismerni, hogy Taylornak igaza van. Rihanna kb. annyira rockstar mint Hannah Montana. Teljesen igaza van, hogy azok az emberek akik nem hallgatnak "rendes" rock zenét, a végén a Rihannához hasonló hangzású számokat is ebbe a kategóriába helyezik.
Bár szerintem egy kicsit kulturáltabban is kifejezhetné a véleményét, nem úgy,hogy mindenkit ócsárolni kezd. De ez a "mindenki rockstár" kifejezés már nekem is fúrja a fülem.
Bár szerintem egy kicsit kulturáltabban is kifejezhetné a véleményét, nem úgy,hogy mindenkit ócsárolni kezd. De ez a "mindenki rockstár" kifejezés már nekem is fúrja a fülem.
katiegirl15
2010. augusztus 20. 18:32
|
|
shakesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 42 Csatolások: 1 Azonosító: 131830 offline
|
Ez hülye! Unalmas na menjen tudja hova!!! Uristen hova fajúlt ez a világ aki nem hisz nekem halgassa meg ezt a klippet és rájön hogy rihanna őstehetség!!!!!!!!!!!!!!!Eminem feat Rihanna Love The Way You Lie
2010. augusztus 20. 20:53
|
|
Zsüdi♔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 5217 Csatolások: 231 Azonosító: 124795 offline
|
@katiegirl15:
Teljesen egyetértek.
Rihanna kezd szánalom-ikon lenni.
Taylor-t meg egyre jobban imádom.
Teljesen egyetértek.
Rihanna kezd szánalom-ikon lenni.
Taylor-t meg egyre jobban imádom.
katiegirl15
2010. augusztus 21. 12:59
|
|
doomegyesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 250 Csatolások: 62 Azonosító: 124195 offline
|
Idézet
halgassa meg ezt a klippet
áááááááhhh. ezen jót röhögtem. xDDD
A klipet nézni szokták, és a zenét pedig hallgatják.
BunnyGirl
2010. augusztus 21. 13:04
|
Missy Elliottúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.10.22. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 41822 offline
|
nekem az a szám tetszik legjobban a CDről. ha ezt Lady GaGára mondta volna, akkor maximálisan egyetértenék!!!!!
2010. augusztus 21. 18:52
az biztos hogy rihanna egyre szánalmasabb és már messze nem énekel csak visítozik!ráadásul messze nem rock-ot énekel!
2010. augusztus 22. 13:44
Toy-nek most az egyszer tényleg igazat kellene adni, Rihanna már közel sem az a Rihanna akit megismertünk. Jó egy dolog stílust váltani meg minden, de más dolog az, hogy kategorizálnak az emberek. Sztem rihanna amúgy sem énekelt soha rockot éns nem is hiszem, hogy nagyon fog. Az Eminemmel való klipp sem rock.
katiegirl15
2010. augusztus 22. 14:46
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Én nem is ismerem ezt a csajt.Mit akar ez itt mindenkit fikázni ez egy senki!!!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.